Tårtkalas





En blandad kompott

Det bästa med snön är ändå galopper på snöklädd åker. Älskade lilla Medison skötte sig som en klocka! Stod helt stilla när jag satt upp och allt. Bästa han! 
Ikväll är jag hemma hos Sara. Har varit på hennes halvtidskonsert och Den var så bra!! Alla var super, men alltså Sara. Vilken jävla stjärna. Blev helt stum av beundran, vilen brud!! 
Nu har Ida och jag bakat tårta eftersom Sara fyller 18 på söndag! Bästa hon.




Happiness

Fick nyss reda på att den fantastiska läraren jg skrev om igår är sjuk. Så de lektionerna jagdkulle haft med henne idag (2h fysik och 1h biologi) är inställda. Jag kan låtsas som om jag är ledsen för det men då skulle jag verkligen ljuga. Är alltså hemma vid 11 idag, ren och skär lycka! 
Tror jag hittat min nya hobby, leta efter fina snöflingor och ta kort på dom, haha. Den längst ut ser verkligen ut som en sagosnöflinga.



Seven up, min älskade ponny

Vissa kvällar klättrar jag upp på Sevens rygg och sätter mig ett tag. Livet känns bättre härifrån. Livet känns ganska enkelt härifrån. Och det är himla mysigt att sitta på hans rygg. Kvällsmys med min älskade ponny. 
Seven hade en "mössa" av snö ikväll, tyckte det var ganska charmigt haha


#VågaVägraF*****

Idag hade jag fysik i 1,5h med en lärare som jag inte klarar av. När vi inte förstod en sak så förklarar hon om det med samma förklaring och när det inte hjälpte andra gången så vände hon om orden bara. Men eftersom hon inte kunde förklara det så blev hon jättegrundlig på grundligaste sakerna "vilofriktion är när föremålet inte rör sig, det ligger alltså helt stilla. Hänger ni med då?" Och "hänger ni med då?" Efter varenda förklaring. Sen ville hon knappt ge mig rätt för Felicia och jag skrattade åt en skämt vi sa eller om det var för att hon inte viste om det var rätt eller fel... Vår mattelärare sa igår att han tyckte stämningen i hennes klassrum var obehaglig, vilket stämmer haha. Jag glömde också mina nycklar efter lektionen och då tänkte en tjej ta med dom ner men då hade läraren sagt att jag skulle komma tillbaka och hämta dom. Den läraren hatar mig. Blir så arg på sådana grejer, eller okej, på henne. 


Mamma och pappa säger att Anette och jag är likadana, skär oss med alla lärare. ;)


In my winterland

Idag när jag gick till vårdcentralen så fick jag stanna och vänta vid tåget och då kom det massa snö på mina vantar och en del snöflingor som fastnade såg verkligen ut som "snöflingor" som är målade, eller hur jag ska säga. Som små blommor! 
Bara jag som inte sett såna här förut?



Det är inte klokt

Försöker igen.. 
Mina dagar går ut på att vara trött, ha ont i ryggen och vara godissugen, lite så känns det haha. Orkar inte med skolan, orkar inte vara ambitiös i skolan.. Tur jag ska utomlands om en vecka annars adr jag fått fejka en veckas sjukdom känns det som. Dock kan jag inte fatta att jag åker utomlands om en vecka, nyss var det ju 132 dagar kvar.. Kommer nog bli askul, plus att jag får typ två veckors lov, vilket inte är helt fel. 
Medison och jag kämpar på, det går väldigt bra förutom vid uteritter då han är vääldigt tittig och seg och då tappar jag lite tålamod, men det är bara att bits ihop! 
Snart åker vii
Har en förkärlek till att ta bild på min mun och hår, vet dock inte varför haha.




Back on track

Tänkte ta tag i bloggningen igen.. Får se hur länge det varar den här gången, haha. Medison har haft vintervila nu i 4 veckor ungefär. När han sattes igång igen gick första ridningen super, men dagen efter så åkte jag av haha. Han blev rädd för nåt och vände men jag blev kvar, haha. Annars går ridningen ganska bra, vi har dock andra problem.. I gången håller han på och trotsa mig och bete sig som en snorunge ibland haha ;) men imorgon börjar hoppträningen igen och på lördag ska jag börja med dressyrträningar, så gutt!
En bild sen en fest i fredags






RSS 2.0