Att prata är silver och att tiga är guld

Hoppsan i galoppsan! Har inte riktigt hunnit blogga eller kanske inte har haft någat att blogga om egentligen, men skitsamma! Var i skolan idag, den fick mig att vilja spy på den, usch vad tråkigt det där! Och vi har två projekt i spanska och engelska då vi ska redovisa framför klassen.. maginfluensa jag bara tänker på det.. Och inte nog med det så har jag hejdundrandes med år kvar...  Menmen.. Idag fick Seven vila eftersom det blev en ganska jobbig lektion i måndags, men imon är jag tillbaka på hästryggen, uuh så underbart! :)
Ååh, drömmer mig bort lite.. fina pållen!


it´s time to let go

Nyduschad och trött efter dressyrpasset. Väldigt slitsamt om det nu är rätt ord, men väldigt jobbigt iaf. Väldigt nyttigt och välbehövligt var det också.  Imorgon blir det att återvända till skolan.. Efter ska jag försöka hinna med en skrittrunda på seven så han inte blir stel. Kan även meddela att tränset passade fint, eftersom det är så intressant att veta menar jag..
sött!


Varje dag är en gåta

Hemma från skolan nu, en seg dag men som ändå gått någorlunda snabbt på något konstigt sätt. Kom hem ganska tidigt och stack bort till stallet och mockade eftersom jag drar på dressyrlektion ikväll, underbart! Men nu ska jag ta och sätta mig framför tvn ett tag.
söta tjejer!


the sun is shining

Satt i soffan och tittade på TimeOut när jag flyger upp med ett ryck och säger "jag har ju  skola imon!!" blev att snabbt hoppa in i duschen och duscha lite snabbt så håret hinner torka lite förhoppningsvis.. usch, var helt inställd på ännu en vecka lov, det hade varit hur fint som helst! Men får väl försöka pallra mig iväg imon.. det förstörde helt min kväll iaf.. Dock så lyser kvällen upp med att man har en dressyrlektion imon!
fina evelina ochjag på tåget!


all night

Hej! förlåt att jag inte har bloggat idag men har inte hunnit. Började dagen med att fixa allt i stallet sen åkte jag till mormor en stund för att dra vidare till högsby och hämta hem syster.  Sen åkte vi till skogen och vinterfiskade med familjen och sen har jag ridit. så har inte haft så mycket tid över. Men kom hem igår kväll efter underbara dagar i Göteborg med mycket fint sällskap. Har tillbringat dagarna på scandinavium och hotellet. Shoppade även en del dock var det knökat med folk och hade Evelina och jag fått bestämma hade vi slagit ner ett par hundra personer..  Men jag köpte ett träns, ett pannband, benskydd, ridbyxor, en täckväst och ett linne.
Lite halvkass bild men någon iaf! Älskar pannbandet!


På tåget

Hej! Sitter på tåget till Göteborg nu. Har ungefär en timme kvar nu, sen blir en heldag på mässan och en halvdag imon, fint.


På tåget

Hej! Sitter på tåget till Göteborg nu. Har ungefär en timme kvar nu, sen blir en heldag på mässan och en halvdag imon, fint.


mange bjuder

Är nu hemma igen efter kvällen bravader. Riktigt kul att träffa all igen.  Nu ska jag bara dra ut biljetterna till tåget (kanske jag borde ha gjort tidigare) menmen.. Annars blir det att gå upp klockan 4 imon för sen drar vii, underbart!
Dock kommer bloggen ligga nere under fredag och lördag då jag inte kommer åt internet, kanske om jag bloggar nån gång från evelinas mobil!


When you miss me

Har mycket att fixa i stallet innan jag kandra iväg ikväll eftersom pappa ska ta hand om hästarna nu när vi är borta så är det bästa att fixa så mycket som möjligt.  Nu ska jag slänga i mig käk sen iväg till stallet igen. Ridturen gick för övrigt bra förutom att han var jättestel i ena sidan så fick mjuka upp honom riktigt mycket.. dags för en dressyrlektion nu känner jag!
Hoppas det går bra att det kommer en hel del Athlon bilder för tillfället.


där drömmarna tar vid

snön är nästan borta, solen skiner och vindarna viskar vår. Dock så viskar nog inte vindarna utan skriker för det blåser ganska mycket.. Men skitsamma för nu ska jag ut med ponnyn sen hem och duscha och packa för jag har bestämt mig, jag åker en stund ikväll ändå! Måste ladda kameran också sen akn jag bara åka imon! tusan va kul det kommer bli!!


I've been waiting for a long time

Denna dag ägnar jag åt att packa och lite. Ska även ta ut ponnyn för ett dressyrpass, välbehövligt! Dock blåser det ganska mycket utanför, så jag hoppas det går att rida någorlunda iaf, igår när jag red blåste det också för jävligt.  Men jag värmer nog upp med ett avsnitt av o.c.  Var faktiskt helt fri igår..
Att drömma är gratis.


ta tag i ditt liv

Varit lika osocial idag dock inte för o.c's skull utan för en boks. Har helt ärligt inte tittat på ett enda o.c avsnitt idag, grattis till mig själv? äh.. Imorgon så blir det att packa väskan och lite sen drar jag på fest! tror jag.. är inte helt säker för jag kände att det kanske blir lite mycket innan jag åker ändå.. äh vi får se imon!


come on

Bestämde  mig för att imon kväll så åker jag på fest en stund iaf.. Ska upp vid 4(!!) på fredagen så det får bli lugnt och inte så länge, men en stund kan ju inte skada! Var så länge sen sist! hihi, taggade som satan nu!  Och på fredag drar vi ju, hur kalas som helst!! Det går bra nu.



you can always count with me

Har ägnat min onsdag åt att gör ingenting typ, som vanligt. Var dock och red ett dressyrpass på Seven, han var väldigt spänd i början men blev mjukar och mjukare. Är rädd att vi ska tappa så mycket i dressyren under vintern eftersom jag inte tränar för någon just nu.. Men ska ta tag i det så fort snön försvinner!


dancing in the moonlight

Har orkat gå ur sängen nu äntligen. Men här är det ingen vila, ingen ro. Ska iväg till stallet för att rida världens bästa ponny. Sedan blir det fix och trix i stallet. Älskar lov och har själv bestämt att ta lov på heltid ett tag. Ååhåå, så jävla fint det skulle va! Nej nu får jag masa mig bort till stallet!


bring you down

Sara och Ida var här och förgyllde min kväll totalt, har inte skrattat så mycket på länge! Underbara vänner det där! Nu ska jag fortsätta med det jag är bäst på, att titta på o.c!


I have always been in love with you

Det Sara och jag gjorde va...:


En vanlig dag

Ska nu snart ge mig iväg till stallet. Annars vet jag inte riktigt vad ajg ska göra förutom ikväll då jag troligen ska sova över med Sara & Ida, huu vad länge sen man verkligen sov över. haha, nu blir det mer att man stannar under kvällen eller orkar man inte gå hem så man sover där, men det är ändå inte riktigt det här "sova över". haha, lustigt ord det där!
hahaha, cool..


When you move

Vaknade nyss och ställde mig i duschen, mycket bra sätt att vakna på! Blöir frukost till ett par avsnitt av o.c. Senare idag ska jag göra en hemlis med Sara! Ni får se sen! huhu!
Grattis till pojkvännen som fyller år idag!


i´ll be there for you

Tänkte för en gångs skull hitta på något annat än o.c men jag kom nte på något annat att göra, så varför inte? älskar lov. Vad morgondagen innebär är en gåta, dock inte så svår att lösa då det troligen blir stallet och o.c, jag måste verkligen skaffa mig ett liv inom snarast.
Nästan så man kan kalla oss söta ;)


i want you to see the real me

Har varit ute och gått en långpromenad med hundarna, riktigt skönt men kallt! Funderar på att fortsätta med lite träning för mig själv här hemma och sen sätta mig vid tvn med pappa. Låter helt okej för mig!
Livet är inte de dagar du låter passera utan de dagar du minns.


Meningen med livet

Tog lovet till vad det är gjort för, att sova länge! Dock kanske 11 inte är sådär värst länge, men jag är en morgonpigg person så för mig är det ganska länge, huhu.  Det enda jag ska göra idag är att skritta ut en sväng med Seven och fixa stallet sen är mina måstenslut, precis som ett lov ska vara!
Ser ut att vara hur lågt som helst! ;)


Come a little closer

Bakade chokladbollar på 5minuter, trodde det skulle ta mycket längre tid, var så himla länge sen jag gjorde det.. Men det passar fin till tv mys med familjen! Och jag kan gå och lägga mig ikväll och veta att jag kan gå upp när jag vill för jag har LOV! Fin känsla det där!
haha ja, pappa var väl kanske inte den bästa fotografen, men han försöker iaf! världens bästa pappa♥


Music!



I wish you would be here

Tävlingen gick helt okej. Var felfri i första klassen sen i andra så var han "jätteskygg" för ett hörn så vi kom helt fel på ett hinder och vägrade sen rev vi ett men aja, annars var han jättefin, ponnyn min! Efter varje runda ser han alltid så himla lycklig ut, haha. Lite bilder kommer snaart, tror jag.. ;)
hahaha, söta som få!



tävlingens nerver

Nu rullar förhoppningsvis transporten mot tävlingen! Blir som sagt att vara med i en lb och lc bara eftersom vintern förstör ridmöjligheterna.. Hoppas tävlingen går någorlunda fort, det är kul att tävla men inte riktigt att sitta och vänta, det är det värsta, speciellt i kylan.. Håll tummarna nu!
Fin ponny! Hoppas han är lika fin på banan, huhu!


I stundens hetta

Har inte varit något vidare social idag utan bara tittat på film typ. Var som sagt ute med ponnyn en tur också, riktigt mysigt! Men nu ska jag snart kura ner mig i sängen med ett avsnitt av O.c för imorgon väntar tävlingarna! Får hålla tummarna för att det går vägen för oss!
haha, goa killar det där!


On the floor

Lördag, ljuvliga lördag! Sitter och tittar på o.c och senare ska jag ut med ponnyn. Tävling imon och jag taggar som tusan! Dock är det dom lägsta klasserna jag ska vara med i eftersom han inte är riden på ett tag. Men jag ska få min mamma att filma och ta kort! Så ni får se dom sen!
fina människor det där!



Just idag är jag stark

Äntligen var broddarna på ponnyn på! Gick inte att brodda förut, :( Men ridturen var iallafall underbar! Och vet ni vad det bästa är? Att snön är på väg bort, bort här ifrån!! Såg tillochmed gräs(!!) när jag var ute och red! Äntligen är våren på väg att komma och göra mirakel. Längtar till sommaren, till sol, till värme, till bad, till höga jeansshorts, till klänningar, till sommaren!
En bild på mig och pojkvännen från resan! ♥


Ställer inga krav

Hemma efter en underbar dag i Stockholm med mycket fina människor! Först blev det ett stopp på Cosmonova och titta på filmer om rymden, lite tråkig handling men riktigt häftigt att se! Dock så somnade typ varenda nia(och lärarna!) till filmerna för alla var helt slut haha, men efter det blev det en tur på riksdagshuset. När vi var klarar där blev det en massa shopping! Trodde vi skulle ha massa tid över men det slutade med att vi nästan inte hann, ojdå.. Sen blev det att se Dirty Dancing, en riktigt bra musikal! Nu när jag väl har lyckats vakna och sådär så sticker jag bort till min nyskodda ponny för en ridtur! :D
Har ännu inte hunnit ladda upp bilderna men det kommer efter ridturen!



när det hände

Vid det här laget borde jag ha packat klart men istället har jag suttit och kollat o.c. det bevisar bara hur mycket jag äger ibland. Spanskaprov imorgon också, och det är sista läxan/provet på ett tag för efter stockholm tar jag lov! Mycket fint, och välbehövligt..


Hopeless place

Fixar allt inför stockholms resan nu! Laddar över låtar till mobilen och lite. Senare blir det att packa eftersom jag sover hos pojkvännen natten innan, fint! Red ponnyn idag med, hade pannlampan på mig för det var så mörkt och det var ett äventyr bara det, haha. Snart äre tävling igen, vilket vi peppar till, till tusen! Glad alla hjärtansdag förresten!
Du svek, men det som gjorde ondast var att det inte berörde dig.


du gör det verkligen

Var ute och gick med ponnyn idag som verkade tycka det var hur kul som helst, dock lite för halt (hatar snön). Annars så händer det inte sådär vidare mycket har 1 läxa + 1 prov som jag borde öva till, men jag orkar helt enkelt inte. eller jaa, tog inte med böckerna hem.. ;)


i verkligheten

Efter att allt var klart i stallet tog jag en lång varm dusch. Så nu sitter jag här nyduschad och väntar på att jag får gå och lägga mig, haha nejmen. Ska väl titta lite på tv osv, ja så får det bli.


Vi får se vad som händer

Vaknade nyss och kom på den briljanta idén att ta kort på fåglar, dock så lyckades jag inge vidare.. Vet inte om jag nämnde igår att det inte blev att åka hem till evelina för hon kunde inte.. Nu ska jag snart äta sen blir det ut med ponnyn, dock vet jag inte riktigt vart, men det märker vi!


mot nya tider

Har sittsår efter att ha tittat på alla o.c avsnitt, men vad gör det när serien äger, whoop! Men aja, nog tjatat om det.. för ikväll.. Men nu ska jag bege mig till min säng som känns väldigt nära nu. Imorgon blir det en tur med ponnyn igen, precis som det ska vara dock borde det inte vara någon snö, för det förstör det mesta..
Godnatt kära vänner♥


ge mig ett resultat

Tittat på melodifestivalen med mamma och pappa och när det är dilevas tur så tycker jag en i publiken är lik syster och säger det, "Va lik Anette hon va" Och då säger mamma "Vart är Dileva lik Anette?" hur kan hon ens koppla till Dileva? hahaha, det gjorde verkligen min kväll! Helt seriöst trodde hon jag tyckte min syster var lik Dileva!


du tar mig till himlen

Ridningen gick riktigt bra! Hoppade en bana och lite, han var väldigt fin faktiskt! Nu är jag hemma igen och tänker fortsätta med att titta på o.c, underbara lördag! Sen ska jag fixa det sista istallet, duscha, äta och sen bege mig till Evelina!
Bara för att hon kan vara söt ibland..♥


Då tiden stannade

Blev ingen träning idag för jag kunde inte ta mig dit, eller ja, jag fick reda på skjuts en halvtimme innan då jag låg och sov, haha. Men jag tillbringade min morgon med att titta på massa avsnitt av The o.c. istället, inte mig emot. Ska äta lite nu och sen bege mig till ridhuset och hoppa lite med världens bästa ponny, fint!


don´t go

Eftersom det händer så mycket här så mycket här ute i ingenstans så tänkte jag börja om på The O.C för att förgylla denna annars ganska tråkiga lördag.. Imorgon blir det som sagt troligen träning och sedan ut med pållis. På kvällen drar jag mig hem till sysslingen Evelina, mycket fint! Funderar på vilka klasser jag ska anmäla till till nästa helgs tävling, får fortsätta tänka lite på det tror jag, riktigt svårar grejer haha ;)


A ticket to the future

Allt är färdigt i stallet och jag sitter här ensam hemma.  Imorgon blir det lite fotbolls träning om det nu går pga min dumma mage men det fixar sig nog! Ska även upp till ridhuset någon gång under helgen och hoppa lite med Seven! Tävling nästa helg igen! Och helgen efter det packar jag väskan och beger mig till Göötlaaböörg med Evelina för att spendera stor del av helgen där, mycket fint!
två delade puzzelbitar. ♥


denna dag, detta år

Hemma från skolan idag med då min mage fortfarande gör ont :( Medans jag väntar på att mamma ska komma hem så sätter jag mig och tittar på Svampbob fyrkant, bättre medicin finns ju inte.
Kärelek ♥


if you could only see

Tänker ta mig an engelskan men mina tankar är på helt andra ställen, dom är ute på en ridtur med Seven. Hatar, bara hatar snön! Imon efter vi åkt skridskor så finns det inget bra med den, kanske åka skidor men fan inte ens det längre.. Är så ivinerligt på smålänska trött på den. På lördag blir det en riktig långtur med Seven, oavsett snö eller inte.
Sevee!



tar mig dit bara drömmar kan

Har gråtit till det sista avsnittet av the o.c. jag klarar inte av hejdån. Men jag tänker ändå avsluta min kväll med det eftersom det är nationellt imon ska jag vara på topp, alltså är sängen min nästa anhalt, eller vad det nu heter. Eftersom jag inte klarar av hejdån så säger jag väl, Godnatt!

Denna bild får avsluta denna dag.


Med ett stort leénde på läpparna!

Ganska chill dag idag, inget speciellt direkt. Men efter skolan bar det av till stallet för att rida Seven, min ponny är magisk så är det bara♥ Nu ska spanskan få sin del sen ska jag ställa mig i duschen för en riktigt lång och varm dusch, fint. Nationella imon igen, woohoo, men mammi har köpt godis så det kan ju inte gå annat än bra.
när matte är tråkigt så gör vi något annat istället, typ som att ta bilder på oss själva. Love♥


dagen som inte fanns

Orkar inte blogga något vidare utan ni får lite bilder istället, gamla som nya! :)


everything to win

Kramp i magen hela dagen idag så skippade sista lektionen för att åka hem och försöka bli bättre tills imon då det är nationella. Får se hur jag mår ikväll, annars kanske det bara blir att åka upp och göra nationella sen hem igen, men aja vi får se! Har nu tittat på o.c och jag har en känsla av att dagen kommer fortsätta så, inte mig emot.
Denna eviga snön.


Jag kan se ditt leénde

Tänker spendera resten av min söndagkväll framför några avsnitt av The o.c. ganska fin söndag det här ändå! Imorgon blir det skolan som vanligt tyvärr och sen ska ajg försöka skynda mig hem och rida Seven lite, inte för jag kan skynda direkt då jag måste vänta på bussen en halvtimme...
Stjärnor redan som små!



make the snow go away

Hemma i värmen igen efter ridningen! Riktigt jäkla kul vare! Red både Seven och Athlon, vet inte vem som tyckte det var roligaste jhästarna eller jag. Väntar på att Sara ska ringa så ska vi nog ut och fota lite, får se! Skulle även ha dragit till pojkvännen men kan inte ta mig dit tyvärr :(


side by side

-19 grader, jahapp, där rök dagens planer! Tänkte att jag skulle ut med ponnyn någorlunda tidigt men i -19 grader sticker inte jag bort till stallet och rider. Men det blir kanske bättre till eftermiddagen så jag tar det då! En riktig snögalopp över åkrarna ska det bli!


Det sista som finns kvar

Tittat på Melodifestivalen med någon dämpad entusiasm, tycker det är lite överskattat faktiskt.. Dock så missade jag helt vilken som gick vidare, haha. Nu ska jag ta min Veckorevyn och smita upp till sängen och tillbringa resten av lördagen där.
Nu ska himlen bli vit.




We found love

Stallet är fixat och klart, jag har mat i magen och en godispåse väntar, vad mer kan man önska en lördagskväll? Jo en fet fest med vänner skulle inte sitta fel! Har inte festat sen nyår typ, var på en fest men tog det riktigt lugnt då så det räknas typ inte.  Men det skulle vara riktigt gutt med en hejdundrandes fest nu, få tappa bort sig själv lite. Få busa med alla fina vänner, helt klart något som borde fixas inom snarhet.


if it´s you and me.

Var i stan idag med mamma, fick hem min kamera och köpte lite saker. Skulle inte ha något viktigt eftersom vi snart drar till stockholm och då lär det bli mer shopping! Men på vägen hem trodde jag min sista stund var kommen för i ena sekunden hade man ganska bra sikt och i andra såg man knappt en meter framför sig, riktigt läskigt faktiskt. Seven har fått vila ganska mycket den här veckan för det finns ingen stans man kan rida och det är inte allt för bra att anstränga sig i denna kyla när man inte har nåt ridhus att vara i, #hatarattbopålandet.
åhå, ge mig sommar och jag är glad.

 



I´m the one for you, i hope.

Spenderade min fredag hos pojkvännen, och nu skqa jag springa över till Sara, mycket bra fredag engligt mig! Imorgon bär det kanske av till stan för att hämta min kamera!! Äntligen! Men det beror på hur vädret är, men vi hoppas på det bästa! GHS närmar sig med stormsteg och resan till stockholm med skolan är inte långt borta, det går bra nu.
Har gett upp hoppet, har gett upp med tjatet.




Alla lampor lyser

Skrattar åt just det som inte är kul, blir förbannad på saker som egentligen inte spelar någon roll, har tråkigt vad jag än gör, pratar mer än vad jag brukar, ganska klara tecken på övertrötthet. Men har ingen aning om vad jag ska hitta på, engelskan är gjord, so:n är väl någorlunda gjord, jag kan lite iaf! Men nu ska jag snart titta på biggest looser och dricka o´boy, den bästa kombinationen man kan tänka.
Vill inte spilla ut hela mig över dig men när du räcker ut din hand är det svårt att inte ta den, trots jag ändå vet hur det slutar.


party all night, eller?

Sitter och skriver en engelska uppgift om "A very special pet" och jag skriver om den där lilla bruna ponnyn med bus i ögat. Han är nog det bästa jag kan önska mig i djurväg. All denna snö förstör för oss, det finns verkligen ingenstans att rida, jag blir så less! Som Eric hade sagt.. Men får väl fortsätta skriva eftersom jag har lite so-uppgifter jag ska kunna tills imon en karta på USA inräknat. Snart tänker jag tusan ta lov från det här!
Den bruna ponnyn som betyder så oerhört mycket♥


Dagen innan imorgon

Ska nu baka en kaka åt fina Sara, som fyller år imon! Efter det blir det matte och spanska tyvärr. Har matteprov imon på det värsta kapitlet man kan ha, geometri.. Usch! Nästa vecka drar nationella proven igång.. wiihooo. Älskar verklugen skolan, mest av allt. <////3

Inte nog med att hon fyller år, utan hon är förjävla snygg också!





RSS 2.0