Mitt mål blir bara suddigare

Är så trött, vet inte varför men att gå upp på morgonarna är som att bestiga ett berg. Idag kom jag ändå hem rätt tidigt men det var bara att sätta sig med historieboken för vi har prov imorgon och jag kan ingenting, jag skojar inte, jag kan det inte. Har läst igenom allt men det är så svåra ord och allt är som att titta på en cementvägg. Jag vill så gärna ha ett högt betyg men det kommer jag inte få. Bajshistoria.



Ett milt kaos

Dagen idag var rätt rolig faktiskt! Speciellt när Assatou fixade så vi kom i samma grupp haha. En station skulle man göra så många armhävningar som man bara kunde, jotack min armar känns som bly! En annan station skulle man trampa upp en kvadratmeter, alltså gissa hur stor den skulle vara. I min grupp trampade jag upp den och ena sidan hade jag fel på 2cm och på den andra 6cm, inte för att skryta men vi var dom bästa haha! Har nog hjälpt att mäta avstånd på tävlingsbanorna! Ikväll var det som sagt hopplektion, när vi hade lastat Seven hade en säkring i bilen gått! Men det var så kul! Seven var pigg och go. Pernilla fixade ett par riktigt bra övningar så det kändes riktigt bra. Nu ska jag krypa ner i min underbara säng om jag klarar av att borsta tänderna med dem här armarna! Träningsvärk imon? Jaa!



Monday morning?

Måndag, måndag. Egentligen ingen bra dag men nu är den helt okej faktiskt. Kanske inte idag dock då vi börjar 12.15 och ska ha friluftsdag, visst kul men nääe. Vill inte ha någon friluftsdag eller lära känna alla dag. Nu sitter jag hemma hos min andra halva och väntar på att tiden ska gå. Funderar på att göra mitt brev i engelskan så jag är klar med det. Jag kom på att jag borde skriva upp alla läxor jag har och sen stryka vart efter jag gjort dom för nu glömmer jag bort dom emellan. Men det får vi kanske ta tag i ikväll nån gång efter hoppträningen. ÅH va kul! Var så länge sen jag hopptränade, minns inte ens när det va. Nej nu är det dags att ta tag i den där engelskan blää!
 
Få bli en gammal bild då Jonathan inte har några bilder på sin dator..


Jag säger vafan som helst

Lång dag idag, biologi sista. Riktigt kul faktiskt. Kunde diskutera, fråga frågor och sådär när man är två elever i klassen. ;) Denna kväll har jag bara stoppat i mig godsaker och tittat på farmen och hart of dixie. Var även i stallet. Skulle ha kunnat rida idag men kände att kylan var för mycket. Ska tydligt bli den kallaste natten inatt? Laddar upp med min teddyfilt och mitt gosedjur haha. Efter begravningen imon kommer Jonathan hit och så då ska jag spendera min kväll med honom, mys. Men eftersom han ska till gymmet imon hinner jag rida! Hoppas bara det inte är för kallt. Seven har vilat lite många dagar nu. Mår så dåligt när han vilar, vet inte varför. Men nu ska jag gå och bädda ner mig, kanske titta på ett scrubs avsnitt, jo så får det nog bli. 
Lovar er en bild på håret innan helgens slut


Allt kommer tillbaks

Fick sluta 30min tidigare idag så jag tog en buss hem till mormor för lite gofika. Länge sen jag såg henne. Nu sitter jag hos frisören med färg i håret, spännande! Hoppas det blir bra, hihi. När jag är färdig här bär det av till mitt hjärta. Var typ en vecka sen jag såg honom, inte bra alltså. Imorgon är det sista dagen i skolan för mig den här veckan. På fredag är det tyvärr begravning. Seven blir nog inte riden förens imon om jag hinner då. Är hemma rätt sent för utöver vårt schema har vi lagt dit biologilektioner så ja, vissa dagar är helt cp. Blääääääää. Men jaja, nu ska färgen snart tvättas ur.



Starkare utan dig

Fett segt att hå upp idag. Ville bara sova vidare. Men vidare till skolan där jag hade tre olika språklektioner, spanska, svenska och engelska. Nu har vi en lång håltimme med lite självstudier och bara allmän väntan. Vid 13.50 ska vi ha idrott sen får jag äntligen åka hem! Hästarna ska få vila idag så det blir bara att fixa stallet. Funderar starkt på att baka en paj till ikväll, men jag vet inte riktigt.. Men kommer troligen bli så. Kan inte va utan socker haha.



Just tell me how u feel

Oj min helg har varit helt fullspäckad, men det gör inget var så länge sen jga hade en sån helg! Idag var jag ledig, eller jag har självstudier hela dagen så jag pluggade hemma. Var mycket effektiv. Har hunnit med svenskan, engelskan, ge lunchhö, ridit två hästar, fixa stallet, fixa maten, duka och plocka ur diskmaskinen. Mycket duktig måste jag säga! Har äntligen fått ur tummen ur röven och ringt till frisören. Har tid för klippning och färgning på onsdag! Blir spännande. Vet inte helt hur jag ska ha håret, får bli en överraskning. Nu sitter jag och tittar på bröllopsduellen, kommer ihåg när jag såg den första gången. På Kinnekulle med Sara och Ida, så mysigt, hihi!



Du väljer det bara en gång

Dagen idag har gått rätt snabbt. Men kan ha varit för att jag fick börja dagen på bästa sätt, med min fina. När han stack till bussen givk jag upp, hihi. Sen gick mamma och jag och handlade mat när skolan var slut. Köpte godis och chips tills ikväll, inte okej att vi kommer svulla så mycket alltså haha. Ben & Jerry's, marabou dukat, godis och chips. Haha, kanske ska ut och springa på söndag? Skulle nogvara behövligt! Men imon på morgonen kommer bror och hämtar mig så drar vi in till stan och fixar lite, äntligen får jag tillbaka min mobil! Nu ska jag göra lite samhällearbete tror jag, så har jag det ur världen sen, fast jag är ledig på måndag huhu. Ska hinna med och rida imon också förhoppningsvis, men annars har jag söndag och måndag på mig.
Nanana, snygg!


Dream a little dream of me

Gjorde nog bland det osmartaste jag gjort idag. Red ut, trots det vra svinkallt ute, skämtar inte. Men det blev en lite trav och skrittrunda, mys. Tittade på Hart of Dixie idag, oooh så bra!! Evelina, du måste kolla på det!! Annars var det bara en chillpill dag idag. Imorgon får jag mysa med en av världens finaste personer, åh vad lycklig jag är! Sen är det redan fredag, har dock känts som om det har varit fredag idag... Men min helg är helt fullspäckad,
Fredag: Sova hos Evelina
Lördag: Kalmar sen kommer Amanda och sover här
Söndag: Vara med Amanda sen ut och gå med Sara & Ida och sen en promenad med häääänki.
Men imon har jag även soft sovmorgon. Najspajs. Nu ska jag fortsätta titta på Svergies mästerkock.
En annan bild på min andra saknade ponny, lillebus. Åh min plutta! Saknar henne enormt.


I hope you will smile without me

Så var ännu en dag över. Allt jag vill är att ha sommarlov, men jag tror faktiskt denna vår kan bli rätt bra, inte pga skolan utan pga andra aledning som jag dock inte kan säga ännu, även som det finns saker som kommer tunga ner våren. Men så är det väl jämt? Plus, minus, noll? Idag blev det ett pass på Seven, vet inte hur seriöst det var, haha. Vi busade loss på åkern, jösses vad fort det gick alltså! Sen när jag saktat av till skritt så red jag paralellet med spåret vi galopperade i och det var bara spår efter hans hovar stötvis, vi måste ha flygit eller nåt haha! Men det blev även en hel del dressyr inblandat också. Har precis duschat och ska egentligen gå och lägga mig, måste vara på topp imon, typ, eller inte. Bryr mig inte. Ska göra som busschauffören ¨sa igår, (trevligaste busschaufför jag träffat!); Ge skolan dom här tre åren, bara tar er igenom sen börjar det på riktigt.
Åh vad jag saknar min lilla bubbe! Eddiepeddie!<3


15 Januari

DAGENS VILL HA:

DAGENS KLÄDSEL: Jeans & Vit tröja

DAGENS SMINK: Mascara

DAGENS FRISYR: Snebena och fiskbensfläta

DAGENS PLANER: Äta, sova, rida

DAGENS SAKNAD: Klasskomfisarna

DAGENS DUMMASTE: vet inte..

DAGENS SJUKA:vet inte..

DAGENS ROLIGASTE: var en halvtimme i skolan typ..

DAGENS FAVORIT: Maaaat

DAGENS KÖP:Godis

DAGENS GODIS: Marabou dukat 

DAGENS HUMÖR:Hungrig! (om det nu är ett humör.



Keep your head up

Kom nyss hem från stallet där allt är klart för natten. Har verkligen fått in rutin där, haha. Denna dagen var mycket kort, var hemma vid 1, var helt vrålhungrig så jag fixade ketchup med makaroner och brända köttbullar, mums. Sen slocknade jag i soffan och vaknade till nåt svartvitt pogram, inte allt för roligt, dom var så lustiga på den tiden. Eller kanske det bara var i såna filmer. Nu ska jag snart upp till ridhuset dock utan ponny tyvärr men ska snacka med min tränare om lite smått och gott. Imorgon är det också en kortkort dag. Sen börjar vi om. Imon är också en annan bra dag då hart of dixie börjar sändas igen! Sweeet. Dock tror jag det kommer ut typ mitt i natten men på onsdag kan jag iaf se det!  Insåg nyss att det ska bli väldigt kul att se min tränare igen som jag inte sett på..? Ja väldigt länge iaf!
Åh vad jag vill ha sommar och tävlingar igen, så underbart!


Keep on smiling bitch

Kan inte beskriva hur lycklig hästägare jag är. Att få galoppera på en snöklädd väg kantad med snöklädda träd och bara få flyga tillsammans med en av dom bästa killarna i världen. Vi har också börja få grepp om stegringarna nu, med lite mer träning kan vi det nog sen, sen ska vi bara försöka få in det från marken också sen kan jag dö lyckligt haha ;) imorgon är det skola men det är en lite speciell dag imon, positiv och negativ. Ska också hinna med en tur på ponnyn hoppas jag. Jaja vi får se vad som händer.



I used to know u, but now I don't know

Har spenderat hela min förmiddag i sängen framför scrubs, känner mig lagom lat, eller okej jag har ganska dåligt samvete för det. Men jag kompeserar det med en ridtur på min ponny, då är jag ju aktiv iaf och jag får frisk luft och sådär. Sen blir det väl hem igen och duscha sen kanske mer scrubs? Mmmhm!! Haha, älskar verkligen helger. Imorgon är början på en ny förändring i mitt liv. Förhoppnigsvis en positiv förändring. Imorgon skulle även hopplektionerna dra igång men jag kan inte va med med min pålle för han har sån hosta så jag får bara rida försiktigt, bläää. Har sett fram emot hopplektionerna så länge! Men bara han blir frisk, det är det viktigaste! Nej nu må¨åste jag dra om jag ska hinna före mörkrets onda krafter!
 
Sitter vid brorsans dator så det blir ingen osammanhängande bild den här gången, ingen bild alls faktiskt, hur tråkigt det än är...


Those days are gone

Haft en bloggpsus typ, men grejen är så att jag har min mobil på lagning och min syster har sovit där datan står men nu får jag snart min telefon och min syster har flyttat, det sistnämnda var inget positivt dock. Kommer sakna att ha min syster hemma, jag gillar att ha henne här hemma hos mig. Igår så spenderade jag min kväll men en av världens finaste personer, myste och tittade på film. Idag har jag bara chillat i princip, kollat scrubs, åh vad jag gillar scrubs, haha. Red även på åkern med båda hästarna, Athlon red jag barbacka, så mysigt! Nu ska jag fortsätta med scrubs, sweet. Saknar min prins, alltid lika tomt att sova utan honom natten efter man sovit bredvid honom. Får tvinga Sassa att sova med mig eller nåt ;)



Sjunger våran sång

Idag körde min syster mig till stan så jag kunde lämna in min telefon på lagning då den tyvärr har gått sönder. Så nu har jag brorsans gamla telefon. Hittade även lite annat smått och gott i affärerna, en tröja, ansiktsmask och ett par pyjamas shorts. Har haft lite hemmaspa då jag duschade med scrub sen bodylotion och nu ansiktsmask. Förbereder mig inför domedagen imon, åh vad jag inte vill!  JAG VILL INTE!! Jag vill ha lov, ledighet och ingenting som heter skola, åhh. Nu ska jag krypit ner i sängen och sova förhoppningsvis sover jag förbi morgondagen också.
Sitter vid systers data därför får ni en fin bild sen i vintras.


Inatt svävar vi

En ganska lång dag är nu över. Vill inte att dagarna ska ta slut. Men idag kom det släktingar vilket var väldigt trevligt faktiskt. Sen det bästa med hela denna dag var att det ringde i pappas mobil och då var det mitt saknade kusinbarn som jag inte träffat på flera år pga att vi tappat kontakten tyvärr. Men nu ringde hon och sa att hon skaffat Skype så vi skypade och det var så kul och se henne igen! Jämt när dom kom hit så brukade det va jättekul och jag brukade vara lite barnvakt åt henne. Åh vad roligt det va! Så nu kan vi nog ta upp kontakten igen! Men nu är klockan väldigt sent för att vara för mig, är ingen nattmänniska men jag och brorsan har spelat kort och tittat på en film! En läskig en utan att jag blev jätterädd haha!



Hundra gånger om

Började dagen med ett pass på Seven. Gick ganska bra faktiskt! Nu ska jag snart byta om för att sen dra mig mot stan med mamma och pappa, ska köpa en födelsedagspresent till min bror som fyller år idag! GRATTIS till bror! Imorgon blir det lite kalas för honom, kommer ännu lite släktingar hit. Usch vilken ångest jag har inför skolan, VILL INTE!



Trasig

Sömnlösa nätter. Kan inte få sinnesro att sova, när jag släkt lampan kommer alla möjliga tankar till mig och jag kan inte sova. Kudden har aldrig passat huvudet bättre och sängen är skönare än någonsin men jag kan inte somna. Trots dålig sömn så gick jag upp tidigt för att ta en dusch och sen bege mig mot Linköping med syster och mamma. Ganska mysig dag, medans dom gick på Ikea så gick jag och shoppade.

•Schabrak, Hööks JH collection
•Huva, Hööks, CRW (skulle ha köpt samma märke som schabraket men det fanns bara en kvar och den var självklart i full, hatar full, finns alltid bara kvar i full)
•Byxor, BikBok (bilderna blev inte bra)
•Byxor, BikBok (bilderna blev inte bra)(Evelina, jag har typ hittat DOM byxorna!! :D)



Speglas i din glans

Gårdagen innebar mat i massor och en hel del fika. Annars hände det inget förutom mys med släkten. Idag har jag varit ute och ridit Seven en runda i skogen, fint! Är så underbart att han självmant söker sig neråt även i skogen! Är också underbart att bara få galoppera fritt och tappa huvudet på tankar. Snart kommer Evelina hit för umgänge, sweet. Imorgon drar jag, mor och syster till Linköping för att flytta några av systers saker och titta på hennes nya lägenhet, 4 timmars sovande i en bil, älskart! Nu ska jag invänta Evelina genom att titta på tv. Älskar lov. Älskar dom jättemycket, enda tråkiga med dom är att dom har ett slut som innebär massa ångest.



Tiden bara faller

Snart kommer två kusiner hit med deras familjer. Blir lite käk och så. Gjorde nyss efterrätten, mmmhm, king! Haha, eller? Var och tittade till hästarna inatt efter tolvslaget, Seven var jättenervös och hade inte ätit mycket alls, får gå bort sen och titta hur han mår. Athlon som annars är nervös och tittig stod helt kolugn och ville ha mer mat haha. Ska väl slänga i mig en macka innan dom kommer, maten mamma lagat är långt från min favorit! :(


Måste vara katternas favoritställe det där, andra katten som ligger exakt så där ;)




RSS 2.0