Just antoher day

Stack till kalmar idag istället för tävlingen. Riktigt trevligt det med! Köpte ett par byxor, lite grejer till datan, massa schampoo och några grejen till hästarna. En helt lyckad dag, men fan vad kallt det va idag, usch! Men när jag kom hem så tog jag en tur med Seven för att se att han va okej, och det va han! Jättefin va han när jag red honom, så det blir tävling imon på hemmaklubben, 85 och 95 cm.  Denna lördagskväll spenderar jag hos min fina syssling Evelina och kommer även att sova här, busigt!


Utan dig är jag halv

Blev ingen tävling för vår del! När jag tog in honom idag så darrade han, och darrade och darrade, när vi lastat honom så fortsatte han att darra, verkligen hela kroppen darrade på honom, jag ville inte åka till tävlingen med honom så vi ställde in honom i boxen och medans jag var hemma och strök mig i tävlingen så slutade han förstås att darra så vi släppte ut honom och sen var det inget mer med det. Jag som verkligen ville tävla! Får bli imorgon istället på hemma banorna, en liten klubbtävling!



Ångeeest!

Fick hem svar från gymnasiegrejen idag, blev preliminärt antagen till Samhälle/idrott på John Bauer, Samhälle Mönsterås och Samhälle på Oskars.. Nästan helt säker att det blir i kalmar men frågan är om man ska byta till stagg istället, usch ångest! Har inte en jäkla aning om hur jag ska göra, aja det löser sig!



I saw they cry

Ooh, så härligt att vara hemma en timme tidigare än vad man brukar! Hinner med så mycket mer! Skulle ha följt med Ida till frisören men jag hade helt glömt bort det och jag va tvungen att ta en tur på Seven innan tävlingen som är imon! Menmen, ska ringa till henne nu och undra om hon vill med ut och gå en sväng. Ska även fixa lite saker inför tävlingen imon, taggad tjej!

bubben ♥



behind the smile

Tillbringat min tid framför tvn och Biggest looser, och oj! Vilken jävla skillnad! Såg nästan sjukligt ut på vissa.. Men ähe, fyfan va starkt gjort! Nu ska lilla jag krypa ner i sängen för ett par timmars sömn förhoppningsvis. Laddar upp för en dag i skolan där jag inte övat på min redovisning jag har imon, tjoolahopp, jag äger, punkt.



in every breath I take I’m breathing you

Kom hem sent från skolan idag.. Ganska chill dag, nu är det klart vilka som fått dom "lite större" rollerna till vår musikal, skönt det! Blev en ridtur på Seven idag också, märktes att jag inte ridit på två dagar, i början tittade på allt och ville ta kortare vägar hem men sen gick det bättre och bättre, galopperade först en tur i skogen och efter det blev det dressyr på åkern. Han börjar bli riktigt fin och mjuk nu, underbart! Imorgon blir det en väldigt chilll dag, först sovmorgon sen idrott och så lite andra lektioner sen slutar jag vid 10 i 1, och denna gången är det verkligen vid 10 i 1, haha.



I varje andetag

Sov några timmar när jag kom hem, haha trött tjej. Nu ska jag bort och mysa med ponnyn, blir ingen ridning idag för det blåser lite för mycket.. Får ta det imon ist! Annars blir det biologiplugg, engelskaplugg.. eller nää, det sista orkar jag nog inte.. Sen blir det final i Svergies mästerkock.



We found love

Sitter hos pojkvännen nu, fint! Tänker även spendera natten här. Imorgon blir det skola sen hem för en ridtur med Seven, troligen i skogen då det var träning i söndags och igår red vi också på paddocken, så dags för en galopp ute i skogen!

haha, söta som få!



Money money






ååh, jag vill ha en massa pengar så jag kan köpa alla kläder jag vill!

 Och till min syster som kanske läser detta så vet du ju att jag fyller år snart, hihihi!



Skakar av rädsla och skräck

Sticker nu bort till stallet och tar ett pass på ponnyn! Funderar på att rida barbacka? hmm, lockande! Har bestämt mig för att beställa lite kläder från KanDee, så himla snygga kläder! Åh, perfekt med ett KanDee linne till ett par höga slitna jeansshorts och ett par slitna converse, ååh ge mig sommar nuuuu!



you´ve been my only friend

Tänkte självklart fel och slutade vid halv två istället, ååh. Klockan och jag går inte ihop så är det bara.. Men dagen var väl ändå ganska så chill. Fick göra spanska redovisningen idag, gick väl inte direkt galant, haha. Usch, hatar spanska.. Nej nu ska jag sätta mig framför tvn och titta på dom gula gubbarna i simpson!



Våffeldagen ♥

Har nu käkat våfflor som en tok, mums vad gott det är! Var även ute och gick en runda med mammi men annars har till största delen sovit i soffan hela dagen, vilar upp för ännu en vecka i den där långtråkiga skolan.. Dock slutar jag vid halv 1 imon vilket känns riktigt fint! Och då hinner jag med den riktigt tidiga bussen hem, uuh så fint! Om det inte var så att jag skulle hem till pojkvnnen förstås, eftersom det inte blev något i lördags.  

Mumma!



Hon bölar och ber

Hemma nu efter hopplektionen och kan inte säga annat än att det gick kanon! Hoppade en bana på 1m och lite sådär! Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske hänga upp hängmattan för att visa vilka vil-krafter söndagen har, haha. Ska väl sen troligen rida Athlon också.. Aja, det märker vi!

ååh, bubben ♥



Another saturday

Blev en kvällstur i skogen barbacka på min underbart fina ponny. Helsike vad han skulle springa hem, haha. Sen blev det god mat och lördagsmys med familjen framför tvn. Imon blir det hopplektion och sen vet jag inte riktigt, troligen att ut och gå och sen hoppas jag att Sara färgar mitt hår, huhu!

Min fina ♥ själv tycker jag han är lite lik Sid i IceAge här, haha. ♥



Paradise

Tar mig en tallrik glass ute i vårsolen innan jag tar med mig hunden på en promenda, fint. Ikväll blir det ut med hästen och imon hopplektion. Nästa helg är det tävling igen, uuh så fint!



cooler than ice

Skönt att riktigt sova ut idag! Dagens planer blev lite ändrade då jag ska ha hopplektion hos pernilla vid 9.00 på söndag så jag kunde inte åka till kalmar. Men Sara ska köpa hårfärg till mig iaf! Så då försvinner utväxten, hihi! Dagens planer blir istället att rida, ut och gå och kanske träffa min saknade pojkvän♥ Nu ska jag gå och käka lite frulle!

Söta utomjordingar!



Made a wrong turn once or twice

Sitter nu hemma hos Sara och inväntar lite folk. Blir väl en filmkväll som vanligt haha. Fortfarande trött sen natten..  Menmen får väl gå!

En underbar bild som den underbara sara har tagit!



I be there for ya

Var ute och red i en och en halv timma idag. Underbart! Men jag gick nog upp en timme för tidigt för jag är trött som ett as. Men nu ska vi snart grilla och sen ska jag ut och gå med dom fina vännerna Sara & Ida, mys. Imorgon drar vi in till stan och sover där tills söndag och har det riktigt bra!



jag ♥ studiedag

Oj vilken kväll det var igår, dock inte så rolig. Menmen.. Idag är jag som sagt ledig! Och jag ska vara riktigt ledig, trots mamma vill att jag ska rensa gaderoben, putsa fönstren och städa rummet.. Får bli en sak och det är att putsa fönstret! Men nu ska jag först äta frukost!

En bild från början av kvällen, alla ser lite smått dragna ut, ;)



Sometimes!

Matteprovet idag gick rent och skogen, ville bara gråta åt det.. Men som dagens räddning kom jag hem till 18 grader!! Åh, älskar vädret! Stack ut och red i västen utan någon tjocktröja, haha då är det fasen vår! Nu taggar vi igång inför fest! Håller på och fixa mig med dom där snygga brudarna i långemåla!

En bild på mig och seven när vi "pussas" som sara tagit!



Just the way you are ♥

Oh, Her Eyes, Her Eyes, Make The Stars Look Like They're Not Shining
Her Hair, Her Hair, Falls Perfectly Without Her Trying
She's So Beautiful, And I Tell Her Every Day

Yeah, I Know, I Know, When I Compliment Her She Won't Believe Me
And It's So, It's So, Sad To Think That She Don't See What I See
But Every Time She Asks Me Do I Look Ok, I Say

When I See Your Face, There's Not A Thing That I Would Change
Cause You're Amazing, Just The Way You Are
And When You Smile, The Whole World Stops And Stares For A While
Because Girl You're Amazing, Just The Way You Are(yeah)

Her Lips, Her Lips, I Could Kiss Them All Day If She Let Me
Her Laugh, Her Laugh, She Hates But I Think It's So Sexy
She's So Beautiful, And I Tell Her Every Day

Oh, You Know, You Know, You Know, I'd Never Ask You To Change
If Perfect's What You're Searching For Then Just Stay The Same
So, Don't Even Bother Asking If You Look Ok
You Know I'll Say

When I See Your Face, There's Not A Thing That I Would Change
Cause You're Amazing, Just The Way You Are
And When You Smile, The Whole World Stops And Stares For A While
Because Girl You're Amazing, Just The Way You Are
The Way You Are, The Way You Are
Girl You're Amazing, Just The Way You Are

When I See Your Face, There's Not A Thing That I Would Change
Cause You're Amazing, Just The Way You Are
And When You Smile, The Whole World Stops And Stares For A While
Cause Girl You're Amazing, Just The Way You Are. Yeah



Vi tar en dag i sänder♥

Dressyrpass på paddocken idag, gick väl helt okej! Sista dagen för veckan imon dock med prov och en redovisning som jag inte kan eftersom jag inte kan öppna pogrammet, skit. Men på kvällen blir det fest! Mycket fint!

Åh, ge mig sommar!



Look at me when i´m talking to you

Biologiprovet idag gick riktigt bra faktiskt! resten av dagen har väl bara rullat på..  Nu ska jag snart ut och rida en sväng, blir ett dressyrpass på paddocken. När jag var och lunchfodra så såg jag hur jävla skitig Seven va så jag har ju en del att jobba med.. Efter ridningen blir det att plugga matte då vi har prov imon, usch! 



dance with me

Blev en promenad med Ida efter stallet och sen pluggade jag biologi, blää. Kan det inte riktigt än, men vafan det får gå! Orkar inte mer haha. Ska snart hoppa in i duschen, men nu sitter jag och tittar på lite vilka tävlingar jag ska va med i haha. Får se om det blir en i Åseda eller inte.. Det märker vi, hoppas det iaf!

ååh, hittar massa gamla bilder, !



don´t ever let me go

Kom hem en timme tidigare än vad jag egentligen skulle, tusan vad gutt! Kort dag imon och på torsdag också, sen ledig på fredag, fint! Det känns som om det är onsdag idag, har varit nästan helt säker på det hela dagen.. haha, aja.. nu ska jag sticka bort till stallet och rida en sväng sen blir det hem och läsa en massa biologi, uschdå!

Älskade underbara vän ♥



I see eyes

Nu tänker jag krypa ner i min säng för natten. Fattar inte, inatt låg jag vaken ett par timmar igen, det suger. Funderar om man drar täcket över huvudet imon kanske man slipper att gå upp? det skulle vara lycka iaf. Nej nu lät jag jättedepp vilket jag inte är, bara trött som ett as, haha. Kanske borde sova då, det låter rätt logiskt. Godnatt folket!

I see the truth in your lies, I see nobody by your side



Paradise

Har nu läst lite biologi eftersom det är prov på onsdag.  Är nog första gången jag läser två dagar innan ett prov haha. Har även tagit en dusch och nu ska jag sätta mig och se vad som händer i tv-rutan. Har ingen lust med skola imon, men säg när jag har det..  Dock så går vi bara 4 dagar denna vecka för vi har studiedag på fredag, och den ska jag ägna åt fina saker, jag vet inte riktigt vad än men nåt fint haha!
'
Även om alla ljusen skulle slockna skulle du fortfarande lysa upp min dag, starkare än någonsin, älskade vän ♥



a broken mirror

Äntligen är dom nationella i fysik över! Guttprutt. Seg dag idag också. Ville bara hem och sova, inte för att jag har sovit sen jag kom hem.. Vädret var det sjukaste på länge idag. Det blev typ mörkt ute och så började det hagla och blåsa som satan. Var obehagligt på nåt vänster. Nu ska jag iallafall snart iväg till stallet. Blir ingen ridning eftersom då hade jag troligen blåst av, nejmen..


You´re amazing

duschade och lät värmen från vattnet täka min huvudvärk. Ska nu sätta mig framför tvn och sitta där och tänka ut en vettig anledning till att gå till skolan imon.  Juste nationella imon i fysik, skit också. Jaja, bara trampa på. Snart är det lov och det ska bli så jävla underbart att ni fattar inte. Och det ska bli ett av dom bättre loven på länge!


Hotter than fire

Tävlingen idag, oj vad seg! Kom dit vid 10 och jag tävlade inte förens klockan 2! Riktigt segt att sitta där och vänta och vänta och så lite mer vänta. Så jag strök mig i sista klassen, det var för jävla segt alltså! Men hoppade LC och blev dubbel0! uuh, så lycklig! Slog dock i mitt knä i en infångare (gjorde jag på udden också.. klantar) men annars gick rundan riktigt bra tycker jag, lite ryckigt först men sen rättade det tills sig! Blev ingen placering, men jag ledde klassen när vi gick ut och jag tävlade som nr 18 så jag var rätt nöjd, huhu! Nu ska jag bort och släppa in honom och pussa extra mycket på honom, för  han är bäst, världens finaste ponnybus♥
Har iaf världens finaste ponny, älskade underbara ♥


we found love in a hopless place

Hej och hå, vilken dag! Började med att man vaknade i saras säng utav att hennes hund stod och skällde utanför dörren. Senare ringde mamma och sa att vi skulle åka snart så det var bara att pallra mig hem för att åka till kalmar och köpa en ny dator eftersom den andra pajade.. Förutom det köpte jag väl inget speciellt.. När jag kom hem sen så installerade jag datan för att senare sticka bort till stallet och rida Seven lite innan tävlingen imon och boj! Jäklar vilken skillnad det var i ponnyn. Mycket bättre sen i onsdags. Övade på lite grejer som tränare sa att jag skulle, framdelsvändningar och sånt för att han skulle bli lite mjukare och tillslut fick vi till ett par riktigt bra! Nu ska jag hoppa ner i sängen eftersom jag inte fick allt för mycket sömn igår, haha.
Sen förra tävlingen i Nybro. Wish me luck!


en sagas verklighet

Lite dålig uppdatering från min sida, jag vet. Men min tid har inte riktigt räckt till.  Igår så somnade jag i soffan efter skolan och vaknade för att gå till stallet, blev em liten skrittrunda med Seven och sen på kvällen skulle jag skriva den där inlämningsuppgiften men dte gick åt skogen så jag stack ut och spprang en halvtimme ist. Jonathan följde inte med hem idag så jag skrev klart den idag plus att jag harr ridit Athlon. Sen på kvällen kom ett gäng från klassen till sara där jag är nu och tänker tillbringa natten. Imorgon blir det en liten tur i skogen med hästarna sen iväg till stan en stund med mammi. Nej nu ska jag väl vara lite social.

Sööta cheyer!



kärlek utan ord

Nehepp blev inget skrivande ikväll för nu ska jag titta på Svergies mästerkock och jag har inte skrivit nånting.. Dock läst igenom pappret. Imorgon blir det en tur med min lilla kille i sogen. Sen på fredag får jag se, men jag tror det blir vila för Sevens del eftersom det är tävling på söndag. Skrittar han på lördagen dså han inte är stel, oooh så taggad man är!


Vad vore jag utan dina andetag ♥

En riktigt givande dressyrlektion! Hade en ny tränare idag och oj vad bra hon va! Såg precis vad vi behövde öva på osv. Så tummen upp på henne! Nu ska jag duscha och sen borde jag skriva på en idrottsuppgift men orkar inte riktigt utan tar det imon fast nää, kom på att jonathan förhoppningsvis följer med hem på fredag,  så måste skriva klart den imon, bäst att börja idag iaf då..
Jag drog första vinsten ♥


Utan ett ord

Ska nu iväg till stallet och sen iväg på dressyr lektion. Uuh så gutt. Borde egentligen lägga på ett kol då jag borde rida iväg om en halvtimme och jag är inte ens ombytt.. Men men, får gå iallafall. Nationella idag då, gick väl inte helt åt helvete men ändå inte allt för bra. Hade rätt svar på en fråga först men sen när jag kollade igenom provet ändrade jag såklart, fan vad det störde mig. Sen på idrotten var jag trött som en gris och klarade inte en grej så jag ville helst sätta mig på mattan och böla.. haha, fan va sur jag va..
Söker efter dig med blicken, ser dig, men ser även att det inte är mig du söker med blicken.


med kärlek i ögonen

Ännu en dag i vårens spår och jag klagar inte. Lite mat i magen sen sticker jag bort till stallet för en ridtur med ponnyn. U N D E R B A R T, på ren svenska. ska väl också försöka mig på att läsa igenom sammanfattningarna i fysikboken då man har nationellt i fysik imon. I D I O T I S K T, på ren svenska.  Men får väl börja med den där skiten då..

Första gången jag red Seven, kärlek vid första ögonkastet.



Finns det en så finns det flera

Blev en liten promenad med Seven, pappa gick med hundarna och jag med hästen. En dusch och tvtittande fick avsluta min måndagskväll. Nu ska jag krypa ner i min otroligt sköna säng för någonting höll mig vaken inatt, kunde inte sova på några timmar. Imorgon blir det att åka till den dära skolan igen och sen hem för en tur på pållisen, dressyrlektion på onsdag och tävling på söndag! Underbart!
Tror mamma äntligen förstår hur mycket balsam jag använder.. ;)


du är allt för mig.

Solen skiner/sken och våren är så nära att man nästan kan ta på den. 15 grader idag vilket innebar stek intill skolväggen. Nu ska jag följa med pappa och titta på nån sak senare blir det en promenad med ponnyn så han inte blir för stel. Sen tänker jag ta en dusch och låta måndagen ta ut sina krafter, eller nånting.


Sitter vid brorsans data då den andra inte riktigt fungerar så det blir tyvärr ingen bild idag.



På andra sidan staketet

Kan inget annat än att älska vädret. Blev en ganska lång promenad med hunden. När jag sen lunchfodrade hästarna hade Sassa fått nog och gick nästan hem utan mig, haha stackarn helt slut, tror inte hon kommer följa med mig ut och gå igen..


när våren är som bäst

Hemkommen från hoppträningen nu, gick riktigt bra! Hoppade trippelbarr och kombination och lite. Taggar inför tävlingen nästa helg! whoop! Nu tänkte jag ta en tur med hundarna ute i detta underbara väder.


trying

Vaknade upp brevid min fina pojkvän imorse,  mycket fin start på dagen! Tittade sen på när brudarna i lif spelade, vet inte riktigt hur det slutade då mamma kom och hämtade mig. Stack sedan ut och red en jääkla runda i full fart, måste lära oss hur man bromsar heestarna haha. Sen har vi bakat och lagat mat haha, ingen aning om varför vi skulle göra allt ikv men vi bakade två sorters kakor och en massa god mat, inte mig emot men det känns ju som att man kommer gå upp några kilon haha. Imorgon bär det av till världens bästa Pernilla. Underbart!


Fredag den nionde mars

Äntligen fredg! bästa dagen på veckan tror jag, en hel helg framför sig att se fram emot. Min helg är ju ganska oslagbar också först sova hos pojkvännen, imon blir det en tur i skogen med finaste ponnyn och sen mys med brudarna och på söndag hoppträning, uuh så fint! Längtan till påsklovet är hur stor som helst för då kommer det hända grejer, haha! Bara några veckor kvar!!

Kärlek är ett spel och det är inte förens du har hittat din motspelare med samma regler det kan kallas äkta kärlek.



Alla fattar utom du

Ska snart sätta mig framför lite plugg innan jag kan avsluta dagen med en dusch och tv-tittande. Blev en liten ridtur i skogen med ponnyn idag, herregud vad pigg han är kan jag ju säga! Dock inte mig emot! haha. Hoppträning på söndag (äntligen!!) och dressyrträning på onsdag! Fint ska det va! Imorgon få han vila då jag följer med pojkvännen hem och sover där.
Få bli en gammal bild sen en hoppträning hos pernilla bara för att jag längtar så!


Ingen tvekan

Först blev det en tur med Seven och sedan Athlon! Gick riktigt bra med båda två och med Athlon har jag börjat jobba med formen på riktigt så att säga, innan har jag bara "testat" typ. Men nu jävlar! Det går lite i tag för han tycker det är riktigt jobbigt haha! Efter det så tränade jag lite här hemma och sen hoppade in i duschen. Nu ska jag snart se vad dom tänker laga i svergies mästerkock med pappa och bror♥
Hade jag haft kvar lillan hade jag köpt denna sadel helt utan tvekan, haha! ;)


Soldiers

Klar med matten nu, var faktiskt inte så jobbig som jag trodde. Sätter mig nu och tittar på ett avsnitt av Suburgatory. Fint avslut av denna annars ganska ruttna tisdag.


Slut som artist

Kom hem och gick och la mig typ, helt slut var jag. Sen bort till stallet och fixa allt. Pussa lite extra på min söta ponny. Nu ska jag försöka plugga lite matte då vi har diagnos imon, bläää, vill inte.. Ska tigga lite godis av min mor också så går det nog bättre, huhu!
Den söta pojken på bilden är världens bästa kusin som tog körkortet idag!!! STORT grattis till han! och knubbisen i sjävla stolen är då jag, haha!


jag ska krossa dina drömmar

Tog en liten paus igår då jag inte mådde så bra, hosthost.. Men skola idag, det enda jag tänkte på på lektionerna var vad jag skulle göra när jag kom hem, ååh hopplöst, skolan gillar inte mig och inte jag den. men en sak som piggade upp var min och Irjas "hemlighet" huhu! Hoppas bara den blir av! Red även min ponny på åkern idag. Blev ett dressyrpass och herregud vilken fin ponny jag har, mjuk och följsam i sidorna och härligt mjuk i munnen, det bästa dressyrpasset på ett bra tag. En riktigt drömponny är han! Galet fin! Igår såldes Geni och idag så somnade Prins tyvärr in och vi är nu själva i stallet, riktigt ensamt och tomt, usch! Dom får faktiskt gärna komma tillbaka!


whenever you hear me

var ute och red en timme i vårsolen, underbart! Dock var det paddocken som gällde för oss, ett dressyrpass!  Äntligen har det börjat lossna riktigt för oss igen efter vinterns krafter. Seven knäade även mig i ögat när jag smorde hans hovar så har en liten röd ömmande bula precis över ögat.. lyckat. Men red även Athlon en stund och böjde honom lite, gick faktiskt riktigt bra! Sen skulle vi hoppa lite och herre vad kul han tyckte det va! Han hoppade några dm över bommarna, det är bättre än att han river! Nu blir det snart in till stan och en vidare på fest ikväll, fin lördag det här!


Du går framåt medans jag backar

Sitter hos sara nu med ida, mys! Ida och Sara visade dAansmoves tills Ida fick en sticka i foten.. Får väl gå och leka sjuksyster, hoppas inte jag svimmar.. Gick och kollade, fixade inte mer.. haha jag äger!



Försöker vinna tid

Ännu en dag i skolan.. Kan väl inte säga så mycket mer än att ta lov några veckor skulle inte vara helt fel.. Men imon är det fredag iaf, bästa dagen på veckan nästan.. eller lördag! Men på lördag ska jag kanske titta på när laget spelar match sen sticka iväg till stan och sen på kvällen blir det fest! Ska fira Hampe & Patrik! Whoop whoop! Men nu ska jag snart fförsöka få mig att plugga lite sen blir det tv kollande och se hur mycket dom där har lyckats banta i Biggest looser svergie!



RSS 2.0