Superwoman

Vaknade upp och ville helst bara somna om igen men sen kom jag på, det är ju FREDAG idag!! Dagen var ganska chill, bra samtal med matteläraren och jäkligt nöjd med resultatet på spanska provet. Mamma hämtade mig idag så jag slapp vänta på den tredje bussen, asgutt! Sen stack jag till stallet och red Seven, sen stressa för att hinna med bussen till min kära pojkvän. Morgondagen innebär nog lite fotografering, berättar mer sen! På söndag ska även mamma och jag in till stan, så gutt!



24 dagar kvar

Idag var det en riktig chilldag, gjorde typ inget jobb, utan det var nior som var och hälsade på under varje lektion så det var aschill. Dagens lycka är att det är fredag imon!! På kvällen ska jag även hem till Jonathan, mys! Någon gång under helgen ska jag och mor in till stan för att börja handla lite julklappar! Vill bara börja köpa dom nuu, hihi. just nu är jag stressad över julklapparna för jag har ingen "struktur" på det, ingen riktig idé om vad jag sja köpa, men när jag väl börjar köpa dom brukar det lösa sig. Åh vad jag vill ha jul, julmys, julkänsla, julgodis, julmat och julklappar, hihi!
 


My heart goes boom boom

Det är onsdag eller såkallad lill-lördag. Fruktsallad och mys med la familia. Imorgon blir det skolan och sen hem och kanske rida. Nu blir det berg flyttar in sen ska jag krypa ner till min underbara säng.



Hatad

Så lätt var det att bli hatad av Seven. Lite avmaskningsmedel sen var jag högst upp på svarta listan. Nästa gång får fan mamma ge han det.



Nu spränger vi natten

 
Idag vaknade jag upp med yrsel och tänkte stanna hemma, vi slutade ju ändå vid tolv. Men jag bestämde mig för att gå ändå, men då är bussfan så sen så jag stack hem igen. Så jag stannade hemma idag, sweet. Missade inte så mycket ändå tror jag, hoppas jag. Tittat på senaste avsnittet av Hart of Dixie, så bra! Älskar fortfarande den serien väldigt mycket haha. Sen stack jag ut på min överpigga ponny. Ridturen började väl inte så jättebra, när vi kom fram till paddocken ´tappade han förmågan att gå framåt så länge framåt var mot ridbanan, men tillslut kom vi dit och trots det var monster i hörnen och sådär så gick det rätt bra i dressyren, han kändes väldigt mjuk och fin. Hoppade även ett par skutt och dom två sista, dom bara flöt på! Det kändes som vanligt, sen innan omkullridningen. Dom kändes riktigt bra faktiskt, kändes så bra att få sätta dom. I helgen ska jag förhoppningsvis till Pernilla! Men nu ska jag mysa ner mig framför tvn med en kopp te och kanske lite biologiläsande.
 
 
 


I want you

Ännu en dag i skolan avklarad, denna gick väldigt fort tur nog! Igårkväll myste jag med mina fina kompisar. Helt underbara vänner helt enkelt. När jag kom hem från Sara så duschade jag och sen försökte vi titta på solsidan, den kan va lite rolig ibland men annars klarar vi inte av att se den alltså. Den är bara pinsam enligt mig. Ikväll ska Seven ridas en sväng och sen ska mamma och jag iväg och pyssla hos hennes jobbakompis och hennes barn som jag var barnvakt åt ett tag, mysigt!


Tyckte theia hade go sovställning, ser dock inte så skönt ut haha.



För kallt

Lektionen blev inställd och jag blev depp. Mamma och jag tog en skrittrunda i allafall, jag red barbacka, aasgutt! Idag är det alldeles för kallt för att gå ut så på med one piecen och största mysfaktorn. Senare ska Ida komma så då blir det kanske Sims spelande haha. Tänkte mysa med min pojkvän idag med men det verkar inte vara något liv i honom så det blir väl antagligen inte så :(



You and I

Igår kväll var en kväll med mycket skratt tillsammans med min fina vän Sofie. Vi bakade en liten kaka och tittade på x-factor. Helt seriöst, Isak borde åka ut snart och Awa borde vinna, för hon är sångmässigt bäst. Isak går ju vidare för att han är en "flickidol", tycker inte han är bra faktiskt, mycket bättre än mig, men ändå, haha. Idag har vi bara chillat tills Sofie åkte hem, sen dess har jag fixat i stallet, duschat och ja, det var inget mer visst. Nu är moster och hennes maaan här. Längtar bara tills maten blir klar, är hungrig som fasen och lyckligt nog har mamma gjort pajer, mums! Ikväll ska jag gosa lite med Sara och Ida framför Så mycket bättre. Imorgon ska jag till Pernilla, så gutt! Lovein it. Har hittat två sjukt snygg klänningar på Nelly, perfekta nyårs klänningar, jag vill ha. Jag vill verkligen haaa!
 
Och sen en sjukt jäkla fin klänning som tyvärr är över min prisklass.. :'(
 
 


Hungry hearts

Har nu avklarat denna jävla dag. Två prov där ett gick åt helvete och ett tror jag gick rätt bra. Nu sitter vi och väntar medans proven rättas, värsta tystnaden. Vid halv två går bussen hem, dagen till ära följe Sofie med mig hem, najs. Ska även försöka hinna skritta en sväng med Seven men han vaccinerades idag och då bör dom ju ta det lugnt ett pa dagar så om det blir något ridande blir det bara skritt. Skulle egentligen träffat min kära barndomsvän men det blir ändrat nu.



Sweet sweet christmas

Jag skrev ju tidigare att jag skulle råplugga, tror ni jag har gjort det? Nääe. Har typ inte pluggat alls, är helt hopplös! Men jag kan det typ och då kan jag inte fokusera på att gå igenom allt igen eller ens försöka plugga. Har dock pluggat på lite grejor, men jag är samtidigt så orolig att jag inte kan det, blöö. Vill inte ha prov, vill verkligen inte. Men så jäkla gutt att det är FREDAG imon! Älskar fredagar! Det jag istället gjort är att skriva min önskelista. Har rabblat upp massa saker till mamma men nu minns jag dom inte, ilandsproblem i högsta grad. När mamma ser min lista kommer hon få lite smått panik, men vissa saker skriver jag även om jag vet att det är saker jag själv får köpa. Som John Whitaker hjälmen för 2000kr den vet jag att jag inte kommer få, men det är ju alltid kul att drömma lite..



They gonna eat us alive

Igår blev det fruktsallad och bonde söker fru med la familia! Ikväll ska jag råplugga och fixa stallet. Mamma kommer hem med thai-take away förhoppningsvis mums!

Jag har sagt till mig själv att jag inte får äta godis och vet ni? Jag har inte ätit godis sen i söndags! Rekord för mig haha. Dock käkar jag frukt i massor, kommer bli beroende av det istället haha.



Det är ändå du som väljer vem du är

Hem och iväg till stallet. Fick uppleva ett av dom bästa dressyrpassen på länge! Är så otroligt lycklig att ha den ponnyn i mitt liv. Vi kommunicerade så bra ikväll. Kände precis när mer ytterskänkel behövdes och jag rörde mig inte en millimeter i sadlen kändes det som, såg säkert inte lika bra ut som det kändes, men jag lever på känslan. Sitter nu med spanskaboken i knät men jag kan det rätt bra så jag kan inte fokusera när det finns så mycket annat att tänka på. Ett annat plus i kanten är att min lilla klant till saknade syster snart kommer hem, längtar! Och så är det snart jul, fint som snus!



Mot en annan destination

Sitter äntligen på bussen hem. Dock har dagen gått ganska snabbt, vilket är mycket skönt. När jag kommer hem ska jag rida Seven en sväng, förhoppningsvis hinner jag ut i skogen men jag vågar inte hoppas på för mycket tyvärr. Har massa läxor som ska göras också, en självuppskattning eller jag ska förbättra den, två prov till på fredag och sen ett häfte i idrotten. Men ikväll ska jag titta på bonde söker fru. Då skiter jag i läxor elit enkelt, hade även hoppats på att få se nästa avsnitt av Hart of Dixie men det får nog vänta tyvärr. Till helgen är mina planer att gosa med Sara och Ida, annars får vi se vad som händer.



Vill hem, nu tack.

Igår så körde mamma mig till Jonathan. Jag var där hela dagen och det va så mysigt. Älskar att va med Jonathan! När han var på träning så tittade jag på oth, eller jag sov typ hihi. Vaknade en timme innan vi skulle gå upp och hade ångest, det var skola idag. Men men, kom iväg så nu sitter jag vid skolbänken och väntar på att svenskan ska börja. Vill bara hem och mysa ner mig med en film och varm och oboy!



Små lätta moln

När jag vaknade vid 06.40 idag fick jag äntligen ta på mig mina vita ridbyxor! Åh vad jag har längtat! Trots att Seven var väldigt seg så kändes han väldigt fin. Vi satte en runda med en vägran på näst sista hindret men det var jag som slappnade av lite, sånt son händer. Sen så tittade jag och fina Evelina på en film och sen dess har jag bara chillat. Tittat på världscups hoppningen och jag har hittat min dröm häst, Winningmood och när jag skev det till Pernilla så sa hon att Tommy också ville ha den, då måste jag ju ändå ha lite öga för hästar!



You bring me down

Filmen va så bra igår!! Älskade den! Idag var det glassgörande som gällde. Stod och gjorde glass hela dagen typ. Dock så fick jag väldigt mycket skratt tillsammans med mina gruppmedlemmar. När vi åkte hem så stannade vi hos mormor en sväng och sen bar det av till stallet så blev det en tur i skogen. Tävlingen är ju imorgon, har bytt klass så jag ska hoppa en 80 istället. Känns bättre att verkligen få göra det bra. Annars blir det bara chill imon och på måndag ska jag till Jonathan för vi är lediga då, så gött! Älskar allt vad ledighet är!



I'm not that in to you as u think

Ligger och tittar på tv nu medans tiden går, haha. Längtar så till filmen! Innan lagade vi mat, riktigt proffsiga må jag säga! Vi lagade pommes, färdig grillad kyckling och dipp haha! Men vi har även bakat snickerskakor, mums! Har även varit så duktig och diskat! Jäklar jag skulle ju kunna bo i en lägenhet haha. Nej nu ska vi chilla vidare.



You are not worth it

Sitter hemma hos brorsan nu med Jennifer och Lisa! Mycket trevligt. Snart kommer även Sofie men nu är hon och hämtar sina saker. Senare ska vi iväg och handla mat och senare blir det breaking dawn part 2!!! Längtar! Imorgon är det öppet hus på skolan och jag ska stå och göra glass med flytande kväve. Blir nog kul, förhoppningsvis iaf..



Poisoned words

Hoppningen igår gick helt okej. Han är lite osäker på avstampet nu. Hoppas det går bra på tävlingen är lite nervös. Nu sitter jag i alla fall i skolan och lyssnar på en från England som pratar. Sen är det luuunch!! Hungrig! Efter det har jag bara mentorstid och svenska och sen ska jag hem och plugga, blöö. Spanskaprov imon och massa att göra i stallet så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna. Men det får gå helt enkelt.



Falling in love with you, more and more

Började dagen med sovmorgon dock gav det inget egentligen haha. Första lektionen var matteprov, vet inte riktigt vad jag ska säga, det både rakt åt helvete och rätt bra (tror jag). Sen hade vi idrott då vi var på gymmet, lite imponerad över att jag klarade en del ändå, hoppas det känns imon. Sista lektionen innebar kemi, där satt jag som ett enda stort frågetecken, förstod verkligen ingenting av vad vi gjorde.. Sen hämtade pappa mig och nu har vi stressat iväg till ridhuset, ska hoppa igenom Seven, sweet. När jag ska hämta Seven i hagen är det helt kolsvart, ser ingenting. Skitsvårt att hitta ponnyn!



The plans we made for two

En halvtimme kvar sen slutar jag för idag! En halvtimme med fortsatt matte, ganska segt men ganska gutt så jag slipper göra så mycket hemma, då kanske jag hinner rida Seven ikväll med. Jag får även plugga spanska imon så kan jag rida på torsdag också, gött. På fredag måste han vila tyvärr då jag ska på bio med tjejerna i klassen, breaking dawn part 2, sweet. Sen ska Sofie och jag sova i brors lägenhet för på lördag är det öppet hus här på skolan. På söndag är det även tävling!! Första tävlingen sen omkullridningen och jag har knappt hoppat nåt sen dess, scary! Men vi ska bara hoppa en 90klass och rida "skolridning" som Pernilla säger. Dock går klassen i stilbedömning så det är ju bara bra att rida "skolridning". Håller tummarna!



I not expect you to care

Igår när jag kom hem så la jag mig i soffan och sov, jösses vad skönt det va! Sen tog Seven och jag en tur till paddocken, lite dressyr, gick helt okej faktiskt. Idag kommer jag inte hinna rida för jag har matteprov imon. Fast jag vet inte om jag måste för jag har spanska på fredag så jag vet inte om jag kan rida då. Har sagt det så många gånger förut, varför har dygnet inte fler timmar!!?



You make me smile

Igår kom min älskade pojkvän till mig. Hoppträningen blev inställd så Jonathan fick följa med mig när jag red. Pernilla och Tommy kom dock och tittade om han va halt och det va han inte!! Lycklig! Spenderade sedan hela kvällen och natten med Jonathan, underbart. Imorse så gick mycket fel, ett par jeans hade blivit uttöjda i tvätten och ett annat par gick sönder när jag tog på mig dom, tidningen gick sönder när jag läste och jag höll på att åka ifrån mobilen, så det är inte min dag idag.

Fick en väldigt fin och praktisk tröja av Pernilla igår med deras logga! Bäst är hon!



You light up my world

Gårkvällen igår var riktigt lyckad, mycket skratt med tjejerna! Efter var vi som sagt på konsert och den var kanske inte så jättebra, dock berodde nog det på att vi satt längst fram så det enda vi hörde var instrumenten i princip. Dock var det en låt som var väldigt bra! Sofie sover fortfarande men jag kan inte somna om efter jag vaknat (ibland).



Stirrar in i väggen

Slutade 12.55 idag, fiint. Tog bussen med Sofie hem. Senare ikväll ska vi till en annan tjej i klassen för lite myskväll och sen vidare på en konsert typ. Imorgon ska Seven motioneras men annars blir det bara lugnt. På söndag är det hopplektion sen ska jag bara mysa med min pojkvän!



Teardrops

Idag tog jag verkligen sovmorgon gick upp vid tio. Lyx. Sen bar det direkt av till stallet för en ridtur i skogen med Seven och ett pass på banan med Athlon. Gick faktiskt väldigt bra, hoppade även lite med Athlon, var så länge sen men så kul! Imorgon så följer jag med Sofie hem sen ska vi på kulturnatten. Mycket fint, får även reda på kemiprovet tror jag, nervöst!



You must be made of candy

Idag när jag kom hem så ställde jag mig och bakade en kladdkaka och sen smsade min kära vän Sofie mig och sa att det var kladdkakans dag! Vilket flyt jag hade! Sen så skrev även min andra kära vän Rebecca att vi var lediga imon!!! Först skulle vi bara hya komp för att vi va på bio efter skoltid och då hade vi tre lektioner men sen blev engelskan inställd sen fick vi reda på att matten var inställd, och sen när jag kom hem fick jag reda på att biologin också var inställd så jag är helt ledig imon! Lycka! Vi gick från 4 lektioner till 3 till 2 till 1 till 0. Så jäkla fint! Så imorgon ska båda hästarna ridas och sen ska jag förhoppningsvis umgås med min pojkvän, mys! Ridturen idag gick så jäkla bra med fomen! Hörde pernillas röst inne i huvudet där hon sa hur jag skulle göra haha!
Vet att ni sett bilden förr, men jag gillar den.
 


Knuffas omkull

Sitter i biologisalen och labbar för fulla muggar som ni märker, det är därför jag bloggar, haha. Nejmen vi väntar på att vårt dna ska bada klart innan vi ska lägga det i ett halsband typ, så det kan mögla där sen. Idag slutar jag relativt tidigt så ska Seven och jag ut i skogen och busa. Sen blir det bonde söker fru ikv, mysonsdag!



Luckiest girl om the planet

Dagens ridtur med ponnyn gick helt okej. Började med dressyr som uppvärmning och det var lite kämpigt. Men sen släppte vi allt vad dressyr hette och lekte med intervaller och lite snabbstarter och det var mycket uppskattat av min lilla stjärna. Nu har jag precis kollat på portkod 1321 en såndär töntig miniserie som jag gillar haha.



Trött jag blir

Kemiprovet avklarat och det gick väl helt okej.. Kändes så iaf! Har bara två lektioner kvar dock är dom väldigt långa och ganska tråkiga. Slutar inte förens halv 4 idag, vilket suger. När jag kommer hem ska Seven och jag ut och träna dressyr. På lördag ska jag till Pernilla för hopplektion! Så jäkla kul! Nej nu ska biologin börja, blöö.



När verkligheten kallar

Tror tyvärr uppdateringen kommer stå still för idag.. Kemiprov imon vilket känns helt åt pipan. Dock hoppas jag på att kunna smita iväg och pussa lite på min powni. Saknat plutten idag!



Nov. 05, 2012

Har slutat för dagen men idag ska vi titta på bio med skolan, tror filmen heter invictus eller något liknande. Tror den handlar om Nelson Mandela. Ganska soft eftersom vi även får komp på torsdag och då slutar jag vid typ 11.40!



I'm not expecting you to be okey

Längtar efter jullovet. Bara 6,5 vecka kvar..



Just wanna hide

Innan vi åkte hem bjöd faster på kakor och tårta i massor! Hon hade bakat en av mina favoriter, drömtårta!! Hon är sjukt bra på att göra den! Hon hade även gjort en tårta som blev ännu en av mina favoriter av hennes kakor och tårtor! När jag kom hem tog Seven och jag ett dressyrpass, det gick riktigt bra. Fick jobba lite men gaah va fin han är! Blir nog en hopplektion till helgen, har inte hoppat sen omkullridningen så vi får se hur det går! Nu ska jag gå och lägga mig för att orka med morgondagen. Åhåhå, jag vill inte! Jag vill så gärna slippa!



Faller, faller utan mål

Igår kväll åkte jag med pappa till jobbet och tände marschaller. Riktigt mysigt med alla ljus. Sen bar det av till fina sysslingen Evelina för massa gott och mys. Idag styrde vi kosan mot min faster för god mat och trevligt sällskap. Jag övningskörde hit, gick faktiskt väldigt bra. När jag kommer hem så ska seven motioneras. Har även massa krmiplugg väntande på mig ååh. Hoppas fortfarande att tiden stannar upp så jag inte behöver gå upp imon och iväg till skolan. VILL INTE!



Nov. 03, 2012

Öronen är spetsade, manen fladdrar i takt med galoppen. Hovarna smattrar mot marken medans vi galopperar mot solen och grusvägen breder ut sig som en matta framför oss.

Lite den feelingen var det när jag red Athlon igår. Red även seven men hans galopp var snäppet snabbare och han har inte lång man, haha. På kvällen var det fest med mina kära gamla nior och oj så kul det var att träffa alla igen! Världens bästa gäng. Idag är ganska fullspäckat, först städa efter gårdagen, fixa stallet, iväg till pappas jobb och sen hem till Evelina!



I'm in love with you

Imorse vaknade i sängen bredvid min underbara pojkvän. Finner inga ord för hur lycklig jag är att ha honom i mitt liv. Han får mig alltid att må så bra. Världens bästa pojkvän.

Imorgon vankas festligheter! Ska bli så kul att träffa alla kära gamla nior igen! Dock är lovet snart slut och det är helt hemskt! Jag vill inte till skolan, jag vill verkligen inte!!




RSS 2.0