Happy easter

Påsken och dess härligheter. I fredags packade familjen in oss i bilen och åkte till min kära moster för att käka übergod mat och umgås med saknade kusinen och ha det allmänt trevligt. Jag stod faktiskt för bilkörandet dit, första gången på riktigt länge som jag körde bil och det var förvånansvärt kul! Igår så fixade jag stallet och så var mamma och jag ute en sväng med hästarna innan jag åkte hem till fina Evelina för att umgås med henne och käka kalasgod mat där med, körde lite Anden i glaset och bara hade det allmänt trevligt. Idag så har jag bara chillat på livet om man kan säga så, sovit och ridit. Tog ett kort men intensivt dressyrpass, får ju inte rida så mycket pga hans hosta och sådär.. Hoppas för allt i världen att min lilla prins snart blir frisk, annars vet jag inte vad jag gör! Imorgon ska vi in till stan en stund och sen ska jag iväg och rida en ponny åt en tjej, så underbart härlig ponny alltså!
Ett litet collage med Athlon bara för att han är så fin!
 


Det var den gång, det var den enda

 
En dag kvar, en dag kvar. Gutt det ska bli med lov! Ska spendera mitt lov med min ponny och med mina kompisar. Ska njuta, ha det gutt och bara vara ledig. Imorgon skulle jag ha ridit en ponny åt en tjej men dom kunde inte sen, skulle få släktingar så det får vi ta nästa vecka. När jag kommer hem ska jag nog ta det lugnt, och invänta min syster som kommer hem imon, ganska fint sådär. PÅ fredag ska jag hem till moster och käka middag med la familia. Åh va gutt med påsklov!
Min fina fina kille.


Det mesta som är upp är ner

Kaos kväll. Det ringde och sa att Sassa hade smitit, jag cykla till fel person för att hämta henne. vi gör fel med maten, katterna lurar oss, pappa får sms och undrar vad det är som tjuter och när han ska hämta telefonen så säger jag att han har den i fickan, och det hade han, bara att han inte märkte det, jag mailade fel till en person - rättar till felet men "det rätta" blir också fel och vi kommer på namn på personer vi aldrig pratar om men inte på den vi söker namnet på, Ja, det har varit lite allmänt kaos här men nu har vi i alla fall mat i magen och jag ska iväg till stallet nu, var ute och red min hestar idag. Härligt att äntligen kunna rida ut i skogen och det mesta var barmark, lycka!


Det komemr aldrig va över

Igår åkte jag hem till min man och spenderade min natt vid hans sida. Behövligt. Åkte hem tidigt idag för att sätta mig och plugga, har inte gått någe vidare, ska skriva om två historiska personer, är klar med en person men kommer inte på en andra! Funderar på att skriva om min tränare eller min farmor men det blir lite jobbigt på fråga 2, "Vad har personen gjort för att påverka "oss"?".. Får väl försöka hitta någon snubbe jag kan skriva om. Tog en paus och avstod från godiset och pluggandet för att stick ut och springa en sväng, ganska skönt att röra på sig när man känner att hela kroppen är med på det. Ska snart fixa stallet och sen iväg till läkaren och ikväll blir det hoppträning, en av de bästa sakerna på veckan, hoppträningen alltså, så otroligt roligt!
Min stora kärlek, bästa<3


Alone with you

Vi åkte till ridhuset igår iallafall, gick rätt bra faktiskt! Dock var han lite seg men får hoppas det är över tills imon, då det är hoppträning!! Igår kväll blev det kladdkaka och mys med min saknade fina vänner, sara och Ida! Satt och snackade och hade det allmänt trevligt! Idag ska jag försöka plugga lite och bli klar med en uppgift i historian och sen rida Seven en sväng, ska försöka komma ut i skogen, det var så länge sen!



Det kom´mer snart bli bra igen

Bestämde mig för att hålla mig borta från godiset, men det sket sig totalt när mamma kommer hem efter att ha handlat med två glasspaket, en fet godispåse (den andra för denna helgen), en påse med någon chokladkola och sen har vi redan två chipspåsar hemma plus att jag har bakat ryttarkak som ligger i frysen, åh! Får försöka att inte äta mycket, bara någon bit i godispåsen, bara en liten bit glass och inga chips. Har i alla fall nyss avslutat ett träningspass och efter maten ska jag ut med min ponny och rida en sväng, ridhuset var uppbokat så det får bli en sväng dit, tidigt imorgon istället, om jag får med pappa på den idéen.


Same old story

Bara några dagar kvar tills det är påsk och det bästa påsklov. Min ponny har varit hos veterinären för sin hosta och ska få medicin. Har inte kunnat rida honom på ett par dagar pga detta hatfulla väder, hatar det massor. Ska ta med honom till ridhuset i helgen och rida igenom honom riktigt. Ska även umgås med Sara och Ida igen, mysigt! Får se hur denna kvällen blir, antingen med Ida eller hemma.



Jeans

Hittade jeansen! Hade tänkt köpa ett par på BikBok men de satt så jäkla bra i benen men inte i midjan.. Så jag kollade på Ginatricot, H&M, Veromoda och Cubus. Hittade faktiskt bara ett par som jag tyckte om och det var på Ginatricot, har bara köpt ett par jeans där innan och dom var jag inte sådär nöjd med, men dessa satt som dom skulle kring benen och midjan.



Utsider

Idag så var jag väldigt duktig och gjorde klart biologin innan jag drog till stan med mamma och pappa. Har precis käkat massa Kinamat så man har ont i magen. Haha. Ska nu försöka hitta ett par jeans som sitter bra. Skulle ju försöka spara men två jeans har gått sönder därav ett par var mina favoritjeans. Måste hitta ett par nya perfekta jeans.



Underbara dagar

Sämst på att uppdatera, men jag lever i samma mönster och går i samma fotspår. I onsdags hade vi studiedag och jag umgicks med min brud, Ida. Så underbart att få spendera kvalitetstid med henne! Sen åkte jag till min andra hälft och tittade sen på hans match med hanni, äntligen fick jag träffa henne! Igår kom Jonathan hit så det blev fredagsmys med honom. Idag ska jag ta med mig ponnyn till ridhuset och rida igenom honom i dressyren, himla bra!



i underkant

En seg dag idag. En dag där ingenting har hänt. Bara degat hela dagen låtit tiden passera. Stoppat i mig massa godis och inte gjort av med någon energi, det är inget bra. Imorgon är jag ledig så då blir det träning. Kan tyvärr inte ut och springa då jag har ont i halsen och eftersom jag har lite problem med mina lungor blir det värre när jag är förkyld. Tog en  barbacka tur på min ponny idag, han var så pigg och go! Imorgon drar vi även på hoppträning och mitt leende är stort. Älskar hoppträningar!
En bild på bästa killen,


By your side

Igår blev inte riktigt som planerat, slutade inte överdrivet tidigt, solade inte men däremot träffade jag min fina pojkvän. Idag kom pappa och bror och hämtade mig innan han skulle iväg på match. Handlade lite inför ikväll då Evelina och hennes föräldrar kommer hit. Nu har jag tagit tag i mig själv och skev lite på en uppgift som är den svåraste jag gjort hittills. Har mer än en halv sida kvar men jag har inte en aning om vad jag ska skriva.. Får panik på den jävla uppgiften alltså.



Closer to each other

 
Hej hopp! Slutade vid 12.35 idag så jag fick springa till bussen men så värt att komma hem vid 13.00! Stack sen till stallet och tog en runda i skogen i vårsolen, tyvärr har inte all snö försvunnit än, men ändå så härligt att galoppera i vårsolen. Allt är klart i stallet och jag har mat i magen så nu är jag redo för ett möte som pappa och jag snart ska bege oss till. Imorgon är det en sån där oerhört bra dag. Har endast redovisning av vårt projekt sen ska jag gå och sola tillsammans med två fina vänner och efter det får jag äntligen träffa min pojkvän. Fin dag helt enkelt.


Jag spelar ditt spel, men bara denna gång

Sprang runt och intervjuade folk, gick väl helt okej. Ikväll har jag hunnit med att rida ett pass på min lilla ponny, blev ett dressyrpass på paddocken i dressyrsadeln. Var väldigt länge sen jag red i den, tyvärr var ju underlaget för jäkligt så det gick typ inte rida. Ge mig sol, ge mig värme, ge mig barmark, ge mig blommor, GE MIG VÅR. Imorgon styr mina steg mot skolan och sen hem för att rida igen, men imon gäller det även att hinna kolla serierna som kommer ut, Hart of Dixie och The Lying game.
Ni får nöja er med gamla bilder tills jag fått in några bilder på min dator.


go our separate ways

När det tar över och är allt du kan tänka på, hur lite du än vill tänka på det, hur du än skulle vilja att det försvann, bort från ditt liv. Men bara ibland. Bara dessa gånger.


Isn´t she wonderful

Temavecka i skolan, projektarbete om konflikter. Vi ska arbete om mobbning och imorgon tar jag och Amanda med oss videokameran och drar och intervjuar folk om mobbning och vad man kan göra för att minska mobbningen i samhället.  Idag så drog jag hem rätt tidigt och la mig i soffan och slappade framför några avsnitt av the lying game, haha ja, jag ser några avsnitt igen. Sen när jag fixat allt i stallet så körde jag lite träning här hemma med situps och lite andra övningar. Nu sitter jag och tittar på lite tv och egentligen borde jag skriva en uppgift i specialidrotten men jag pallar inte. Får ta det imorgon, eller i över morgon.
 


Spending time with you

 
Jag vet att bloggningen har legat nere men jag har inte haft för mig något speciellt, är tillbaka i skolan igen, tyvärr måste jag säga. Lov är så mycket bättre haha. Idag beger vi oss in mot stan för att handla lite småsaker. Borde ha ett par jeans och en behå. Annars ska jag egentligen spara inför Göteborg i april, ska på Göteborgs horse show och jäklar vad det ska shoppas på mässan haha. Men jag suger på att spara och jag älskar att shoppa så det kommer inte gå så bra... Men jag ska försöka spara. När jag kommer hem från stan ska min lilla ponny motioneras. Igår blåste det något förävligt så det gick typ inte rida så det får bli ett längre pass idag.



RSS 2.0