cloetta

Nu är kläderna packade och så. Väntar på att mamma och pappa ska komma så ska vi åka till cloetta. sen bär det av mot hålan LA igen ;) Bloggar nog när jag kommer hem. Puss!



Linköping is the shit!

Hej hopp! var inne en sväng till stan idag med. Dock handlade jag inget. Nu är syrran på föreläsning så vi sitter här hemma och typ segar lite. Ida tittar på OC och jag bloggar haha, socialt.se ;)

tröjan jag införskaffade mig igår.  Visst ser jag ut att ha bruna ögon på den bilden?



lalala

Hej igen!
Nu är vi tillbaka! Haha vilken dag ;) Började med att vi failade på bussen med resekortet så en av oss åkte gratis.. Sen så försökte vi hitta Taco Bar för det låg inte där skylten var utan en bit därifrån och där sskylten var var burger king så vi stod typ där utanför och glodde på skylten haha! Dagen var iaf lyckad! ;) Imon så ska vi in till stan igen sen så kanske vi ska på bio på kvällen men det är inte säkert än.. Men nu ska vi hitta på nåt, puss!



I systers lägenhet

Hej!
Kom fram igår kväll sen så köpte vi pizza! Mums! Sen så typ tittade vi på tv hela kvällen. Idag så ska ida och jag åka in till stan och shoppa! Haha vi har en karta så vi hittar, haha. Vi kommer se ut som värsta turisterna. ;) Vi ska äta på Taco bar!! haha, syrran skulle visa oss busshållplatsen vi skulle gå av på men vi var helt fashinerade av Taco bar, hahah ;)

världens finaste komfisar!



Mot linköping suckers! :D

Nu kommer Ida den fisen, så nu ska vi åka! :) Får se hur dte blir med uppdateringen men annars ha det bra! <3


Leaving town!

Hejsan!
Nu ligger kameran på laddning och väskan är packad (nästan iaf..) Ska bara slänga i tandborsten och schampoo och balsam och så efter jag duschat. Kanske borde göra det nu.. Det jag har kvar att göra innan jag åker är att äta, fodra hästarna, duscha, packa klart, byta om. Sen tror jag att jag är klar..? Aja kommer glömma hälften! Sånt är livet haha. Nej nu ska jag nog duscha.
Puss!
Kommer sakna denna filuren!


All I need is you

Hej!
Vaknade för nån timme sen eller nåt. Ska börja packa lite idag hade jag tänkt.. Men nu är det vilken väska jag ska ta.. Vi kanske ska ha LIF väskan! :D Annars får det bli rullväska.. Jag har inte en anning om vad jag ska ha med mig mer än 2 byxor och en kudde och tandborste, det är jag säker på haha! Lyckat säger jag bara.. Efter träningen igår när jag duschade så provade jag ett nytt schampoo och balsam, det var skit bra! :D Och luktar jättegott, hihi!


Hemma från träningen

Gick super bra idag! Nu är han världens bästa häst igen! haha. Har också bestämt att vi åker på onsdag! Så imon ska jag packa sen så kanske jag och Becca ska åka och titta på när Ida & Sara sjunger.. Men vi vet inte om vi har skjuts eller när det är typ, hallelujah! Kanske borde kolla det men mina föräldrar sover.. Kanske jag också borde göra snart om jag ska orka vakna imon..
Lite bilder på Lillan som föl som jag fått från hennes uppfödares dotter! Helt sjukt att vi kom i kontakt med internet! Så hon har faktiskt varit här och hälsat på Lillan, egentligen skulle som inte sälja henne men efter en grej så var dom tvungna men Lillan var hennes favorit föl :')


måndag- SPORTLOV!

Hejs!
Ska snart laga mat sen sticka bort till stallet och försöka få Seven att gå in i stallet.. Vi har fått en ny vatten pump och sen för att den inte ska frysa så har vi lagt isolering över så han är "skiträdd" fast han är inte rädd utan bara tjurig! Igår så fick pappa honom att gå in i stallet och ställde honom brevid pumpen och han brydde sig inte!? tjuriga häst! Men hans box är precis brevid pumpen så han borde va lite van tycker man.. Vi får se hur det går ^^ Mamma drömde att han anföll mig när jag skulle försöka idag haha!


Sportlov!!

Bara lite lagom dålig uppdatering.. Men har inte haft nåt kul att blogga om (inte för jag har dte nu, menmen..) Idag så skulle jag  åkt på lasergame men behövde spara pengarna tills resan på onsdag eller torsdag! Åh ska bli så kul! Fina Ida & jag ska åka till linköping och sova hos min syster i 2-3 dagar! Vet inte riktigt vilken dag vi åker än.. Men ska bestämma det ikväll eller imorgon. För vi har juh lov denna vecka! Gudarna så skönt! :D
Lika som bär..?


Lördag

Träning vid halv tio idag, sen hem och duscha och äta. Sen har jag typ sovit bort dagen.. haha. Igår så färgde jag luggen ännu mer röd, med färgen vi fått av vår spanska lärare, typ Manic Panic eller nåt, as coolt! ;) Funderar på rött underhår med..? Vill testa den blåa färgen också men jag vet inte riktigt.. Men först ska jag försöka få tag på den dära filuren,Ida thunberg!


update.

Hej! Kom hem typ för tre-kvart sen. Stannade i högsby efter skolan sen blev det att åka på möte sen möte. Så nu är jag hemma och har ätit och pluggat lite.. Fast har fortfarande so:n kvar.. Och engelskan.. Men det går bättre på engelskan när man inte pluggar haha. Nu ska jag hitta nåt godis och feta mig framför tv:n och titta på Svergies värsta bilförare eller nåt annat intressant..
Bilder jag fått från eddies nya ägare :) ♥



träning

Hej hopp!
Sitter här i mina fräscha ridbyxor! Ska snart byta om till fotbolls kläder och ge mig iväg till träningen. Men innan blire spanska plug.. Har typ del prov imon, jippie! noot.. Tror vi får reda på hur det gick i svenskan också, hoppas det iaf! :)
Fick bli bild på mina fina hundar, bara för att dom är så tuffa! ;)

PUSS!



Kladdkaka ♥

En kladdkaka och en massa skratt tillsammans med min underbara Sara ikväll! :) Dock så gick hon hem för en halvtimma sen eller nåt. Så då hoppade jag in i duschen. Sen så har det inte hänt nåt typ..? haha. Idag när jag kom hem så var det att springa bort till Stallet och rida min lilla kuse! :) Blir nog att rida imon med nu när jag inte ska vara kvar i högsby.. Sen på fredag blir det skidor med mina fina kompisar!
Lite random bilder som inte säger mer än att det borde va sommar..♥


Det sa bara plopp!

Hej! Sitter här och tjockar mig med Plopp, underbart! Har nyligen duschat så nu blir det nog svenska boken och engelskan.. Usch,uschusch! Hatar engelska.. haha. Men det är väl bara att ta sig i kragen..? Skulle va så skönt och få gå och lägga sig och sova nu..
God natt,  God plugg..


Fotbollsträning

Ska snart göra mig klar för träningen! Naajs! Sen blir det hem och duscha, har svenska prov som jag borde ha pluggat på innan träningen men ick sa nicke.. Fick ett erbjudande om att framkalla 100 bilder gratis så nu sitter jag och letar fram bilder haha. Nej men nu måste jag sticka och byta om om jag ska hinna, puss!


God natt!

Jahopp nu ska jag väl snart gå och lägga mig. Ska bara ta en panodil innan eller nåt. Har så ont i ryggen. Men det är träningsvärk sen ridning tror jag haha! Jag som retade mamma så för att hon knappt kunde gå när hon red lite förut.. Så sitter jag här själv med träningsvärk i ryggen. Lite konstigt ställe tycker jag..? Borde ju va typ i benen eller nåt, men nänä här ska det va i ryggen! haha!
Nehepp, godnatt!


tillägnat Sara Jonnerby!

Ska snart hoppa in i duschen, tänkte bara blogga lite innan. Red både Lillan & Seven idag. Gick super. Lillan var typ hur pigg som helst haha ;) Funderar på om jag ska ha lockigt hår eller platt imon.. hmm, svåra beslut haha. Sen så försöker jag få tag på den dära Sara Jonnerby.. Och om hon inte ringer eller kontaker mig så vet hon vilken bild som kommer ut här på bloggen inom snarast!
Finafina ida! :)♥


Bildeeer


Blandade bilder.. :)





never let go..

Idag har typ ingenting hänt. Klippte nyss lite tovor i Moas skägg, haha. Så nu är fin igen! ;) Theia kom nyss in och smutsade ner min tröja.. Hopplösa katt..  Hon är verkligen speciell, hon kan få dom som avskyr katter till att gilla dom, haha. Min syster är/var inte förtjust i katter men när hon kom hem från Linköping en helg så var hon fäst haha. Sött :) Senare idag blir det nog att rida, annars händer det typ inget intressant..
bebiis katt! ♥


@ at saras place!

Sitter hos min fina vän Sara nu. Kollade nyss på Bring it on- In it to win it. Älskar filmen! haha, dock älskar jag alla bring it on filmerna, Again är den sämsta av dom om jag måste säga en ;) Vet inte riktigt vad som kvällen spår. Men imon blir det att rida igen! Underbart. Vet inte riktigt om det blir båda hästarna men jag tror det. Nehepp, nu ska vi hitta på nåt spännade skit, puss.


fin,fina Sara själv! :)


kvällens händelser..

Nu lutar det åt att jag ska till ruda med Sara & Becca.. Men orkar jag verkligen med dom? ;) Som det känns nu är jag redo för att hoppa i min pyjamas och gå och lägga mig haha nej inte riktigt..  Men ändå.. Men om jag ska med så måste jag gå och byta om.. Så vi säger väl att jag följer med, puss!


Färga världen

Ny duschad och fräsch. Väntar på att kvällen ska komma, men vet inte vad jag ska göra ens.. Kanske ska med mamma på en revy om hennes "kompis" är sjuk. Annars kanske det blir att leka med min kompisar eller att sitta och glo här hemma. Ingen aning faktiskt. Har lite socialbrist eller vad man säger. Men mina kompisar dissade mig och stack till kalmar utan att säga nåt.. :''( ;)


leaving town..

Så jäbla underbart att vara tillbaka på hästryggen igen! Seven gick som en klocka. *lycklig* ;) Haha, från en sak till en annan, jag drömde något sjukt inatt. Det var dagen vi skulle åka till Gran Canaria, men det var fel dag. Och jag hade inte packat, så mamma hade packat åt mig och hon hade bara tagit några saker så jag sprang in och hämtade fler saker. Och då hade hon inte packat någontingen. Och sen så åkte vi åt fel håll, vi åkte ut till Böta? Jag är inte så bra på att förklara som ni märker, men sjuk var den iaf ;)
random bilder, för jag har b i l d b r i s t .


just another update,

Borde verkligen ta tag i mitt liv lite känner jag.. Gick från att spela tv-spel till att sätta mig vid datan, haha. fast imon ska va en nyttighetsdag. Tror jag.. haha. Klarar mig verkligen inte utan godis, har ätit upp en hel jävla påse med kolor!? Det är inte hälsosamt. fast gott.. ;) Men funderar på att stänga av datan nu och gå upp och spela lite mer tv-spel.. ;)
¨
hade varit rätt gutt att dyka ner i havet just nu.. ;)


Fredagsmys !

Fruktsallad och glass med familjen, mys! Ska nog snart gå upp och spela tv-spel igen, haha. Imon ska jag rida!! Jag har saknat det så! Äntligen så börjar snön försvinna så man kan rida på åkern eller vägarna! Idag när jag hade tagit in dom och borstat dom så satt jag på deras ryggar en stund, så jävla underbart! Sen så längtar jag också tills vi drar till Gran Canaria. Prövar typ olika kläder man kan ha på sig, sen så brukar jag sitta och titta på min bikini, haha flumm!
söta bilder, inte sant? haha ;)


040211

Va hemma från skolan idag.. Hade typ feber på morgonen men den försvann sen mot eftermiddagen.. Känns inte så vidare lyckat att gå till skolan med feber.. Så idag har jag inte gjort någonting.. Sitter fortfarande i pyjamas tröjan, haha. Kom nyss en söt kattunge och slängde i sig i mitt knä och började spinna. Älsklings Theia :') På fredag ska vi till vet. med henne, för hon ska steleriseras (stavning?).
bilder från nyår, som becca har tagit <3


zzzz!

Har sovit sen jag kom hem.. Kom hem typ vid tre sen så somnade jag i soffan och vaknade när i skulle äta typ vid halv 6 sen gick jag och la mig igen. Vaknade för en timma sen eller nåt, känns så lyckat faktiskt! Har inte gjort några läxor alls! Och jag skulle duscha håret också, grattis! Så nu sitter jag här och bloggar istället och gör inget av grejerna, ännu bättre. Kort dag imorgon. Men jag kan nog inte va med på gymmet imon, f***a! Vill verkligen får högre betyg i idrotten.. ;)
godnatt..



RSS 2.0