Älskade Athlon

<3
 
 


Cry me a river

Idag var jag först och besökte dagis i byn. Hälsade på för att se hur dte var med dom. Var som om jag aldrig varit därifrån, började "jobba" men en gång. Vi var väldigt mycket ute och det var kallt kan jag säga. Frös sönder om mina händer. Men var så roligt att vra tillbaka igen. Ska lätt söka jobb där under det året innan högskolan haha.
 
Sen kom Evelina hit och vi fixade lunch innan vi skulle fotografera Athlon, vilken modellhäst! Det syns på vissa bilder haha. Han reste upp sig och visade sig från sin bästa sida, lilla killen. Ni ska få se en hel del bilder sen fotograferingen idag. 
Sneakapeak
 
 
 


Toffifeecupcake

Dagens bakverk. Har ännu inte provsmakat, men det ska snart ske. Receptet och idén tog jag härifrån min inspirationskälla gällande bakning. En superbra bakblogg kan jag lova. Tur man inte har energi att baka alla, jag hade annars bokstavligen rullat fram.
 
 


Sunshine

Vet inte vad jag ska göra med mitt liv längre, har sett klart alla avsnitt av New girl och nästa kommer inte förens 5 november! Jag har typ inte gjort annat än ridit och tittat på New girl senaste tiden. Förutom igår då, då var jag först hos Evelina sen tittade jag nåt avsnitt på Newgirl men sen såg jag faktiskt på Hart of Dixie som också är en underbar serie och efter jag fixat allt i stallet så var jag hos Sara. Hade en supertrevlig och rolig kväll med Sara och Ida. 
Idag tog jag först en tur på Seven och han hade spetasde öron hela rundan, busen. Sen har jag faktiskt bakat, kommer bilder ikväll, ska bara montera ihop mina cupcakes. Men sen kom mamma hem från jobbet så då tog vi en runda i skogen med Athlon och Medison, sista ridturen för mamma på Athlon här hemma innan han åker.. Imorgon ska jag och Evelina fota honom en sista gång innan han åker. Åh bubbeAthlon :(
 
 


Dessa hästar

Vad har hänt sen sist? Jo, det har ju varit maskeradhoppning och Evelina och jag hade asroligt medan vi fixade kostymerna som vi övrigt blev asnöjda med, speciellt evelinas, så grym! Men hur gick hoppningen? Athlon och jag fick en vägran i varje klass, men är ändå nöjd. Medison då? Han ville inte ens gå in i transporten, så vi kom aldrig iväg till tävlingen. Han har börjat testa oss, eller mig. Men. Iallafall så fik tillslut min bror köra upp mig eftersom jag skulle tävla honom som vi redan åkt upp med. Det tog pappa ungefär 2h innan han fick in honom, sen körde han Medison, och Seven som fik fungera som lockbete, en bit så vi vann. Han har även börjat bli rädd för saker, men det löser sig nog, får vi hoppas!
Tyvärr fick jag ju inte använda Zorro kostymen..
Han är ju ändå väldigt go min lilla häst. Mysigaste hästen jag mött faktiskt, dessa två bilder speglar hans personlighet väldigt bra tycker jag.


My best firends

Igår fick Meds vila medan jag och Athlon tog en runda i skogen. Mys. Nu ska jag skryta riktigt ordentligt om Athlon, men om man rider Athlon bland folk får man vänja sig vid att stanna och få komplimanger över hur fin han är. Och det är inget vi kan påverka, utan dom gillar bara hans färg och hans typ. Men så är han superfin också. Fattar inte att han åker nästa vecka, känns så jävla hemskt. 
sen tog jag en runda med Seven och vi gjorde skänkelvikningar som aldrig förr, i skritt dock, men ändå. Jag har alltid tyckt det varit svårt, men igår. Tror ni inte vi gjorde skänkelvikningar åt höger och vänster? Fina också? haha, jodå, nu när jag inte kan visa dom för nån. Är sån otrolig känsla att rida Seven. Önskar att alla hästmänniskor fick ha en egen Seven. Tyvärr vill jag inte alls dela min Seven haha.
Idag var det Meds tur att ta en runda i skogen. Känns att han börjar bli säkrare här, han vågar ta för sig i stegen och öka på nu. Känns så bra. Gillar honom mycket.
 
Haha ja, detta blev ett litet "kärleks"inlägg till mina hästar. Så fantasiska.
Dessa tre alltså. 
 
 


Hoppträning med Medison

En film sen hoppträningen igår, vet att min sists inte är den bästa osv. Men det syns lite av min hästs kapacitet, så duktig!

 



Tusen miljoner miljader

Har glömt att skeiva att mina hoppträningar har blivit inställd två veckor i rad för att pernilla stackarn inte har mått bra. Men igår var det dags igen, och då var det även inomhusträning. Så då blev det ännu ett nytt ställe för Meds, men den stjärnan var ju inte direkt rädd. Provade även en annan sadel till honom eftersom jag har svårt att sitta still i den andra haha, ingen direkt supersits där. Men den låg iallafall bra! Blir nog att vi köper den. Men träningen igår gick super. Är så nöjd med honom. Nu är det bara matte som ska sätta lite fart också. 
 
Idag var vi ute en liten runda i skogen så han fick sträcka lite på sig, idag blev han superrädd för rådjur så han sprang in på en åker haha. Men sen var det inte mer med det utan han gick vidare. Så himla ärlig!
 
Pappa och Meds innan vi fick gå in i ridhuset, han är så snäll min pappa som hjälper mig.
 


Första och sista

Nästa söndag är det faktiskt dags för Medisons och min första start tillsammans. Dock är det också Athlons och mins sista tillsammans. Han åker i veckan efter och det känns något otroligt jobbigt. 
 
Men iallafall ska det bli kul att tävla, det är en maskeradhoppning och på Athlon ska jag vara en indian och på Meds ska jag vara Zorro! Så kom och kolla gott folk, tror det blir en riktigt rolig tävling!
En liten klubbis på hemmaplan, men det ska bli kul!
 


Can't stop smiling

Hästarna denna helg har varit ganska bra. I fredags tog Meds och jag en lite längre tur i skogen. Han hade inte ridits på ett par dagar då, så i början gick det ganska sicksackigt. På vägen till den här rundan så behöver vi gå en bit vid den "stora vägen". När vi är går där så möter vi en stor lastbil och trots han var på andra sidan om vägen och trots det är en 70-sträcka så saktar han ner och nästan kryper förbi oss. Såna människor gör mig så himla glad. Ett stort tack till den lastbilschauffören. 
Igår red vi till paddocken och mamma var med på Athlon. Meds var väldigt fin i dressyren. Dock orkar han inte såå länge än. Och jag vill inte tjata ut det heller, det ska ju trots allt vara kul!  Sen hoppade jag Athlon lite och himlas vad fin han var! Han tyckte det var sådär superkul. 
Sen tog ja en runda på Seven också, är så underbart att sitta på hans rygg. Han var jätterädd för ett par får tills jag började sjunga bä bä vita lamm, pappa sa "klart han gick då, vara rädd för ett par får eller få ha din sång i öronen hela tiden. Tack pappa, haha.
Såhär fin var Meds i sitt nya täcke. Älskar färgen hihi.
Såhär fin blir Medison efter ett dressyrpass. Det är ju positivt att han tyggar på bettet i allafall haha.
 
 


På toppen men är så nära att falla

Det här har avrit en riktig nostalgi helg men ändå inte. Bara umgåtts med mina barndomsvänner. I fredags lagade Sara, Ida och jag en trerättersmiddag. Supermysigt att få träffa dom igen och bara umgås. Saknat dom i mängder. Igår så samlade Sara och jag gemensamma krafter och försökte plugga, gick väl sådär haha. Blev iallafall klar med ett arbete. Har ett kvar nu, en redovisning som ska göras denna vecka, får se hur det går haha. Idag var jag ute och gick en runda med Henke. Alltid lika kul att träffas och snacka om allt mellan himmel och jord.
här skulle det varit en bild på huvudrätten, men jag glömde tyvärr ta kort på den. Riktigt god var den iallafall!
 


Veronica Maggio <3

En av dom bättre låtarna nu för tiden. Älskar den. Älskar även hela Maggios nya album, så fantastisk! Mina andra allra favoriter är Jag lovar och Hädanefter.
 


Hädanefter

Sov hos Jonathan inatt. Imorse snoozade vi kanske liite länge, men jag hann iaf till skolan i tid. Har haft 3 lektioner idag och fick sluta tidigare så jag hann med 12.45 bussen hem. Sånt är fint. Ikväll är det dags för hoppträning med Medison, så när jag kom hem var jag borta och satte på honom täcke och tro det eller ej, men han kunde ha Sevens regntäcke haha. Visst var det lite litet men inte alls så farligt som det borde va haha. Vi har köpt ett nytt till Medison men han var redan blöt innan så ville ha ett separat fleece först och då kändes det lite varmt med ett fleece och sen ett regn med fleece, han ska ju inte svettas ihjäl stackarn. 
 
 


I'm breaking up

Tog mig upp och kom iväg till skolan. Var faktiskt en riktigt kul dag idag, mycket tack vare Felicia haha. Sista lektionen fick jag ont i huvudet och det håller i sig än. Så nu ska jag dricka te och bädda ner mig för att värken ska försvinna. Var nyss borta och gjorde iordning i stallet så ska släppa in dom sen, annars blir det inte mycket mer aktivt från min sida ikväll haha. 
Det är något med mig och bilder på hår, 
 
 
 


I think we belong together

Idag har jag ridit Medison, vi red en del dressyr men gud va jobbig han tycker jag är, segar ner sig och vill inte alls fatta galopp. Sen ska vi hoppa och jösses vilken galopp han kunde få då! Haha, han är så himla go. Han var rädd för ett ställe på paddocken och min kloka pappa sa, "Även när han är rädd så gör han som han ska och det är då man är modig. Då man är rädd men gör det ändå". Visa ord från en vis man helt enkelt.
 


This is the only way

Helgen var trevlig, festen blev ganska lyckad. Härligt att se dessa människor igen. Jonathan och jag sov tills klockan 12.30 på söndagen ungefär haha. Sen åkte jag hem för mamma och jag skulle ut i skogen med Athlon och Seven, är så himla lycklig när jag rider Seven. Jag har alltid uppskattat att rida Seven och jag har alltid älskat den killen, men inte förens nu har jag nog inte riktigt insett hur mycket jag verkligen uppskattar att få rida Seven och hur mycket han verkligen betyder för mig. Skickade en bild till Evelina där jag satt på Sevens rygg och log med texten "leéndet efter att ridit Seven" och fick till svar "Camilla, du är alltid så glad när du rider din soulmate". Haha, kan ligga en del sanning i det. Sen mutade jag Evelina med chips och dipp för att hon skulle komma hit och umgås med mig. 
 




Slag efter slag

Planerna blev inte alls som tänkt. Att va hos kiropraktorn var inte alls läskigt, bara skönt. Visst det var obehagligt när hon knäckte ryggen och det, men det gjorde faktiskt inte ont. Sen skulle jag ju hem till Jonathan, men han hade fotboll istället. 
Idag så tog Medison och jag ett dressyrpass på träningsplanen. Gick helt okej, han är bra i formen men han var ganska seg. Sen blev min hoppträning inställd imon, för Pernilla var sjuk stackarn.. 
Så jag åkte till Jonathan efter ridturen och senare ikväll blir det träffa goa människor.
Så här ställer dom sig och gaddar ihop sig när jag ska hämta nån av dom "eeh, tror du vill va med dig eller?".
Underbara höst. Älskar alla färger ute nu.




går runt i ett kaos

Insett att typ alla mina inlägg är om hästar.. Insnöad? haha. Imrogons ka jag iallfall till kiropraktorn, är faktiskt lite nervös! Tänk om hon knäcker hela min rygg! Efter dte ska jag hem till Jonathan och så stannar jag där tills lördagkväll då jag ska umgås med härliga människor!
 
Förresten så skrev min vän Irja ett inlägg om Ibbe som håller på att bli utvisad. Tycker det är så fel gjort av Sverige. Utvisa dom som inte håller sig till lagarna istället för en oskyldig snäll kille! Men jag tycker ni ska läsa hennes inlägg, det gör ni här. Hoppas verkligen han får stanna! #letibbestay
 
Tänkte dte var dags för en egobild här, det hör ju inte direkt till vanligheten haha.
 


Under ett stjärnfall

Idag är en bra dag. Provet gick väl sådär.. Men det braiga är vad jag har lyckats göra idag. Eftersom jag inte hann med den tidiga bussen idag så tog jag en "halvtidig" haha, kan man säga så? som bara gick till ruda. Imorse hade mamma lämnat cykeln där så jag cyklade hem! 6km. Jag cyklade hem på 18min.Fick lite träning där med, plus att jag var hemma tidigare. Sen fixade jag hela stallet och efter maten tog mamma och jag Medison och Athlon till paddocken. När vi kom hem tog jag även in Seven och borstade honom. Så jag har hunnit med en hel del idag. 
 
Ridpasset gick väldigt bra idag! Vi jobbade mycket form och det gick faktiskt bra tillslut, efter att han fått testa om han verkligen behövde jobba. Hoppade även några skutt, ett hinder låg på 70-80 cm nånstans och han hoppade utan att ens se ut som han tog i sa mamma. Kanske blir en riktig hopphäst av honom tillslut? haha, vi får väl se vad som händer!
Det här är något jag saknar ganska otroligt mycket. Att få tävla med min ponny. 
 


säg mig sanningen, jag kan ta den

Idag hade jag fysikprov så igår fick Meds vila så jag kunde plugga, Dock pluggade jag inte så mycket, emn det hjälper inte direkt att plugga på fysik. Men provet gick rakt åt helevete. Dels tack vare vår lärare och dels tack vare min hjärna som vill krångla till allt. Men vår lärare lär ut fel och ändrar sig hela tiden så jag vet inte riktigt hur man ska göra.. Vi blev inte helt klara så vi ska få fortsätta imon men det hjälper typ inte. Åh, HATAR fysik. 
 
Men idag kom jag hem ganska tidigt så Meds och jag tog en längre tur i skogen. Han var super med tränset idag med! Men när vi kommit hem coh skulle tränsa av krånglade han lite igen, men jag har mest tränsat av i hagen. Får ändra på det nu. Men kul att det går framåt iaf! I hans sadel får man inte så mycket stöd vid knäna så just nu åker jag runt som ett löv i hans sadel, men förhoppningsvis lär jag mig. 
 


Min allra käraste syster

Äter en rostad macka med jordnötssmör och jordgubbsmarmelad på, dricker te med honung i och läser en halvdan roman när jag egentligen borde plugga. Allt det här har jag påverkats till att börja med av min syster insåg jag sen, haha. Visst, att jag borde plugga kanske jag inte blivit påverkad av min syster till, men resten är hon som fått mig att börja med. Vi snackade även förut med FaceTime, så idag är en "systerpådistansdag". Saknar henne väldigt mycket, men snart kommer hon hem!




Ett argt inlägg

Är så jävla trött på lärare som inte borde va lärare. De borde testas i en klass innan de får tillåtelse att verkligen va lärare. Det är ju en del av elevernas framtid som står på spel. Elev med dålig lärare har ju sämre chans senare. Den kanske inte fattar nånting med ena läraren och får dåligt betyg men med en annan kompetent lärare få högre bara för att läraren kan förklara. Så jävla förbannad just nu.


För jag vill veta

Idag var en seg dag at ta sig upp ur sängen och hela vägen till skolan. Men jag lyckades. När jag kom hem så stack jag med en gång till stallet. Medison och jag tog en tur i skogen. Innan har vi haft strul med att tränsa då Medison har vela dra ner huvudet, dra det till höger, dra det till vänster, gå fram, ja allt för att inte så still typ haha, men jag tror att det börjar bli bättre nu. Idag var han iallafallen klocka att tränsa, kanske var dagsformen men förhoppningsvis var dte framsteg. När vi kom hem och jag ahde mockat och sådär gick jag ut i hagen och tränsade min lilla ponny och vi tog en tur i skogen. Allt med Seven går typ på rutin, tror jag kan tränsa honom i sömnen, haha.  Imorgon vet jag inte riktigt hur ridschemat blir, kanske ännu en tur i skogen eller till paddocken, vi får se.
Meds <3


Life is life

Ridturen igår gick ganska bra. Dock drar sig Medison till vänster, vet inte om han testar mig eller nåt. Sen försöker jag "hålla ihop" honom för att han inte ska bli lång och loj, och då blir han irreterande på mig, men det kanske är för att då blir det jobbigt haha. Vi får lära oss varandra helt enkelt. Skrittade även en runda med Seven igår. Känner mig alltid som hemma på hans rygg. 

Idag var det hoppträning som gällde. När jag tog in Medison och gjorde honom i ordning hade han tappat en sko (det var samma hov som sist Isa;) ) så när vi kom ner till Pernilla fick Tommy slå på en ny. Men träningen gick super idag! Vi hoppade en oxer på 90, inte för att det egentligen är högt, men vi övar på typ 60-70, men i allafall så hoppade Medison som om ingenting! 




solen bakom molnen

Idag var det en kortkort dag i skolan. Började med Fysik till 10.00 sen hade jag håltimma fram till 13.40 och då hade vi skolfotografering. Kändes ganska meningslöst att vara kvar + att jag inte tagit mitt penicilin. Men nu ska jag försöka sätta mig och plugga biologi, har prov imorgon. När mamma kommer hem ska vi ta en lite längre tur i skogen med Medison och Athlon. Sen ska jag skritta en runda på Seven peven. 
 



RSS 2.0