denna eviga höst

Åh herregud, den här dagen gjorde det ju bara jobbigare att bestämma sig! Samhälle/idrott med inriktning ridning på JB verkade jättebra, men ja jag vet inte riktigt.. Men känner mig jätteförkyld, helt igen korkad i näsan.. Så skippade träningen ikväll för att vara så frisk som möjligt på lördag! Men nu måste jag plugga spanska inför provet imon, jiippiiie.
lillpill!♥

Love & peace!


Det bara yrar

Egentligen borde jag ha pluggat spanska, för vi har prov på torsdag men jag har inte orkat. haha. Men nu ska jag krypa till kojs för att få min skönhetssömn, haha.
Love & peace!


be true

Ridningen gick galant med min finfina powni! Så fort man sätter jag sätter mig på hans rygg blir jag lugn och trygg. Det är något magiskt men jag kan vara nervös inför en tävling men att sätta sig på Sevens rygg har en lugnande effekt på mig. Underbara powni! ♥ Hoppas jag är hemma nåt sådär tidigt så jag hinnner rida ut lite.
I´ll never let go ♥

Love & peace!


en dag att leva, en dag att minnas

Helt sjukt hur man ska hinna med att rida när dte är mörkt när man kommer hem! Men efter maten så får jag puckla på med MASSA reflexer och rida upp till paddocken för lite dressyr  och kanske nåt skutt, huhu! KOmmer ju inte kunna hålla mig under vintern då han ska få "vila" från hoppningen så det blir jättekul när man börjar igen! En teori som värd att pröva iaf, men ska iväg till Pernilla i helgen så det blir sista gången typ! Imon så ska vi iväg på gymnasiemässa med skolan i klmar, chillpill!
Love & peace!


krossa alla fönster!

Skola idag, ganska segt faktiskt..  Men sen hem och ge hästarna lunch.. När mamma kom hem hade hon med paket från h&m, äntligen! Så fick mina jeans och mitt linne, och det passade, lycklig! :D  Ska snart iväg till stallet för att fixa allt och sen blir det träning! Hur jag nu ska orka, haha.
Kissemiss!

Love & peace!


271111

Nej nu ska jag nog snart krypa till kojs och lyssna på blåsten! Kom på att jag inte har några kläder att ta på mig imon, så det lär ju bli ett litet problem.. Hoppas mina jeans kommer snart tro jag beställde ett linne också, det brukar ju typ ta 3-5 arbetsdagar men det har fan tagit två veckor, det suger!
love & peace!


Det finns ingen väg tillbaks

Tog den skönaste powernapen förut. Asså jag fattar inte varför jag hela tiden är så trött.. Men sen hade mamma gjort hembakad pizza, mums! Jag tänkte göra en paj till efterätt men det va ingen i familjen som ville ha :( Så jag gick och duschade istället.. Nu är jag sådär rastlös igen.. Men får väl gå och göra varm choklad och nåt gott.. Helvete vad nyttig jag är! haha! Fast det passar för det är mysväder ute! Fast det behövde ju inte blåsa riktigt SÅHÄR mycket..
hihihi, massa söta bilder ju!

Love & peace!


somebody

Fy sjutton vad rastlös jag har varit idag! Har inte gjort nånting typ.. Tillslut gick jag och hade storstädning av rummet, både dammade putsade fönster och dammsög. Helt frivilligt, måste va nåt fel på mig haha. Sen så stack jag till stallet och fixade allt inför ikväll, blir nog att släppa in dom tidigare ikväll, eftersom det blåser så sjukt jävla mycket..  Helt sjukt, kom hem från stallet nyss och då var det ljust ute eller ja, jag märkte ju att det började skymma men nu så tittade jag ut och det va bäcksvart ute. Det var som om strömmen hade gått ute..
Sööta!

Love & peace!


I don´t need your love

Godmorgon sunshines!  Vaknade för nån timme sen, käkade frukost och försökte hitta på något att göra här ute i city..  Väntar på att bror ska vakna så han ska leka med Sassa så jag kan ta kort på dom, haha.  Skulle ha ridit men det blåser något sjukt här, så det är  ingen mening med att rida..
Taaxen!

Love & peace!


rubriken var som bortblåst

Sitter och käkar pepparkakor och dricker julmust framför datan, vilken fet lördagskväll.. Haha. Funderar på att gå och lägga mig snart, det suger jag är jämt trött. Även om jag går och lägger mig vid typ halv 10, vetifan vad det är med mig, haha. Imon kanske det blir att rida ut i skogen med mamma, eller kanske han får vila lite, för han har en "vilovecka" nu inför vinterns hårdträningspass, haha nej men tänkte att han skulle få ta det lite lugnt efter tävlingen ett tag nu.
Snygg fläck på tröjan osv..

Love & peace!


from the beginning

love & peace!


woahao

Moster är här nu och fixar granris bock med mamma. Snart ska vi käka tacos, vilket inte är min favorit direkt, förut tyckte jag det va gott sen pest och pina men jag tror jag börjar gilla det igen.. haha.  VAr ju och fotade med Sara förut som sagt och jag LOVAR att lägga in bilderna på datorn ikväll så ni får se några iaf! Har ju fått en systemkamera nu, eller ja fått och fått men köpt! :D Än så länge är jag nöjd med den! Men var på julmarknad förut, sålde lite kakor, huh. Sen så skickade jag nyss in min beställning med newbody som laget säljer, sista dagen är imon så det var ju på tiden.. Men ska dra och käka nu!
En gammal bild på Lillan & Seven ♥


Love & peace!


storm

Fy tusan vad det blåser ute! Helt sjukt, trodde jag skulle blåsa av haha. Men nu sitter jag här med raggsocker och tycker det är ganska mysigt ändå. Ska nog dra ut och fota lite med min fina vän för att senare dra på julmarknad! Tycker faktiskt det kan bli jul nu. Har börjat få julkänslor, helmysigt ju! Dock tycker jag inte snön ska var så länge och så mycket men en månad skulle va perfekt, mest för att få den där underbara julkänslan, det är nog oslagbar!
Finare får man leta länge efter!♥

Love & peace!


Keep going

Godmorgon! Ska snart dra och dra på mig ett extra lager kläder sen drar jag till stallet för pussa på hästarna! Blir även en liten tur på dom, men vid halv 4 är det julmarknad med Sara som gäller, så det blir lite tajt att hinna det här.. haha. Men kanske går bättre om jag skyndar mig, puuss!
ojojoj, jäävlar vad heta!

Love & peace!


I got a hangover

Hej! Förlåt för kass uppdatering, men har inte varit vid datan på snart 100 år känns det som! I onsdags så var jag jäätte effektiv (enligt mig själv) först kalmar och doktorn å de, sen hem och rida sen kom johanna och micks så vi fixade oss och stack till b-måla sen hem till johanna för att sova, haha! Dansen va riktigt kul, en kalasbra kväll! Igår så var det skola då, somnade nästan i skolan, fy ut åt helvete vad trött jag va! Sen hem för att vara barnvakt en timme senare. Idag så stack vi till kalmar direkt efter skolan för att se Breaking Dawn! Tyckte den va som dom andra typ, märkte ingen så där jätte stor skillnad för måna andra säger att den här är så mycket sämre, men inte vad jag tyckte. Men slutet gjorde att man bara ville se mer! Sen va det häng på donken med några killar från klassen som också var på bio! Så nu är jag hemma, det är typ vad som har hänt dom här dagarna. Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova!
En ganska gammal och sliten bild, men vafan, det är ju m&m's!!

Love & peace!


Ett leende av guld

Hej!
Ledsen att jag inte bloggat, men har inte orkat! Först stannade jag i h-by efter skolan, sen vre ett snabb besök hos må'må'. Somnade nästan vid bordet när jag åt sen, men var tvungen att dra till stallet, så jag stod och myste ett tag med honom! Tränade även lite tricks! Han är så jävla klok den ponnyn, det märks verkligen. Tror jag även har valt klänning inför imon, men Johanna & Micks ska även få bestämma, för dom kommer hit imon, hihi, myys! Sen efter dansen drar vi hem till Johanna!
Jag & världens finaste Johanna från senaste festen!

Love & peace!


the last time

Hemkommen från skolan nu. Ganska chill dag, läxförhöret i kemi gick ganska bra, tror jag.. Men nu ska jag käka lite sen fixa stallet. Sen ikväll blir det träning. Känns som om det var ett tag sen fast det va förra veckan, haha. På onsdag ska vi och dansa med skolan, på  torsag ska jag va barnvakt och på fredag blir det nog bio med brudarna, lördag "julmarknad" typ och söndag, kanske lektion med Pernilla? ja vi får se!
Här har ni en film från igår, i andra klassen! Evelina filmade :)

Love & peace!


glory

Hemkommen efter en lååång dag på Udden! Men i första klassen så var vi felfria i båda omgångarna och hade 50poäng i stilbedömningen. Sen när jag skulle rida den andra klassen var det redan mörkt ute men iallafall så fick vi en felfri runda där med! tiden var 33sekunder nånting och det ledde till en niondeplacering! Är så himla glad, hade inte vågat hoppas på placering! Men nu är vi hemma och jag har hunnit duscha och bädda om min säng med nya lakan så jag ska sova riktigt skönt inatt, haha!
Jag lovar, jag ska bli bättre med bilderna! Snart får jag min systemkamera så då kommer det troligen bli förbättring!

Love & peace!


finally



hej hopp! sitter hemma hos sara nu, dom håller på sånt där som jag inte kan, musik. haha! men nu ska vi spela "med andra ord". Sen ska jag sova för imon vid halv nio imon kommer Evelina och lotta och hämtar oss! Taggaaa dååå!


Så jävla snygg! Jag dör litegrann!

Love & peace!



you´re everything to me

Allt i stallet är fixat för ikväll och jag är proppmätt. Fint. Vad händer nu då? Kanske blir att spela lite spel med sara, ida & philip om Sara & philip nu vill det.. Haha. Vid halv nio imon drar vi till tävlingen, är nästan lite nervös! Var ju så länge sen känns det som.
Också en sån här fin bild som Sara tagit! Klicka häär för att se fler!

Love & peace!


Don´t leave like this

Hej! Idag var det först gymnasiemässa i o-hamn, blir helt snurrig av allt, vilken linje, vilka extra val, vilken skola, tack gode gud att jag bara ska göra det här en gång fast en gång är en gång för mycket för mig..  Men efter det så stack mamma och jag och handlade lite mat sen så skulle vi äta kina med Sara & lena, hur mysigt som helst! Men innan så gick mamma och jag in på Aima, och jag hittade världens snyggaste klänning. Fanns bara en kvar också så jag ringde pappa och frågade om jag fick den i julklapp av honom haha, och det fick jag! Älskar den! Kanske kommer upp en bild nån dag om jag orkar, haha. Funderar på att ha klänningen jag köpte på gekås på onsdag då vi ska dansa med skolan och två andra skolor, men vi får se!
Den klänningen på onsdag kanske..

Love & peace!


nothing to lose

Hej! Hemma från sara nu, en riktigt mysig kväll med idol, spel och massa skratt! Haha, satt och tittade på kläder och skrattade tills jag grät, precis så som en fredagskväll ska spenderas, mys med bästa vännen, synd bara att Ida inte va med. Nu blir det att gå och lägga sig för imon ska jag upp tidigt och iväg på gymnasiemässa. Sen hem till moster och lite. Puss!

En grym bild som sara tagit.


Love & peace!



Jonne bloggar!♥

Hejs Jonne här! tänkte blogga lite åt min fina vän♥ Härligt med fredag idag ska bli skönt med litte helg efter en jobbig vecka. Milla och jag sitter just nu och myser framför idol med godis och tempel run,hihi. kvällen fortsätter med film och lite spel, hoppas ni får en lika mysig fredag som jag♥ puss


Pss, kolla gärna in min blogg HÄR ! :)♥

var sann

Äntligen är ponnyn klippt! Hade hår i hela ansiktet men det får gå, haha.  Hade även ett håstrå inne i ögat.. Imon blir det gymnasiemässa i o-hman, sen på kvällen har jag ingen anig om vad jag ska göra men på söndag är det ju tävling iallafall! Nu väntar jag på att Sara och Ida ska komma hem eftersom dom är ute och går så att dom kan leka med mig. Puss!
Ruuumpaaa

Love & peace!


Without you

Nyduschad och freeeeesch! Hemma från träningen, den gick fint! Taggar vi inför söndag!! Imon måste jag verkligen klippa honom, haha han är jätteullig trots att jag klippt honom en gång. Nästa vecka så ska vi iväg till b-måla och dansa med skolan. Faktiskt kul! Men Nu ska jag läsa lite so och gå och lägga mig för jag får ingen sovmorgon imon, det suger. Men det värsta är att dom kanske tar bort den, varje vecka! Men då kan dom inte räkna med mig på dom lektionerna! Puss & pill!
När vi hoppade lite smått på paddocken här hemma, Micks är fotografen!

Love & peace!


listen up!

Woohoo! Äntligen klar med engelska berättelsen! Vi hade som läxa tills imon att skriva en berättelse  på eneglska tills imon och den skulle innehålla 10 glosor.. Med lite (okej, en del) hjälp från min syster så är jag äntligen klar! Typ första gången jag är klar med en sån här uppgift, i tid. Sen så har jag bara so-läxa kvar, men den får nog bli efter hopplektionen, eller på vägen dit. Men nu ska jag käka lite sen iväg till stallet och fixa iordning min lilla ponny!
You don´t know a thing about me.

Love & peace!


to feel the freedom

Vilken dag, käns som om vi bara rusade igenom skoldagen.. Sen när jag kom hem stack jag bort till stallet för att rida min underbara häst! Tänkte rida lite lugnt på åkern bara eftersom vi ska på hoppträning imon, först så skrittade jag ett halvt varv sen travade jag andra halvan och den åkern är ganska stor, och det ligger ett par växthus där och fy vad seven tyckte det va läskigt! Hela han va spänd som en stålfjäder haha. Men sen så lät jag honom springa lite fort och j ä v l a r vad fort det gick! man brukar ju få farttårar men dom brukar stanna i ögonen men dom verkligen rann nerför mina kinder så fort gick det! Efter så red jag dressyr så han fick samla sig lite, om man tänker efter vilka framsteg vi har gjort! I början när jag fick honom var ett av mina mål att tävla lokal, (check) och ett att vi skulle komma underfund med varandra, (check), underbart! Sen ikväll så bakade jag med mina fina vänner och tittade på bonde söker fru!
Älsklingsponny!

Love & peace!


when you call my name

Kom hem för en timme sen ungerfär, sen så stack jag till stallet och fixade allt för att ikväll ska vi dra på träningsmatch, tyvärr.. Är inte sugen på att spela ikväll tyvärr, men det kommer väl! Egentligen borde jag sitta och plugga nu, för jag har spanska och biologi tills imon fast spanskan har jag övat på, så inte så mycket faktiskt! duktig jag känner mig..  Imon blir det skolan sen hem och rida och sen barnvakt!
A spirit for living

Love & peace!


Let me love you

Är så jäkla gutt att komma hem vid 2 (!!) när man egentligen skulle komma hem vid 4!  En fysiklektion blev inställd och saras mamma hämtade oss, kalas. Så har varit i stallet och ridit Seven, blev ett dressyrpass på paddocken, gick som en klocka! Han är riktigt fin i formen och mjuk i sidorna! Hihi, är så stolt över min ponny! :D börjar tagga inför helgens tävlingar! Sen fixade jag iordning så mamma kan släppa in dom för jag ska iväg på träning ikv!
Love & peace!


Everything comes to the end

Woohoo, jag lyckades att plugga spanska på en söndag! Nu är det bara kemin kvar... woohooo....  Funderar på att göra en kopp varm choklad, och sätta mig framför tvn istället och låtsas som om jag inte ser keminboken, låter riktigt bra tycker jag! Imon kanske jag ska klippa Seven, eller nä det hinner jag ju inte ftersom det är träning imon och match på tisdag, barnvakt på onsdag, träning på torsdag, så det måste bli på fredag! Och jag som kanske skulle med johanna hem den här veckan.. mitt liv äger.
Lika normala, lika snygga, lika jävla coola! haha..

Love & peace!


äre fest eller?

haha, vilken jävla kväll det va igår med mycket skratt och gråt! Kan lämna det så tycker jag.. Men sen stack johanna och jag hem hit och sov, så nu kom jag precis hem från att ha lämnat henne vid bussen.  Nu ska jag iväg till stallet för att fixa för pållen min och ikväll sticker jag till Evelina för att ha en myskväll med världens bästa hoppteam!
Ville bara säga att det skulle va du & jag..

Love & peace!


How many times will you try?

Hej! Direkt när jag kom hem så stack jag bort till stallet och gav dom "lunch"hö, sen stack jag hem och pluggade för kväll kanske vi drar till moster, så jag hinner inte då. Men nu gör jag ungerfär ingenting.. Får ingen sovmorgon imon, buhuhu, haha nejdå, men jag ska springa coopertestet direkt på morgonen så vi hinner med det. Dock får vi se hur dte går för jag har inte tränat på fyra veckor sen har jag ju tränat 3 ggr på 2 veckor och sen så är det mina lungor men hoppas det går bra.
A fairytale

Love & peace!


shalala

När man kom hem från skolan blev det att sticka direkt till stallet för att rida Seven, märktes att han vilat två dagar om man säger så, haha. Nu ska jag fixa lite mat för att sen vara barnvakt!! Dock så har jag spanskaläxa tills imon och efter att jag varit barnvakt ska jag på "föreläsning" med Henrik Rydström, så jag vet inte riktigt när jag ska hinna för det är typ 100 ord känns det som..
hinner inte leta efter en annan!

Love & peace!


Exploderar

Vilken jävla dag. Nä inte en av mina favoriter, sjukt jävla trött och allmänt irreterad på allt omkring mig. Borde plugga men orkar inte, woohoo! Ska fasen ta en kopp varm choklad, sätta mig och plugga spanska. Faast kommer ju sluta med att det inte alls blir så... haha, jag äger!
"om du inte kämpar för henne, bli då inte arg om nån annan gör det.."

Love & peace!


lalalala

Kom hem från skolan vid 4 idag, ganska chill dag! Sen så har jag bara suttit och segat hela kvällen.. Men snart ska jag iväg till stallet för att släppa in hästarna och så, sen bär det av till träning! Faktiskt kul men jobbigt.. haha jag är så lat :( Jaja, det blir nog bra!
Älskade underbara!


Love & peace!


understood

Hoppade som sagt idag, gick galant! Min ponny är så jäkla bra! Sen så hopppade jag Athlon åt mamma lite och han verkade tycka det va hur kul som helst! Vi hoppade en oxer på typ 40cm och han hoppade jätte högt över sen hoppade vi ett räcke på ungerfär 70cm och han hoppade lika högt över där! Funderar på att ställa upp i en klubbtävling med honom i vår eller nåt, haha! Vi får väl se... ;)
Finis Athlon!

Love & peace!


I can see it in your eyes

Sticker till stallet om en timme för att pussa på mini poonnyy! Blir att hoppa idag eftersom det inte blev i torsdags, fast egentligen behöver vi ett dressyrpass, var ett tag sen men hoppning är så mycket roligare! Sen så är det ju tävling om två helger, whoooopa!
Bara för att amanda är en så grym fotograf!

Love & peace!


I tell yaaaaa

Heej!
Idag så åkte vi med laget till ett jätte stort hus och hade utvärdering typ, riktigt trevligt, vi åt och pratade under hela dagen typ, fast vi givk en liten runda också. Men det va som sagt trevliiigt! När jag kom hem var det stallet som gällde sen så var faster & farbror här och mormor, så umgicks lite med dom! Länge sen!
Vill kunna, ska kunna, måste kunna.

Love & peace!


Seven up,♥

Världens finaste ponny med ett hjärta av guld. Ångrar int en sekund att det blev du & jag. ♥

Love & peace!


Långa nätter

Hej! Imorse så stack mamma och jag till stallet vid 8 för en tur i skogen för sen skulle ju jag iväg och bowla! Seven va hur jäkla pigg som helst! Så fort Athlon gick lite före så började Seven galoppera, och ja haha. Sen åkte vi ju och bowlade som sagt, fikade också efter, mysig dag helt enkelt! Senare ikväll kommer syster hem! Mysigt!
Love & peace!


Paradise

Hej! Blev inte att jag red idag, han verkade lite seg så han fick vila, men imon ska mamma och jag ut och rida i skogen om jag hinner för jag ska iväg och bowla imon också men jag har ingen aning om när eller vart  men hoppas det blir så jag hinner rida för på lördag ska jag iväg med laget som sagt och det är mellan09.00-22.00 så på lördag blir det tyvärr ingen ridning.
Evelinas söta hund Jack-knack!

Love & peace!



Något som kan rädda mig

Godmorgon sunshines! Vaknade för nån timme sen, käkade frukost och lite. Ska snart bege mig till stallet för att rida Seven! Tänkte dra till paddocken och hoppa lite idag! Öva lite på det som Pernilla hjälpte mig med. Sen så ska jag nog träffa Evelina!
Love & peace!


to be someone else

Sitter och äter flingor och tycker livet är ganska bra. sitter också och funderar på att boka biljetter till Breaking Dawn part 1!! Åh, fy bubblan va kul! Men måste snacka med alla som ska med också och innan vi gjort det är väl biljetterna slut.. Men nje, ska typ boka imon, för jag måste se filmen, väldigt snart! :D
Someone like you.

Love & peace!


right inside us

orkar inte gå bort till stallet och rida det är fan kallt ute.. Men funderar på att göra det iaf, men vte inte riktigt vart jag ska rida, långemåla suger på det viset.. Sen måste jag klippa Seven nån gång i veckan också funderar på att göra det typ imon eller på fredag.. På lördag ska vi iväg med laget och på söndag blir det förhoppningsvis hopplektion igen, om pappa har tid att köra oss dit.
hand in hand forever


Love & peace!


yeah yeah

Hej,kom hem från dagiset nyss, åh det är så kul! hihi! Men just nu ska jag väl inte göra nånting tror jag.. Har börjat få ångest inför skolan, det är det värsta med att vara ledig länge.. + att jag har spanska & engelska att plugga till..
orkar inte ge och ge men aldrig ta.

Love & peace!


we all win

Hemkommen från träningen och kan bara säga att det va skönt att träna igen. Gick ganska bra faktiskt. Nu ska jag bara ladda upp med en macka, godis, kladdkaka, smultrondryck och en film, sen kommer jag somna gott ikväll ska upp lika tidigt eller nää.. tidigare imon! Fan va onyttig jag, :( måste göra nåt åt det... kanske...
haha, grymt suddig men det är bara för att min mamma är proffsfotograf,

Love & peace!


we must stand together

Red båda hästarna idag, riktigt kul faktiskt! Sticker snart på träning, ska bli ganska skönt att dra på sig träningskläder och köra slut på sina muskler! Wooho, taggad tjej! Min syssling smsade nyss, och hon kanske kommer imon, kuul? jaa!  Men först ska jag och hälsa iväg och hälsa på linden! kuult! Men nu ska jag byta om och sen äta lite, chiiill.
Love & peace!


just carry on

Var ju och hälsade på hos han jag ska vara barnvakt åt! Gick kalasbra! Sen stack jag bort till stallet och mockade och fixade, ska bara käka sen ska jag rida en tur i skogen med min lilla heest! Har en känsla av att det kommer blir mycket galopp! haha.  Sen ikväll är det träning, har typ inte tränat på år och dar, pga min jävla förkylning.
Får bli en muppad bild på min hund!

Love & peace!



RSS 2.0