det är en konst att kunna se igenom rutan

Jahapp, nu har norrlänningarna åkt hem..  Så jag och pappa stavk bort till stallet och klippte Seven.  Senare i eftermiddag så kommer min kusin hit med sin familj, sen så kommer en annan kusin också så det blir nog trvligt det med! :)
Vila i frid, världens finaste farmor
Ditt minne lever kvar och saknade efter dig är stor.
Du va älskad av alla.
Den tomhet du lämnat fyller vi med alla fina och underbara minnen vi fått med dig.
Tack för tiden vi fick med dig.
Och jag viskar nu en sista hälsning till dig,
jag älskar dig♥


Some day i will pay the bills with this giutar

Snart kommer släktingar hit från Norrland!! Så ikväll blir det att umgås med dom. Imon är det bergravning för min farmor♥ Sen på fredag får jag se vad som händer. Måste iallafall klippa Seven inför tävlingen på söndag. Då jääklar va vi ska tävla!! haha. Skulle ha tävlat nästa helg med men då blir det sex helger irad för det är lagtävling näst nästa helg så han får "vila" då!
Alla mina bilder är på min externa hårddisk, darför bilder kommer i repris, så jobbigt att ta fram den hela tiden..

Love & peace!


jag lever mitt liv i ett glas

Hej!
Ingen träning idag, får väl bli att plugga istället blöö! har både matte & so prov denna veckan.. + att jag måste jobba lite med fysiken för jag har inte kunnat göra nåt på lektionerna pga skolan underbara datorer.. Menmen, får väl se vad som händer, har ju stallet också. Lovar att det kommer sluta med att jag fixar stallet och sitter vid datan, haha!
gaaammal som gatan!
Love & peace!


fire to the world

Match idag gick inte så värst bra.. Sen hem och äta och duscha sen va det iväg och titta på fotboll. När jag kom hem va det stallet direkt.  Red en liten sväng, hur jäkla underbart som helst! Sen så är det en ganska lång uppförsbacke som vi skulle galoppera i, fy fasden vad det gick! haha, trodde jag skulle dö!
Bilder från när jag va och hälsade på Eddie förra sommarne!

Love & pecae!


update

Ida & rebecka har varit här ikväll, lagade mat och va ute och gick mysigt! Men nu har dom åkt och jag ska väl gå upp och lägga mig har match imon. Det är nog första kvällen på hur länge som helst jag har "tid" att lägga mig vid tolvtiden, annars har det alltid varit nåt jag ska upp till. Lotta övertalade mig idag att jag skulle va med i en hopptävling i Eriksmåla på lördag, så det blir fjärde helgen i rad jag tävlar med min ponny.
Fick bli en snabb bild, måste sova!
Love & peace!


nothing else to give



i love the way you say goodmorning

Hemma efter dressyren nu! Gick kanonbra men dock räckte det inte till någon placering, men vafan gör det när jag är supernöjd? :d Dock så travade jag ju ut när man skulle ha skrittat och lite såna småfel men annars gick det bra tycker jag. Tur Mia var där och hjälpte mig lite innan, hon såg precis vad jag behövde göra. :)  Nu ska jag snart dra och titta på fotboll med fina vänner. Ikväll blir det kanske att laga mat med Ida & Sara, men det är sånt man märker!
Love & peace!


imon köör viiiii!

Blir väl att gå och lägga sig nu, ska ju va i stallet vid nio, det senaste på någon tävling tror jag, haha. Hoppas knopparna har hållt sig. Så slipper jag dom imon.. hihi, uuh är fan nervös! Aja, önska mig lycka till!
haha, snyggaste på länge..! Vill ha värme och kunna gå i shorts!!
Love & peace!


the way i am

Tillbaka från ridturen, jääklar va pigg seven va! Helt jäkla galen haha. Men det gick bra, han fick springa av sig lite, höhö. Sen knoppade jag hans man och fixade lite inför imon.
Love & peace!


med hela världen framför sina fötter

Tävling imon, sjukt opepp. Dressyrträningen sist gick väl inte allt för bra.. Hoppas på en bättre dag imon!  Sen på söndag är det match, hoppas mina lungor håller. Har inte tränat på ett tag så det är ännu värre, blöö. Nu ska jag baka för jag vill ha godis huhu!
världens finaste ponny!
Love & peace!


you know my name, but not my story

Har pluggat engelska tills jag spytt.  Men är klart nu! Hade biologiprov idag, tror faktiskt det gick rätt bra. Skrev på alla frågor så får väl va nöjd. Sovmorgon imon och det är nog den bästa uppfinningen som nån har hittat på. Fixade praon idag också, ska va en vecka på långemåla dagis sen får vi se om andra veckan går att vara i luleå hos min kusin på ett sjukhus, men om det inte skulle gå så får jag hitta på nåt annat och då kanske det blir leos lekland eller nåt med sara haha!
smått och gott från 9b <3
Love & peace!


Det är okej att känna



graderna sjunker så fort överallt.

Va nyss i stallet och borstade min fina ponny! Snart blir det väl att plugga biologi, blöö! Kanske skulle baka nåt också? :d ååh, sockerbegäret är högt :( haha.



Just can´t get enough!

Tävlingen igår gick kanonbra! Dock så glömde vi nummerlappen och när ska jag skulle tränsa seven inför första klassen fick jag ett getingstick i tummen, buuhuu! Men en felfri runda i 80cm clear round och ett stopp i LC:n men är hur nöjd som helst med honom! Han går så jäkla fint! Imon blir det dressyrträning och fotbollsträning och så följer micks med mig hem. Sen på onsdag så är det skolfoto, blöö! och på eftermiddagen drar vi till kalmaaar!! Så jäkla fint, sen så sover micks här tills på torsdag, ganska underbart sådär jaa! :D
bilder från förra lagtävlingen.
Love & peace!



screaming out your name!

Ungerfär hela min lördag ahr ajg tillbringat framför datorn, precis så en lördag ska va, eller? haha, fan av social jag är. Sitter och tittar på kläder och det kliar i fingrarna tills vi åker till kalmar så jag kan shoppa!!Dock så har vi skolfoto innan vi åker till kalmar.. Men men.  Nej nu ska jag nog gå och göra nåt annat, typ som att titta på tv eller nåt annat hel vilt!
fickc bli en bild på tommy bara för att han är ganska cool!


nothing at all

Godmorgon! Vaknade nyss, idag blir det att rida ut i skogen med mamma och sen fixa inför imon för då drar vi till hultsfred!! uuusch, börjar bli nervös :( hatar att jag inte har stålnerver.. ;) Men nu ska jag gå och fixa frukost!

 

 

DAGENS VILL HA: En kabelstickad tröja på Monki, en skjorta på gina tricot, och en systemkamera!

DAGENS KLÄDSEL:  Mjukisbyxor & ett linne och underkläder, förstås :p

DAGENS SMINK: nothing
DAGENS FRISYR
:  inbakadfläta på ena sidan

DAGENS PLANER: Stallet, kanske bus med mina fina kompisar?

DAGENS SAKNAD: Farmor♥

DAGENS DUMMASTE: Har inte hunnit göra så mycket än..
DAGENS SJUKA
: mamma kom upp och väckte mig och sa att dom åkte till farmos lägenhet för att fixa med lite saker och när dom åkte så en stund senare hörde jag nån nysa här nere, men när jag gick ner var det ingen där.
DAGENS ROLIGASTE:
vaknade nyss juuu.
DAGENS FAVORIT:
Mikaela ♥

DAGENS KÖP: Ingenting.
DAGENS GODIS:
min godispåse♥
DAGENS HUMÖR:
Glad och nervös!

 

 

Bättre morgonlåt, finns inte!
Love & peace!


i´m on the egde with you

Jag va nog den sötaste som fanns..
I slutet är minnen allt man har♥

Love & peace!


the world will never be the same

Söker fredags underhållning.  Dock så händer det inte så mycket här ute på landet.. Nä inte ens det, här ute i skogen. Så det får väl bli en kopp te och Veckorevyn. Värsta festen, liksom!!  Nej men nästa helg, då kör vi all in!! :D

Love & peace!


160911

Tänk efter noga innan du gör något, för när det väl är gjort kan det va för sent för att ångra sig. Och då får man leva med det och det suger.


what have you done to me?

Helluu!
Hemma från skolan nu. Världens bästaste lärare kom och hälsade på idag!! haha. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med min godispåse nångång..  Kvällens planer har jag inte en aning om, men imon blir det iaf att rida Seven, för på söndag drar ju vi och tävlar igen!! Sjukt pepp, det är lagtävling också, kalaskul!  Sen hem och ladda om inför dressyr tävlingen.  På onsdag nästa vecka har vi skolfotografering, uuusch! Fast sen på eftermiddagen drar vi till kalmar och shoppar och sen så sover underbara micks hos mig tills torsdag!
nostalgi, mina vänner, nostalgi!

Love & peace!


it´s impossible to win the game you play

Haha, har spelat röj med amanda hela dagen,  jag äger!! haha ;)  Var borta i stallet och skrittade Seven en sväng också eftersom det va hoppträning igår, tävling på söndag och hovslagaren imon så tog vi det lugnt. Nästa helg är det tävling i högsby, en dressyr Lokal.. Tror jag dör fattar inte att jag anmälde mig, haha. Nästa helg så kanske några i klassen ska hitta på nåt!  Fy fan hinner knappt med.. sovmorgon imon och min dag är räddad.
finaste ponnierna!
Love & peace!



Set fire to the rain!

PLuggat fysik, fattar inte ett piss.. Ska gå och lägga mig puss.


I can´t stop thinking about you

Felfri i 80cm clear round och trea i Lc (90cm), felfri i båda omgångarna men blev slagen på tiden, men vafan, jag kom trea!! Imon blir det vila för seven och fotbolls träning för mig.  På onsdag blir det förhoppningsvis träning för Pernilla och på söndag tävling i hultsfred! Hoppas det går bra då med!
Foto: Amanda Palmgren
Love & peace!


10092011

Hemma från dressyren nu, gick hur kanon som helst!! Strök mig i LC:1 och tävlade bara i LB:1 och kom tvåa!! :D Hur glad som helst, min häst är bäst, ingen protest!! Imorgon blir det hoppning, huhu.  Laddar upp lite bilder när Amanda har skickat dom ;)
Min häst, min kärlek. Underbara Seven up,♥

Love & peace!


the lord will give you rest

KOm hem från skolan vid typ halv tre idag. Sen blev det stallet och en tur i skogen med hestarna. Nu ska jag duscha sen titta på fotboll och efter det så ska jag nog hitta på nåt med brudarna. Imon är det tävling, är fruktansvärt nervös inför dressyren! uuusch!  Och på söndag blir det hoppning, är nog lite nervös inför den med.. Och nästa helg är det tävling med laget i Hultsfred. Topptriiimm!!!
Love & peace!


All Ye ~ by:Coffey

Love & peace!


sweet little lies

DAGENS VILL HA: Kläder, massor med kläder, och en systemkamera

DAGENS KLÄDSEL:  Tights, linne, tjocktröja

DAGENS SMINK: Mascara 
DAGENS FRISYR
:  Utsläppt ofixat med en inbakd fläta i luggen som hänger ner

DAGENS PLANER: PLugga, stallet ut och gå med ida.

DAGENS SAKNAD: Farmor♥

DAGENS DUMMASTE: Vet inte..
DAGENS SJUKA
: Vet inte..
DAGENS ROLIGASTE:
Gårdagens träning.
DAGENS FAVORIT:
Mikaela ♥

DAGENS KÖP: Ingenting.
DAGENS GODIS:
Kladdkaka!!
DAGENS HUMÖR:
Glad och lite smått övertrött!

You can take the horse to the water but you can´t make it drink.


Love & peace!



I will be the one you say good night to

Åker på träning om en halvtimme.  När jag kom hem från skolan va det att äta nåt för maten i skolan idag var vidrig!, sen plugga spanska sen stallet och rida lite dressyr, ska ju tävla i det på lördag sen hem och äta och plugga so och nu snart träning.  Imorgon så ska jag försöak få med mig mamma på en tur i skogen och sen bara plugg. Älskar verkligen skolan!! eller inte...   Fast jag älskar mitt schema på fredagar, då jag har mer än en timmes sovmorgon och slutar 13.35 + att jag har idrott i typ 80 minuter.  Börjar bli lite nervös inför lördags tävlingen, då jag troligen ska tävla i LB:1.. haha :)
sööta! haha :p
Love äänd peace!


be someone

Nu ska jag snart iväg till stallet för att rida och sen hem och plugga biologi. i helgen blir det att tävla både dressyr och hoppning oc nästa helg blir det tävling i hultsfred med laget. Så måste hålla igång pållen nu, hihi. Sen så måste mamma och jag fixa med en massa spån också, blää. Men mamma kom hem nu så jag måste dra.
fick bli en snabb bild på världens finaste pålle <3
Love & peace!



RSS 2.0