förkyld tjej.

Hej! är helt igen korkad i näsan, ont i halsen, rinnande ögon, och typ feber.  H-A-L-L-E-L-U-J-A-H-! Ungerfär så känner jag nu ;) ska åka och kolla på träningen senare ikväll. Känner mig lite mes att inte va med menmen.  Får ta igen det en annan gång. På onsdag blir det iaf aboda och åka skidor med skolan :) min klassföreståndare har lovat mig att han ska lära mig att åka slalom! :) haha, jag kan inte åka slalom utan jag åker bara rakt ner och plogar ifall jag behöver, skickligt va? ;) Nej nu ska vi snart åka, ciao!
fick ett mejl från eddies nya ägare, min älskade lilla ponny va sjuk! :( Men han va bättre nu sa hon, hoppas verkligen han håller sig frisk den busen! :) Ska jag va helt ärligt, tror jag inte Eddie kunde ha fått ett bättre hem.. :')



to be without u♥

lite kärlek på låten känner jag ;) ♥


Bildbomb!

Bilderna är tagna av: Sara
Smink: Ida


Hela världen håller andan

Nu ska jag sova och jag ska sova som aldrig förr. Är sjukt trött. Vill inte gå upp imon och ha tråkig skola! :(  Slutar iaf tidigt :) Sen blir det träning imon också :)
Ida den finisen :) ♥


Baka en kaka, och hoppas på att få smaka.

Nu sk jag snart gå över till min fina kompis Sara och så ska vi baka Macarons! undra hur dte kommer gå? ;p Annars händer det typ ingentingen här ute i skogen.. Just det.. Lillan är ute på annons nu, snyft.. Men det är bättre för henne om får komma till nån som har den tiden hon behöver.. Verkligen en underbar ponny att skapa minnen tillsammans..
Macarons
Bildkälla
Tror ni vi lyckas?



update

Såg nyss att vi missar konfa lägret sara och jag. Eftersom vi är i gan canaria då. Vi kommer hem 3 dagar efter lägret. Haha, vi missar massa kyrkbesök ;) Men det kommer nog bli kul med.. Men vi kommer ha ännu roligare! haha :p Ska nog beställa kläderna från H&M och kanske Ellos. Så mycket bättre att beställa från katalogen eftersom då betalar mamma höhö :) Nej nu blir det massa plugg :( Både eng. och so..


don´t ever look back

Nehepp nu ska jag gå och lägga mig, är så sjukt trött. Har inte gjort annat än att rört på mig idag känns det som? :p först en timme på gymmet (med skolan) sen på promenad med Seven, sen fotbolls träning. Fy fan vad jag saknar ridningen! Har inte ridit på typ 2 veckor nu!? Äntligen börjar snön smälta bort så vi kan börja bygga upp lite motion igen. Seven har tappat all motion nu typ :(


summerpower

Trött på vinterns onda krafter! Så jävla underbart att vi drar till Gran Canaria i mars. Ska steka sönder där! :D


Tränings dags!

Drar på träning om en halvtimma nu och jag har fortfarande träningsvärk sen i måndags.. Fick ett par Cheap Monday jeans som var typ för små! :( Så ska träna bort lite så jag får på mig dom haha, Fattas typ nån centimeter! :( buuhu..
Bildkälla


Another place on earth

Sitter och suktar över bilder från varma länder. I mars ska nog vi åka till Gran Canaria så just nu sitter jag och letar hotell, och till varje hotell är det juh bilder.. Åååh! Vill utomlands nu. Få steka i solen och ta ett dopp i poolen är inget att tacka nej till! ;>
-Bilder från när vi var på Kreta.


Bring it on- fight to the finish

Bildkälla

Världens bästa film för tillfället. Tittar på den minst en gång om dagen.

Älskar låtarna! haha, men gillar du "tjejiga" filmer, titta på den!


shalalala

Känner mig lite vilse på den här bloggen. Men ska försöka blogga lite mer "normalt" nu. Om vad som händer här inne i skogens djupa dalar. Tröttnat lite på att bo inne i skogen där det inte händer nånting typ? Visst det finns bra sidor med det också, men ändå.. Just nu sitter jag och tittar på kläder och mobiler.. Sara och jag har gjort en deal. Vi ska inte shoppa på 4 månader om inte våra föräldrar betalar, och sen när vi har klarat det (om vi nu klarar det ) så ska sara köpa en ipod touch, och jag en mobil. Det är bra att ha mål i livet haha. Nej men ska ta och stänga ner kläd-sidorna nu. Puss!



RSS 2.0