Someone like you


Love & peace!


i´m not afraid anymore

Igår hade vi klasskamp i skolan, och klart vann min klass! huhu!  Sen va det bara hem och rida Seven. Idag så va det ganska chill dag, slutade tidigt och inte så många jobbiga lektioner.  Sen när jag kom hem så red jag Seven för att senare sticka och titta på match i högsby. dock vet jag inte resultatet bara att högsby förlorade, jag är verkligen världens mest uppmärksamma publik, haha.  Slutar tidigt imon också sen blir det hem och till stallet. Idag så skrev vi på kontraktet, Athlon är vår!
En bild från göteborg & en bild på Seven!

Love & Peace!


ingen ångest för nåt, eller?

Kom hem från göteborg igår, fy fan va kul det va!! Överdriver inte, kanonkul! :D  Åkte atmos fear! Trots jag va svinrädd haha! Sen tittade jag på när kusin och dom sprang midnattsloppet, kul faktiskt! Dom har övertygat mig att nästa år ska jag va med.. Men vet inte riktigt, haha. Springa 1 mil känns alldeles för jobbigt höhö.  Nu ska jag snart dra på match. Inte speciellt pepp tyvärr, men det kommer väl!
Love & peace!


Göööteborg, här kommer jag!

Har bara lagt fram kläderna jag ska ha med mig, inte packat nånting, grattis camilla, du äger! Fixar lite låtar och med biljetten sen ska jag gå och packa, mamma får hjälpa mig (som alltid). Men får väl sätta igång med packandet nu, annars gör jag det aldrig. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig, men för hoppningsvis blir det inte så mycket..
Love & peace!


Jag tror du söker mer än du ser

Hemkommen från träningen nu.  Sitter och nöter låten jag la upp i förra inlägget. Idag så kom Evelina hit så red vi mina pållar ett tag, hihi. Ska rida imon också! Skoj!  Sen så drar jag till Göteboorg! Nervös, hatar att åka tåg/buss själv, tur är det direkt tåg, annars hade jag nog inte vågat, fegisen själv.. Men nåt läskigt va att Athlon hade massa stora knölar på bogen såg ut som bett typ, uussch!
Love & peace!


ooonsdaag

Hemma från skolan nu, äntligen! Ska snart titta på O.C sen ska jag rida med Evelina och sen träning. Om några dagar blir det göteborg!  Vet inte riktigt vad jag ska skriva så det får bli ett kort inlägg, hörs kanske sen!
Tack vare Sara har jag fått den här på huvudet.. :p
Love & peace!


Put your hands in the air!

Hemma efter match nu, nyduschad också för den delen, ifall ni vill veta liksom.  Matchen gick bra, dock förlust med 3-2, men vi hade egentligen matchen.. Har så bajsans ont i fötterna och ryggen buhu.. Men aja, skolan va ganska chill idag, väldigt soft schema! Många nya lärare men det går väl det med! Men jag har ett litet problem.. Vet inte om jag har idrott imon, tittade inte om det på schemat + att jag glömde det i skåpet, höhö.  Men får väl ta och smsa nån i klassen.  Men nu ska jag dra och titta på ttvvvv!
Peace & love!


Sista sommarlovsdagen

Tror inte sista dagen på sommarlovet kan bli bättre. Efter maten så låg jag och solade ett tag innan jag åkte till farmor och efter det så stack vi till ridbanan och seven går som en klocka! Nu ska jag äta lite och titta på O.C.  Hörs imon efter skolan om jag överlever..
Love & Peace!


.

Everything will be okey in the end, if it´s not okey, it´s not the end..


a sweet taste of summer

Godmorgon!
Åt nyss frukost, nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå.. Kusin ska ringa snart, om inte så ska mamma och jag ut på tur när hon kommer hem.  Annars idag så händer väl inget speciellt, ska försöka ta mig upp till farmor, var så länge sen jag träffade henne, världens bästa farmor♥ Sen ska jag försöka få med mig Ida och kanske Sara upp och spela lite boll. Skola imon, viiiill inte!!
Love & peace!


You gotta love being you

Helluu!
Har inte bloggat för jag varit på släktkalas som sagt. Faktiskt väldigt kul! Har ju ett par galna kusinbarn, haha. Dock när jag skulle ta kort så visade kameran "slut på batteri" ååh älskar mig själv ibland.. Men tog massa kort med kusins kamer, ska be henne skicka dom när hon kommer hem igen för inatt så sover dom i farmors gamla hus som vi äger nu. För imon ska hon lära mig Akademisk ridkonst med Athlon. Seven blir det nog en tur i skogen eller dressyr eller nåt, vet inte riktigt än.
blev bilder på mig och micks, bara för hon friade idag♥ Älntligen är det vi, älskling♥
(dock är ju bilderna snodde från henne, men tyyst!)

Love & peace!


en höstkväll, buu

Var nyss och kollade på fotboll. Fasen så kallt det va! Det är som om hösten kom på nolltid? Svinkallt, mörkt och så har vissa löv börjar falla.. Usch, vill inte ha höst.  Vill ha sommar, nununu!  Nä funderar på att gå och duscha nu, eller om jag ska göra det imon innan vi åker, vet inte.. Men aja.
Love & peace!


just stop for a minute and just smile

Varit i kalmar idag, shoppade inget speciellt, en present till min kusin som vi ska på kalas för imon.  Igår när vi skulle åka hem så kissade Seven i transporten så vi fick tvätta den och när vi ändå höll på så tvättade vi hela, haha trodde inte den va så vit! ;) Tror jag har ännu värre träningsvärk i ljumskarna idag, haha. Laddar upp lite bilder från hoppträningen!
Love & peace!


Doppade i färgburken!

Hejhopp!
Sitter hemma hos sara. Allt är färdig färgat nu.  Tänkte bara visa en bild, syns inte så jätte mycket, men bättre  in real life! Blev faktisk nöjd!

Fina flickor!

Love & peace!



Turning red

Hellu!
Sitter hemma hos sara, Ida färgar hennes hår blondt för att senare färga det rött!, huhu intressant! Träningen idag gick super fint, vi testade att höja lite så vi hoppade 110cm. hihi, pållen är bäst! Tyckte vi skulle starta i en L:B.  Nu ska Ida fixa lite slingor på mig. Men aja vi hörs sen! :)

Love & peace!



fullspäckat

Godmorgon sunshine!
Hopplektion om ett tag, taggad som satan, huhu! Imon blir det kalmar och på lördag släkten på söndag kanske jag ska med sara och titta på innerbandy och måndag skolan (:(( ) och på kvällen match!  Så lite nya bilder lär det ju komma, hoppas jag. Ska försöka få pappa att ta kort på hopplektionen så ni kanske får se lite bilder där ifrån.
Blev bilder på Lillan bara för att jag saknar henne! Och en på en galen dag i stan med Sara!
Love & peace!


I´m king of my own life

Tränade nyss, ganska chill träning, men är trött som ett as. Men nu ska jag väl titta på ett par O.C avsnitt innnan jag kan somna. Fick hem Veckorevyn idag så måste ju läsa den också.. Imon blir det att åka på hopplektion äntligen! Har gått jätte lång tid..  Nej ska nog gå och fixa nåt käk är hungrig! :( haha.
Love & peace!


Skriver nånting och hoppas på rubrik

Onsdag, ännu en dag närmare skolan..  fuu, vill inte!  Men det är ju sista året på högstadiet så nu jääklar köööör vii!! Woohoo, eller?  Nog om skolan, idag blir det att rida Seven en runda i skogen. Sen blir det kanske att rida Athlon för mamma jobbar länge idag. Sen ikväll är det träning.  Soooft! Nej men vi hörs! :)
Love & peace!


Athlon♥

Bestämde oss idag för att köpa Athlon! Så fort Linda kommer hem från Norrköping så blire nog att skriva kontrakt sen är han vår! Happy face!


Tonight will be the night that i will fall for you..

Ångest på hög nivå! Skolan börjar om mindre än en vecka!! Vart fan tog sommarlovet vägen!? Vad har jag gjort på sommarlovet egentligen? Ja du, semester till Kinnekulle med Skara och Gekås, party med brudarna.. Ja sen är det väl inte så mycket mer haha. En dag på sommarlovet minns jag extra starkt, det var när mamma, jag och moster var på Ikea haha, skrattade hela den dagen typ, insåg att min moster var typ den roligaste jag vet, haha :p
En galen kväll med fina brudz!


Snelhest

Hej! Skrittade bara seven barbacka idag eftersom vi tävlade igår, men efter red jag Athlon ett tag, gick galant! Sen på kvällen var det iväg och spela match.. Gick väl inte så jätte bra, förlust men vet inte riktigt siffrona..  Imorgon blir det bara att ta det lugnt, vet inget jag ska göra förutom att kanske rida Athlon. Laddar upp en film från tävlingen och en när jag red Athlon idag, det är fasen inte lätt att sitta ner i hans trav, med det går!
Love & peace!


Seven up,♥

Var iväg på tävling idag med Seven, gick kanon! Först hoppade jag en LD clear round, felfri. Sen hoppade jag en LC, felfri i grund omgången men ett stopp på sista omhoppningshindret, är helt klart nöjd! Min lilla häst är bäst helt enkelt, haha. Om lite mer än en vecka drar jag till Göteborg för att titta när min kusin och kusin springer midnattsloppet och så ska vi gå på liseberg och lite.



RSS 2.0