Upside down

Vaknade bredvid Jonathan idag och gick upp samtidigt som honom för att ta bussen vid halv åtta hem så jag fick lite gjort idag, det vill säga inlämningsuppgigt och stallet. 3/4 är klart. När jag kom hem från stallet så tränade jag, ganska gutt. Dock inte så effektivt men det är iallafall något! Sen kollade jag några avsnitt av The lying game och nu sitter jag här och väntar på bussen. Ska ha en timmes biologi. Ikväll blir det hoppträning och det är så jäkla gutt!



Killing you

Började dagen med att mamma och kg stack bort till stallet för en tur på pållarna. Känns gutt att Seven var så slut igår men ändå så pigg idag! Men han är så feg, gömmer sig bakom Athlons feta arsle haha. Senare har jag bara pluggat historia i stort sett, äntligen klar med uppgiften och den är inskickad, så gutt! Sen tittade jag på en ny serie som min kära syster visat för mig, The lying game. Väldigt bra faktiskt! Nu sitter vi och väntar på att tåget ska komma och ta med sig min syster tyvärr. Sen kör mamma mig hem till Jonathan så spenderar jag natten där.



Nyttigt var det ja


Skulle ha publicerats igår!


Jadå, jag håller vad jag lovar ännu. Morötter med dipp, Sharon, kiwi och ansiktsmask. Senare blir det hallonsmoothie, jadå vi har det bra vi!



Sökandet

Hej hallå! Kan säga att turen var en av de bästa. Funderar starkt på att kidnappa Evelina och tvinga mig att rida tillsammans med mig jämt. När vi kom hem tog jag en tur på Athlon också, fy satan vad han galopperade! Red honom barbacka och i hans galopp kan man verkligen sitta still. När han då tog i och sprang av bara vinden var det så jäkla häftig att bara känna hur still du satt på honom. när han sen bröt av till trav så studsade jag desto mer haha, träningsvärk i ljumskarna imon jaao. Men det är gutt. Imon packar jag in min ponny i transporten och åker till ridhuset och det ska bli så skönt att verkligen kunna rida igenom honom i dressyren!


Keep on walking

Egentligen borde jag gå upp nu, men jag orkar inte.vid halv tolv kommer Evelina med Pelle och sen ska vi rida en sväng tillsammans. Ska bli så kul! Brukar inte rida ut i skogen med nån annan än mamma eftersom vi är ensamma istallet. Senare ikväll ska jag hem till Evelina och ha en nyttig kväll, vi har inte köpt något godis faktiskt! Ska även laga lite mat och sådär, det blir fint!



Grattis älskling

Idag fyller min fina pojkvän 17år. Grattis min älskling. <3



Feb. 19, 2013

Eftersom vädret va piss idag så blev det tyvärr ingen ridning. Jag borstade honom dock och gjorde en hingstfläta på honom, han blev så fin! Tror jag borde ta det som ett tecken på att han har för lång man om man kan göra hingstfläta utan problem haha. När jag sen kom hem hade jag ett träningspass på en halvtimme, kändes rätt bra att köra slut på ben och mage! Gjorde även en fruktsallad efter till farmen. Nu ska jag umgås med Sara och kanske Ida. Fin dag!



I dina armar

Igår kväll kom min fina syssling hit! Massa mys. Idag åkte vi och solade och på vägen hem köpte vi gyrostallrik, och jag som skulle bli nyttig ja.. Men nu ska jag fan bli det. Tyvärr snöar det så jag vet inte om Det blir någon ridning men jag hoppas på att det. Ska även träna här hemma ikväll, situps, springa i trappan, squatsh eller vafasen de heter haha. Ja, jag ska försöka vara nyttig nu!



Run bitch

Vaknade vid halv tio tiden idag och låg och halvsov ett tag, då fick jag idéen, jag springer en runda innan frukosten! Sagt och gjort, så jag har faktiskt lyckats komma iväg och springa. Gjorde lite intervaller med högre tempo och kortare sträcka, hatar att springa länge, haha. Nu ska jag se ett avsnitt Simpson sen blir det iväg till stallet för att rida både Seven och Athlon och sen fixa stallet.



Kanske vid din sida

Började dagen hoa Pernilla på en liten "lektion" om hur man tar av skor och sätter dit dem. Väldigt bra saker att kunna! När jag sen kom hem, slängde jag i mig lite mat och sen var soffan min bästa vän. Den tog hand om mig några timmar faktiskt, så skönt att sova! Nu har jag varit ute och ridit Seven, blev en barbackatur, kvällsmys! Imorgon har jag lov och det känns så jäkla bra. Ska bara slappa, ta det lugnt och rida. På kvällen kommer även min syster hem, sweet!



Just wanna give you my smile

Igår var jag med min älskade pojkvän och det var en helt underbar dag. Han gör mig så lycklig. Idag började vi dagen med att titta på lite fotboll. När jag sen kom hem så la jag mig och tittade på lite
och sen tack jag ut på tur med min lilla ponny. Blev dressyr på paddocken och det gick ganska hyfsat, han var fin i galoppen. Ikväll blir det nog bara lite mys för imon klockan nio ska jag va hos min tränare och va med på någon föreläsning om tappskor. Ska bli kul!



Alla hjärtans dag

 
 
Alla hjärtans dag. Överskattad eller inte? Själv tycker jag att det är som vilken annan torsdag som helst men ändå bra att ha en dag att verkligen visa sin kärlek till sin käraste. Sen är all choklad ett plus och nog tycker jag om dagen, en speciell anledning till att mysa extra typ. Hur som helst har inte min dag varit så speciell då jag inte ens varit med min pojkvän. Men mamma köpte hem lite noblesse så det gör nog kvällen lite speciell iallafall. Idag har jag ägnat mig åt skolan och min ponny och sen läxor. Var ute och red i skogen med Seven idag och det var så härligt! Vi sprang riktigt fort faktiskt. Ja, vi. Vi två tillsammans, min ponny och jag. När jag sen kom hem var det bara att ta sig i kragen och skriva så mycket som möjligt på en FN-rapport som ska vara klar imon efter lektionen. Är nästan klar med den och förhoppningsvis så pratar inte min lärare så mycket imon utan vi kan ta lektionen att jobba på den.  
 
Glad alla hjärtans kväll!


Stackars klant

Fick ett samtal när jag kom hem idag från min fina vän Ida. Hon hade skärt sig idag på praktiken. Det var så illa att hon fick åka till akuten och limma fingret. Stackarn, tycker synd om henne. Så med detta inlägg skänker jag lite blås på fingret till henne och så verkligen vet att jag tycker synd om henne.
 


I hope you one day will live your dream

 
En riktig fettisdag idag, semlor ju! Åt nyss mammas hemmagjorda, den var smarrig kan jag säga! Idag har tiden gått väldigt fort faktiskt. Egentligen borde jag plugga, men jag orkar inte. Läste igenom biologin lite, men inte riktigt ordentligt, får ta tag i den imon istället, likaså med FNrapporten. Mycket nu, har även en historia och en specialidrottsuppgift som ska in, men inte än på ett tag. Jag orkar ärligt inte. Sen har vi ju bara 3 skoldagar kvar tills en veckas lov, vilket inte sitter helt fel. Dock så känns det inte så viktigt nu, har knappt tänkt på det, så mycket som kan förändras!
 


Kommer aldrig tillbaks

En ledig dag idag, uuh så gutt! Jobbade inte så effektivt idag dock.. Men vid 14.30 drog jag till gymmet för lite träning och sen var det snabba puckar, kom hem 16.45 och då var det att slänga i sig lite käk och byta om för vid fem skulle jag va i stallet för halv sex rullade transporten mot hoppträning! Gick faktiskt väldigt bra idag, avstampen klickade och vi hittade bra "växlar". Nu blir att duscha när jag kommer hem och sen hjälpa sara med en läxa.



The perfect boy who...

Tog bilderna och idén från Molly,


Gör vad du vill för du betyder ingenting

 
En helt vanlig slapp söndag, ganska underbart att ha såna också. Har ändå hunnit med att rida och nu gått och joggat lite med min fina vän Ida! Bara snackat om allt typ. Dock var det svinkallt ute. Vill ha sommar, shorts, värme, linnen, bad, fester, tävlingar, sena kvällar och massa skratt. Ja, sommaren har en viss förmåga tt få allt att verka så mycket lättare och bättre.


You make me smile, over and over again

Igår var en underbar kväll med min fina. Myste och kollade på filmen, the hungergame. Riktigt bra film alltså! Grät 2 gånger haha. Jag suger på att titta på film, jag gråter bara. Men är det sorgliga avsked så klarar jag inte det. Imorse så åkte min man vid halv åtta redan, blöö. Men jag kunde sova vidare, hihi. När mamma hämta mig så handlade vi lite och sen så stack mamma och jag ut en sväng med hästarna. Rätt mysigt med galopp på åkern, iallafall om du frågar mig och Seven!



Nummer två

Skulle ha publicerats igår..


Slapp sista lektionen idag. Så jag kom hem 2 timmar tidigare än planerat! När jag kom hem så stack jag ut i skogen med min prins. Det är underbart att få galoppera bort alla tankar i skogen. Bara rensa skallen. Blev också imponerad av hur mycket han orkade, lång trav och galoppsträcka sen galopp upp för en lång och brant backe med djupare snö. Känns bra att vi är i form inför kommande säsong. Nu ska jag packa för imon drar jag till Jonathan och på lördag åker jag och provrider en häst, sweet!



Frågan utan svar

Mitten av veckan. En bra vecka. Igår tog jag en tur på Seven. Ett dresyrpass, gick helt okej, inte så bra som det kan gå. Men jag tror underlaget gör sitt. Hoppas jag haha. Men det går bättre i ridhuset. På fredag ska jag äntligen träffa mitt hjärta igen efter sjukt länge. På lördag ska jag åka och provrida en häst, spännande! Nu sitter vi här och chillar och käkar godis, cafeterian levererar!



Dressyr på Athlon



Gymma

Har verkligen varit effektiv idag. Engelskan, idrottsuppgiften och nästan biologin är klara! har pluggat från halv nio till halv två. har dock hunnit med att ge hästarna lunchhö, lagat mat, och käkat paj. Kan säga att det måste vara den godaste paj jag käkat. Nu har jag hunnit packa och bytt om så nu är jag redo för gymmet, tror jag.. Ska snart dra för jag ska hinna ge hästarna lite eftermiddagshö också. Hoppas jag har energi till att rida när jag kommer hem. Skulle vara gutt att rida igenom Seven litegrann så kan han vila imon. Annars ser denna vecka rätt bra ut för ridning! Om vi inte får massa onödiga läxor..  På lördag ska jag även åka och titta på en foderhäst, niiice!


Missing you

Denna dag spenderar jag i mina favorit kläder, mjukisbyxor och Jonathans tröja. Är ledig hela dagen nästan då vi har självstudier. Dock har jag massa uppgifter att göra. Vid halv 3 tar jag bussen till gymmet. Har specialidrott så idag ska jag gymma. Känns ändå ganska gutt. När jag kommer hem från gymmet är jag ju förhoppningsvis klar med alla uppgifter så då ska jag svida om och bege mig mot stallet, en tur på ponnyn helt enkelt och helt klart bäst. Idag blir nog en rätt bra dag ändå och kommer jag iväg till gymmet blir jag stolt över mig själv, beach 2013! Haha, inte en chans, gillar godis för mycket!



Så många tankar

När jag kom hem från en bra kväll/natt hos min syssling så käkade jag och sen vidare till stallet. Blev dressyrjobb på både Seven och Athlon. Seven tyckte inte det var så kul att jobba så det gick inte allt för bra men Athlon gick väldigt bra faktiskt! Dock inte i galoppen haha, där vill han bara springa och helst luta sig i kurvorna. Hade man haft tiden och viljan skulle man kunna få honom så fin! När vi kom hem så tvingade jag mamma att baka hallon- och marängpaj, mums! Med äggen som blev över bakade vi kärleksmums!



Bara fortsätter vidare

Igårkcäll drog jag till min fina vän Sara för idag är hennes födelsedag!! Så igår blev det lite festligheter och mys! Så kul att träffa en del saknade människor! Imorse så tog jag en tidig buss till stan för att möta upp mamma och handla lite. Köpte en liten grej till Jonathans present också men herregud, jag har inte en aning om vad jag ska köpa till han! Hopplöst, stackarn han kommer bli missnöjd haha ;) Men jag hittade även en grej till mobilen och lite balsam och så. Skulle ha kollat om en ny säkerhetsväst men hon var sjuk så det blir nästa vecka. När jag kom hem så sov jag en timme (ljuvligt) sen stack jag ut på en tur med min prins, finaste killen. Men vi kunde inte rida så mycket för marken var frysen och det blev mörkt. Men nu sitter jag hos fina Evelina och har det bra! Tjockar oss med chips framför melodifestivalen, herregud så dåligt! Enda låten som var okej var 1 sen var ju resten inte allt för bra....




RSS 2.0