I'm just keep smiling, even if i not want to

Idag fortsatte tävlingarna på hemmaklubben. Första klassen för mig innebar en 90cm A1:A vilken även var km klassen, jag vann bland D-ponnyerna men km vann Amanda. Sen hoppade jag en klass på 1m där vi fick ett pet på första. Men annars kändes rundan riktigt bra! När vi kom hem så drog mamma och jag till stan en sväng och jag köpte en ny jacka, nya byxor och beställde även ett nytt skal! Imorgon bär det tyvärr mycket tyvärr av till skolan, åååh jag vill verkligen inte :(



You're not giving me a chance

Full rulle hela dagen, eller okej.. jag har haft något att göra hela dagen..  Denna dag började med att bjuda på dressyrtävling där jag red pogrammen LC:1 och LB:1, i LC:1 fick vi mest poäng av alla som var med men det var en clear round så man fick rosett om man fick över 50% jag slog Evelina med endast 2 poäng så jag hade inte så stor marginal om man säger så, haha. Men sen i LB:1 så kom vi trea vilket jag var jättenöjd med för hon som vann och hon som kom tvåa tävlar i dressyr och på ganska hög nivå också. Så jag belönar mig själv med lite Ben & Jerry's. Eller jag kanske laddar upp inför morgondagen med det? Nääe, belöning lät bättre.. Nu ska jag spendera lite kvalitetstid med familjen framför tvn.
Goa och glada, haha!


Enjoy the time you have together

Åh vad jag älskar studiedagar! Man hinner så mycket mer och det är alldeles underbart att bara inte ha några måsten. Denna dag har jag ängat ganska mycket åt stallet. Vid 11tiden kom ett lass med 10kubik torv som skulle rallas in i en box. Efter att mamma rallat i en typ hälften och jag städat ur Sevens box så stack vi hem och åt och s¨ådär, mamam stack till tandläkaren och jag la mig och vilade nån timme, love it. När mamma sen kom hem så gick vi bort till stallet för jag skulle rida igenom LB:1 en gång innan tävlingen imon. Seven var ganska seg så¨när jag ridit igenom båda pogrammen en gång så stack vi ut i skogen en runda och bara galopperade! Nu ska jag snart bort till stallet igen för att knoppa manen och "snyggklippa" honom med vinterpälsen och det.
 


Tears are fallin

Började denna dagen med att vakna upp hos Evelina! När regnet lugnat sig stack vi ut och fotade henne och hennes pålle Pelle! Blev en del riktigt fina bilder! Sen stack jag till Högsby för ett litet läkarbesök men det tig 6 minuter ungefär haha. Evelina åkte till paddocken i långemåla för att hoppa igenom Pelle så då stack jag upp med min lilla prins och red lite dressyr! Imorgon blir det kanske dressyrlektion för Pernilla innan tävlingen på lördag..


Den här bilden tycker jag är riktigt fin! Min fina vän <3



Today is the day

Kom hem en timme tidigare än jag planerat. Gött mos! Drog ut med min lilla ponny och red dressyr i någon timme, jäklar va pigg och tittig han va i början busponnyn! Ville helst busa runt. Men sen jobbade vi på och sen fick han rusa av sig och sen började vi jobba på riktigt och han gick så jäkla bra! Fint som snus! Nu sitter jag hos Evelina och tittar på bonde söker fru, senare ska vi färga hår och sådär! Morgondagen innebär fotografering och läkaren!


Bild från orienteringen idag som gick ganska bra med Goa människor!



Only one more time, only one

Sitter i aulan och lyssnar på Göran, är någon mediadag idag. Har haft biologi på morgonen sen har jag mediadag fram tills kvart i 12 då har jag idrott, orientering mycket tyvärr! Men sen slutar jag och tar även helg för denna vecka! Två studiedagar sen helg, mycket underbart! Ikväll ska jag hem till Evelina, men uppdaterar lite mer sen!



I just wanna know if you still love me

Denna dag har försvunnit nästan.. Började att vakna hos pevelina, när hon sen skulle åka på dressyrlektion åkte jag hem. Var helt slut så jag somnade två timmar typ, fint som snus. Dessa två timmar skulle egentligen ha gått åt till att plugga kemi eftersom jag har prov på tisdag, men ni märkte ju hur det gick.. Men tillslut blev seven klippt och Evelina kom hit. Hon skulle ha följt med till Pernilla men hennes paddocken var så blöt så lektionen blev här hemma istället, men det gick bra ändå! Seven var pigg som satan, haha. Nu har jag krupit ner i min nybäddade säng och ska få min välbehövliga sömn. Godnatt!



I'm only staying with you one more night

Denna dag har flygit förbi! Dock började den ganska segt med ösregn ute och inget att titta på tvn. Men det löste jag genom att rensa ur min gaderob (välbehövligt). Så nu ska det beställas nya kläder! Men sen gick jag in till min fina kompis Sara och tittade på en film. Sen var det Sevens tur att få uppmärksamhet så vi stack ut på en tur i skogen.  Nu ska jag bara få i lite käk i magen sen drar jag ut till min fina kompis Evelina! Morgondagens planer är ganska tajta, träffa Sara & Ida, klippa Seven (ett måste!!) och vid klockan 17.00 är det dags för hopplektion, uuh så kul! Och denna vecka går vi bara 3 dagar, HALLELUJAH!!!!
 
får inte nog av min lilla guldklimp!


Love is when I'm with you

Underbara fredag! Fick starta dagen tillsammans med min fina pojkvän. Slutade vid 12.55 och kunde åka med bror hem så jag var hemma vid typ 13.50 gaah så gutt! Sen slocknade jag i soffan och sov ett par timmar men sen gick jag bort och myste med min fina ponny. Fick även lite motion för jag och bror åkte och spelade tennis. Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och sova ännu ett par timmar. Godnatt folket!



I'm safe with you


Försenat som vanligt tack vare blogg.se appen....


Följde ju som sagt med min prins hem idag och jag kom på den smartaste idén att gå och köpa Ben & Jerry's så vi gick och köpte det och käkade den till spanskaplugget, eller ja.. Jag käkade den... Imorgon ska seven ridas och sen ska jag försöka få tid till att umgås med både Sara, Ida och Evelina om nu Sara kommer hem, men det märker vi!



Jag vet va jag vill

Blåbärs paj och mys med familjen framför bonde söker fru. Lite spanska är fixat också, duktig tjej, typ. Dock tog jag inte med själva boken hem så antingen får jag plugg hos Jonathan imon. Kan göra det när han har träning eller något.



You don't need to be mean

Idag var det en riktigt lång dag. Dock gick den ganska fort iochmed att va bara hade tre lektioner för matteprovet va så långt. Som i övrigt gick ganska bra, tror jag.. När jag kom hem så stack jag ut på en runda på åker med min ponny. Egentligen skulle han ha vilat idag men jag ska till min prins imorgon så han får vila då istället!



Just today, just now

Segade mig igenom dagen.. Över en timmes biologi och sen 1 och en halv timmes matte. Men sen kom jag tillslut hem och stack bort till stallet och red till paddocken för dressyr på min fina ponny. Mamma och Athlon hängde också på så jag jobbade igenom Athlon lite också. Imorgon är det Matteprov som står på schemat, ig stämpel där ja! Slutar sent som *pip* men får en go sovmorgon iallafall!



He's somewhere out there

Kom hem ganska tidigt idag, så underbart! La mig och sov nån timme i soffan, aaah underbart. Sen stack jag ut och red en sväng på min lilla ponny för att rensa tankarna och bara släppa allt. Han är bäst min lilla ponny. Nu ska jag bänka mig framför tvn och titta på halv åtta hos mig och underbart är kort med svenskaredovisning som jag har imon.



Turning around

Sitter nu i bilen på väg hem från tävlingen. Hoppade först en lc där vi gick dubbelnolla och kom på tredjeplats dock var det bara två som fick pris men whatever. Sen var det lagklaasen där signe åkte av, moa fick lägga en volt och jag och Evelina var felfria. Så laget kom sammanlagt på en fjärdeplats! Mycket gutt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2066560/images/2012/pic_5055bbb4ddf2b3702700269a.jpg" class="image">



I wanna fly away, away from you

Har gjort allt jag skulle göra idag förutom att klippa Seven, det får vänta en vecka. Jag har även hunnit titta klart på säsong 4 av 90201. Gaah, det kan inte sluta så. Det kan bara inte det. Nu ska jag snart bort till stallet och fläta Sevens svans så att den bli lockig inför morgondagen. Sen ska jag ut på en promenad med Saras lilla vofsegull eftersom hon är på bio med hennes mamma. men inna jag gör något ska jag gå igenom alla mina tröjor, har panik. Jag har ju inget att ta på mig längre. Ååååååååååååååh.


Allt du sa, det va allt för mig

Sitter och tittar på 90201 igen. Love it. Idag var jag och mamma inne i stan en sväng för att hämta våra skal och fixa ett nytt foder till min lilla ponny. Så nu får han massa kraftfoder. Köpte också nya skor. Imorgon är det fullpackad dag, först till högsby och fixa lite grejer, sen hem för att fixa sevens box och sen ska seven klippas inför tävlingen på söndag.



Just for you

Filmen jag lovade er!
 
 
 
 
 
 


In my paradise

Har slutat för dagen, egentligen för 40 minuter sen men iallafall så nu sitter jag på bussen på väg mot stan så möter mamma upp mig så ska vi hämta våra skal och lite. Senare ikväll ska seven ridas och så ska jag umgås med mina fina vänner, livskvalité.



Everything come to the end

Nyduschad och trött efter hoppträningen. Det va riktigt kul! Han va ganska seg i början men vi lekte fram glädjen igen och vi slutade med ett skutt på 1.20m! Det kändes bara som om ett litet skutt! Åh vilken bra ponny jag har! Mamma filmade så jag ska försöka gå in filmen här.


Min kärlek ❤



Just a piece

Började svenskan lite tidigare så vi fick sluta 25 minuter tidigare än vanligt, gutt! Väntar nu på bussen. Ska hem och sen vidare till stallet för hoppträning för Pernilla. Ska bli skönt att rida igenom honom för henne innan tävlingen. Hoppas bara han inte dör i pälsen.



1000 mil imellan

10 minuter kvar av engelskan sen är det lunch! Åh är så hungrig! Sen har vi typ bara idrott kvar. Idag ska Jonathan med hem så seven får vila idag, dock kanske det blir en liten promenad med ponnyn!



Just keep On smiling

Sitter och tittar på ung och bortskämd med min kära mamma. Har även käkat lite tårta och myst för att fira henne. Men innan var jag ute med seven en sväng, hoppade lite småhopp vilket gick mycket bra. Tävling på lördag, håller tummarna! Hhsk!!


Älskade mamma ❤



Vissa dagar

Igår kom jag hem någorlunda tidigt och hann med att båda titta på 90201, städa mitt rum lite, plugga matte, laga mat och rida min fina lilla prins. Gick väldigt bra dock har han fått väldigt tjock päls så han blev väldigt svettig. Idag är det älskade mammis födelsedag så när jag kommer hem blir det fira henne och en tur på ponnyn!



A simple thing

Är sedan länge hemkommen från restaurangen som hade väldigt god mat, mumma! Räknade lite matte när jag kom hem men sen har jag spenderat den mesta tiden framför 90201 och Veckorevyn. Dock är jag helt slut. Ska läsa igenom några bloggar sen ska jag krypa ner i min säng och sussa. Skola imorgon och lusten att gå dit kan inte va större, med lite ironiskt tonfall, eller ja, rätt så mycket ironiskt tonfall. Får iallafall träffa min prins som jag inte träffat på en vecka typ.
Bloggarna jag brukar läsa:
http://sarajonnerby.webblogg.se/
http://sofiiahakansson.blogg.se/
http://helahalva.blogg.se/
http://josefiinestrandberg.blogg.se/
http://johannasjoberg.devote.se/
http://elinlinnealjunggren.blogg.se/
http://particularis.blogg.se/
 


Black and white

Imorse var jag och mamma ute med hästarna. Riktigt jävla härligt. Perfekt väder och min ponny verkade frisk. Sitter nu i bilen på väg till en restaurang för att fira mamma som fyller år på tisdag!



Go your own way

Har varit ur och lagt i kräftburarna så imon är det att gå upp vid klockan 6 för att vittja, gäääsp. Är nu trött som ett as. När vi kom hem så satt la familia och tittade på Intresseklubben och jag vet inte om det var för att jag är så trött eller om pogrammet var så kul, för vi garvade hela pogrammet igenom typ. Om det är lika kul nästa gång så är det lätt ett favorit pogram, haha. Morgondagen består som sagt av att vittja burarna sen ska jag rida Seven och kolla om det var skorna, räkna massa matte och sen ska vi iväg och fira mamma med lite käk på en restaurang. Så jag kommer inte ha så mycket ledig tid imorgon.. Nej nu ska jag krypa ner i min varma goa säng och sova.


Whatever they do

Igår kväll efter att jag varit ute och gått med min fina ponny så åkte jag hem till min underbara syssling Evelina. Bakade en paj och satt och snackade i några timmar, uh så mysigt. Massa kärlek på henne! Idag åkte mamma och jag in till kalmar för mamma skulle köpa en mobil. Jag hittade en till favoritklänning. Har nu typ två, eller tre favorit klänningar! Dennaär ganska enkel fast med färg så man kan lätt piffa upp med accessoarer. Sen köpte jag även en plattång, likdan som Sara hade innan så jag vet att den är bra! Vi beställde även varsitt skal mamma och jag, jag med Seven på och mamma med Athlon, haha!
 


I need you so much

Min ponny har fått nya skor. Jag har pluggat lite matte, okej väldigt lite men aja, lite i allafall. Har även lyckats installera ett nytt "internet" nej men modem och sådär. Höll på att slå sönder huset ett tag, men en kvarts vila från skiten kunde jag lugna ner mig tillräckligt och inse att det jag letade efter fanns precis framför näsan ungefär. Men jag löste det. Ska slänga i mig lite käk när far och bror kommer hem sen ska jag ut och promenera med min lilla ponny. Så han får känna lite på skorna tänkte jag, hoppas verkligen det bara var skoningen.


Ser du någon utan leénde, ge dom ditt

När vi tog hem hästarna från ena hagen så borstade jag Seven och klippte manen lite och så lite på svansen, fixade och styrde lite med min lilla prins. Han ska ju vila tills han fått nya skor och jag har ingen energi till att rida pga min förkylning, så vi hade mysstund istället. Mycket uppskattat. Sitter här hemma och gråter, nejmen mina ögon bara rinner så jag har bestämt mig för attt vara hemma imorgon med då hinner jag även räkna ifatt lite matte dock ska vi iväg till en äventyrsbana med klassen, hade varit riktigt kul att vara med.. Menmen, life goes on
Kärlek på bild ♥
 


Right here

Sitter hemma i min sjukstuga och tittar på 90201. Byggarbetarna jobbar så att det glöder dom fick till och med igång brandalarmet, haha. Dock innebär det att jag inte kan vila eftersom deras jobb är ganska svårt att göra tyst. Så jag spenderar dagen framför 90201. Har även försökt räkna lite matte, går väl inte helt bra. Försöker få fram från mina klasskompisar vilka sidor jag ska räkna men ärligt blir jag mer förrvirrad, haha. Nej nu ska jag nog stänga på ännu ett avsnitt. Det är en grej som jag inte vet riktigt vad man ska göra med.. Man kan ju inte stänga på något men säger man sätta på, så misstolkar ju alla det. Jag ska sätta på tv, jag misstolkar det själv.. Vad ska man säga? Förresten kom jag på ett oerhört smart ord precis, tror faktiskt ingenhar sagt det förrut, starta. Jag ska starta ett till avsnitt, vilket geni jag är.....
Vilken oerhört söt ponny jag har. Jag är helt förälskad i honom ♥


I just wanna run away


Har nu varit hos Pernilla och det dom sa var att vi skulle sko om honom innan vi åkte in till atg. mamma skulle ringa till hovslagaren på fredag, men nu blev det mer påskyndat så nu kommer han på fredag istället, hoppas verkligen det bara är skoningen. Själv sitter jag här hemma och kan fortfarande inte få luft genom näsan.. Får se hur det blir med skola imorgon. Eftersom jag är ganska yr också..


Sista gången jag är din

Blir att stanna hemma idag. Näsan rinner, huvudet bankar då och då, halsen gör ont och allt snurrar ibland. Gjorde storfrukost idag för jag tänkte piggna till, hjälpte dock inte så mycket.. Sitter nu och tittar på 90201 men ska göra en kopp varm choklad krypa ner under täcket framför en film. Ikväll ska jag åka till världens bästa Pernilla för hon ska hjälpa mig kolla om seven är halt. Ska knapra lite piller så jag orkar med det ikväll, för det måste jag.



I'm trying to understand this world

Ligger nerkurrad under täcket i min onepiece. Varmt och gutt. Har druckit två koppar te i hopp om att dom skulle lindra min hals vilket inte fungerade. Hoppas bara jag inte smittat min man. Det är sorgligt nog att jag inte kunde rida seven idag, borstade honom och jag orkade knappt med det..



I don't know why

Försenat som vanligt.. Börjar ogilla bloggappen. Sitter på bussen påväg hem. Igår hade jag förbannat ont i halsen och jag har typ bara frusit inatt, dels för att min pojkvän skulle ta allt täcke och för att han hade både öppet fönster och fläkten igång.. Så nu känns det som om jag har feber och att det sitter ett monster i min hals och biter mig. Så nu ska jag hem och kura ner mig under täcket med en eller flera koppar te. Passar inte att bli sjuk nu..



Kanske var det tur, kanske var det meningen

Sitter på bussen på väg hem, eller ja, till Jonathan. Men innan ska vi och hälsa på på vår gamla skola så kul! Sen ska jag dra hem till Jonathan tills han kommer hem, ingen aning om vad jag ska göra.. Kanske blir att glo lite oth eller nåt annat kul.



En dag utan liv

Sitter framför tvn med pappi. Var ute och red seven idag med och han kändes inte okej idag heller. Är så rädd att det är nåt med honom, min lilla skrutt. ❤ imorgon blir det nåt biologi sak med skolan så vi ska ut i skogen och titta på alger, kul, eller inte. Vill inte, blöö!



Dance with me tonight

Igår drog jag hem lite tidigare från släkträffen för att hinna rida Seven innan jag skulle iväg på fest. Men när jag satt på hans rygg och vi jobbade i vänstergalopp så kändes det som om han inte gick rent. Kändes inte så mycket i traven eller skritten men i galoppen ville han inte riktigt trampa ner på vänster fram.. Sen sacktade jag av till skritt direkt och då kändes det lite i skritten med, men när vi sprang med honom på asfalten idag ´syntes ingenting, hoppas verkligen inte det är nåt. Men senare drog vi hem till oscar på förfest och sen vidare. Var väldigt kul att träffa många kära klasskompisar från nian igen. Dock var det s v i n k a l l t om händerna, frös som satan. Men mot slutet så dansade och hoppade vi till ett par låtar, då steg varmen lite. Nu ska jag titta på snowwhite and the huntsmen med min fina syster!
Sitter vid syrrans data, därav inga bilder.


Sitter nu och väntar på maten. Det bästa med släktkalas, all mat och tårtor! Det finns 4 tårtor och 2 äppelkakor! Snacka om att jag kommer rulla fram sen!




RSS 2.0