Det finns en plats för alla

Helt underbart att kunna rida sent på kvällen. Blev ännu lite dressyr på honom idag vilket gick mycket bra! Red ju i lite mer än en timme igår så idag blev det inte så länge men han gick väldigt bra faktiskt! Imorgon fortsätter det med musikaljobbet som sagt. Ska även iväg och sola med Sara en sväng, jobba på brännan inför skolavslutningen, är så sjukt snyggt med brunbrända ben till en somrig klänning!

haha, glad tjej!



När två blir en

Sitter på bussen hem från skolan nu, är hungrig som ett as. Avslutade dagen med spanska nationella muntligt och tjaf med spanska läraren för att hon är som hon är..... Så är lätt förbannad nu. Annars har dagen varit ganska bra, har fått klart en hel del saker. Ikväll ska jag även ut och rida seven en sväng. Men det får bli senare ikväll.



Jag står och skriker ditt namn

Igår så följde jag med min fina hem. På kvällen drog vi till hans farfar en stund sen åkte vi och tittade på fotboll, knott och mygg var det så det räckte och blev över. Denna dag har också gått åt till musikalarbete men när jag kom hem så tog jag en runda på min ponny för lite dressyr!v



What makes you so beautiful?

Trotsade både regnet och blåsten, dom västra vädrerna man kan rida i. Seven hatar regn och jag hatar att rida i det och blåst brukar hästar va ganska skygga i men det gick ändå bra, annars brukar han få vila dessa dagar då ridturerna inte brukar ge så mycket utan bråk mellan mig och seven.. Men idag när vi red iväg så kom det en bil och förstås är Seven jättespänd för en sak på andra sidan vägen och tittar bara på det så när bilen kommer nära blir han jätterädd och börjar backa ut på vägen och jag har i den stunden ingen aning om vart jag har bilen.. Då skenade mitt hjärta ganska snabbt. Men sen stod bilen helt stilla fast inte långt ifrån oss när jag väl fått Seven att gå framåt igen. Och kunde titta vart den var.. Imorgon drar jag nog hem till min pojkvän och sover där.

En bild som min kära vän Amanda har tagit! Kommer komma upp fler från tävlingen dock bara Lb, när jag bloggar från datan!



Ditt sätt att se mig

Musikalarebtet äru full gång. Fick en tio minuters rast vilket var behövligt! Ska iväg till doktorn idag men annars flyter dagen på som vanligt, skola, hem, sola och sen en tur med seven! Ganska fint!



Soulmate

Denna dag tillbringade jag på tävlingsbanan  på hemmaklubben! Hoppade Lc & Lb, i Lc var vi dubbelnolla och det blev en tredje placering, snacka om lycka! I Lb fick vi ett pet, 4 fel, alltså, hur glad som helst! Var inte ens på kombinationen som vi fick petet! Åh, är så nöjd med min finfina ponny! När jag kom hem så la jag mig ute i solen och jobbade på brännan i några timmar, börjar ta sig lite i varjefall! Imorgon blir det musikalarbéte hela dagen! Men jag kommer få träffa min förra klassföreståndare vilket är en stor lycka!

I don't see what anyone can see in anyone else but you



Varje sekunds tankekraft går åt till dig

Hej, är ledsen för den kassa uppdateringen! Bloggar från mobilen och då publiceras inte inläggen alltid och sen märker jag inte det förens dagen efter då jag ska blogga.. Men idag har jag inte gjort någonting ungefär, en runda med Seven i skogen, annars ingenting. Skulle ha umgåtts med min pojkvän men han tillbringade tiden som miljöhjälte i skogen och planterade skog ist. Imorgon är det tävling på hemmaklubben i högsby som gäller! Riktigt kul! Ska hoppa 90 & 100, så Lc & Lb. Längtar! Ikväll ska jag titta på Loreen tillsammans med Ida, fint!

At the same time I'm mad at you, I want nothing more than to have you here



Just be you

Skolkar från slöjden och sitter i solen och väntar istället. Har snart spanska sen slutar jag, gutt! Följer med min fina hem då, mycket trevligt!



Gulddagar

Hej! Ledsen för kassbloggning men jag skrev ett inlägg men det gick inte publicera så sen glömde jag! Men Sara och jag kom tillslut fram till vad vi skulle va... Eller ja, snarare en nödlösning, fjotisar! Alla va jätteroliga och man borde verkligen ha det oftare! Idag var det orienteringsprov på schemat, det gick rent åt helvete så nu tröst äter jag muffins.



Just another day

Sitter och tittar på fotboll med släkt och pojkvän, vet inte riktigt vem jag hejar på, haha. Imorgon ska jag ut och rida min lilla ponny igen, känns tomt att inte rida honom idag..



Two people, one smile.

Hejhopp! Sitter hos min kusinen nu, mycket trevligt! Hon har även fått mig att pröva golf, upptäckte att jag inte var någon naturbegåvningen direkt, haha. Nu ska vi snart ut och spela fotboll.



Varje dag med nya äventyr

Efter maten stack jag ut en dressyrsväng på seven. Gick riktigt bra faktiskt tillslut. Nu sitter jag med familjen och tittar på let's dance. Ganska mysigt. Imorgon vid halv tio tiden åker jag hem till min pojkvän för att dra vidare till min kusin, underbart!



It is

Va en ganska chillkväll igår. Mycket telefonsnack och lite. Kom hem vid niotiden, vaknade vid sju och började städa. När jag kom hem har jag för mesta dels sovit, helt utslagen.



It´s starting with hi

Efter dressyrlektionen igår (som för övrigt gick bra) var jag ute och övningskörde en sväng.. Krockade iaf inte! Fick ett sms av mamma medans vi var borta att jag skulle titta på min säng och smart som jag är så fattade jag att min iPhone kommit. Så igår satt jag höll jag på men den hela kvällen huhu. Denna helg kommer det finfint besök till Svergie, nämligen min kusin! Hoppas på att jag kan följa med pojkvännen dit så jag hinner träffa henne en sväng, vore väldigt kul! Men dagen till ära är det ju hopptävling och allt och senare ikväll vankas fest!

Bjuder på en riktig ful flumbild med min riktigt fina vän ♥



The sun is shining

UUh så gutt det va att sova till klockan halv 10 en onsdagsmorgon! Mycket välbehövligt! Stack direkt bort med vatten till hästarna sen hem och fixade lite frulle. Denna dag ska jag bara vara hemma och chilla, sola lite kanske och titta på film för mesta dels. Funderar även på att dra med mig kompisarna ut på en promenad men får se! Ida ska dock få jobba idag, mohahah. Power.

En bild som gör mig lycklig.



One smile

Nationella idag gick så in ihelvete dålig att jag aldrig mer vill prata om det och mitt betyg imatte kan jag ju drömma om, lär sjunka, nästan helt säker på det. Men men kommer troligtvis att höja mig i et annat så whatever! Idag var ju även sista dagen i skolan för denna vaecka vilket jag är väldigt tacksam för! Imorgon blir dte även dressyrlektion med den nya tränare igen, det är riktigt bra och behövligt! Sen är det som sagt tävling på torsdag, Athlon och jag kommer skämma ut oss iochmed att han alltid ska gå igen hindret en gång och han blir svettig av minsta lilla och då rinner det smuts ner för hans sidor, håhåjaja.. Det blir nog bra ändå! Hoppas även att jag ska få lite tid med min fina pojkvän den här veckan ♥

Jag hade varit i drömmarnas värl om jag fick vara där! Bild från: http://weheartit.com/entry/28658552



I miss you so bad

Dagen till ära sitter jag i pojkvännens tröja och äter piggelin. Inte för det är något stort med dagen.. Det största är kanske att dressyren med Seven gick jäkligt bra! Gutt. Sista dagen i skolan för denna vecka imorgon, men självklart toppar dom det med nationellt matteeprov, den svåraste delen också, usch. Men sen har vi det ganska chill, två lektioner med film och sen hemkunskap vilket är mycket fint, jag hoppas det är hemkunskap för vår del så det inte är musik, då vet inte ärligt vad jag gör. Bläää för det.  Hade även spanska nationella idag, läsförståelse, vilket gick rakt åt pipan. Ähe, fy va dåligt det gick. Känner att jag  borde tröstäta något eftrsom det gick så dåligt.. Min glass tog nämligen slut, usch.



Don't ask me if you not want the answer

Lagade en hallon/rabarberpaj tills mästarnas mästare! Väldigt lyckad faktiskt, jag kan jag med, ibland.. Skola imon, inte något vidare pepp skulle jag väl inte säga.. Har kemiläxa som jag läst igenom en gång, sen orkade jag inte mer.. Men en väääldigt bra sak är att vi bara går 2 dagar denna vecka! Mycket fint. Sen så får jag också hem min iPhone denna vecka! :D För man kunde inte köpa den där utan dom beställde den, men snart så! (det här är det 500 inlägget på bloggen också, woohoo!)



Hur jag än gör

Ridningen med Athlon gick superbra! Han gick nästan rakt på transporetn! Lite tvek när han satt båda frambenen på lemmen men med lite godis lockand gick han bara rakt på! När vi kom fram var han ganska spänd men när jag hoppat upp och ridit honom nåt varv så blev han typ lugn! Mamma och pappa byggde två hinder så vi kunde testa lite och boj va kul han tyckte det va!  Dock ska han alltid stanna en gång och gå igenom hindret men sen kan han hoppa som bara den! Vi hoppade 80cm i trav! När jag kom hem så satte jag mig vid tvn och då var det filmen Förortsprinsessan på, och den var riktigt bra faktiskt! Sen hoppade jag in i duschen, tog en lång och välbehövlig dusch med hårinpackning och scrub. Nu ska jag snart leda hemma hästarna från "gräshagen".

Älskling♥



You´re the one

Nu sticker jag snart iväg och tränare intervaller med min fina ponny! Sen blir det att ladda om batterierna direkt för att försöka lasta Athlon vilket han har blivit ungefär 3 gånger i sitt liv tror jag och han hatar trånga utrymmen, aja, hoppas på att överleva det iaf! Ska bara byta om, älskar vädret också, tror jag skippar jackan. Det är riktig sommar!



Once upon a time

Vaknade upp ganska utvilad för en gångs skull, mycket skönt! Denna söndag får väl gå åt till ridning och plugg, usch. Förhoppningsvis mys med min fina också. Ska brodera klart och sen ska jag plugga Kemi senare idag blir det intervaller i skogen med Seven innan vi drar med Athlon. Känner mig riktigt duktig när jag gör precis som min tränare säger.. nästan.. haha. Det är väl bara att sätta igång.. Känner mig ovanligt duktig idag, kanske belönas med lite solande om det nu är så pass varmt, är inte helt hundra men det åter står att se!



Leos Lekland ♥


HAHAHAHA, hittade denna på youtube, helt klart bäst. Har så otroligt många roliga minnen med Sara där sen vi praoade, en jobbig men underbart kul vecka med min fina vän ♥

Where are you going?

Sitter hemma i mjukisbyxor och lyssnar på lite musik. Tänkte att jag skulle ta med mig mina bröder och spela lite kort eller något medans vi tittar på hockey. Sitter även och tittar på lite skor inför skolavslutningen, börjar närma sig! Sara och jag har inte heller kommit på någon suckdräkt eller vad man ska säga.. Funderar på att ställa oss i en handuk med badmössa eller något annat hysteriskt roligt.. Inga idéer? Vore guldvärt! Imorgon ska jag som sagt iväg med Athle! Får se hur det går, haha. Ska hoppa en bana och se så att det går bra inför "tävlingen" på torsdag. Men det hoppas vi funkar så jag kan ställa upp med honom i 40-50cm och sen Seven i 90-100, funderar jag på! :)

Blondie.



What dosen't kill you makes you stronger

Började dagen att mamma glömde plånboken.. Vet inte hur man lyckas när man ska åka iväg och handla. Men det fixade vi ganska snabbt med en snäll pappa! Jag köpte ett virkat linne, mascara, inpackning till håret, ett skärp, klänning till skolavslutningen, skal och skydd till telefonen, sen köpte jag även en iPhone och lite annat smått och gott. Behöver även köpa ett par skor till skolavslutningen och lite annat men blir att dra in till stan med Sara någon dag framöver för det är nämligen så att finaste Ida fyller år denna månad också så vi ska väl hitta på lite smått och gott till henne med! Imorgon ska jag upp till ridhuset med Athlon och sen kanske jag stannar hos min pojkvän och sover där, men vi får se.

love ♥



call me sometime

Helt slut efter en vecka i skolan, dock har den gått väldigt snabbt! När jag kom hem tog jag ut mina krafter i sömnen och sov någon timme sen stack jag ut med min underbara ponny på en tur! Red på paddocken, dressyrpass men även med lite småhopp för att han ska lyfta mer på benen och jag ska vara "mer aktiv" så att säga.. Sen gick jag över till Sara en stund för lite chill.  Imorgon bär det av till stan med mammi. Ska titta på skolavslutningsklänning och lite. Hoppas även jag kommer hem med mascara, jeans shorts, och lite annat smått och gott. Senare på kvällen är inte planerna ritigt bestämda men jag hoppas på att få träffa min pojkvän iaf! 



New Girl!

Denna kväll har spenderats med so:boken och tog även en raggarunda eftersom jag fått mitt körkortstillstånd! Nu blir det New Girl med coco pops, puss!



en svag känsla av svaghet

Blev ett dressyrpass i tarv på Athle. Avslutade det med en riktig härlig galopp! När jag kom hem hoppade jag in duschen. Har sedan tagit en kopp te och bulle och tittat på hockey med min pappa. Jag har ett orosmoln på min himel och det beror på att vi har ett soprov innan veckan är slut, det kan va imon men jag är faktiskt inte helt hundra.. USCH! hatar prov! Varför ha såna egentligen? blää.



One step forward

Vaknade brevid min fina idag, sen drog han till skolan vid halv 8 och jag fick ligga kvar 2 timmar. Vi har nämligen friluftsdag idag så jag va hemma och red och Jonathan hade fotboll. Var uppe vid ridbanan och red med finaste Evelina! Hoppade lite, gick riktigt bra. Har även solat en hel del idag, brännan 2012, haha. Sara och jag har även suttit och tittat på maskeradkläder inför suckfotot, några idéer? Nu ska jag snart ut med häst nr 2, Athlon!

Theiabus ♥



2 år ♥

Idag har jag och min älskade pojkvän varit tillsammans i två underbara år.  
Jag äslakr dig Jonathan, mer än vad som syns i orden ♥



låt dig inte dras med bara för att det verkar kul

Denna dagen har jag spenderat mesta dels av min tid i skolan och sen soffan, helt utslagen. Men sen tog jag mig i kragen och stack iväg på en tur med finispållen! Belv en lite längre tur i skogen för imon får han vila för då är det en speciell dag, huhu! Men det får ni reda på imon! Nu ska jag dricka klart mitt silverte och kanske plugga lite musik, har nämligen prov i det imon om dom här gamla gubbarna tror jag typ mozart och dom, men vet inte riktigt om jag orkar plugga.. Någon frivillig som vill göra det åt mig eller? ;)



Håll om mig nu

Matchen gick bra faktiskt första halvleken var väl inte så jättebra men andra tog dom ikapp! Mycket b ra kämpat där! Nu sitter jag och letar tävlingar för fullt, bara kliar i fingrarna att få tävla igen! Skulle ju ha varit i övermogron men den blev flyttad till den 17 ist! Då ska även Athlepatle med! hihi. Nu ska jag snart krypa ner i min säng en stund eftersom det är sån där dum skola imon, uuuuuusch. Och jag har även bränt mig på tugnan som f*n! helt sjukt va ont det gör! Aja.. Nää, tänker krypa ner i sängen redan nu och läsa lite veckorevyn, det låter fint!¨



Hela natten

Dagen i kalmar var fin med bästii ♥ Köpte lite saker till håret, käkade på Kina och hade det fint. Drog hem och red en tur på Seven, han gick riktigt bra! Nu ska jag bege mig mot ip för att stå i kiosken medans damerna i lif spelar. Skola imon med nationella i spanska, skjut mig. Puss!



To me, you´re perfect

Började dagen med hoppträning på min fina ponny, vilket gick kanonbra! Allt stämde även i dressyren, vilken jäkla lättnad! Senare på dagen så fortsatte vi måla lite på staketet på ridbanan och sen följde Evelina med mig hem en stund för lite filmtittande och mys, fint! ♥ Har sedan varit ute och fotat med Sara men det blev för kallt så vi drog hem och tittade på film ist, bästismys på hög nivå! ♥ Imorgon drar jag och Sara in till stan för lite handlande och förhoppningsvis lite Kina mat, huhu! Nu sitter jag med en kopp silverte i händerna för att försöka reda bot mot min hals. USCH.



När allt stämmer ♥

Va nyss ute och red, gick faktikst riktigt bra! Hoppade även med min Athlon! Glasklart det med! Synd bara att han gärna vill stanna och titta en gång på varje hinder innan han kan hoppa det.. Tyvärr så har tävlingen på tisdag också blivit inställd pga en cirkus skulle vara på åkern brevid tävlingen så det lät vettigt att ställa in den, haha tror inte Athlon hade varit speciellt kontaktbar då. Istället kanske det blir mys med pojkvännen om han kan. ♥ Men nu ska jag sticka iväg på fotboll!



My head is spinning

Gårdagen spenderade jag med att åka och titta på fotboll. Denna dag ska spenderas likadan fast innan ska jag hinna med ett dressyrpass på min fina häst. Vi har hästarna i en hage brevid saras hus så när jag kom idga så tittade han upp och sen gnäggade när jag sa Hej seven, så gnäggade han! Ååh, lycklig tjej! Haha. Nej nu ska jag gå och lägga mig i soffan ettt tag! Puss!

En stor del av mitt liv ♥



När orden inte räcker till

Blev en lite längre tur i skogen med finfina hästen min. Red i bara t-shirt och ridbyxor, det är sommar på ren svenska! Så jävla underbart! Det ska tydligen bli lika fint väder imon så då åker shortsen på! Imorgon ska jag även sola när jag kommer hem och sen blir det en tur med Sevenskrutt! Troligen ett dressyrpass, men vet inte riktigt.. Eftersom min nya dressyrtränare aldrig har tid så får jag se om jag rider dressyr för någon annan istället tyvärr..



You and I

Ska lägga mig ute i solen ett tag innan jag drar ut och rider en sväng på Seven i detta U N D E R B A R A väder! Dagen var väl helt okej, känner mig inte helt okej, mår inte allt för bra, ont i hals och huvud och febern kan vara påväg, hoppas inte iaf!

En bild säger mer än tusen ord.



En dag som denna

Sammafattar denna dag mycket kort. Vaknade brevid min pojkvän sen åkte jag hem och sov i kapp ett par timmar på soffan. Tog sen en kvällstur barbacka på ponnyn, gick mycket bra tills han fick galoppera snabbt, då ville han inte alls gå i form längre.. haha. Har även gjort klart mitt so-arbete, Ä N T L I G E N !  Nu ska jag gå och krypa ner imin säng för imorgon kommer jag vara tillbaka i skolbänken, mycket tyvärr och utöver det så har vi självklart nationellt, skjut mig!

K Ä R L E K ♥



BiLdBoMb DeL 3



Dom var ju glada iaf!















RSS 2.0