Gott nytt år!

Gott nytt år! Nu sitter micks och jag här och hare gutt. Ska snart duscha och fixa oss inför ikväll! Senare kommer också amanda för att fixa sig med oss, haha. Senare ikväll blir det storslaget! haha, eller kanske flippat? aja, hoppas på det bästa! Vi kommer va ett gäng från klassen och köra charader haha, nej men vi ska ha jäkligt kul! kommer bilder när jag orkar, men jag lovar att ha med mig kameran, det kan behövas haha! Vad ska ni göra ikväll? Hoppas ni får en riktigt bra kväll iaf!
Får bli en gammal bild på mig och seven, bara för han är så söt!

Love & peace!


När du ler

Hej! Förlåt att jag inte bloggat idag men vaknade vid 11 för att direkt stickatill stallet och göra allt iordning inför kvällen. Vid 1 drog vi sen till kalmar och köpte ett par skor och lite annat.  Mötte även upp Micks där så ska hon sova här tills söndag! Fast så blir det ju lite nyårs firande där emellan, huhu. Hoppas på att 2012 är ett bra lov trots att det är "undergångsåret" menmen, får väl leva som om varje dag var den sista!
En ganska gammal bild på mig och micks! Titta vad kort mitt hår va! ;o

Love & peace!


med ett fånigt flin på läpparna

Blev livrädd när hundarna började strom skälla som tokar men då var det bara mamma som kom hem! haha fattade ingenting, dels hade hon pappas bil och kom hem så tidigt, så jag frågade henne om inte hon skulle jobba hon ba: joo men det har jag redan gjort, och jag trodde hon skulle jobba sent så jag trodde jag va fel dag eller något så jag var tvungen att fråga om anette verkligen hade åkt hem och det hade hon :( dumt.. hade hoppats på att jag var några dar för tidig..
går och lägger mig som brunett, vaknar upp som brunett!

Love & peace!


ett stjärnfall utan stjärna

Godmorgon! Själv undrar jag vad jag gör uppe vid den här tiden men det var så att mamma och syster kom in vid halv nio och sa vi ska bara säga hejdå och TÄNDE självklart lampan.. Men det va bra iaf att dom kom och sa hejdå för min fina syster åker idag.. har varit så kul att ha henne här hemma! Nån att små tjafsa med, nån att hitta på lite saker med. Men hon kommer väl snart igen hoppas jag! Nu ska jag nog fixa mig lite frukost om jag nu orkar, annars få det bli senare.. haha.
Love & peace!


Varje gång, men ändå aldrig

Kom nyss hem har bar hunnit äta frukost, väntar på att min kusin ska komma hit! Riktigt kul att få träffa henne igen för hon bor i norge så det blir så länge mellan varje gång + att jag var sjuk förra gången hon skulle ha kommit.. Men kvällen igår var ju iaf lyckad! Riktigt trevligt med trevligt folk! Måste göras om snart, men nu taggar vi inför nyyyååår! haha!
Oj vad hände? ;)

Love & peace!


bort mot horisonten

God morgon! Satt i tre timmar och spelade ett gammalt hästspel jag hittat, haha. Klarade det faktiskt igår, woohoo! ;) Idag ska jag som sagt rida Seven, men det gör jag nog efter maten och sen ikväll ska jag till frisören för att senare dra till patrik! Ganska fin tisdag det här! Än så länge.. får se hur håret blir..  Nu ska jag inte göra nånting, kanske gå och lägga mig igen, haha nä men vi får se! :)
Love & peace!


En viskning utan ord

Hej! Nu är moster med familj här  har nyss käkat så nu blire fika! den här julen kommer nog bli min undergång pga alla kilon! haha. Imon ska jag ta ett rejält dressyrpass med Seven på ridbanan sen på kvällen så ska man ju bli brunett, uuuh. Undra hur det kommer bli! Aja vi får väl vänta och se! Men efter det drar vi nog till högsby en stund för att träffa lite fint folk!
Aj löv ju.

Love & peace!


En gång är ingen gång

Blev en tur på Seven idag. Mamma hängde med med Athlon! Äntligen fick man riktigt galoppera Seven! Imon bär det nog av till stan med syster och kanske nån mer som vill med vet inte riktigt. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer.. Aja vi får se vad som sker!
Taggar inför nyåår!

Love & peace!


tomten jag vill ha en riktig jul

Oj vad mycket härligt man fick! Presentkort, tid hos frisören då man ska bli brunett, schabrak, armband,spel och massa annat! :D Helt ärligt trodde jag att jag skulle få två julklappar för det va bara två som det stod mitt namn på, visst ett va stort men ändå, men mammi hade lagt massa julklappar i det stora haha, fan va besviken jag va igår, skojar inte, trodde hela julen skulle vara förstörd, haha.
Love & peace!


Its christmas time!

Nu ska vi snart äta julmat! uuh, så gott! Innan blev det att åka till mormor en stund för att fika och ge henne sin present sen åkte hon till moster! Sen ska vi upp till kyrkogården för att sätta ett ljus på morfar,farmor och farfars grav.  Sen blir det julklappsutdelning.
Love & peace!


God Jul!


God Jul!



vågar inte tro dom orden

Blev en ganska lyckad dag i stan med syster!  Dock hann jag inte rida Aeven när jag kom hem så jag ska nog upp lite tidigare imon och göra det, innan själva julafton börjar haha.   Men nu ska vi äta nån grej som syrran åt i england, låter lite läskigt med oströra och bröd? aja man får väl smaka innan man säger nåt och så ska jag göra sillsallad med pappi!
Love!

Love & peace!


Tjugotredje december

Nu är jag påväg till kalmar med syster! Ska handla julklapp till pappa, alltså syster! Jag ska köpa massa godis och kanske nåt mer till Pappa & bror. Men vi får se. Senare ska jag rida Seven!! Äntligen! Blir nog lite dressyr på paddocken, eller nåt hopp, hihi. Aja vi får se! Just nu sitter jag och lyssnar på Sara & Ida, fan va bra dom är! Kan inte riktigt släppa det :p
Athlon 

Love & peace!


Sara & Ida ♥

Sara & Ida sjöng Tänd ett ljus på skolavslutningen 21/12-11.  Dom har gjort om låten helt själva, Ida med gitarr och Sara med "bjällrona".  Helt magiskt vad duktiga dom är! Snacka om att man var stolt över dom där man satt i kyrkbänken, haha! Åh dom äger! All cred till dom. Dom bokstavligen lyser upp min vardag. Finns nog inte riktigt ord för hur mycket dom betyder.  Världens bästa komfisar! 



Filmen har jag snott från  Sötisen Irja! 


Tjugoandre december

Hej! det gick riktigt bra att hoppa med Athlon! Dock hoppade vi inte så högt och inte så mycket, sen provade systers kompis honom och det gick riktigt bra!  Sen käkade jag och syster våflor och tittade på tv, hihi mys! Nu ska vi snart laga mat sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, blir kanske kalmar imon, men vi får se!

Love & peace!


Through storms

Godmorgon! Herregud va skönt det var att få sova ut för en gångs skull! Dock så väckte mamma och syster mig för att dom städade... Men aja, nu är syrrans kompis här, så jag vet inte riktigt vad jag aksa göra.. Måste iaf städa mitt rum och troligen rida Athlon, syster ska ta kort på oss när vi hoppar, fasen va kul! :D Haha. Men nu ska jag gå in med Saras gitarr till henne :)
Athle!

Love & peace!


you make me feel

Delade nyss julklappar med mina fina vänner sara & Ida! Jisses vad glad man blev! :D Två tröjor och lite skämtsaker! hihihi, kalas fina grejer! :D Nu ska jag nog dra mig upp till sängen för att kanske titta på en film eller något så fint. Men det märker vi!
Tar med mig en kopp varm choklad och en lussebulle upp!

Love & peace!


Tjugoförste december

LOOOOOOOOV! Fy tusan vad underbart! Började med dans idag, alla klasserna så dte vra ju ganska trångt haha :p Sen tittdae vi på film och så tittade vi på Hata Göteborg, det var nog den sämsta filmen jag sett! Haha, den riktigt sög. Sen gick vi till kyrkan och lyssnade på lite sång, dock tyclte jag faktiskt inte kören var någon höjdare idag, det brukar vara jättefint men idag höll det inte riktigt.. Men Sara och ida, fy fan va bra dom är! Helt sjukt. Ska be Kevin skicka när dom sjunger, hihi!
I became somebody, through loving you.

Love & peace!


I don´t know anything about you

Bakade nyss "snickers" med mammi! Fasen va tjocka vi kommer bli i jul, kommer ju rulla fram!  haha. Nu sitter jag och planerar nyårsplaner! Hoppas det går bra, eller vad man nu säger! Ska snart springa över till Sara och hämta en sak, sen får vi se vad som händer denna kvällen, kanske blir lite tv-tittande.. Äe jag vet inte.. Ska iaf duscha, kanske jag borde göra nu om håret ska torka innan jag går och lägger mig.
Love & peace!


Tjugonde december

Heej! Yttligare en riktigt chill dag i skolan! Började med att vis skulle gör julkort sen bakade vi julgodis, efter det hade vi singstar tävling med några åttor och till sist gjorde vi ett par hjärtan typ som man nästan flätar ihop, haha fin förklaring. Så nu är man hemkommen och ska snart stick bort till stallet för att fixa åt hästarna och sen blire att laga mat tills mamma och dom kommer hem. Imorgon blir det att dansa halva dagen sen titta på film resten tror jag och kyrkan ska vi till med ja.
miiissee!

Love & peace!


Muuusic!

Love & peace!


Where are you going?

Bakade knäck med pappi förut, lyckades självklart bränna mig! Fast det var inte så farligt, men jag vet dock inte om den blev god, haha. Provsmakade en del som hade stelnat och den var inge vidare.. Aja, haha. Imon är det julpyssel hela dagen i skolan, ska baka julgodis tror jag! Och på onsdag blir det dans i skolan! Sen får vi loooooooov! Tusan vad skönt! Då kommer även syster yster hem!
Åh bubbe!

Love & peace!


Nittonde december

SEEEEEEEEEGEEEEEEEEEER! Mitt lag vann!! Haha hur lycklig som helst! Men det var väldigt jämnt i finalen, vi spelade 1-1. Så det blev straffar, min gick in i mål!! haha, fast det var mer tur än skicklighet, haha! Men annars har det varit en bra dag, ganska chill! Spelade första matchen vid 09.50 och andra var vi klarar med vid 10.45 sen fick vi vänta från dess till 14.10 så vi spelade finalen! Men ja, vad ska man säga? Älskade mitt lag! haha :)
hahaha, dör lite! Sötare får man leta länge efter!

Love & peace!


Fix us

Nej nu ska jag packa lite inför imon eftersom det är fotbolls tunering då!! Och packar jag ikväll kan jag gå upp lite senare, guldvärt.. har fortfarande jätteont i fingret! :(  Mammas kollega ringde och snackade med mamma och då berättade att hon hade fått nåt liknande och då fått en inflammation i fingret så det hade blivit jättesvullet så hon hade fått åka till Akuten och skära upp det typ..  Hatar sånt i såfall kommer jag ha panik, haha.
Gaaaaalnaaa!

Love & peace!


Klanten

Fick en träflisa in under naglen som gick av där inne så den går inte att få ut! Fy fan åt helvete vad ont det gör! :(  Skojar inte, svinont! Vilken klant jag är! :( Kommer ihåg för nåt år sen jag fick flagnad målafärg och träflisa in under naglen, det var för jävligt men det gick ju att ta bort men det gör inte den här, den sitter för långt in.. Ååh..
Lite fler bilder från fredagskvällen!

Love & peace!


Att kunna sväva

Allt i stallet är fixat inför ikväll. Tog även in min lille pålle för att borsta honom och lite. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan fortsätta baka julgodis! Imorgon är det fotbolls tunering! Kom i samma lag som Ida, Johanna, Gabriella, Louise & Evelina! Ganska nöjd, haha! Nej men nu ska jag nog gå och göra varm choklad, hihi!
Love!

Love & peace!


Artonde december

Hejhopp! Ganska chill söndag faktiskt! Steg upp kvart i elva och började direkt baka julgodis med mamsen! Senare idag ska vi baka mer julgodis, ska bara åka och handla lite.. Ska försöka hinna med att rida Athlon också, ska ju hoppa honom var det tänkt! Men det kan vara lite halt för det tyvärr..  Nästa vecka är Sevens julvila slut! Då ska vi ut i skogen och galoppppppeeeeeraaaaa! Fasen vad jag saknar att känna känslan då han ökar takten och länger stegen under mig, ögonen tåras av farten och vinden blåser i ansiktet och trots att han nästan springer så fort han kan så har man kontrollen och kan sakta in, dock tar det ju ett tag för han vill ju gärna springa mer, haha! Men den känslan är underbar!
ååh, söten!


Love & peace!


Seven up,♥

Min skatt! 

Love & peace!


Sjuttonde december

Oj vilken kväll det var igår! Tror vi fick med allt en fest ska ha, spel, onykterhet, flört och mycket annat haha! Idag så tittade jag film med min johannis innan hon åkte, sen slog jag in alla julklappar. Sen stack jag bort till stallet och fixade allt! Och då kom Jennie!! En tjej som vi umgicks väldigt mycket med förut, fast hon har flyttat nu! Hur kul som helst att träffa henne igen! Men sen åkte vi hem till moster för att lämna ett paket och lite. Nu är man riktigt sleten, men blir ändå att kanske dra över till sara men då bara för att mysa med tjejerna hoppas jag, orkar inte med en fest till, haha!
Liite bilder från igår!

Love & peace!


Sextonde december

Nu ere fest! kommer nog inte uppdatera mer under kvällen, men dagen i kalmar var lyckad, fixade alla julklappar, puh! Men nu köör vi! Hörs imon kanske ikväll. puss!

Love & peace!



Femtonde december

Fy fan vilken sliten tjej! Har sovit sen klockan 7 typ. Så nu kan jag väl inte gå och lägga mig... Haha, fan va smart! Aja, imon bär det av in till stan och jag har ju ett antal julklappar att köpa, fattar inte hur det ska gå runt, wiihooo.  Men får väl lösa sig helt enkelt, eller ja, det måste det. Haha, fan va bra! Men sen på kvällen blir det väl fest, inte speciellt pepp men det får väl gå! Hoppas jag hittar alla julklappar imon så slipper man åka dit två dagar innan julafton.. haha!
Somtimes in lifes.

Love & peace!


Fjortonde december

Hej! Dålig uppdatering igen, men jag har inte orkat idag. KOm hem från skolan och det, satte mig och tittade på julkalendern sen la jag mig och sov för att dra till stallet och mysa med ponnyn och släppa in dom, sen iväg på träning.  Hem och duscha för andra gången idag, haha. Har nu skrivit klart alla julkort, börjar få liite julstämmning! Hoppas bara att tomten kommer med snö också och inte bara julklappar, hihi! Sista dagen i skolan imon för den här veckan sen har vi ledigt och då drar jag till kalmar med mor & ida för att julhandla!
Love ♥

Love & peace!


Trettonde december

Hej! Förlåt att jag inte har bloggat men jag följde med Mikaela fisen hem! Sen stack vi till Daniella och Mikaela klippte till sin sidecut sen bar det hem till Linnea för att spela Anden i glaset, fick faktiskt svar på några frågor. Anden tyckte att jag skulle färga håret brunt så det är väl bäst att lyssna på honom/henne/det och göra det, haha om jag nu vågar. Men jag tror jag gör det, eller? Aja, får väl bara bestämma mig för att göra det ovh köpa färg på fredag då jag ska in till stan. Men vi får se, som sagt är inte säker på att jag vågar haha ;) Sen var det lucia i skolan idag också, gick bra tror jag.. Kändes som om man skulle svimma ett tag men det va kanske bara som det kändes!

Söööta, m&m´s!

Love & peace!



Tolfte december

Hej! Förlåt för att jag inte bloggat idag, men har inte varit hemma. Eftersom det va lucia idag i skolan så stannade vi efter skolan i musiksalen och fixade håret och hade det fint. Men nu är jag iaf hemkommen och har nyss tittat på julkalendern med pappi! hihi. Ikväll blir det inte så mycket annat än att titta på 2½ men och gå och lägga sig typ, Upp tidigt imon igen.. Tur att det bara är en och en halv vecka kvar!
Finis hund♥

Love & peace!


Hold on dear life

Ganska fin söndag iaf! Var ute och red i en och en halvtimme. Mest skritt men ändå lite trav. Riktigt mysigt! Sen fixade vi allt i stallet inför kvällen.  sen så duschade jag och stack hem till min fina vän Sara då vi skulle baka men istället gjorde vår såkallade "bakismiddag" bestående av äggröra med köttbullar,skinka,tomat och annanas, riktigt gott faktiskt! Men som dom gottegrisarna vi är så kunde vi inte låta bli att baka lite, huhu! Men nu har jag fixat lite käk inför imon då jag inte åker hem mellan skolan och lucian som är på kvällen, utan då blir det mys med mina fina flickor i nian!  Myys!
Bakismiddagen!

Love & peace!


Elfte december

Oj vilken kväll det var igår! haha, ja riktigt trevlig må jag säga! Idag har jag inte gjort någonting typ, men så måste det va ibland. "Iblland måste man har dagar man inte gör nånting för att kunna göra nånting." Men nu ska jag äta lite smått sen stick bort till stallet för att ta en ridtur på min underbara ponny, som egentligen har julvila men det är bara en liten skritttur typ som han bara kommer må bra av! Och jag klarar mig inte om jag inte får sitta på hans rygg snart, hihi.
åhå, mys!

Love & peace!


Tionde december

Fett med ös medvetslös! Nu kör vi!! Hahah nej inte riktigt men nu ska vi snart iväg på förfest sen drar vi till en tjej i lagets inflyttningsfest.  Så vi får se vad kvällen väntar, förlåt för dålig uppdatering men har inte hunnit, var knappt hemma igår. Men julbordet va mysigt iaf! Men nu jääklar taggar vi brudar!!


Skål!

Love & peace!


Nionde december

Freeedag! Äntligen! Ikväll blir det julbord med laget och först kommer fini amanda hit! Sen kanske hon sover här, sock inget bestämt ännu. Imon drar vi troligen till mickie för en spel och mys kväll med tjejerna. Underbart! På söndag tänkte jag att vi skulle ta lite julkort med hästarna men snön är ju borta så vi får se.. Annars kanske man skulle sova i högsby på söndag men jagh vet inte riktigt det heller men det märker vi, hihi!
you showed me what love is♥

Love & peace!


Pappi ♥

Pappa berättade nyss att han satt och tittade på julkalendern på jobbet, haha fasen vad jag skrattade! Sen satt och sa om en tjej på tvn; "Hon är fan värre än en böld i röven" haha, söt pappa man har!

Love & peace!


Åttonde december

Hej! Jag TROR so-provet gick bra, men jag vet inte riktigt.. Sen var det spanska skiten som gick sådär, usch hatar verkligen att prata på ett språk jag inte kan inför klassen.. Men det fick gå! Så nu är det läx & prov fritt fram tills efter jullovet! Sköönt! Fast sen har jag 6 matteläxor att ta igen, uups.. Men för hoppningsvis gör jag dom ikväll så är jag fri sen!  Men läxorna gör jag nog tillsammans med Sara så det blir nog lite bak också, tihihi!
buusheest!

Love & peace!



himlen i min famn

Den finaste jullåten jag vet, tror jag. Sjukt fin är den iaf!

Love & peace!


Sjunde december

Kom nyss in från att ha varit ute och ridit Seven, blev en liten sväng till paddocken bara för att han skulle få rtöra lite på sig, tror han ska få sin julvila nu. Min kväll är inte så värst intressant, första ska jag plugga so, sen ska jag plugga so efter det ska jag plugga spanska och sen lite mer so, intressant kväll va? ;) Dock så vet jag inte vart jag har den riktigt fakta boken (!!) har bara mina anteckningar, så vet ifan hur jag ska göra..  Men förhoppningsvis så löser det sig, jag aknske hittar den om jag har tur..
Bara för att vi är så otroligt söta♥

Love & peace!


ett stjärnfall

Sitter och äter äckliga skumtomtar när jag egentligen borde plugga för jag kan fasen inte mycket, whoopa! Kommer inte hinna med att träna imon pga dessa jäkla prov, vem ger läxor så här nära lovet? fml. Men bara att kriga som eric hade sagt haha. Den 16 är vi lediga så då sticker jag och bror till kalmar och shoppar lite julsaker och så, har jävligt många att handla kom jag på, ååh..
Uppvärming på hopplektionen 4/12-11

Love & peace!


Sjätte december

Äntligen är det snö ute! Lite mer kan det komma och stanna tills en eller två dagar efter nyårsafton, sen kan det försvinna igen! Haha, vaddå aldrig nöjd? ;) Bakade lussekatter på hemkunskapen idag så nu ska jag käka dom och dricka varm choklad och plugga massa dum so.. Sen har jag spanska jag ska plugga men fattar inte ett skit om vad jag ska göra, grattis Camilla Världsbra! Till en helt annan sak, jag tror jag har världens sötaste hund. När vi va i stallet så slängde jag mina vantar på glovet och då kom Sassa och tog en men jag såg inte det, så då satte hon sig och ylade så jag skulle se. Jag skrattade lite men sen gick hon iväg med vanten i munnen sen gick hon mellan mamma och mig för att verkligen visa att hon hade tagit min vante! haha.
vofsegull!

Love & peace!



Femte december

Jahapp, sticker snart på träningn och tränar bort pajen jag stoppade i mig när jag kom hem, vilket inte är ett bra sätt att ladda inför en träning, haha! Dock så pluggade jag faktiskt både kemi och so när jag kom hem, eller ja so pluggade jag lite där. Men nu är det bara svenskan kvar som kan hoppa upp och sätta sig nånstans.. ;)
Hur mycket jag än älskar dig.

Love & peace!


On you´re side

Hemkommen från skolan nu. Fy satan vad kallt det va att gå hem från bussen. Skojar inte, svinkallt. Men idag snöade det!! Kanske finns hopp om en vit jul iaf! Sen var det bort till stallet och ge lunchhö och blöta Sevens hö. Nu ska man käka och sen vara barnvakt i en timme och sen hem och plugga gärnet för att dra på  träning vid halv åtta, ganska fullbokad, haha. Imon måste man rida Seven så han inte blir stel efter lektionen. Sen har vi ett djävulskt prov på torsdag som är skrämmande så måste väl plugga den skiten också, håhåjaja..
Åååh, smälter. Så jävla söt!




On top of the world

pluggat färdigt för ikväll, ska jag av ärlig så pluggade jag inte så mycket som jag kanske behövde.. Men jag tror jag kan bilden något sådär. Kom på att jag har so till tisdag också men imon kväll är jag hemma en timme för att senare vara barnvakt sen hemma typ 1½ timme för att senare träna och då har jag so + sv som måste vara klar.. Men jag är inte hundra på hur svenskan ska vara skriven, usch.. Men får väl gå som det går.. Jävlar skit, kom på att jag har kemiläxa tills imon och duktig som jag är tror jag inte jag har boken hemma, grattis camilla, du äger!
det är du som får mig att förstå vad lycka egentligen är ♥

Love & peace!


Laleh♥



Love & peace!


Fjärde december

Ridningen med Athlon gick riktigt bra faktiskt! han var pigg men ändå så man kunde rida honom, hihi! Galopperade mycket så han fick springa av sig lite! Bus! Pernilla sa att Seven skulle få julledigt i två tre veckor men jag vet inte riktigt när jag ska ge honom den ledigheten men det blir nästan nästa vecka i så fall, så vi kan komma igång riktigt på jullovet och ändå hinna sätta igång inför tävlingarna som kommer i februari! Nu blir det snart att baka en paj för att sedan pesta ner söndagen med massa plugg, både bild och svenska.
hihi söt powni!


Det bor en ängel i mitt rum

Hemma från hopplektionen nu, gick riktigt bra!  Nu blir det att käka lite och titta på tv eller nåt för sen blir det att rida Athlon, lovade mamma det..  Men fan va seg man är, kom på att jag har massa plugg också, uusch! Men senare ikväll ska jag baka paj så jag har nåt gott till plugget haha.
Happy moments.

Love & peace!


Invisible

Blev en hemmakväll med Så mycket bättre och godis istället, men det var behövligt det med. Imon blir det att gå upp halv nio för att sticka på hopplektion! Ganska underbart sådär! Annars vet jag inte riktigt vad man hittar på efter hopplektionen imon.. Kanske lyckas dra med mig mamma och åka och julhandla lite? Det skulle va bra faktiskt för jag har insett att jag har typ 8 julklappar kvar att handla... Blir väl som förra året, köper dom två dagar innan julafton ;)
"Why live tomorrow when you can live today?"

Love & peace!


Jag får liksom ingen ordning

Det blev inte alls som det var tänkt, utan vi drog till h-by istället så sov vi där, för att nästa dag dra direkt till cupen. Vilket gick bra tyckte jag! förlorade första, spelade lika andra och vann sista så resultaten är fasen inte skam! :)  När jag kom hem var det bara direkt till stallet för att byta täcke påSeven, för det spöregnar här. Men nu väntar jag på att maten ska bli klar så jag kan käka. Ikväll ska jag antingen va med  brudarna eller bara vara hemma och sova, min ögonlock är bra tunga, haha!
puss!


Love & peace!


Inget är längre som förut.

Tusan vad pigg man blir efter att ha varit i stallet! Det är verkligen en kick för själen, haha! Men det blir nog att jag drar mig hem till Sara eller Ida för att titta på Idol, iaf!  Och taggar inför cupen imon! Får se hur det går, tyvärr så kommer jag änga min helg åt att plugga eftersom en svenska uppgift ska vara inlämnad på tisdag, ett prov i bild på måndag och egentligen skulle jag plugga matten och so, men jag tog inte hem det, haha smart tjej!
I wanna dream a dream about you and me in a dream.


Andra december

Nej nu sticker jag bort till stallet för att mysa med världens finaste pålli♥  Sen får jag se vad som händer, kanske kidnappar Ida & Sara för att glo på idol, kanske sitter hemma själv för att glo? Kanske inte glor alls.  På söndag blir det iallfall hopplektion!! Insåg idag att jag har typ inte hunnit rida nån dag den här veckan, det suger, men jag vet inte hur jag ska hinna, men får kanske stiga upp tidigt imon och rida innan cupen, vi får se!


just say i do,

Var ute och gick med Ida förut, rensade tankarna och pratade skit, haha mycket trevligt! Sen duschade jag och nu ska jag nog titta på julkalendern eftersom jag missade den imorse, och imorgon har jag sovmorgon, det blir bättre och bättre!
Love & peace!


You forgot to say "I love you"

Fy fan vilken dag! Var skit hängig och helt jävla slut, kändes som om jag hade feber men jag hade asont i huvudet och det var bara allmänt segt. Men sen kom iaf världens bästa lärare på besök 2 lektioner!! Men det värsta på hela dagen var nog träslöjd fy åt helvete, vad förbannad jag är, det förstörde typ hela dagen. Hatar min lärare </3. Men när skolan slutat så var det bra igen, hihi!
you let me down even more than i thought you woud


Love & peace!



RSS 2.0