Igårkväll blev det festligheter med fina människor. Gick och la oss ganska sent och ganska tidigt upp igen för jag skulle åka till fina Christina! Imorgon åker jag hem för att rida seven inför tävlingarna i helgen. Och på tisdag är det Athlons tur att visa vad han går för på tävlingsbanan!



Saga där allt slutade så lyckligt

När jag kom hem från Öland så tog jag fram solstolen och satte mig ett tag där, men tusan vad mygg det var här hemma, usch. Sen fick jag i uppdrag att måla ett hinder till ridbanan, smart som jag va så började jag måla direkt i solen, jäklar vad varmt det va! Men sen stack vi och badade med hundarna en sväng, Ganska soft. På vägen hem var det mästaren själv som körde, gick faktiskt helt okej trots jag körde barfota, fast egentligen v ar det lättare. tror jag.. Aja, nu ska jag rida Seven när det har svalnat lite ute.
Min prins♥


Checking out!

Nu checkar vi ut från campingen och börjar rulla hemåt. Ikväll ska jag ut med seven en sväng och sen kanske Sara och Ida kommer hem!! Imorgon blir det ridning på förmiddagen och på kvällen vankas festligheter!

En bild från speedwayen, mannen i mitt liv♥



The hapiness that the sun brings

Igår somnade jag bredvid mannen i mitt liv. Vaknade av att pappa ringde och sa att han var på väg och hämta mig, så det var lika bra att stiga upp. Jonathan sa att jag skulle väcka honom när jag skulle gå, men vetifan om han verkligen vaknade, haha. Nu är vi iaf framme på Öland och husvagnen med förtältet står på plats, ska bara käka lite sen blir det dopp i havet!



Idag kom hovslagaren och gav seven nya fina skor så han springer fort som vinden! Sen blev det en riktig sommartur, barbacka i shorts och linne och utan skor! Helt underbart! Nu är jag påväg på speedway med pojkvännen och hans pappa. Imon drar jag iväg på en minisemester, gutt!



So they say, how are things today?

Jag hade rätt, hopplektionen blev svettig! Nu har jag även efter mycket mycket om och men lyckats anmäla mig till en tävling, haha! Fredagen den 3/8 blir det Lokal-Lc och på lördagen blir det REGIONAL-Lb. Vad har jag gjort liksom? Regional? Min tränare sa att det inte var så svårt utan bara mer välbygda banor.. Litar på att hon har rätt nu..  Tänk att Seven har tagit mig från att hata att tävla men gjorde det på klubbnivå på Ld höjd till Lbhöjd på regional och älskar att tävla på tvår år. Vad hände där liksom?
Mitt hjärta♥


Just try to make it better

Solen skiner, vinden är ganska stilla och bilen med transporten med seven i rullar mot min tränares gård för en antagligen svettig men efterlängtad hopplektion! Känns bra att få hoppa igenom honom riktigt med Pernillas vakande öga, haha. Sen blir det hem och bestämma vilka tävlingar vi ska ställa upp i!



I'm gonna show you, I'm stronger than you thought

Ledsen för den kassa uppdateringen! I lördags åkte jag på marknad och där mötte jag upp fina Christina! Träffade även två mycket saknade tjejer! Idag, har jag nästan bara solat och tittat på en serie. Äntligen kommer solen! Men senare på kvällen stack jag bort till stallet för att rida lite dressyr med Seven.  Världens bästa syster följde även med och tog lite kort på oss som ni snart kommer få se ett par av!. Annars händer det inte så mycket i livet för tillfället. Pojkvännen är i göteborg, kom hem idag och åkte vidare till sitt sommarjobb, Sara & Ida är fortfarande i norrland.. Imorgon ska jag iaf iväg och handla kraft till min fina lilla ponny.
 
Underbaraste ponnyn i min värld ♥
 


I'm trying to understand

Var inte alls en lika deprimerande dag! fram mot dagen blev det riktigt stekarväder! Låg och solade ett par timmar sen åkte vi till sjön och badade, men hu va kallt det va! Lika snabbt som jag var i vattnet var jag uppe igen haha. När vi kom hem svidade jag om till ridkläder och stack bort till stallet för en tur på världens finaste ponny tillsammans med mamma och Athlon. Lika mycket knott och blindingar idag med. Hatar det.


In a happyland

Denna dag är ungefär lika deprimerande som dom innan. Ingen sol. Så jag stack ut och busade med Sassa en stund idag. Bra sätt att röra sig på. Idag ska jag inte göra något speciellt alls förutom att rida Seven. Vet inte vart jag ska rida.. Juste, kanske blir lite fest ikväll också, vi får se hur det löser sig! Men imon blir det iaf marknad med Christina och  syster, trevligt! Hoppas på att få träffa många saknade nior!
 


Behind the scenes

Dagens motion blev en cykeltur på 6km. Sen åkte vi och köpte pizza, bra kombination skulle jag säga. Imorgon ska jag försöka att ut och springa ännu en runda och sen ska jag rida min lilla ponny. Funderar på dressyr eller på en tur i skogen. Dags att börja skriva upp vart jag rider igen. Det är nog bland det smartaste jag börjat med, att skriva vart jag red.
Vi sitter ihop, lite som siamesiska tvillingar eller nåt.
 


Here we go

Lika rastlös dag idag. Vädret är deprimerande. Jag vill sola och bada! Dock har jag äntligen smörjt mina ridstövlar och kokat vitlöksvatten till hästarna! Asbra tips till alla hästägare!
Pressa i ett par klyftor vitlölk i vatten sen låter ni vattnet koka några minuter.
När det svalnat ett tag silar ni det och häller ner det i en sprayflaska och sprayar på hästarna.
Jag tycker det hjälper mycket mot fästingar. Seven har väl haft tre stycken i år eller nåt. Senare idag ska vi käka pizza och så ska kanske pappa och jag ut och cykla en sväng. Ska också försöka smörja min sadel och tränset! Välbehövligt om något! Är alldeles för dålig på att smörja lädret.
 
 
Min lilla kille förra sommaren.


In every smile

Vilken rastlös dag! Har ingen aning om vad jag ska göra. Skrev på gymnasiepappret idag och jag har även tittat på en film för vädret ute är piss, okej kanske inte just nu. Så då kan jag ju passa på att ut och springa. Usch, vad det tar emot, haha jag äger. Nej nu ska jag det, sen blir det kanske att åka till stan med mamma och pappa, den somlever får se!
 


So long as we are together

Sitter och lipar till en läskig serie, fattar inte hur jag alltid lyckas.  Lipar värre än ett barn. Men det är ganska befriande ändå utan att låta deppig haha. Imorgon drar min pojkvän till Göteborg och imorgon ska jag ut med hästarna. Ut på en tur i skogen med båda tror dom behöver det. Sen ska jag tvinga ut mig själv och jogga. Jag ska fan göra det! Vill ha bättre kondition och mer muskler. Vill vara vältränad. Det är ungefär 10 dagar tills Sara och Ida kommer hem, minst 5 av dom ska jag ut och springa. Tror ni jag kommer klara det? Tvek. Eller nä, jag ska fan klara det!
Sötaste skort skrutten. Puss på min fina kissemiss.
 


Började dagen med att rida en sväng på min lilla ponny. Blev en tur i skogen med intervaller. Jösses vad blindingar det var! Så fort man skrittade eller travade lite långsammare så var det typ 10 stycken där och attackerade oss. Men nu är jag på väg hem till Christina. Tog på mig shorts och linne men nu regnar det. Uusch.



Det finns en mening med allt, hoppas jag.

Är det en sån här soft söndag? Då man har lite småplaner på dagen och på kvällen går man i mjukisbyxor och pojkvännens tröja, spelar kort med syskonen och sen äter lite kantareller som pappa plockat tidigare på dagen? Hoppas det, för då skulle min söndag passa perfekt. Imorgon däremot drar jag mig hem till min kusin och har det bra hos henne. Sen på tisdagen tar jag en buss hem till min pojkvän och sover där en natt. Tror dom här två veckorna som Ida & Sara är borta går ganska snabbt iaf! Hoppas det i varje fall, kan man säga så? I varje fall? Aja, nu gjorde jag det i alla fall.
Jag vet att ni sett bilden förut. Men han är ju trots allt, väldigt söt. Min fina fina kille ♥


Försenat inlägg!

Blev ännu ett dressyrpass på Seven idag. Han var riktigt fin och mjuk,mumma! Dock är han lite stel i ena sidan, så det håller vi på att jobba bort. I morse åkte Sara & Ida till norrlandet. Ska snart åka iväg på grejen jag snackade om innan. Hihihi, är lite nervös! Imorgon ska jag åka till Christina och va där ett par dagar. Soft! Sen i helgen är det marknad typ som vi ska på. Marknadsgodis, hihihi. Nej nu måste jag skynda mig, ska även försöka leta rätt på min kamera så mamma kan ta lite bilder!
 


Once upon a time

Sitter nu i bilen på vägen mot stan för bio med familjen. Ska titta på cockpit, en del har sagt att den ska va kul så det är väl upp till bevis nu. Blev ingen tur med seven för det har ösregnat hel eftermiddagen men imon innan jag åker lär det bli oavsett väder!



Farlig kvällkiss!

Min fina vän Sofia hade lagt upp denna film på sin blogg, och jag orkade faktiskt inte kolla på den men sen visade Sara den för mig och nu kan jag kolla hur många gånger som helst! Haha, helt klart värd att se!
 


I can see it in your face

Igår blev det film och mys med bästades Sara! Vi tittade på project x, vilken jävla fest! Haha. Nu är kusin här för att hämta sin båt vi haft hos oss. Så nu blir det lunch och sen efterrätt som kocken själv har lagat, haha! Senare ikv ska jag ut med seven en sväng och imorgon ska jag iväg på en sak! Spännande!



don't call me the one and only because i'll never be

Vaknade med ett ryck idag och kom på att Athlons förra ägare Linda skulle komma och hälsa på. Trodde hon hade skickat ett sms och jag sovit över det. Men läget var lugnt haha. Sen kom hon iaf hit och hon hade med sig två bananer tyill Athlon 8hade helt glömt bort att han gillade det) men direkt när han såg dom så började han buffa på dom och ville ha. Värre än Eddie och clementiner typ. Det jag skulle göra idag är gjort nu, så jaa, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra av med resten av timmarna.. Jo juste, ska baka en ryttarkaka åt kusin som kommer imon och sen ska jag baka någon äppelkaka också.
Haha, jaaa.. Vi tycker om varandra iaf.. ;)


One more time

Ida ringde till mig och frågade om jag ville med ut och gå så vi gick i över en timme och pladdrade om all möjligt. Precis som livet ska va. Fast mer sol hade inte skadat. Svensk sommar i ett nötskal eller nåt. Hoppas fortfarande på att det ska slå till och bli hur varmt som möjligt.. Kanske dags att ge upp hoppet snart? Har tappat tidsuppfattning helt. Vet knappt vilken dag det är idag, trots jag frågat varje dag. Det enda som hjälper mig är min tabletter jag tar, för där står det för vilken dag dom är för haha!
Here I'm, and all I hope for is that you should see me..
 


come closer to me

Haaaj. Hajar ni? Igår åkte vi in till stan och där mötte jag upp min fina kusin! Sen gick vi en sväng på stan, köpte ett oversized dip dye linne, en hudlotion, ear-cuff, ridhandskar, godis och sen fick jag ett par röda ridbyxor av mammi! Det var precis vad jag behövde. Har typ sju par ridbyxor men använder typ bara ett par och dom vita tävlingsbyxorna förstås, men dom räknas inte, haha. Hoppas bara dom röda sitter lika bra när jag väl rider också! Ridbyxor som sitter perfekt är bland det bästa! Men sen åkte vi hem och chillade med vårt godis, somnade och sov i typ två timmar haha! Idag red vi en sväng till paddocken. Hon övertygade mig att vi skulle linda hans ben som värsta dressyrponnyn och dom måste ha gett susen för tusan vad fin han kändes, världens bästa ponny! Imorgon kommer Athlons ägare hit och hälsar på klumpedunsen! Han fick även en hingstfläta idag, oh'boj va snygg han blev! hihihi. Ska försöka få lite tid med Sara och Ida innan dom försvinner från landskapet och lämnar mig ledsen, sårbar och ensam kvar här hemma. (Ja, det är meningen att det ska låta jättedeppt och att dom ska få skuldkänslor och skynda sig hem till mig igen.)


-

What happends when love runs out?


Tell me, where did i go wrong?

Blev en tur i skogen med mamma och Athlon istället för dressyr, jösses vad blindingar det var! Kunde knappt skritta för att dom atteckerade oss så fort vi tog det lugnt, blev en fartfylld runda alltså! Inte oss emot, huhu! Imorgon kommer min supersaknade underbara kusin hit, för vi ska dra in till stan en sväng och shoppa och ha det bra! Sen får vi se vad som händer!
 


You smile, I smile

Som jag skrev i inlägget innan, åkte jag till min man igår och sov där tills idag. Lite senare på kvällen kom lite vänner och hämtade oss så blev det en moppefärd för att ta ett kvällsdopp! Riktigt mysigt, dock lite kallt. Men vattnet var väldigt varmt fast jag badade bara fötterna men det märktes stor skillnad på vattnet och luften! Sen drog vi hem och bara va. Nu ska jag snart slänga i mig lite mat och sen iväg med världens bästa ponny för en ridtur, underbart! Snacka om en kanondag att först få vakna, rulla runt och se min fina pojkvän sova brevid mig senare på kvällen en tur på min ponny! Männen i mitt liv, huhu!


Ett enda liv

Fick börja dagen med att vakna upp brevid min fina idag, underbart! Senare idag ska jag hem och ta en tur på Seven, blir nog dressyr idag för att få honom så mjuk som möjligt med igångsättningen och det. Han har ju haft semester han med!

not this time

Hej och hå. Tänkte ta och berätta lite om min semester till norrlandet. Åkte dit på lördag morgon och övernattade en natt på hotell i sundsvall, på söndagen anlände vi till min farbror och 4 rättesmiddag och champange typ. på måndagen drog vi ut till gården där min farbror är och hjälper till och även har sin häst. Så jag fick rida ut en sväng på honom med tjejen som ägde gården! Oooh så underbart att få testa tölt! Seven i all ära men tölt som extra gångart hade inte skadat! Sen på kvällen åt vi palt, typ småländska kroppkakor.. Ganska gott faktiskt! Vi har även fått pröva surströmming dock åt vi ingen haha oförskämda! och massa annan god mat, har även åkt båt, cyklat tandem och bara umgåtts med släkten där uppe! Men nu är vi hemma igen och snart ska jag få träffa min pojkvän igen efter ett antal dagar! Blev kanske lite rörigt men har lite bråttom!
 


Nostalgi

Denna kväll spenderade jag hos min fina vän Sara. För några veckor sen kom jag och tänka på va kul att spela sims igen! Och ikväll sa Sara precis det, jag ska fan börja spela sims! Så vi började snacka om det och jag fick den där nostalgi känslan. Så då skojade vi om att jag skulle gå hem och spela det när jag sa att jag skulle gå hem. Min plan var inte att gå hem till datan och installera the sims, faktiskt, utan att gå och lägga mig, för jag ska upp någorlunda tidigt imon, Men tror ni inte att jag håller på att installera the sims? Ja jösses vilken nostalgi. Sara, Ida och jag kunde sitta i timmar och spela det utan problem. Nu ska jag alltså tillbaka till detta spel, känns som om natten kan bli lång.. Imorgon får ni lite fler inlägg om både min resa, igångsättningen av Seven och lite annat smått och gott!
 
 
Ni får en bild på mig och min stora kärlek. All kärlek till honom, han är bäst!



RSS 2.0