take me to some place real

Tar en bloggpaus tills något intressant händer i mitt liv. Eller jag får blogglusten tillbaka. Har sommarlov och det enda jag gör om dagarna är att bo i solstolen. Det som blir över av dagarna ägnar jag till stor del åt mannen i mitt liv, Seven. Dock ska han trappas ner eftersom nästa vecka drar jag till Norrland för ett tag. Så jag "får" inte rida så mycket, tyvärr. Midsommar blir antingen med familjen på jordens paradis eller med min pojkvän, dock/tyvärr verkar det bli med familjen. Funderar på att hoppa över midsommar utan att passera start?

Den lyckan, dom leénden.



Kan du inte fatta?

Vaknade någorlunda tidigt igår för att hinna ut på en tur med båda hästarna. För senare på kvällen skulle jag åka hem till min fina. Men innan jag drog dit låg jag i solen och försökte få lite färg inför skolavslutningen. Idag är det generalrep i musikalen som gäller, föreställning imorgon klockan 9. Kan bli en lång dg idag, sevens motion blir nog lidande tyvärr.

Lakanet till vår suckvagn, 9b for the win!



Without you

Denna dagen började jag med en pensel i handen för att få klart staketet till paddocken. Äntligen är det klart! Efter så la jag mig i solen kanske en halvtimme eller något och sen begav mammi och jag oss in till stan. Gick på Ikea lite, köpte två ramar för att göra lite collage med massa bilder! En ram blir med hästarna och en med vänner och lite annats smått och gott. Fast när jag kom hem kom jag på att jag inte hade n¨ågon plats för dom, haha! Det löser sig nog. Efter maten drog jag ut på en kvällstur i solen på min underbara ponny. En galopprunda i skogen var välbehövligt! Tävlingen imon blir inställd för jag skulle ha åkt med Evelina men hennes ponny har börjat hosta konstant så då är det ju inte så bra att anstränga honom, så det blev inställt för vår del. Men vad gör det, kommer snart nya tävlingar som vi kan åka på!

Lyckan jag får av dig ♥



alla är inte lika men ändå desamma

Tittar på min skolavslutningskläder och suktar. Så himla skönt att sluta men så sorgligt att lämna. Nu är det bara 4 dagar kvar i skolan, två av dom har vi musikalföreställningar två per dag. På måndag blir det generalrep. På onsdag efter sista föreställningen drar vi iväg på en "sucknatt" till hemligtställe. Ser jag riktigt mycket fram emot! På torsdag ska vi samlas för att pynta vagnarna och samla alla våra krafter för att skrika S U C K ! Men innan dess ska vi hinna med en hopptävling med min fina ponny! Ska bli riktigt kul! Ska precis kolla startlistan, har inte en aning om hur många det är med, men det är sånt man märker!

"Det blir inte fel, bara lite annorlunda"



Att du kunde sjunka så lågt

Igår stack jag hem några timmar tidigare för att seven skulle få nya fina skor. Idag var det hoppträning för Pernilla vilket gick mycket fint! Tränade på lite omhoppningsvängar, tillslut satt dom där! Efter träningen så ställde jag under vattnet för att senare åka till min pojkvän för mys hos honom! ❤ Sen åkte vi till hans mormor för nationaldagsmiddag, mums!



Utgååång

Nu blir det utgång för min del. Min finfina brud Johanna kom till mig så stack vi ut och red och nu utgång i la! Gutt!




RSS 2.0