Katten hängde uppochner

Sitter i skolan och tjafsar med Ida som inte kan med datorer. Själv så fixade jag hennes problem höhö :) Snart hem ju!  Äntligen. Ända bra på dagen är hemkunskap typ. Mat blev asgod för att vi är så jävla bäst Sara och jag, höhö :) Sen blire att springa bort till stallet. Så vi hörs kanske ikv efter träningen.



Tillbaka till min måne

åhå, skola imon. Får reda på hur hemkunskaps provet gick. Bra hoppas jag.  Sen så blir det att rusa hem och sen till stallet om jag ska hinna rida Lillan och sen sticka på träning. Men det får vi se hur det blir. Annars får lillan vila imon igen.. Vet inte hur jag ska hinna med livet.. Får sluta skolan helt enkelt.. Gärna för mej! Höhö :)  Puss!
Sommar, så jävla underbart'


Sikta mot stjärnorna

Hemma igen nu. Köpte ingen likadan tröja som Sara. Köpte bara ett par skor ist, eftersom jag skulle byta mina skor jag köpte för en vecka sen eftersom dom hade gått sönder... Men då fanns dom inte kvar i min storlek. Bajs. Så då fick jag köpa ett par andra lite hastigt eftersom jag var tvungen att ha ett par. Så nu har jag ett par nya skor. Nu ska jag försöka övertala min föräldrar att vi ska köpa pizza! Muums! Fet stor pizza åt mej och mitt lejon tack! Höhö :) As tufft juh. Jag måste bara ha ett lejon! Puss!
Ge mig sommarens kraft!


Vi sitter ihop

hej. Hej igen. Hejdå. Nej men vaknade för nån timme sen tror jag? Då så tittade jag på julkalendern. Den är väl helt okej, tycker jag iaf. Sen så fixade jag mig. Och nu ska jag snart iväg till min finfina granne. Så drar vi till Kalmar. Och jag ska köpa en precis likdan tröja som Sara bara för att jag vill det, höhö :) Sen så ska jag köpa precis likadana julklappar som henne. Vi får se hur länge hon står ut med mig. Puss!


Om kaninen hade en dator

Tror jag ska gå och lägga mig nu. Ska bara leta reda på min lilla bebis katt. Så ska jag tvinga henne att sova hos mig för jag rädd för lejonet som bor under min säng. För min kattunge kan juh göra så himla mycket ifall lejonet anfaller.. Kan man ha ett lejon på tomten? Jag ska nog önska mig det i julklapp. Hur coolt skulle inte det va? "Passa dig! Jag har ett lejon på tomten! " Fy fan så tufft! Ingen skulle ju våga gör nåt dumt för då skulle jag bussa mitt lejon på dom. Får jag ett ska jag döpa honom till Elephant. Sen så ska jag borsta hans man med en rosa glittrig kam. Nej nu ska jag drömma vidare om Elephant.  Puss!
Räcker nog om jag visar Theia & hennes huggtänder för dom.


Det var jul förra året med

Imon ska Sara & jag som sagt till Kalmar och shoppa. Jag ska köpa en gris sen så ska jag slå in den i julpapper och ge den till min musik lärare. Han ska få en pepparkaka också så han blir lite snäll. Han kan behöva en hel korg med pepparkakor höhö, nu var jag nog lite väl elak. Kanske jag som behöver pepparkakorna? Inte mej emot. Jag gillar pepparkakor. Faktiskt är jag ett stort fan av dom. Har tillochmed en hand creme som luktar pepparkaka. Eller meningen är att den ska lukta pepparkaka. Men den smakar tyvärr inte peppakaka, tro mej jag har prövat.
-till jultemat matchar vi med sommar bilder..!
-2 av bilderna har min fina vän Rebecka tagit.
- 1 bild har min fina vän Ida tagit.


Vi försvann bortom mörkret

Om någon vill lära sej åka pulka ska dom kom till oss, höhö.  Nej men vi åkte typ lite men det gick väl lite sisådär ;) Imon drar jag och min fina vän Sara till kalmar. Ska försöka hitta lite julklappar till mina kära familjemedlemmar och till mina fina vänner. Ikväll kommer becca och så ska vi hitta på nåt med Sara & Ida.


Backen försvann

Nu kommer snart Ida fisen och så ska vi åka pulka tillsammans med rudolf och dom andra renarna :) Närmare bestämt vårt nya umgänge. Eftersom gröten vi åt blev för mycket. Höhöh :)


Tomten dansar kring granen

Skrattanfall på konfan idag, våra mammor fick skämmas. Men mest synd vare om prästen som fick sitt tal förstört av våra skratt. Ida och jag åt som om vi aldrig sett mat förr. Men det var gott och lev på det goda.  Just nu sitter jag och driver med Becca pecca på msn utan att hon fattar det, ooh kärlek på sånt, mohahah!
Söt bild, kan man juh också tro höhö.


I en annan värld

Nu ska jag spela sims bara för det är så otroligt jävla beroende framkallande. Vi hörs efter konfan imon om jag överlever den skiten. puss!


Beroendet

Jag blir galen! Det går inte att spela Paxcon på Facebook! Mitt liv finns i den där fina lilla älskvärda gula gubben som åker runt och gör världen ljuvligt blå. Samtidigt som han smidigt undviker dom fula äkliga gubbarna som försöker döda honom.. ååh kom tillbaka kära spel!


Om alla vore likadana

Hoho, gissa vem som gav Seven sprutan idag? jo jag.. Lite stolt. Funderar faktiskt på att bli vetrinären men 5,5 års plugg, pallar man verkligen det? Jag skulle nog få hjärn blödning av  det eller nåt sånt. Ikväll blir det Idol med brudarna. Imon ska vi åka på konfa grej inte det minsta lilla gnutta lust med det. Tack och hej.

 

Vill bara höra din röst igen..


Flickan i rosa vantar och byxor,

Vet inte hur jag gör med träningen, har bajs ont i magen :( Och jag måste hjälpa till i stallet med Seven och sprutan.. Hoppas det går över snart.. Va juh inte med förra gången heller. Och jag behöver träna. ångest.


Trubulens

Seven har blivit operead för han hade en speta i sitt ben.. Så nu ska vi ge honom penicilin en gång om dagen. Och jag är nål rädd. Super! Och jag ska va klassens tärna i högstadiets luciatåg, och då ska jag läsa upp en vers.. Usch. + att jag ska lära mej två andra verser tills jag ska va lucia med massa småttingar. Och min katt bajsar inte i lådan utan utanför på en tidning. Bajskatt.

 




RSS 2.0