Svävar bland molnen

Kan knappt fatta att jag åker och hämtar hem min häst imon om han nu klarar sista "veterinärprovet", håller alla mina tummar! Först ska vi in på Hööks så jag kan spendera min lön, haha. Ska även äta en berömd kycklingsallad som Evelina sagt till mig är ganska gudomlig! Har förresten snackat med evelina igår och idag, och jag trodde verkligen inte att jag skulle sakna henne såhär mycket. Är jättetomt utan henne här hemma. Men snart kommer hon hem! Kan knappt fatta att jag troligen får hem min nya häst och inte kommer och kollar eller följer med! Men aja, får klara mig ändå, haha. Imorgon ska jag förövrigt ta mig en tur upp till Evelina och motionera Pelle åt henne, spännande!
Fina Medison!
 


On the top

AND SHE DID IT AGAIN!!
Var nyss ute och sprang en runda, trots jag inte hade ork, någon egentligen vilja och en ondsk träningsvärk sen jag red Athlon barbacka så gjorde jag det! Börjar känna mig lite småduktig, haha. För övrigt spenderade jag min gårkväll med min pojkvän. Vi bakade kladdkaka, tittade på Idol och myste. Dock tvingade han upp mig när han skulle gå upp imorse, tidigare än vad jag brukar gå up, men är man världens bästa flickvän så är man... eller? haha. Imorgon är det äntligen fredag! Hade tänkt åka och rida Pelle en sväng men han vaccineras idag så det kanske är bäst att låta honom vila tills lördag... Lördag är förövrigt en väldigt bra dag, inte bara för att Medison kommer hem utan för att jag också äntligen ska få träffade mina saknade filurer Sara och Ida. Åh vad jag längtar!
Älskade Seven.


A piece of happiness

Tog en barbackatur på Athlon ikväll efter att jag fixat iordning stallet och jag tänkte "han är ju så bred och stabil så det gör inget om han är lite pigg" och jag hade rätt, det gjorde inget om han var lite pigg, MEN hans trav! Höll på att åka av flera gånger haha. Skumpade unt som om jag aldrig ridit barbacka förut. Sen jobbade jag honom i form på en åker och då gick det bättre. Är så taggad på att Medison ska komma hem, satt och tittade igenom Höökskatalogen och har bestämt vad jag ska köpa innan vi hämtar honom typ, var en hel del, behöver även köpa ett träns till honom så nu ska jag äntligen köpa ett träns jag länge tänkt köpa + en del annat smått och gott. Imorgon kommer min pojkvän hit men jag ska försöka hinna ut och springa en runda innan han slutar, dock borde jag inte med min hals, men jag VILL ut och springa, det har jag typ aldrig velat förut så jag måste ta vara på chansen haha.
Bilden är från hooks.se
En gammal bild på mig och Athlon
 
 
 


Börjar om

 

Igår var det pappas födelsedag, firade den med äppelpaj och vaniljsås! Den blev faktiskt riktigt god, så jag vågar inte göra om den för då kommer den inte alls bli lika god haha. Igår hann jag även med att mysa med båda hästarna, borstade av dom och myste lite i hagen. Idag stannade jag hemma för min hals har börjat bråka igen och febern går upp och ner hela tiden, men imon ska jag iallafall gå, har lite mer lektioner då. Imorgon åker Evelina utomlands, kommer vara tomt utan henne, EN HEL VECKA. Dock ska jag motionera Pelle åt henne ett par dagar, får se hur det går, han får ju röra på sig iallafall, även om han inte kommer gå som han gör med Evelina eller gå speciellt fint överhuvudtaget med mig haha. Men på lördag kommer Medison hem om han går igenom veterinärbesiktningen!! Åh vad jag längtar!

En lite halvflummig bild på pappa och mig, bästa pappa <3
 
Har förresten fått kontakt med Eddies 'nya' ägare igen efter att min mail spärrats och hon skickade denna bilden på Eddie och hans, lillasyster, som hon kallade henne. Så söta dom är! Saknar min lilleplutt!
 

 



Back on track, I hope

Evelina berättade för mig att hon hade varit ute och sprungit så det ökade min motivation + att jag tänkt på det, så när hon visade mig appen 5k runner som hon hittat i SOLO så tog jag verkligen tag i saken och sprang en rund, men hjälp av appen. Jag tyckte den var väldigt bra att gå efter, den ökar motivationen samtidigt som man får en anledning till att verkligen springa och inte lägga av som jag annars lätt skulle göra. Jag sprang även igår, och det är typ rekord för mig haha. Den börjar även på låg nivå så den passar dom flesta. Helgen spenderade jag med min pojkvän och sen Evelina. I söndags var Evelina, jag och hennes mamma på islandshäst SM, väldigt interessant att se!



Argsint

Fy vad sur jag är, sa till min lärare att min buss gick kvart i och nästa 1h och 45min efter, så bad henne att flytta fram lektionen så vi kunde sluta tidigare så jag hann med den. Nä det gick inte, bad henne börja lite tidigare för vi skulle inte ha någon lång lektion utan bara en genomgång, nä det gick inte. Bad att få gå 5 över halv så jag hann med bussen, nejdå. Sen slutar vi kvart i när bussen går och det vi gjorde i 10min var att läsa upp det vi skrivit i gruppen och typ inget mer, så nu har jag fått vänta på mammas jobb i en och en halv timme och nu måste jag sitta vid busshållplatsen, fan va sur!



I don't know what to do

Igår när papap kom hem från jobbet och vi hade fixat mat så fick han köra mig hem till Evelina där jag spenderade natten, chips och dipp framför Idol och lite sådär. Idag åkte jag hem en snabbis för att packa om och sen dra till Evelina igen där vi fotograferade henne och Pelle, åh vad fina bilder det blev!! Så fina tillsammans! Nu ska vi snart sova, imorgon väntar första riktiga skoldagen, hoppas hoppas, skolan har fixat alla sina misstag, är så besviken. Imorgon ska jag ut och springa om min hals känns bättre, för nu känns det som en motorsåg kör i taggtråd i min hals. Ska även mysa med Seven. Känns så tomt att inte rida honom typ varje dag, det fattas en del i min vardag. Imorgon åker tjejen som har Medison utomlands så jag måste hålla ut ännu en vecka, inget jag gillar just nu, tittar på filmer från när jag provred honom hela dagarna.
Här är två av mina favoritbilder, så fina!
 
 


Running in circles

 
Under dom dagarna jag inte bloggat har det hänt en hel del. Jag har provridit hästar, 3 st på 2 dagar, hela lördagen ägnade vi åt provridning. Det blev en stor flopp och en stor flipp (?). Första hästen var en inte alls vad vi tänkt oss och hon var så mager stackarn! Men sen åkte vi och tittade på en annan häst och jag blev förälskad. Går allt som planerat kommer han bli min, fina Medison. Han är en 6 år och inte så utbildad men underbar att rida! På lördagskvällen kom också norrlänningarna, underbara norrlänningar. Vi umgicks och förtärde lite alkohol, goda och äckliga drinkar fick vi smaka men det var riktigt kul. På söndagen kom dom hit och vi käkade mat och sen stack vi ut med hästarna och dom fick testa att rida Athlon, Seven fick följa med som goseponny. På kvällen sen åkte vi in till stan för en pizza, 6 mil för pizza, haha. sedan festade vi lite på Maxi. Idag kom dom hit och vi käkade en brakfrukost, aldrig haft så mycket saker på köksbordet, innan dom körde mig till skolan och sen vidare upp i landet, kommer sakna dom nissarna! första skoldagen idag, den var ganska meningslös, kommer knappt ihåg vad vi gjorde. Vårt schema är ganska dåligt men chill, så jag klarar nog att ta mig igenom detta år med.
 


vardagstjat

Min syster åkte igår, det var jobbigaste på länge. Fick ett sms från henne någon timme efter och då brast det, haha Jag vet att jag tjatar, men det har aldrig varit såhär jobbigt när hon åkt. Vill gärna ha tillbaka henne här hemma. Spenderade natten hos mitt hjärta men nu är jag hemma och ska snart bort till stallet och mysa med Seven. Sen ska jag titta på nån film och bädda ner mig framför en film eller liknande. På lördag kommer min kusin hit med hans flickvän och några vänner och det är det som får mig hålla skenet uppe nu. Usch, skolan börjar ju snart! Förstår inte hur folk kan länga till skolan.
Yeah, jag har ingna bilder på systers dator, eller min, eller vår.


Aug. 13, 2013

Athlon och jag plockade hem vår första rosett idag i 50cm. I 40cm fick vi ett stopp men vad gör det? Nu ska vi käka tårta och fira min syster som fyller på lördag! Dock åker hon och jag VILL INTE!



Set you free

Hemma från götet, älskade götet. Bröllopet var fint och det var urkul att träffa släkten igen! På söndagen åkte mamma, jag och syster till Ge-Kås och shoppade, köpte en skjorta, en tröja, en väska, lite hårgrejor, ett pannband till min nästa häst haha, två ridjackor och lite godis sådär. idag har jag sett min syster packa och jag får mer och mer panik, hon åker i övermorgon!! Jag vet att hon ser fram emot USA och jag vill att hon ska få uppleva det, me jag vill inte att hon ska vara borta så länge ju!! Nu ska jag ut och rida Athlon en sväng, vi ska nämlingen tävla lite imorgon! 
 


Aug. 09, 2013

Life sucks just nu. Seven får inte tävlas mer, någonsin. I två månader ska han vila och sen ska vi tillbaka och se hur han verkar. Snart sitter jag i bilen till Göteborg. Vi hörs



Grown ups 2



Ta mig tillbaks igen, tillbaka till glädjen

Igår fick Seven springa av sig i skogen och Athlon fick ett pass på paddocken, hoppade med honom och uh så fin han var! Hela pass red jag med ett leende, så himla fin! Ska försöka lägga upp en film från när vi hoppade, tyvärr blev det en filmmiss när mamma filmade första rundan som gick jättebra förutom att vi rev sista, men det är ju sånt som händer! Idag har Seven fått ett dressyrpass på paddocken och han är ganska fin faktiskt. Dock är han inte riktigt sig själv längre, antingen om det är för värmen eller om jag bara överanalyserar efter att Pernilla sa att vi skulle kolla upp honom. Snart kommer Evelina hit och senare ska vi bege oss till stan för att kolla bio, grown ups 2! 
En bild som Evelina tog för något år sedan. Fina pojken!


Timemachine

Igår var det dop för fina Meja, kyrkan och sen hem och käka go mat, trevligt trevligt. När vi kom hem så slocknade jag i soffan haha, klarar inte att gå upp så tidigt som 07.30.. Men senare kom Ida och fixade mitt hår och sådär inför bröllopet, så vi får se hur det blir! Tittade sen på film med min fina syster. Kan inte fatta att hon åker om nio dagar, vill verkligen inte att hon åker, usch! Känns asjobbigt att hon ska vara borta i över ett år typ och hon åker om nio dagar. VILL INTE!! Det är nu jag behöver en pausknapp i livet.
Fina fina Meja.
 


I don´t wanna make you feel love if don´t

 
Igårkväll var jag och Sara ute och plockade bär tills klockan 22.00 ungefär, haha. Såg inte bären tillslut. Sen satte vi framför en film och käkade blåbär och mjölk, uuh så fint! Idag var det reunion med fina Evelina. Vi ägnade dag åt sol och bad, har idag alltså solat i 5h.. Är helt seg i kroppen efter men så gutt det va. Sen kom mamma och pappa dit en sväng och vi käkade god mat och sådär och sen till efterrätt blev det kräftor! Sådan lycka. Är nu hemkommen och ska titta klart på en serie och sen ska jag i säng för imorgon är det upp tidigt som gäller och iväg på barndop. 
 
 


Just take a chance

Träningen igår gick inte alls som planerat.. Han kändes och såg inte okej ut så nästa vecka ska vi till veterinären och kolla upp honom. Morgondagens tävlingar är alltså inställda. Så ja, gårdagens träning slutade i tårar, borde verkligen sluta spela upp det värsta som kan hända jämt. Det återstår att se hur det går.. Idag har jag chillat i solen och tänkt att möblera om i rummet, men jag började och slutade innan jag hann börja och sen började jag om och slutade efter ett litet tag, innan jag hann flytta nåt, bara rensa lite. Sjukt segt. Men jag ska försöka ta tag i det nu, sen ska jag ut och rida min lille ponny ett tag.
Bäste ponny
 



RSS 2.0