Wild Child

Mina cheyor var nyss här så bakade chokladbollar & tittade på Wild Child ! Den bästa filmen jag vte, haha. Nej men jag tycker den är riktigt bra faktiskt! En sån här tönt film men ändå en väldigt bra töntfilm! Så om ni ska titta på film, kolla på den!
Bildkälla


Real nightmare

Shit! idag så skulle vi le bort hästarna till den "tjocka" hagen,  & då var det en som flisade där.. Och hästarna blev sjukt rädda för den när dom kom för nära den.. Så dom stack iväg! Mamma fick in Lillan i hagen men Seven stack i väg på asfalten med grimskaften hängande! Men jag fick tag på honom sen, puh! Men det här är sånt som bara händer i mardrömmer, för det hade kunnat gå hur illa som helst.. Aja, puuuuuuss!


Ta mej härifrån!

usch, jag vill bort från Svergie! jag vill till nåt varmt land så man kan sola & ligga vid poolen hela dagarna & bara vara! Pappa åker till Rom inatt & på lördag åker syrran till Tunisien! Hallå!? Jag vill också med!:( På tisdag börjar skolan! Ångest till 1000.. Men det ska bli skönt att komma igång & få rutiner igen. Och så ska det bli kul att träffa alla igen & se hur dom har förändrats haha. Själv har jag inte förändrats nåt typ, förutom att håret är kortare..
Innan sommarlovet,
I slutet av sommarlovet.. Nån förändring..?


Grattis syster!

Grattis till min underbara syster som fyller 22 år idag !:)
Så ett stort GRATTIS till dej syster ! :)


man kan också kalla det bloggpaus..

Tjillevippen!
Kom hem från Skåne för några dagar sen.. Underbart bra har det varit ! :) Fick träffa Eddie !! :) Min älskade Ponny!  Sen så har jag varit på Svergies sydligatse udde! Eller vad man säger? Men jag har varit så söder ut på Svergie man kan komma! ;) Sen så har jag varit på Kiviks musteri.. Det var väl sådär..  Men sen när vi åkte hem så stannade vi i Börjes tingsryd för att köpa lite horse stuff!  Köpte ett schabarak till Seven & flugmedel, en lila piggborste till Lillan & en rosa "kam" till Lillan ;)
Lite bilder från Skåne!
haha!?
Dagens outfit..? haha
Mer söder ut på Svergie kan du inte komma..
Bilden failade men jag gillar den..
Bubben! <3
Bilden hade varit ännu mer perfekt om Eddie sett gladare ut & om jag hade gått framför hans bog.. ;)



RSS 2.0