Lallar omkring

Ikväll bar det av hem till Pernilla för en hoppträning. Fick busa igång Seven så han fick lite glöd igen. Sen gick träningen kanon, hoppade hinder på 1m och det kändes inte som nånting, vi kanske klarar en LA i sommar iaf? När vi kom hem käkade vi en kladdkaka som jag tidigare idag bakat för att fira bror som fyllde år igår, så grattis i efterskott till honom<3 imorgon är det tillbaka till skolan igen, dock bara tre skoldagar den här veckan, gutt. På kvällen imorgon blir det grillning och bara umgås med goa människor!



Göteborg i mitt hjärta

Haft två helt otroliga dagar i Göteborg! Älskar staden. På fredagen var det bara Scandinavium och horse show som gällde sen gick vi till hotellet och igår började Evelina och jag dagen med ett pass på gymmet, efter en underbar hotellfrukost spenderade vi dagen på Nordstan. Har skrattat så vi gråtit denna helg och haft det sådär riktigt bra. Vill bara tillbaka.



Lever på riktigt

Sitter nu i Scandinavium och tittar på Gothenburg horse show och jag mår sådär riktigt bra! Har hunnit köpa med mig en del hem men det kommer det mer om sen. Imorgon blir det shopping, Evelina och jag kommer göra stan osäkert haha. Tyvärr åker vi också hem imorgon..



Svävar på mina moln

I fredags var det som sagt fest med mycket fina vänner som jag fick en fantastisk tårta av! I lördags drog jag till saknade Sofie och umgicks med henne, Jennifer och Lisa, så underbart att träffa dom igen och gosa med Sofies underbara valpar hihi! I söndags var det lite kalas för mig, massa kakor och tårta hihi. Igår var jag ledig och försökte plugga lite men sen drog jag ut med Athlon en sväng i skogen på en galopprunda, härligt! På kvällen drog vi på hoppträning och sen följde Jonathan med hem och sov hos mig, bästa presenten att vakna upp bredvid min underbara pojkvän ♡

Mina dagar i bilder!

 

 

 



Vart är du när jag behöver dig?


Skulle ha publicerats igår men bloggappen suger.


Igår kväll var jag hos min underbara pojkvän och bara myste fick även träffa deras valp, Ronja. Så himla söt hon är, smälter lite! Idag när jag kom hem från skolan så ringde Alva och jag åkte iväg och red Grim en stund, gick riktigt bra, han var samarbetsvillig och fin i både form och över hindren men han har börjat testa mig lite. Försökte bocka en gång efter ett hinder och stannade och vägrade gå sen, men det löser vi nog tillslut. Imorgon är det skola och sen hem och iväg på fest med fina vänner, asgutt! På lördag drar jag till fina vänner och på söndag kommer moster och mormor hit för lite kalas för mig hihi, bra helg på ingång helt enkelt!



I just want you here

Igår var jag ute med Seven i skogen en sväng och jösses vad pigg han var! Tog med Athlon upp till paddocken en sväng och tränade dressyr och lite hoppning och det gick riktigt bra! Idag var det svenska nationellaprovet som gällde, muntligt. Gick mycket bra faktiskt, hoppas jag. Sen var det hem och slänga i mig lite käk för att sen åka och rida Grim en sväng, han gick riktigt bra tillslut. Fick till ett par riktigt bra skutt men han var även fin i formen. Imorgon är det antingen mys med min pojkvän som gäller eller ska jag hem till Pernilla och Tommy för att rida en av deras hästar för Tommy har gjort sig illa. Men det återstår att se.


Viljan

I morse så gick min syster till bussen för att åka hem igen, känns alltid så tomt när hon åker hem! Har varit gutt att ha henne här hemma! Har annars varit hemma idag för vi har självstudier och jag har lyckats få Svenskan klar vilket känns bra! Dock har jag spanskan kvar och den har jag inte ägnat mig åt alls men läraren hatar mig redan så det får väl la gå. har också hunnit med en tur på Seven som gick riktigt bra dressyrmässigt men dåligt hostamässigt. Var senare på hoppträning med Athlon, haha. Gick rätt hyfsat ändå. 
Prinsen


Nobody sees

Började min dag med en riktig långpromenad med fina Sara. Var ute och gick så länge att min häl gjorde uppror och gav mig ett stort skoskav. Sen tog min energi slut och jag la mig på soffan och gosade med missepisse, ganska fint det med. På kvällen samlade jag ihop energi och mamam och jag sadlade hästarna och red en sväng i skogen, dock var den inte så bra, är livrädd för min ponnys hosta. Den blir inte bättre heller, trots han käkar medicin, hatar hosta. Imorgon kommer fina sysslingen hit så jag får spendera lite kvalitetstid med henne, gutt.
Bilderna jag lovade på mina närgångna hästar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lyckades faktiskt få några bra bilder ;)


The sun is coming out

I måndags var vi i stan för att titta på lite utemöbler. En trevlig förmiddag med mina föräldrar helt enkelt. Sen när jag kom hem så var det iväg och rida Grim med en gång, gick rätt bra. Igår var jag hemma hela dagen, var ute en sväng på min ponny men han hostade så oerhört mycket att jag inte vågade rida så mycket, så idag får lill-killen vila. På kvällen igår mådde jag inge vidare, trodde jag skulle spy, men som tur är vaknade jag upp frisk idag. Var borta vid stallet och fotade hästarna lite men det gick inte så bra för dom ville ha lunchhö så dom var väldigt närgångna, haha. Nu ska jag iväg och sola med min bästis festis
 
 
 
Min data har fått fjonget så det går inte ladda upp några bilder, dom kommer sen i ett enskilt inlägg
 



RSS 2.0