I can´t stay on the ground

Sara & Ida åkte idag, och dom bästa norrlänningarna drog också härifrån..  Dock så va mamma, jag och min kiusin på Kosta Outlet, köpte ingte speciellt men kul vare :) Idag har det inte hänt nånting typ, bara solat. Ska snart dra och titta till hästarna. Och imorgon så ska jag åka och hälsa på Lillan!! Happy face! Och på fredag drar jag till stockholm!

Love & peace, /Milla


I'm gonna come back to walk these streets again

Sommar i luften på hög nivå! Hade sista "provet" idag i 8 tror jag.  Dock vet jag inte riktigt hur det gick och det påverkade mitt betyg, lite surt.. Aja, bara ta nya tag, eller? Idag när vi väntade på bussen stannade vår tränare och frågade om vi ville åka med, chockad men väldigt glad för vi slapp gå hem för det duggade lite, haha. Vi pratade lite om sommar planerna, vad ska jag göra i sommar egentligen? Kanske Göteborg, kanske Kine-Kullen, kanske Öland, kanske skåne? Ingen aning egentligen..
Love & Peace,


Försöker förstå

Heej!
Igår åkte Lillan, fattar inte att det är sant, tror hon fortfarande väntar där borta i stallet..  Beatrice (som köpte lillan) måste ha trott att jag var nån psykopat eller nåt, fyfan åt helvete vad jag bölade.. Direkt efter att dom åkt blev att åka på fotbolls träning för det var uttagning till matchen på måndag, sen var det hem och sova och vid 16.00 åkte jag på dressyrlekton med Seven, vilket gick galant!  Vid 12.00 ska vi åka och hämta Athlon (en tinker som vi ska låna till Augusti) senare idag kanske jag ska till högsby med några fina vänner :)



RSS 2.0