Reser mig upp igen

Oj så mycket som har hänt, men jag har ärligt inte orkat bloggat. Men Öland var super! Sen flyttade jag hem till Evelina med Seven vilket också va askul, vi hann med galna uteritter där Seven blev lite smått galen haha och så hann vi me att bada med hästarna, bästa på länge alltså! Fik tjata på Evelina att vi skulle bada med dom men jag hade Moa på min sida så sen gjorde vi det och alla tyckte det var askul! Seven kanske inte tyckte det var toppen men alla andra haha. Började jobba med ett jobb som faktiskt är riktigt kul, men att stå ungefär 4h i vattnet är inget kul. Jag fryser så jag skakar efteråt vilket tar bort det roliga lite. Tyvärr har cherry-fronten kört rakt i skogen. Vi åkte till en kiropraktor med henne och hon ska inte ridas på hela sommaren, sen kan det bli så att hon är ridbar, men det kan ta upp till 6 månader innan man kan rida henne, så i slutet av juli åker hon tyvärr tillbaka till ägaren, det är synd för det är en himla fin häst.. Inatt sov min fina pojkvän hos mig, åh vad jag gillar honom!


Lite bilder sen midsommar och veckan hos Evelina!



I want to let you know how i feeling

Efter att vi släppt ut hästarna i morse kunde jag verkligen inte somna om, så jag har varit vaken sen halv sju typ. Gutt. Har packat, duschat, tittat på film och käkat. Snart bär det av mot ölandet för midsommarfirande. Ska vara där tills lördagmorgon då jag ska hem och förhoppningsvis hem till min pojkvän, eller om han kommer hit. Antingen blir det söndag eller måndag då jag tar med mig ponnyn och flyttar hem till Evelina. Börjar ju även jobba på måndag, haha, lite nervös faktiskt! Nu måste jag packa ner det sista, annars kommer jag glömma det och det vore ju inte allt för roligt.
Får bli en bild på Jonathan bara för att jag saknar honom.
 
 


Summer, sun and friends

Herregud vad dålig uppdatering.. Menmen. Orkar inte med en sammanfattning, förutom att jag har sommarlov och Cherry bor nu hos oss. Hon är ganska stirrig och stressad än, hoppas det lugnar ner sig för just nu får hon typ panik så fort hon är ifrån Seven och Athlon.. Ska snart börja rida henne. Imorgon drar jag till Öland för midsommarfirande med fina vänner. Det blir bra. Sen ska jag börja jobba och kanske flytta!



I want people to sing a song to freedom

Tävlingen gick väl inte så jättebra, två vägringar  varje klass, men i LB var jag mer nöjd med rundan och en vägran var helt mitt fel. Jag var nöjd med min ridning på ett annat sätt och att vi tog oss över. När vi sen kom hem så stannade jag kvar hos Evelina. Ganska bra helt enkelt. Sen på lördagen la vi oss i solen och fixade lite men min pappa hämtade mig tidigt men det var ändå ganska bra för jag hade en del att göra här hemma innan våra internationella gäster kom, haha. Några studenter på min systers skol från Frankrike och USA kom hit så vi grillade och sådär, trevligt faktiskt! På söndagen skulle dom få prova att rida Athlon och då var det mycket lättare att få igång engelskan, när jag kände dem lite mer. Nu ska jag snart ut med min ponny i skogen och busa lite, senare ikväll ska jag åka och rida Cherry, som ni kommer få se mer av här i bloggen! Jag ska nästan helt säkert ha henne på foder! Vi ska börja med två provmånader först men det ser bra ut, äntligen!
Ledsen att det blir en gammal bild men har för tillfället inga andra, men ponnyn är ju söt iaf!


I should be over with the butterflies

Ska snart käka för att sedan göra mig iordning för tävlingen. Frågan är om jag pallar att åka i vita ridbyxor och mjukisbyxor över som skydd? Njääe. Får byta om på plats i transporten eller nåt haha. Innan vi åker ska jag svampa av Seven litegrann för här skiner solen och det är ungefär 22 grader i skuggan. Gäller att ha med mängder av vatten till pållen idag, massor. Önskar jag kunde hoppa i shorts och t-shirt men reglerna tillåter mig ju inte det. Nej ska väl gå ut och sätta mig i solen igen. Det är så varmt och joibbigt att sola ryggen medan jag älskar att sola magen så jag är typ hälften lite brun och andra hälften är ja, typ vit. Snyggt. Har också lyckats få typ 25 nya myggbett.  Åt en bit paj nyss, ångrar mig så djupt. Hur ska jag orka med mat också? Blööö. 
Finaste finaste ponnyn.


Pajellipaj

Pajen blev bra, trots att mamma inte alls trodde mig. Jag gjorde en paj med rabarber och hallon med dubbla "deglager". Mycket gott tillsammans med vaniljsås, hihi. Dock ganska maffig så ingen paj man vräker i sig i massor.

Botten;
•3dl mjöl (jag hade mindre)
•125-100g margarin
•4msk vatten
Blanda mjöl och fett tills det blir grynigt och tillsätt sen vatten så det blir en deg men inte för kletig. Förgrädda i ungefär 15-20 min.

Sen hällde jag i hallonen och rabarberbitarna, jag hade två rabarber men det beror ju helt på hur stor form man har. Jag hade inte så mycket hallon, men så mycket så man märkte av dom.

Övre degen använde jag mig av ett recept jag hittat på www.sweet-and-simple.se, knäckig äppelpaj är rubriken.

Tycker det är värt att ni går in på hennes blogg och tittar! Så himla inspirerande blogg och bra struktur och enkla recept. Jag vill baka varje dag när jag läser hennes blogg!



over and out

Sol, sol, underbara sol. Legat i solen sedan klkockan 10 idag till klockan 15. Så underbart! Börjat få lite färg nu, hihi, notera lite. Försöker mig på att baka en paj för att se om den blir god eller ej så jag kan bjuda på den på lördag då det komemr lite gäster hit! Ska bli spännande. Senare ikväll ska jag ut och skritta med min ponny inför tävlingen imon som tydligen var på eftermiddagen, sicken koll man har! Men ska bli kul, tror jag. Träningen igår gick hyfsat. Får bestämma mig lite mer att vi ska hoppa.


Spending my life with you

Igår var jag som sagt hos frisören, är inte helt nöjd och det syns inte så jättemycket med färgen förutom i hårbotten och där framme, men mer om hur det blev vill jag inte avslöja innan jag träffar Jonathan, hihi! Igår var jag ute en sväng med Athlon, vi var åp paddocken tillsammans med Evelina, gick ganska bra faktiskt! Idag kom jag hem tidigt, haha, tack vare Edhem, bästa läraren! När jag kom hem sprang jag en liten runda och sen har jag fixat med laget/lagen inför allsvenskan, får se hur det blir! Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer förutom en hoppträning hos Pernilla, åh vad jag hoppas att det går bra! Behöver det inför fredag.


All life have I been waiting for you

Igår var det tävling, dock en tävling utan bra resultat. I LC:n fick vi ett stopp, som jag egentligen hade varit jättenöjd med, men vi hade inget flyt i vår runda.. I LB:n vägrade vi ut oss, det regnade väldigt mycket och jag kände mig inte alls okej med att hoppa en LB då, så där vägrade vi ut oss, men det är sånt som händer. Vi hade ingen bra dag helt enkelt så vi åkte hem igen, genomblöta.. Kunde nästan vrida ur vatten ur mina ridbyxor haha, nästan! På kvällen kom Evelina hit, mycket fint. Kollade lite Lying Game och hade det bra. Idag skulle vi kolla lite vad det fanns för tävlingar framöver och upptäckte en som vi ville på, på fredag! Så det är bara på´t igen. Ringde även till min tränare så ska till henne och hoppa en gång innan tävlingen också. Imrogon ska jag till frisören som sagt, ska bli riktigt spännande! Hovis kommer också imon och kan säga att det är mer än välbehövligt. Ringde även ett samtal angående en häst på foder, kan bli riktigt bra, men inget är säkert.
Hittade en bild från skolavslutningen i nian som Irja tagit. Lyckan.



RSS 2.0