vänder dig om och tittar bort

Hemkommen från kalmar nu, köpte en vår och höst jacka ( och jag som sa till sara att det va onödigt att köpa en sån jacka nu..), ett par skor, lite saker till hästen, en julklapp till syrran och lite kläder. En väldigt lyckad dag än så länge, ska snart på utvecklingssamtal.. Hur det nu går men tror & hoppas det kommer gå fint. Sen är det hem och till stallet som gäller.

Love & peace!


ge utan att ta

Sitter och käkar glass och lyssnar på musik, vilken söndagskväll, haha! Egentligen borde jag sova eftersom jag ska iväg till stan imon, men jag orkar inte.  festen blev flyttad så jag ska hälsa på dagiset på onsdag, tror jag.. Kommer ju komma upp typ tusen andra grejer jag behöver göra, klippa seven, klippa hans man, städa mitt rum(gjorde aldrig det idag). Blir alltid så och så hinner jag ändå inte med hälften, haha, jag äger!
Lider nog av den största bildbristen, så ni får en blomma.

Love & peace!


ett sinne utan humor

Vilken jävla röjig söndag! eller? Sitter och tittar på tv och väntar på att det ska bli måndag, haha.  Ska nog inte köpa kameran imon utan väntar ett tag.  Nu blir det fest på tisdag så jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop min veckan.. För på onsdag hade jag tänkt att åka till dagis men Johanna ska sova här så det går ju inte.. Men jag ska nog va barnvakt en annan dag ist och då kan jag gå dit på tisdag, kalas ju!
världens finaste!

Love & peace!


En känsla av frihet

Hemkommen från hopplektionen, och är hur nöjd som helst! Han är så jäkla bäst, min ponny!  Kan fortfarande inte fatta att han är min! Nä det är helt sjukt. Tränade iaf på att hoppa på bågar och så, jätte bra träning. Men nu har jag duschat och väntar på att maten ska bli klar sen ska jag städa mitt rum hela dagen. Behövs verkligen.
Får bli en bild på sara, bara för att hon är så söt, tihihi!

Love & peace!


jag vill ha mer

Snart kommer det en person och köper en sadel av oss och då kan jag köpa en systemkamera på måndag!! Åh, är så jäkla lycklig! Sen så ska jag köpa ett par skor och massa kläder. åh längtar och imon hopplektion, kalasdagar? jaa! Och på tisadag ska jag va barnvakt också, happyface!
Kul att min pojkvän är på kreta den här veckan också, så får inte träffa han på hela höstlovet :(

Love & peace!


En kris att lösa

Hej!
Pappa tvingade mig nyss att köra moped, haha har totalvägrat i typ några månader men det va lite kul faktiskt! Även fast jag absolut inte är nån motortjej, haha. Men nu ska jag äta lite sen ska jag iväg och rida min havremoppe (så mycket bättre). Sen så ska jag nog städa mitt rum, blää. Imon så ska jag på hopplektion vid 10 (yees, äntligen) har inte blivit på ett tag för det har varit så mycket tävlingar och så.
Orkar/hinner inte leta upp nån annan bild.

Love & peace!


jag går ner för dig

Sista dagen på praoen idag, usch! Hade gärna varit en vecka till, minst. Haft en underbar vecka med Sara och folket på Leo´s Lekland! Visst det va mycket att städa men det har ändå varit kul! Ska snart dra in till Sara och titta på idol tillsammans! Heja på amanda F för tusan!! :d Fick hem skolfotot också, yäääy såg ut som om jag hade underbett, livet leker! Fuck, jag HATAR skolfoto, blää! På söndag blir det kanske att ha hopplektion för hoppningsvis om Pernilla har tid!


Love & peace!


Under ytan

Sitter i lägenheten i kalmar igen. Kalaskuldag på Leo´s idag! Sen så shoppade vi lite och fikade och så, köpte ett pannband bara, ska iväg och shoppa med mamma på måndag, ska köpa vinterskor och lite andra saker. Red seven en snabbtur igår, gick kalasbra och han är alltid lika pigg, huhu! Ska nog rida honom imon med när jag kommit hem från Kalmar.
You gotta be, You gotta be


Love & peace!


Du kommer alltid vara min

Dags att gå och lägga sig känner jag. Min hals är värre än nånsin, mamma sa att det kunde va halsfluss, men det tror jag inte, eller ja hoppas för jag vet inte vad symptomerna för halsfluss är riktigt, haha.  Men ska upp vid typ 6 imon, blää!
Love & peace!


Just be me and you

Hej! Hemma från kalmar nu! Riktigt kul var det på att praoa på Leo´s Lekland, dock fick vi städa ganska mycket men det är ju så det är, haha. Sen så har jag varit borta i stallet och mockat och pussat på min fina pålle! Åh han är så söt, gnäggar när jag kommer huhu, en drömponny! Får se hur mycket jag hinner rida den här veckan för jag är hemma vid 16.40 varje dag och det är typ mörkt då, men får försöka hinna med så mycket jag kan. Sen så ska jag nog åka på hopplektion i helgen! Riktigt kul!
finis ponny!

Love & peace!


walk around

Hej! sitter här i kalmar nu, vi gick till Maxi och köpte en grillad kyckling och potatissallad, hur gott som helst!! Nu sitter vi här och tittar på tv och väntar på att Sara och Ida ska komma tillbaka för dom gick till Maxi för att köpa hårfärg. Taggar inför imon, Leo´s lekland ju!! Haha, får bli ett kort inlägg för jag har inte mer att skriva haha.

Love & peace!



give a reason why

NU sticker jag till kalmar med mina fina vänner för att sova där och imon dra på prao på Leo´s lekland med världens finaste Sara! Toppen! Red Seven förut, gick kalasbra! Lika pigg idag haha. Hoppas jag hinnner rida imon efter praoen, men det beror på när jag kommer hem.. I helgen måste jag ha en lektion med Pernilla också för snart är det tävling igen, wiihuu! :D
Love & peace!



like a rainbow

Hej baby!
Sitter här med bästaste micks! festen igr var ju mer än lyckad! trots både roliga och mindre roliga saker hände. repris snart. Sen så sov johanna här och imorse så stack vi på gymnasiemässa i mönsterås, sen va det fotboll då det va kval om vilka som skulle va i div.4 men tyvärr förlorade långemåla. Efter fotbollen stack jag till stallet och red seven, herregud va pigg han va! Fan va rolig han är attb rida! Imon så kanske vi drar in till kalmar och sover där till måndag inför praoen på Leo´s lekland!!
Micks & mills!

Love & peace!


en saga utan slut

Snart kommer världens finaste Johanna och Sofia hit!! Sen drar vi till ruda för festligheter! Sista dagen på linden idag, :( Men snart är jag tillbaka haha! Nej men ska väl äta lite sen ska jag fixa mig, sitter här i mjukisbyssor med en magkort tröja som slutar lite över magen, sexigt kan jag bara säga hahaha.
8b fast nu 9b!

Love & peace!


en livstid,en evighet

Nu ska vi sussa! Nej men vi måste typ upp vid 05.40 imon och släppa ut evelinas hästar!!  haha, ja får se hur dte kommer gå ;) just nu sitter vi och titar på nyheterna och evelina sitter och säger "ja, fy fan va bra" "fan va ful han är!!" hela tiden eftersom det snackas om att kadaffi är död, tokig tjej! Nej men nu måste vi nog sova!
snyygg brud!

Love & peace!


Såg hur du vände och gick din väg

Heej, sitter hemma hos evelina nu, åt nyss mat och lite så nu sitter vi och tjockar oss med godis! senare ska vi väl typ titta på tv och nåntingen. Men annars så händer det typ ingenting, hahaha, evelinas föräldrar åkte till ullared idag så innan dom åkte sa dom till evelina typ : har du hört om dom där inbrotten i närheten? Kom ihåg att låsa dörren riktigt och när du inte är hemma tänd en lampa. Snacka om att skrämma upp henne, hahha dom äger!
söta evelina själv ju!

Love & peace!


fullständigt generad

Hemkommen nu, ska snart iväg till stallet och rida min pluttis. Sen ska jag iväg till evelina! Kuuuul! Imon är det sista dagen på paroen på linden men dom sa att jag kunde komma på lovet om jag vill *lycklig*. åh älskar verkligen att va på dagiset. Sen är det ju dags för leo´s lekland!! Ska också bli sjuuukt kuult! Sen imon kanske det blir en "klassfest" nej men några i klassen ska ha en liten fest, kuuuult!
Hoppla pållen!

Love & peace!


fortsätter i samma spår

Hej hopp! Inget ovanligt idag, en rolig dag på "jobbet". Hur kul som helst att leka med barn hela dagarna.  Sen när jag kom hem så red jag seven en sväng på åkern, haha han var hur pigg som helst! Så vi busade av oss lite, sen va det hem och äta lite sen så skulle jag sätta mig och titta på tv lite men jag somnade och sov i typ 1 eller 2 timmar, kändes som om jag sov i typ 10 minuter, helt slut. haha!
dina andetag är mitt syre

Love & peace!


Du gör mig hel

Hemma från träningen, haha sjukt rolig verkade den! Men nu sitter jag här och ska snart gå och dricka min jäkla hostmedicin :( Men vafan den hjälper något sjukt!! Tråkigt att det bara är tre dagar kvar på praoen på linden.. Men sen blir det en vecka på leo´s lekland!! Det ska också bli jäkligt kul!! :D
trodde inte det skulle göra så ont att vara utan dig..

Love & peace!


ditt sätt att se

Hej!
Måste säga att jag verkligen ÄGER! Idag när jag skulle cykla till "jobbet" så titta jag på klockan insåg att jag va typ 10minuter förtidig, sen så kom jag på att jag inte låst så jag tog en genväg hem för att titta att jag hade låst sen när jag skulle cykla samma genväg igen så hoppad kedjan på cyklejävlen så då fick jag vända och hämta min gamla cykel igen.. Tillsslut kom jag fram i lagom tid haha! Annars så har dagen varit chill, men nu så ska jag laga lite käk för att sen dra till stallet och fixa allt och sen åka och titta på träningen!


väldigt kär till obeskrivligt ensam

Taggar inför morgondagen med hostmedecin, woohooo. Höll på att sppy i morse när jag tog det.. Hatar att min förkylning aldrig släpper.. Men man ska väl inte klaga, man lever ju! Kom på att det är träning imon också men jag kan tyvärr inte va med eftersom jag är så jäkla förkyld :(
Love & peace!


to be in love

Första dagen på paroen avklarad! Riktigt kul faktiskt, var på utflykt idag vilket ledde till att mina fötter blev as blöta för jag märkte att converse står inte emot vätan så bra, haha. Men det gick det med! Imon så ska jag dit igen och sen blir det hem och rida. Och på torsdag ska jag sova hos evelina, haha vi ska laga mat och ingen av oss kan, haha!
i said no no no

Love 6 peace!


Seven up,♥

Felfri i första klasen (90cm clear round) och i andra (LC+5) så fick vi ett stopp, men vi kom lite fel i en kurva så jag hann inte riktigt få upp fatren. Men är helt klart nöjd med min lilla pållis! En massa skratt under dagen, speciellt bilresan hem, haha!  Kom nyss hem från Evelina nu, busade lite med henne huhu! Nu ska jag ta mig en kopp te och titta på tv och bara invänta morgondagen som innehåller paro! Är faktiskt lite smått nervös.. Men det ska nog gå bra!
Han är guldvärd.♥


Love & peace!


meen taaaggaaarååå!

Tävling imon! Är faktiskt inte så pepp, vet inte varför.. inte så jätte nervös heller..  Men det kommer förhoppningsvis, eller ja, inte nervositeten.. Sen är det ju prao på måndag!! Det ska fan bli kul! Första veckan på långemåla dagis och andra på Leo´s lekland med sara! Kaalaaas juu! Sen så slipper man ju skolan i tre veckor *lycklig*!
Love & peace!


hon har ett sätt som får alla män att le

Igår var man på gekås och köpte massa saker! Köpte gröna termos byxor, en vinter jacka, massa kläder, hörlurar, benskydd till seven och en massa annat. Sen när jag kom hem så tittade jag på idol och lite, Amanda Fondell♥ Hoppas fasen hon vinner hela skiten! Var nyss ute och red en sväng i skogen, haha min ponny är helt galen! Imon är det tävling så taaaaggaaa!
Love & peace!


it´s a special day

Hopptränade nyss i h-by! Faktiskt väldigt kul med lite omväxling, eftersom nu hoppade vi flera och hos pernilla så är det ju bara jag, men det finns för- och nackdelar med båda. Men seven va iaf pigg och glad haha! Och sen så är det ju så kul att åka med evelina för hon är ju som hon är, haha ;) Duschade precis och nu ska jag sätta mig och plugga ergonomi, blöö!
Just say you love me, and i´m yours.

Love & peace!


where ever you go, i will be with you

Fasen vilken chill kväll! Titta på tv och inte göra nåt mer alls. Imon så ska vi öva på teatern i skolan. Ska faktiskt bli riktigt kul! Hoppas det blir bra av hela grejen. Men  Nu ska jag typ sova så jag orkar med morgondagens äventyr, typ. Varje kväll så försvinner min röst typ, låter som om jag svalt en tupp eller nåt.
Ett svek, ett slag och du är nere.

Love & peace!


I came to win

Hann med tidiga bussen idag, sen så stack jag hem till sara och bakade blåbärspaj och 'cocco pops kuddar' huhu, goott! Sen så hjälpte jag ida med att flytta sin kanin till stallet. Sen borstade och myste jag med min ponni! Imon blir det hopplektion med laget.  Ganska chill och på söndag äre tävling igen!! Fy fan va kul!
Love & peace!


shalalala

Hemkunskaps provet gick käpprakt åt skogen! Faan. Jaja, får väl funka iaf! Redovisningen i svenskan gick bra iaf! :) Men nu ska jag iväg till stallet för en tur på min pålle bara för att han är bäst♥ Sen ska jag knarka halstabletter tills jag spyr för fy fan vad ont hals jävlen gör! verkligen min dag, shalala... Nej men annars då har väl dagen varit gaanska okej. Men ska kila nu!
fick bli en bild på hunden!
Love & peace!


Big evil grin

Jag kan typ ingenting på hemkunskapen, så nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!
bild från i fredags!

Love & peace!


Love, live laugh

Love & Peace!


Won´t you be my valetine?

hemkunskaps prov imon och jag kan ingenting och jag vill inte plugga, shalalala!
Nej men fyy vad segt, jag pallar inte ;( Men måste väl försöka få mig själv till att pluuugga, sen så ska jag bort till stallet en sväng och pussa på min fina heest! Sen blir det att duscha och plugga..
Seven up
e. Pommac RC  u.Faradiba 2 RW
Älskade ponnii!♥


Love & peace!


this is what i´m made off

Nyss hemkommen från skolan, ganska chill dag. Min hals har tagit D Ö D på mig. Fick vg på spanskan!! Trodde jag verkligen inte att jag skulle få, verkligen sjukt förvånad! Och hade jag läst en fråga rätt så hade jag nästan fått mvg, inte riktigt men mycket bättre iaf!
Grym brud, säger jag bara!
Love &peace!


i follow you where ever you go

Har druckit 2 koppar te, käkat halstabletter tills jag fått  ont i magen, men inte fan hjälper det! Har lust att såga boert min hals, jäkla hängmutta! Men aja, bara några dagar kvar i skolan sen säger jag hejdå till läxor,prov och lektioner på ett tag!! Fy fan va jag längtar! och så är det tävling till helgen, taggad som satan!!
Faan va taggad!! Foto: Amanda Palmgren
Love & peace!


hey baby!

Sitter och försöker friskna tilll. Senare blir det väl att rida för det måste jag, sen så blir det att plugga både hemkunskap och engelska, väääj.  tyvärr inte så mycket uppdatering men jag skyller på att jag är sjuk, hejs!
Love & peace!


i been throwing things around

Rolig kväll igår med god mat, fint folk och mycket skratt! Sen när man kommer hem så har man ju självklart feber.. Så jävla typiskt för min kusin från norge skulle komma hit, fan så förbannad! Och ikväll skulle vi ha åkt till blomstermåla också, fan va pissit! Men men.. Nästa helg blir det tävling med laget igen och sen är det dags för praon i två veckor och sen höstlov, chill? jaa!
Nästan FÖR snyggt! ;)

Love & peace!


to be a star

Spanska provet gick åt helvete! Rent åt helvete gick det!  Men men, Hade ett poäng i från mvg på matten, får man väl vara nöjd med!! Kom nyss hem från en promenad med Sara & Ida. Imon så följer Johanna med mig hem sen drar vi till ida så kommer dom andra brudarna dit, så en massa mys helt enkelt! :D
Love & peace!


voy a estudiar, elleeer?

Hej!
Har spanska prov imon och kan inte fåmig själv att plugga, haha jag äger! Hade b-delen idag i matten gick ganska bra tror jag eller hoppas jag iaf! Sen hade jag so-prov också det vet jag inte hur det gick.. Hoppas det gick bra iaf!  Men ska väl försöka att plugga lite iaf, uuusch, vem uppfann prov egentligen!?
To survive.

Love & peace!


open a door

Hej & hå!
Ska snart iväg till stallet och rida och träffa Evelina! Sen blire plugg hela jääkla kvällen.. Både So-prov och matteprov imon, hade A-delen i matten idag, gick bra.. Tror jag.. Aja men nu måste jag dra om jag ska hinna! Puss!
heeta brudar!! <3
Love & peace!


Varje resa börjar med ett steg

Idag har det inte hänt ett piss.. Tror jag haft feber idag, känner mig inte pigg alls. Har inte tid med att bli sjuk. Men idag bokade vi biljetter till Göteborgs Horse show!!  Fy fan så gutt! Blir jag, mamma, lotta & Evelina som åker!! Ska även sova en natt i göteborg. Sen så ska vi gå lite på stan och så där, fan va kanon!! Maaassaaa shopping! + att jag ska till gekås om typ 14 dagar, fattar inte hur jag ska ha råd, haha!
Tittade på TimeOut och då sa en att en 11-åring hade skrivit- Ingen är så liten att dom inte når upp till sitt egna hjärta. Fan va fint skrivet det va!

Love & peace!


let it go

Match idag, uuuuussch!! Fy fan säger jag bara. Fan va fult dom spelade! Kan inte släppa det, helvete. Och domaren sög. Ett mål va ett nedsläpp för en i vårt lag fick en smäll i huvudet och då ska dom ju peta till bollen och "ge" oss den, men då går dom in med full styrka och gör mål + att dom var offside, men men va fan, släpp det. Sitter här och dricker te, och mår piss. Har huvudvärk, halsont, känns som om jag har feber, åh livet leker.
To be continued.

Love & peace!


Party in my head

Hemma från tävlinge nu! Gick väldigt bra tycker jag, felfri i första klassen, både i grundomgången och omhoppningen och  i andra klassen så vägrade vi två gånger, men jag vet inte riktigt vad det va, om det va att jag inte hade tillräckligt med tryck med benen eller om han inte va helt okej, för det kändes inte riktigt som om han ville..  Aja. gick ju ganska bra iaf! :)
Helt seriöst, vad är det med vädret? Det är hur varmt som helst, både igår och idag!
Love & peace!



RSS 2.0