jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Var tillbaka i skolan idag. Inget speciellt att hämta därifrån.. Är nu nyduschad och inte har några fler måsten för kvällen, så tar lite godis och går och sätter mig brevid pappa i soffan och ser efter vad dmo gula gubbarna har för sig!
Få bli en bild en bild på den otroligt snygga tävlings outfiten!




Jag kan, men vill inte

Suttit och fixat med filmerna från igår och självklart så slutar hela skiten fungera när jag ska spara. Får se om jag orkar fixa dom en annan gång, hej så länge.
En bild på världens finaste ponny får det bli istället för filmerna! Bilden är tagen igår mellan klasserna, Seven up,♥


Hugger i sten

Stannade hemma från skolan idag då man har ont i magen. Så nu ska jag fördriva tiden med att titta på nån film och nånting. Får se hur jag mår ikväll om det blir skola imon. Men nu ska jag försöka hitta något som lindrar min mage, hoppas en kopp te gör det.
Skrutten får stå för dagens bild.♥




I´m not moving

Skulle ha publicerats för 3 timmar sen, men jag glömde.. Hemma igen efter en kall och lång dag. Kom precis i tid för att gå banan till första klassen, där slutade vi med  2 vägringar på sista hindret och i andra klassen var vi felfria men han var jätteseg så det kändes inget vidare faktiskt. Menmen, det tar vi igen en annan gång! Fiffi och jag diskuterade mina mål med tävlingarna detta året och mitt va Lb haha, men fiffi sa att jag skulle satsa på regional Lb, aja vi får se hur det blir!


Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på nån annan utan att ett par droppar faller på oss själva.


Suburgatory♥

Tänkte att när jag varit så nyttig och både tränat och ridit så får jag spendera all min extra tid till att titta på serier. Har sett klart hela första säsongen av Suburgatory. Ska även fortsätta med det nu, så vi hörs senare kanske!


I hope you one day wake up

Hemma i värmen efter ett träningspass på fotbollsplan. Ska nu stänga på en film och lägga mig under ett täcke och bo där under ända tills imon. Hostan verkar också ha hittat till min kropp. Så det får nog bli en kopp te med för att piggna till tills imon, för då gäller det!
Vill ha sommar typ NU.




Jag fick en chans

Lite film med sysslingen blev det! Först Jag saknar dig sen Apflickorna. Apflickorna sög riktigt rejält, ingen handling, dåliga skådespelarna och bara riktigt kass. Jag saknar dig däremot var riktigt bra, gripande! Så gripande att den stal ett antal tårar från mig. Klarar inte såna filmer, jag lipar värre än när man skrapat upp knänen.
Evelinas pååålle, Pelleplutt!




teamwork

Väntar på att mamma ska komma hem så hon kan köra mig till Evelina! Imorgon blir det som sagt träning och sen ut och rida i skogen innan tävlingen! men nu ska jag bara packa det sista sen får mamma faktiskt komma hem.


Jag kan aldrig vara den

Började med att vi tittade Schindler's List, grym film men dock liite för lång för att sitta på hårda stolar.. Men det löser man med att sitta brevid pojkvännen, mycket bättre då♥  Nu ska jag bara slappa ett tag för att senare dra mig till Evelina och sova där, mamma får hämta mig ganska tidigt imon eftersom det är träning..  Bara två dagar kvar till tävlingen nu!!




somtimes

Hemma igen efter hoppträningen. Gick galant! Så nu taggar vi riktigt inför söndag, längtar! Första tävlingen för 2012, riktigt fint att börja med tävlingarna igen! Dock har jag inte en aning om hur jag ska hinna med allt, men det får gå! Sen var det den där engelskan också, tror ni jag tog tag i den? Nej såklart inte.. Åhåhå, jag äger.

Just idag är jag stark, men det är inte tack vare dig.




Ser du lyckan genom sorgen?

Började dagen med att försova mig så vi missar bussen..Och äntligen är jag hemma! Senare ikväll blir det som sagt hopplektion! och engelska plug... Blöö. Men aja. Kanske bäst att sätta igång med en gång? äh, orkart inte.. Men imon blir det iaf att åka hem till Evelina!
Det finns saker jag saknar




En tid jag saknar

Hemma igen. En riktigt myskväll hos hanni och sen hos pojkvännen.♥ Sen var jag ju tvungen att springa bort till stallet och pussa lite på min powni!♥ Imorgon blir det hopplektion och tävling på söndag, whoop whoop! Dock så ska skolan alltid förstöra lite och plåga mig med spanska plugg.. Dock så tror jag att biologi provet gick bra, hoppas det iallafall!
Du ser inte att jag är jag, du hör inte mina andetag





when i see your face

sitter hemma hos finaste Johanna nu!  blir att stanna här instt, mys! Senare ikväll blir det även plugg eftersom det är biologiprov imon, usch! Men efter skolan drar man hem till pojkvännen iaf!
Världens finaste johanns!


Jag hoppas vi träffas

Nyduschad och med mat i magen så tar jag kväll. Dock så är det fortfarande den där läxan kvar, pust, orkar inte, vill inte. Men bara att ta tag i det.. Tävling på söndag med Seven! Börjar tagga redan nu! Herregud vad jag längtar! Sen så drar vi snart till stockholm med klassen och några dagar senare så drar vi till Götlaborg, det går bra nu.
Man älskar inte människor för att de är vackra, de är vackra för att man älskar dom♥

Love & peace!




you learn

Stallet är färdigt, läxorna är gjorda (nästan iaf) så jag sitter och belönar mig själv med otroligt god melonglass, mums! Och jag som skulle sluta med sockret.. Aja vi tar det imon, eller nästa vecka eller vafan, nästa år! Nej, ska verkligen försöka nu. Nästa vecka ska förbli godisfri förutom på lördag..
min kamera är inne på lagning så det kommer bli gamla bilder framöver tyvärr..

Love & peace!


Sunny sunday....

Ägnar denna söndag åt att plugga av alla saker man kan göra.. Svenskan ska vara inlämnad imon och jag har inte renskrivigt sen så är det kemiläxa också. Ska också försöka ta mig ut till stallet för lite ridning.
Det känns i varje hjärtklapp. Jag älskar dig ♥


Love & peace!


Med ögon i nacken

Blev att spendera natten/kvällen hemma hos ida, mys! Sern så har det ju snöat ungefär en dm av någon anledning. Får se hur det blir med ridandet nu, är lite svårt eftersom jag inte vet vart man ska rida.. Aja, det löser sig. Nu ska jag gå och gräva ner mig i en bok och ladda för att senare gå ut och ha snöbollskrig med hunden!
En bild på mig och min fina vän Irja. En vän gjord i guld♥

Love & peace!


let me show you

Hemkommen från stan nu. Blev ett och annat. Köpte ett schabrak, huva, tröja, spännen, lite saker till Ida och lite annat smått och gott. Men nu ska vi ge oss ut i kylen för en tripp till paddocken med hästarna så vi hörs efter!
Sööta brudz!

Love & peace!


Jag har inget mer än mina tankar

Fredag och jag kan inte va så mycket mer glad för det. Äntligen kan man pusta ut lite. Diagnosen gick nog sådär.. Men nu ska jag bara lägga det bakom mig och inte tänka nånting på skolan under helögen, gymnasievalen är klara och allt. Helgen spenderas med Ida och Sara i stora drag. Men imon bär det av in till stan med mammi.
Ta vara på det liv du har, det kommer inget efter.


Love & peace!


Jag känner mig inte ensam

Istället för att ta mig vatten över huvudet tar jag mig täcket över huvudet. Sovmorgon imon, kan inte säga annat än att det känns ganska fint. Ganska chill dag, dock har vi mattediagnos och jag är typ 4 sidor efter + att det är det värsta kapitetlet som finns, fml.
Avslutar dagen med en så här pass fin bild. Trots att jag ser likblek ut brevid min alltid solbrända pojkvän♥

Love & peace!


Såg ju när du vände

Nu har Ida gått så nu ska engelskaboken få sin del av uppmärksamheten och senare matteboken.. Åhåjaja.. Usch för skolan! Måste verkligen plugga engelska eftersom jag har glosor + en berättelse som jag inte ens har börjat med, jippie!
Love & peace!


det känns i varje hjärtklapp

Hemkommen från skolan nu dock vet är jag inte riktigt av med skolan än. Har en rad av läxor som borde göras + att jag ska fixa en grej med Ida. Skulle ha ridit Athlon också men det finns inte en chans att hinna. Där av är torsdagar värst för många lärare gillar att lägga läxor tills fredag.
Söta som få.

Love & peace!


om jag vore som du och du som mig

Sprang 5km idag. Dock failade Ida och jag och spurtade när det va lite för långt kvar, haha. Den rundan är jättesvår att veta när den är "slut" eller vad man ska säga. Men nu ska jag bara borsta tänderna och sedan ta mig vidare till drömmarnas land eller iallafall sömnens land för jag är ganska duktigt trött.
Love & peace!


It´s gonna be a good life

Från ridkläder till fotbollskläder ungefär. Blev ett litet dresspass iallafall! Ska som sagt snart sticka iväg på träning..  Inte speciellt pigg på att träna men det får gå, hoppas vi ska ut och springa, det skulle sitta fint nu!
hahaha, dör lite. Så jävla söta!

Love & peace!


Som om jag vore av glas

Hade inget internet igår då jag inte kunde blogga. Menmen. Ska snart bege mig till stallet för ett dressyrpass med Seven förhoppningsvis, vet inte riktigt om jag hinner för att det är träning ikväll. Men kanske om jag skyndar mig och inte bloggar..
Everything will be okey in the end, if it´s not okey, it´s not the end.

Love & peace!


Vågar inte titta bakåt

Sitter och tittar på idrottsgalan eller ja, jag ska och har gjort men helt klart ska Rolf-Göran Bengtson vinna! Självfallet! Imorgon så blir det skolan och försöka hinna med att rida Seven. Men vi får se imon hur det blir eftersom jag kommer hem ganska sent.. Annars får det bli innan träningen på onsdag..
Jokers Aurora ♥

Love & peace!


vi tar en dag i sänder

Heej! Sitter hos pojkvännen nu. Ska väl titta på scrubs eller nåt annat roligt. Uppdaterar mer när jag kommer hem.

Sööta cheyer! ;)


Love & peace!


if I only could,

Stack upp till ridhuset med Seven, tillslut fungerade allt som det skulle! Känslan när man har hela ridhuset för sig själv och kan rida lite kors och tvärs som man vill, ganska fint.  Känslan över att hoppa över några hinder igen efter "uppehållet" som dock inte varade så länge men sen har vi bara hoppat ungefär 50cm för ridbanan har inte varit så bra, lite frusen och sådär. Dock hoppade vi inte så jättehögt idag heller men 90cm iaf! Börjar lite smått inför tävlingen! På lördag måste jag in till kalmar och lämna in kameran för den har gått sönder! :(
Athleee!

Love & peace!


Home sweet home

Hej! dålig uppdatering, men igår så var det bowling med fina brudar på schemat sen bar dte av till en fest men vi dorg hem ganska tidigt. Idag så har det inte hänt något speciellt, vi tömkörde Athlon lite men annars har jag mest suttit här framför datorn. Men om ett litet tag så drar jag till ridhuset för att hoppa igenom Seven riktigt!
Love & peace!


EuroTrip

Va hemma hos sara nyss och tittade på film med brudarna, EuroTrip verkligen en film värd att se! Riktigt rolig faktiskt! Nu ska jag fixa lite grejer sen så blir det nog sängen för min del eftersom jag ska upp tidigt och rida imon innan bowlingen och det. Vi vet knappt hur vi ska ta oss dit än, grattis!
Trailern!

Love & peace!


London here i come!

9 mars drar jag till London för att titta på fotboll Arsenal-Newcastle, fan va gutt! Ska då som sagt titta på fotboll sen så ska jag shoppa, äta massa gott och bara ha det gutt, leva livet med mina vänner!


Love & peace!


Fredag den trettonde

Brandlarmet gick idag under engelskan, vår lärares kommentar "det är nog brandalarmet hörrni!" ingen sprang ut, utan vi gick som om vi bara skulle gå ut eller nåt.. Men det visade sig att det inte var så allvarligt utan bara någon korkad person som tänt en raket i ett kapprum.. Men vad gör det när det är fredag! Imorgon blir det bowling med laget sen ska vi på fest hos en tjej i laget och på söndag hopplektion förhoppningsvis!! Åh, vad underbart det skulle vara ♥  Men på eftermiddagen blir det nog att åka och titta på när pojkvännen spelar fotboll, om jag nu har skjuts..
Love & peace!


Hej hästen!

Åt blåbärspaj med vännerna. Fy fan, vill aldrig se åt mat igen.. uuusch.  Nu ska jag sätta mig och titta på Biggest looser.
Love & peace!


Take it easy

Självklart så regnar det.. Funderar starkt på att gå i ide tills sommaren, eller iallafall gå och dra täcket över huvudet. Speciellt eftersom det är fredag den 13 imorgon, kan ju inte betyda annat än otur, eller? Sen så åker världens finaste Johanna till Idré imorgon så då får man inte träffa henne på en halv evighet..
Får bli en bild på världens finaste tjej♥

Love & peace!


Mystery

Hemma efter träningen igen! Faktiskt var det skönt att springa, tror det eller ej.. men nu ska jag ta ut min rätt till lathet och slänga mig framför tvn. Jag måste även komma ihåg att sms Pernilla för en tränings tid innan tävling, whoop! Taggad tilll tusen, nu kör vi!
Du lär dig mer och mer för varje dag som går.

Love & peace!


Du lär dig

Två dagar i skolan avklarade nudå.  Slutade tidigt idag så jag hann med att sticka bort till stallet för att rida en sväng på Seven. Senare ikväll blir det träning, ut och springa som är bland det värsta som finns. Hade en "föreläsning" om hur man ska söka till gymnasiet i skolan idag och nu har jag fått hem en tidning som handlar om Allt om gymnasiet, då står det att man måste ha ett visst antal poäng för att få ta studenten och man kan samla på sig massa poäng till högskolan, herregud, känner mig som ett dataspel eller något, en databas som det sparas massa på.. Jag tycker gymnasie är överskattat, jag kan allt redan nu.. Skämt-å-sido..
Sikta mot stjärnorna för att nå trädtopparna.

Love & peace!


Everything and nothing

Denna kväll spenderades som sagt med Ida, ganska mysigt och få skratta och käka onyttigt med den fina bruden! Nu ska min säng få ta del av min närvaro också.. Imorgon kommer man hem tidigt och tanken är att man ska ge sig ut för en tur med pålli, men har ingen aning om vart för marken är frusen med ett tunt lager snö på. Det suger ganska hårt. Men det får vi väl ta då.
Fläcken på tröjan alltså!

Love & peace!


Back to reality

Tillbaka till verkligenheten igen. Usch. Men efter så åkte man till pojkvännen, mys. Sen så ska Ida komma hit ikväll för vi ska göra en hemlig sak, och då sa hon till mig innan att jag skulle baka tills hon kom så nu har jag gjort det, snäll som jag är. Hoppas verkligen hon kommer nu.. Och jag som skulle försöka vara nyttig, helvete. herregud, jag äter godis hela tiden, kommer dö i förtid pga min bukspotkörtel har gått sönder eller nåt.. Aja! Nu sitter jag och kusin och bestämmer vart vi ska åka utomlands i höst när moster fyller år! Mycket trevligare än att tänka på godis & nyttigheter!
Hon är snygg och jag tycker om henne♥

Love & peace!


a long way to walk

Började dagen med en tur på världens finaste ponny. Skulle ha ridit Athlon också, men det va så kallt så jag valde att behålla mina tår och fingrar. Denna dag hade jag också bestämt att det skulle vara en "nyttig"dag. Skulle inte äta godis, men det fungerade tills klockan 4 ungefär... jag äger, helt klart.

En favorit i repris.


Love & peace!


you don´t have to save me

ska ta mig upp till sängen nu. Dags att börja vända tillbaka dygnet. Skola i övermorgon, usch får rysningar av att bara tänka på skiten, blöö. Men tar och säger Godnatt för min del nu, godnatt!



i drömmens värld

Har precis tittade på Torkel i knipa, nog bland dom roligaste filmerna. Denna kväll är spenderar jag nog mest under ett täcke framför tvn, för mer orkar jag inte just nu.  Men imorgon blir det dressyr på Seven och kanske hoppning med Athlon.
Love & peace!


Julens glada bud går förbi

julen är officiellt utdansad i långemåla. Dock medverkade jag inte i dansen men i godisutdelandet var jag väldigt aktiv, haha. Ska snart iväg och släppa in min fina ponny.
Världens bästa kusin,♥

Love & peace!


dear holiday

Söndag, sega söndag. När man egentligen skulle ha åkt till pojkvännen men men får njuta så mycket  jag kan av ledigheten eftersom det bara är två dagar kvar innan skolan börjar. Usch, vill inte.  Snart ska man välja gymnasie också, uuuusch.
Love & peace!


att titta bakåt

Tillbaka i huset igen för att ta mig vidare till sängen. Då natten va i stort sätt sömnlös för jag drömde att någon bestämde hur, var och när jag skulle sova. På nåt vänster måste jag ha halvsovit, ah jag vet ifan.. Hoppas på bättre sömn inatt i allafall!
Utfyllnad.

Love & peace!


Your dreams came true

Helt död efter dagens cup och men dagen avslutar vi med mat och mys med fina vänner. Nu ska jag bara vila upp mig med lite kladdkaka och film, känns som om det är det ända vädret tillåter ungefär.  Då får det bli så.
heej zoomen!

Love & peace!


Fredag kväll

Blev inte att rida fiffis häst för hästen va halt :( Annars har jag bara tagit det lugnt ikväll, lite kladdkaka för att fira bro, lite tv-tittande för att fylla ut kvällen. Men nu blir det sängen för min del eftersom det är fotbollscup imon och samling vid halv 8 och jag har inte packat nånting, grattis!
Love & peace!


060112

Hej! Steg upp någorlunda tidigt idag för att hinna med att rida min lilla pluttishäst! Nu ska jag snart bege mig till högsby och senare vidare till ridhuset för att rida Fiffis häst! Sen ska jag hema och fira min bror som fyllde år för några dagar sen! Äta tårta och annat gott, hoppas jag! Igår blev det torsdagsmys med sara, ganska fint sådär! Nu ska jag snart åka så jag får väl fixa det sista! Vi hörs kanske ikväll!



Love & peace!


När månen lyser över alla

Syster är hemma igen, mys! Nu funderar jag faktiskt på att ta med henne och baka en kladdkaka, eller muffins, bara för att mätta mina sockerbehov! Antingen det eller blir det mys med tjejerna ikv, det kan man ju faktiskt också hoppas på. Men  jag vet iallafall att jag borde gå och lägga mig lite tidigare ikväll eftersom jag ska upp och rida världens finaste powni!
Gänget!

Love & peace!


Låt den trötta björnen sova

Ledesen att jag inte har bloggat idag, men har bara varit allmänt seg. Fixade iaf allt i stallet och sådär. Har inte kunnat rida idag för det har regnat hela dagen. Imon så ska jag ta med mig hästen upp till ridbanan och hoppa lite! Vill åka upp till ridhuset och rida, men då beöver jag en pappa som kan köra transporten, men vi får se! Senare imon ska jag iväg och rida lagledarens heest. Hur det nu går.. Sen på lördag är det fotbollscup, tro det eller ej, men det kommer nog bli riktigt kul! För det va ganska skönt att vara igång med träningen igen..
bubban!

Love & peace!


the moment i met you

Hemkommen från fotbollen, nyduschad och har käkat lite mat, eller jaa.. mat och mat.. men kladdkaka! Vad nyttig jag är! jaja, tur att jag inte hade nåt sånt nyårs löfte iaf!  Men nu ska jag bara fixa nåt mer gott att äta eller sricka sen blir det nog att titta på en film och gå och lägga sig om man ska orkar upp imon..
Passande bild va?

Love & peace!


there´s a fire in my heart

En riktigt lyckad kväll/natt hos sysslingen min!  Idag var vi mest i stallet och pysslade lite. Nu har jag dragit på mig fotbollskläderna igen och nästan ser fram emot träningen! Herregud, jag är nog verkligen den lataste! Usch.. Men grejen är att när vi va i stallet så frös jag om fötterna och sen va jag ute i mina vanliga skor (som inte är tjocka för fem öre9 så då frös jag ännu mer, dom gjorde så förbannat ont när jag kom hem att jag knappt kunde gå och det gör fortfarande ont, men bara jag får igång blodcirkulationen så går det nog bra!
Evelinas tok hund! Hon har hur många fina bilder på honom som helst!

Love & peace!


Hos Evelina!

Nu sitter jag hemma hos Eve peve! Vi har bara suttit och snackat och skrattat typ. Riktigt kul att vara här igen! Fick reda på att det var träning imon, blöö orkar inte! haha, jag är nog den lataste personen på jorden.. Men vi får väl se imon hur jag känner.. Men jag börjar få rejält med panik över att skolan börjar snart. Fy fan, JAG VILL INTE! Jag vill sluta skolan, jag vill vara FRI! Vilken dramatiker jag är, haha.
Coool vovve!

Love & peace!


ta tjuren vid hornen

Nehepp, nu beger jag mig ännu mer till skogen för att spendera natten hos Evelina! Kalas ju! Sen får vi se hur morgondagen blir, men troligtvis bra. Det ska tydligen bli storm så någon ridning kanske det inte blir, gillar inte att rida i blåsten och sen så var jag ju ute på tur med Linda i mer än 1½ timme så dom tar nog inte så stor skada av en vilodag. Men jag måste anmäla mig till nästa tävling och lösa licens också men det tar vi snart.. typ dagen efter att det gått ut.. haha.
Jag skulle kunna ändra mig, om du gav mig en anledning varför.

Loiev & peace!


Ta en lång promenad

Hej! Dagen kunde ju ha börjat lite bättre iochmed att jag försov mig tills klockan halv 12.. Linda skrev igår att det får bli nån gång efter 10.30 så jag får ju panik och tar min mobil och ser att hon smsat och kutar nerför trappan sen inser jag att jag måste ta av mig pyjamasen och titta när hon smsade och det visade sig att hon hade smsat 11.23 så jag va ju inte så illa ute. Men bråttom hade jag iaf, blev några peppakakor till frukost sen va vi i stallet några timmar så jag va hemma vid 14.30 ungefär så då blev det en toast till brunch..  Det blir att jag åker till Evelina ikväll istället och sover där.  Nu ska jag nog äta lite mer och titta på nån film!
Love & peace!


i´ll be stronger

Imon så kommer Linda hhit (athlon förra ägare) och så ska vi ut och rida en sväng! Riktigt kul, var så länge sen. Hon är verkligen en människa man kan prata ut med om allt mellan himmel och jord ungefär. Sen bär det nog av hem till Evelina! Försöt tänkte jag att jag kunde ta seven ut, hade ju varit lite kul men om jag nu ska rida med Linda så blir det ju lite segt, men antingen cyklar jag eller går jag eller nåt, vi får se!
haha, heta!

love & peace!


it feels like it was yesterday

Hej! Himel vilken dag, sov till 11 sen stack mor och jag till stallet och red ut en sväng. Har sedan varit ute och promenerat med mina fina vänner. Nu ska jag bara sitta och titta på tv ett par timmar tills man kan gå och lägga sig. Nej men vet faktiskt inte vad jag ska göra, ska ladda upp ett par bilder från nyår också!
haha ja, ett nyår att minnas iaf!

Här är en halvtaskig bild på min klänning!

Love & peace!


2012

Vilken lyckad nyårsafton! En kväll med det mesta bråk, skrik, skratt, onykterhet, pussar, musik, dans, falsk sång och riktigt trevligt folk. Vårt motto under kvällen va "Det är nyårsafton, vafan!" Ida, jag och Rebecka var uppe ungefär hela natten och städade och bastade. När vi hade städat klart så skulle vi poppa popcorn och bada bastu. Det va vår belöning. Riktigt sliten dagen efter, Ida & jag drog hem för att sova två timmar.. Ida sov ingenting och jag sov på ett bord under natten och då kan ni ju räkna ut själva hur mycket sömn man får! Men nu har jag iaf duschat och bäddat rent i sängen så det är riktigt mysigt att gå och lägga sig sen!
Mina fina brudar

Love & peace!



RSS 2.0