31 december

GOTT NYTT ÅR!

Hoppas ni har en riktigt trevlig nyårsafton! Det har jag iallafall! Mycket skratt och mycket godis. Nu ska vi titta på ännu en film och käka Ben & Jerry's, mums!



I dina armar

Gick upp rätt tidigt imorse för jag skulle med mamma och handla. Köpte allt inför kvällen, snacka om att vi ska svulla, chips, godis, dipp, ben & Jerry's och lite annat smått och gott. Men innan det ska jag ut och rida Athlon en sväng så han är lite avmotionerad inför kvällen. Sen ska det fixas lite med maten, älskar mammas nyårsmeny!



Jag ska flyga bort från just dig

I torsdagskväll kom Sofie hit och sov tills fredag då hon följde med till Kalmar för lite shopping, tyvärr var det ingen bra dag i fredags. Igår var det bara chill, red Seven en sväng sen var jag ute och gick med Sara och Ida,<3 Idag har det inte hänt allt för mycket, var dock i ridhuset för ett rejält pass idag. Han gick så bra! Vi var ett idag, kändes det som i allafall! Åh min fina fina ponny! När vi kom hem till stallet igen så red jag Athlon en sväng dock var det nästan lite väl mörkt, men det är mest för att han inte ska ha för mycket överskottsenergi imorgon när det är dags för raketer. Ska försöka hinna rida en sväng imorgon med men får se hur det blir, ska hinna handla lite inför pyjamaspartyt med mina tjejer imorgon. Vi firar alltså nyår hemma efter denna helgens händelser. Jag har kommit in i nån "scrubsfas" älskar scrubs! Men jag glömmer bort min ångest inför skolan då. Åh vad jag inte vill att den ska börja igen!


Sakerna jag köpte i fredags:
• Skor, BikBok
• Dynamic lash growth mascara (med serum i), Isadora
• Ring, Monki
• Paljett"behå", Ginatricot



Bra dag, eller?

Känner mig alldeles för duktig, bytte kod på mobilen så nu kommerjag inte in på den, grattis! Har lyckats avaktivera den i 60min två gånger. ÅÅÅh. Men förutom detta jävla skit, har dagen varit rätt grym. Moronmyste med min älskling idag. Sen har jag bara tittat på Scrubs och chillat. Nu ska jag snart ut och rida tyvärr så regnar det massa. Men seven kan inte vila längre, han har vilat 3 dagar nu. Så vi ska kämpa mot vädret trots Seven inte alls gillar regn, blöö. Kanske inte va så bra dag ändå, morgonen va iaf! Den va bäst och gårkvällen. Åh vad jag tycker om min pojkvän.


Smiling

Spenderade denna dag med att titta på fotboll med min fina kompis Johanna! Åh vad jag tycker om henne! Nu är jag på väg hem och syster och hennes vänner har köpt pizza, åh! Det luktar så gott! När jag har kommit hem ska jag egentligen bara hem och vända för jag ska iväg till min fina ikväll. Åh vad jag är hungrig!!



Juldagen

Har spenderat dagen med att spela monopol med syster och bror, dock gick det inget vidare.. Förlorade ganska stort. Men dom fuskade säkert.... Annars vet jag inte alls vad jag ska hitta på en dag som denna, kanske hitta på nåt med Sara och Ida? Tyvärr är det alldeles för halt för att rida, rena isgatan. Då hjälper inte ens broddar och det får inte va så att hästarna kan skada sig när man rider. Är ganska uttråkad dock.. Kanske ska göra macarons? Hmm, varför inte?



När allt kommer omkring

Julklapparna är utdelade och jag är mer än nöjd! Fick en klänning, pengar, presentkort, pyjamas, påslakan set, uggs och en berlock av min syster i form av ett hjärta! Så himla fint! Av min underbara pojkvän fick jag ett jättefint armband som ärligt föll in i alla beskrivningarna jag gav honom, silver eller guldfärgad kedja enkel och fin och en asgod parfym! Nu sitter jag och tittar på Svensson Svensson - I nöd och lust. Den är ju inte allt för bra, lite sådär jobbig..


Här är berlocken jag fick av syster, jag bara älskar den!



Julafton

Iår blev det ett sent julbord för bror skulle få sova lite längre, han jobbade hela natten. Sen gick jag in till min fina vän Sara och tittade lite på Kalle anka. Vi hade nämligen ingen signal på svt, typiskt! Men nu har vi signal igen så vi tittar på "kan du vissla Johanna" och fikar. Snart ska det käkas gröt och sen ska julklapparna delad ut! Iie, älskar julklappar hihi!
Tittade förresten på sista avsnittet av julkalendern tidigare, vilket dåligt avslut!! Inte alls troligt och nääe, vad besviken jag blev på det sista! Den har hållt hög standard hela serien igenom men idag sjönk allt, tyvärr.



24 december

GOD JUL!



I just want you for my own

Var ute och red på åkrarna! När jag satte mig upp på seven förstod jag varför jag hade ont i rumpan imorse, träningsvärk efter ridningen igår! Haha, har ju inte ridit på 3 veckor typ, helt sjukt att man tappar så. Nu ska vi käka lite och sen kanske det blir en liten uppesittarkväll med syster och bror? Fast med spel istället för Bingolotto. Jag är så nyfiken på Jonathans andra julklapp, kanske öppnar den på morgon? Hihi får se, ska nog försöka härda ut! Desto fler att öppna sen!



23 december

Dan före dopparedagen. Granen är klädd, pyntet är uppe, knäcken är klar och julklapparna ligger under granen! Snart, snart får jag öppna julklapparna! När jag slängt i mig lite mat så ska jag troligen iväg och rida my little powni. Vill också hinna åka pulka men jag vet inte om jag hinner innan mörkret lägger sig runt knuten. Känner mig lite dålig, har inte pyntat istallet.. Men imon får dom sina specialjulklappar men ändå.. Lite julpynt borde det väl va i stallet också? Kommer ihåg hur mysigt det va när vi va fler i stallet och alla samlades för att pynta tillsammans och så drack vi glögg och sådär, hur mysigt som helst! Men nu är det bara mamma och jag som har häst i stallet så då blir det inget julpynt haha, lata av oss!



Jag mår bra med er vid min sida

Igår så fick Seven nya skor och Athlon klippta naglar. Skönt! Tommy broddade även Seven så jag slipper fiffla med dom varje gång jag ska rida. Fördrev tiden med att städa tills mitt hjärta kom. Sen förtrollade han kvällen hihi. Var så mysigt att få morgonmysa med honom, sova i hans famn. När han sen tyvärr åkt hem så stack mamma och jag ut och red. Är så lycklig att vara hästägare dessa dagar! Nu sitter jag i bilen på väg mot tomteparad eller tomteskogen tillsammans med min mycket fina vän Sara!



Du är mina drömmar

Slutade för en kvart sen, JAG HAR JULLOV!! Och imorgon ska jag mysa med mitt hjärta! Va jättelänge sen vi va sist. Ska bli så underbart att få ha honom för mig själv, hihi. Men innan kommer hovslagaren och ger min ponny nya fina skor. När jag kommer hem ska jag bädda ner mig och titta på julkalendern. Ikväll ska jag även umgås med min finafina Ida. JAG HAR LOV!!!



One day

Nu är pappa och jag på väg till stan för att hämta min syster, äntligen!! När jag kommer hem blir det engelskaplugg, provet blev flyttat tills imon och sen ska jag göra engelskauppgiften, tror jag, det får vi se. Hoppas, hoppas att vi stannar och käkar på MAX, åh va gott det skulle va!



En dag i taget

Känner mig duktig idag. Efter att jag varit i stallet så duschade jag och nu har jag även skrivit klart svenskauppgiften, vilket känns riktigt bra! Har jag bara ett prov och en engelskauppgift kvar innan jag kan ta lov. Hoppas provet är lätt, har inte haft energi till det och imon ska jag rida om vädret tillåter, annars får han vila den här veckan med.. Han är väldigt lång i hovarna också, hovslagaren kommer inte förens på fredag.. Men på fredag ska jag även va med mitt hjärta eftersom det inte blev nånting den här helgen. Och på tisdag åker pappa och jag till stan för att hämta hem min syster från tåget, kompis, det går bra nu.



Sextonde december

Idag hjälpte jag mamma att städa och laga mat, sen körde bror mig till affären för att handla marängbotten. Fixade en tårta till min fina syssling som jag sen åkte med till henne! Vi delade ut julklappar, åt tårta och tittade på film. Vet inte riktigt vad den hette men det va bra haha. Nu ska jag snart bort till stallet för att släppa in ponnyn. Brorsan skulle beställa klänningen på Nelly, den glittriga, men tro fan att den inte fanns kvar! Åh!



GRAAATTIS!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Evelinas födelsedag! Grattis bästa du!



Why does we fall in love so easy?

Oj så effektiv jag har varit idag! Städat, hämtat hö, städat lite till, ridit och slagit in alla julklappar! Nu har jag bara en grej i Jonathans julklapp kvar sen är allt inslaget. Gutt. Ska käka, duscha och sen bär det av hem till Ida för julmys. Morgondagens planer vet jag inte riktigt hur dom blir. Får se vad som händer.. Jag ska iaf rida Seven! Ett som är säkert, jösses va kul det va att rida idag! Åh vad jag har saknat min bästis. Har typ inte haft mycket tid till honom alls den här veckan. Men nu är vi tillbaka på banan! Ska även försöka hinna med lite svenskarbete, får se om jag hinner!



Är vid din sida, när du än behöver mig

Denna fredag har jag bara spenderat med min familj. Chips och dipp blev mitt fredagsgodis. Nu ska jag snart sova så jag orkar gå upp i tid så jag hinner med mitt liv imon. Ska äntligen få rida! Kan inte hålla mig längre, imon ska vi ut och galoppera på snöklädd åker, troligtvis ska jag rida Athlon också men det beror helt på hur kallt det är. Satt på sevens rygg ikväll igen, det är så mysigt! Hade lite godis i fickan och han gjorde buga när jag satt på! Duktigt pålle haha. Fick även reda på att Sara är hemma! Så imon blir det mys med både Sara och Ida!! Och en annan bra sak förutom att vi bara har tre riktigt skoldagar kvar är att min syster kommer hem på tisdag! Det känns jäkligt bra!



Friday bitches!

It's friday friday!! Älskar fredagar! Kom hem tidigt, sweet. Skulle ha umgåtts med mina fina tjejer i klassen ikväll men jag kunde inte ta mig hem på lördagen! Åh! :( imorgon blir det ridning, städning, julmys med Ida och på söndag mys med mitt hjärta. Helger alltså, alldeles för underbara! Nu ska jag mysa vidare med Theia, väldigt mycket mys den här helgen haha! Men det är mysigt ;) fyndig tjej.

Våra pinatas på spanskan, mycket fina måste jag säga! Haha ;)



Jag vill vara i din famn

Skulle ha publicerats igår men http://blogg.se">blogg.se verkade inte vilja samarbeta...



Matteproven gick helt okej. Skönt att ha det över, igår fixade jag även muntliga så nu är alla nationella matteprov över för den här gången! Idag var det sovmorgon och sen luciafirande. Hade sedan engelska då vi tittade på film och sen svenska. Imorgon är det också sovmorgon, sweet. Har haft det ons, tors, fre, mycket fint! Ikväll ska mamma och jag sätta oss och skriva julkort, åh vad jag längtar till jullovet och julen! Har även börjat slå in Jonathans paket, dom blev dock inte så bra.. Mycket tejp och inte direkt fint.. Men det får han leva med haha!



Ett inlägg utan glädje

Har räknat matte i typ en timme nu, kommer inte klara av att stå ut imon i så många timmar, klarar knappt att plugga en timme. Menmen, kommer ändå inte gå bra för jag fattar typ inte mer än e-frågorna.. Fan vad jag hatar prov! H A T A R ! När morgondagen är över, när engelskaprovet är klart, när inlämningsuppgifterna i svenskan och engelskan är klara då ska jag ta mig fan skrika av lycka. (Ja, jag är väldigt trött på skolan).



Vill leva som i en saga

Ännu en måndag avklarad. Imorgon väntar en dag från helvetet nästan. Kemi sen matte nationella i ungefär 4 timmar med 45 min rast. Dock slutar jag senast 13.45 när jag skulle ha slutat 15.35, det är fint! Min ponny får även vila den här veckan om jag inte drar ut och busar lite på en åker bara för att skingra tankarna lite, kan behövas.



Min otroliga kärlek till dig

Han som har förmågan att alltid göra mig glad, älskade ponny.


It´s u

Snart kommer min finfina syssling och då blir det fotografering! Ni får se mer sen, kan säga att det lär bli kallt, haha. Sen ska jag hem och käka och sen bär det av mot stan, wiie! Måste komma ihåg att köpa ballonger för imorgon på spanskan ska vi göra piñatas!  


I just want you to be happy

 
Gårdagen spenderade jag i stan med mina fina vänner Evelina & Sara. Tror inte jag gjort av med så mycket pengar på en och samma dag förut.. Men jaja, är nästan helt klar med julklapparna nu! har en liten del i Saras och pappas sen är jag klaaar. Ska bara börja slå in dom snart, åh va kul! Ska sitta och lyssna på julmusik samtidigt har jag bestämt. Ska senare i eftermiddag iväg till stan igen med mamma och då ska jag troligtvis köpa det sista till sara om jag hittar det och har jag tur hittar jag nåt till pappi med!


Tattoos

Lite tattoo-inspiration, enkla, stilrena och fina, sjukt snyggt!
 
En favorit! ↑
Den nedersta vill jag verkligen ha, så fort jag får ok från mamma och pappa ska jag tattuera in den.↑ Jag tycker den är helt sjukt fin!
 
 
 


Sjunde december

Vaknade som vanligt 40 min innan jag ska gå upp och när jag väl lyckats somna om så ringer klockan efter 10 min. Men jösses vad snabb jag var att stänga av den! Haha, Jonathan hörde den inte ens. Igår så tittade på filmen Ted, en väldigt bra film faktiskt, värd att se! Idag efter skolan ska tjejerna i klassen följa med och fika och träffa Ida!

Svar till min syster: provet gick ganska bra tror jag, skrev på alla men jag vet att jag hade fel på nån fråga. Boken jag läser heter Svinalängorna, du har väl sett filmen?

Nu är det spanska som gäller, skulle skriva en sammanfattning och jag skrev en på några rader och nu säger Jennifer och Rebecca att deras var typ en hel sida haha, mycket duktigt Camilla, mycket duktigt!



Sjätte december

Slutade vid 13.10 idag men eftersom jag ska hem till Jonathan idag så får jag vänta tills han slutar.. Men vi sitter i bibblan och läser istället. Har en bok i svenskan som ska va utläst om typ 2 veckor, är på sidan 30 och boken har 260.. Imorgon kommer Evelina och sover hos mig och på lördag drar vi till stan och köper julklappar, sweet.



It starting with a kiss

Äntligen är den här dagen slut. Skulle egentligen slutat vid två men jag stannade kvar och hade kemigenomgång med min kemiläraren så behöver jag inte gå imon, för då kommer jag hem mycket senare plus att jag ska mysa med min pojkvän imon. Så nu sitter jag på pappas jobb och väntar på att han ska bli klar så vi kan åka hem. Seven har fortfarande vintervila, vilket är väldigt bra för den här veckan har varit sjuk känns det som, dock är det bara biologiprovet som hänger som en mara över mig. Ska bli så skönt att ha det gjort! Ikväll ska jag verkligen råplugga, hoppas det finns nåt gott att äta hemma, är lättare att plugga då!



It doesnt matter

Igår var en ganska stressad dag, i allafall på kvällen. Utvecklingsamtal, köpa skor, hem och ta in hästarna och sen råplugga. Dock gav det inte så mycket, kommer va så skönt när detta prov är över kan jag säga, då ska jag verkligen andas ut. Idag är det bara plugg som gäller. Förhoppningsvis fattar jag mer efter dagens repetition.,



It feels so good but hurts so bad

Igår skrittade jag en liten sväng på Seven, uh så mysigt i snön! Sen när jag kom hem blev det pepparkakor och glögg, vill ha jul! Idag känns det som om jag sprungit mellan saker, matte sen till spanskan, sen skynda till en salong sen vidare till bussen, till mammas jobb, till högstadiet, till läkarn och sen till bussen. Men när jag kom hem så började jag faktiskt plugga kemi, mycket duktigt! Sen bar det av till stallet igen och nu ska jag snart sätta mig med biologin, blä. Imorgon är det utvecklingsamtal som gäller, får väl se hur det nu går..



Inte en dag som gått utan att jag tänkt på dig

Vaknade vid halv 11 idag och gick upp och åt frulle sen följde jag med pappa till hans föräldrahem och fotade medans han körde in ved. Nu är mormor här och vi har käkat lite mat. Ska nog komma ut och rida en sväng på min lilla ponny när mormor åkt. Funderar på att ge honom julvilan nu så att jag har lovet på mig att sätta igång honom och sen den 14 januari börjar lektionerna igen så det vore rätt passande nu när jag tänker efter helt. Juste fotograferingen blev flyttad till nästa helg istället då jag även ska iväg och julhandla med Sara, Ida & saknade Evelina, fint som snus! Nej nu ska jag titta på Pettson & Findus innan jag sticker till stallet.
 


Keep your head up

Imorse va en sån där bra morgon, när jag vaknar bredvid min fina. Åkte hem ganska tidigt för han skulle plugga. Men när vi käkat hemma så stack vi in till stan idag, hann faktiskt få ihop ganska mycket julklappar, eller delar av julklappar, sweet. Imorgon blir det nog fotografering istället och förhoppningsvis kan jag få mig att plugga biologi, behövs verkligen.. Vill ha jul och lov. Men nu ska jag fortsätta mysa med Sara & Ida, mys.




RSS 2.0