Jokers Aurora

Fy fan vad jag saknar tiden, lillan i perfekt form, gick som en klocka.  Det var vi mot världen.


Natten hos den bästa med dom bästa

Som, sagt så sov jag hos sara inatt Ida pida var också med såklart ;) Vi hade typ "fotokväll" nej men vi tog lite kort och så :)


update

Sjukt dålig uppdatering, men har inte riktigt orkat blogga..
Var hos vetribären med Lillan idag, hon var frisk! :') Men det tog typ bara en halvtimme eller nåt så när vi kom hem red jag Lillan lite på åkern sen stack vi till kalmar och shoppade!
Köpte:
En vinterjacka
Ett linne
öronhängen
ansiktsgrej
skor till idrotten
bobbys balsam
uggs
och lite andra grejor

Sen så har så köpte vi en säng till mormor eftersom hon ska flytta till en lägenhet och när vi var och lämnade sängen så var jag inne i lägenheten för första gången och mormor hade en sjukt bra walk in closet! ;o med lite speglar skulle den inte va att leka med asså haha. Men så dom som bodde där innan mormor hade köpte en tapet till fondvägg och det var lite såhär mönster i den och dom hade inte tapetserat så mönsterna passade eller rakt haha det såg för jävligt ut ;) Nej nu ska jag tvätta ansiktet och kanske krypa ner i sängen men vi får se, puss!
socker söta eller så :)


Sockersöta soker bönor

Hello there!

Sitter här i usvagnen och lyssnar på Lars Winnerbäck edans Sara & Ida är ute och går.
år typ pyon, Blää! Har typ feber och ont i magen..  Gäääsp! Somna snart har varit så trött hela veckan trots jag gått och lagt mej typ tidig varje dag? Sakknar min säng, mina hästar, jag vill ut och rida? haha. Nej nu ska jag typ gå på toa tror jag om jag vågarå ensam? haha. Tittat på massa söta bilder på Sara & Ida & mej när vi va små, ganska sådär jätte söta haha.


Fick bli den bilden igen för jag har inga andra biler här nu, puss!


RSS 2.0