Oct. 31, 2012

Skrev ett inlägg igår men när jag skulle publicera det så stängdes allt ner.. Hade inte tålamod att skriva om allt. Men i alla fall så kom min fina syssling till mig igår så vi slängde ihop en kladdkaka och tittade på film. Senare på kvällen bestämde vi oss för att spela tennis! Asgutt! En timmes motion där. När vi kom hem sen så gjorde vi smootie och hade det väldigt bra. Imorse tog bi bussen för att sola, så skönt! Innan Evelina drar hem och jag till min pojkvän bestämde vi oss för att fika, mums!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2066560/images/2012/pic_5090e4749606ee54ba9ec997.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2066560/images/2012/pic_5090e4749606ee54ba9ec997.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2066560/images/2012/pic_5090e474e087c32343669c91.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2066560/images/2012/pic_5090e474e087c32343669c91.jpg" class="image">



Sover sött vid din sida

Imorse väckte min kära mamma mig och sa att jag skulle gå upp inom en timme för att hjälpa min bror köra hem dom nya hindrena från paddocken så dom inte förstördes i kylan. Som tur va så var klockan typ 10 när jag gick upp så jag fick lite sovmorgon i alla fall! När vi hade lastat av hindrena så fixade jag allt i stallet så det var klart. Slapp jag det sen när jag tog mig en tur på min lilla ponny. Han var så fin i formen att jag blev alldeles varm inom mig så fin ponny jag har! Skulle inte byta honom mot guld. Senare på kvällen fick jag ett sms från Sara om jag kunde ut och gå med Noah, så då fick jag även lite extra motion där! Den hunden är som en jäkla duracellkanin, jösses alltså! Nu har jag krupit ner under mitt varma täcke. Bäst att ladda upp riktigt inför en dag med min fina syssling hihi!



När hösten faller på

Var ute och red i kylan, uuh så kallt! Borde inte få vara så kallt ute! Men jag kompenserar det med varm choklad och Simpson! Senare blir det mys med mina vänner troligen! Imorgon ska jag bara sova och rida haha. Nej men det blir en lugn dag med massa höstmys.



Just saying hello

Kan bara säga att denna dag har jag verkligen inlett starkt om man nu kan säga så, haha. Efter frukosten så städade jag på min byrå så den blev riktigt fin. Sen skickade min fina vän om jag ville ut och gå en sväng vilket vi gjorde! Mycket fint att träffa henne igen och ha henne hemma hela veckan! Efter maten ska min ponny röra på fläsket en sväng och ikväll blir det troligen filmmys med mina fina vänner! Älskar höstlov!!



Bleknat leénde

Har kommit en bit på hemvägen nu. Hela bagagen är full av kassar, då är vi 8 pers och vi har en minibuss. Vi fick tillochmed lägga en del kassar över dom andra för att få plats. Köpte en hel del faktiskt. Min lilla underbara ponny fick 3 nya täcken. Hoppas verkligen inte han förstör dom här med precis som dom andra 5 (eller fler) täcken som han förstörde i vintras.. Men jag hittade även massa andra saker, kläder, iPhone tillbehör, smycken och grejor till huden. Hittade även min stora kärlek, toffifie!



Vill ha dina armar omkring mig

Nu sitter vi i minibussen påväg mot ge-kås! Vi är faktiskt snart framme. Vi sitter i ett tre säte då vi sitter typ med benen mellan oss och en stor filt över, mys! Har även sett ett avsnitt av vänner på Idas data också så vi har det riktigt bra här bak i bilen, bussen? Satan va vi ska shoppa när vi kommer fram, hihi!



Vill bara vara din

När jag kom hem från skolan så slocknade jag i soffan några timmar, så skönt! Men sen stack jag ut med min ponny för ett dressyrpass, borde inte vara tillåtet att vara så svinkallt ute, det värkte i mig av kyla. När jag kom hem sen så ställde jag mig under duschens strålar, högsta värmen på. Då trivdes jag! Har nu haft lite familjemys framför tvn. Bara att krypa ner i sängen så jag orkar gå upp imon!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2066560/images/2012/pic_508ae5ece087c36138fe366c.jpg" class="image">



Wonderland

Idag var en bra dag, jag var på gott humör, vi hade kortkort dag och det är höstlov nu!! Förutom det så hade vi en vikarie som var tvungen att gå sen så vi slutade 12.30 och han var så mycket bättre på att förklara! Utöver det så kunde jag åka med min bror hem, så nu är jag påväg hem och bussen har inte ens avgått än! Åh älskar såna här dagar!



Hall of fame

Imorse när jag skulle cykla till bussen stod termometern på -2.7 grader och det låg snö på marken!! Usch, inte redan! Nu sitter jag i skolan och försöker mig på att förstå spanskan vilket inte går bra.. Men efter har jag bara kemi sen tar jag höstlov!! Så underbart!! Imorgon drar jag även till gekås tillsammans med min fina vän Ida. Så klockan 5 imon bär det av. Alltså ingen sovmorgon då alltså, menmen, har ju en hel vecka på mig att ha sovmorgon!!



Så enkla ord

Denna dag bjöd på först en tävling om energi där vi fick lyssna på lagens redovisningar. Efter det var det en föreläsning av en Karin som visst är med på tv. Föreläsningen hade rubriken "kan man ligga i rymden?" Kan säga att Karin var en väldigt rolig föreläsare och jag skrattade mycket under föreläsningen. Och ifall ni undrar, så kan man ligga i rymden! Haha.



Du kommer aldrig förstå

Klarade simningen utan missöden och hann med en tidigare buss hem, hoppas bara tåget är i tid så jag slipper vänta i 45 min.. Har verkligen ingen lust med det. När jag kommer hem ska jag bara käka och sova en liten stund sen blir det en tur på min lilla ponny! Måste även ta tag i mig själv och skriva en självuppskattning i kemin och sen kanske det blir att baka något gott till bonde söker fru ikväll! Familjemys!



Jag saknar dig så det gör ont, även om jag ser dig varje dag

Igårkväll skrittade jag en liten runda på min ponny! Vi travade även en liten snutt, kändes så bra!! Det är på Sevens rygg jag hör hemma. Idag var det en ganska lång dag i skolan, seegt! Men när jag kom hem så red vi till paddocken och äntligen, äntligen blev det en riktigt ridtur! Skritt, trav & galopp!! I form och allt, så skönt att verkligen få jobba igenom honom igen! Imorgon är det en halvkort dag som innehåller simning på idrotten och sådär. Men även engelskaprov, uschdå!


My love! ⬇



Möt mig när solen gått ner

Denna dag bar mina fötter (och bussens hjul) mig till skolan.. Dock var det en sån här väldigt bra kort dag, eftersom jag och Johanna är klara med vårt tal så slutade vi 12.45!! Underbart! Nu sitter jag hos min kära broder och väntar på bussen. Mina kära föräldrar kom ju även hem inatt! Mamma hade massa presenter till mig hihi. Ett par rumpskor, en mössa, en tröja och en massa godis! Bäst är hon!



Du får mig må så bra

Kvällen igår var så bra, så rätt, så behövlig. Hade några av mina närmaste hos mig. Sara och Ida kom till mig och Jonathan för att titta på en film. Så kom vi på tanken att baka kladdkaka och fruktsallad! Trots krossade ägg på golvet, smöret på golvet och allmänt mycket skratt så blev kakan riktigt bra! Var så underbart att bara få skratta och flamsa med Sara och Ida igen och att min älskade prins var med höjde ju hela kvällen! Åh vad jag tycker om dom människorna! Jonathan och jag lyckades även laga potatisgratäng och vildsvinfilé, kungligt!



Turning around

Denna helg har varit bland dom bästa än så länge. Fick spendera hela kvällen med min man. Idag åkte han på match så då har Ida och jag gjort pannkakor och så tittade vi på en film. Gick senare bort till stallet och myste med min fina ponny. Snart kommer Jonathan tillbaka och ikväll ska vi kolla på film med Sara och Ida. Nu kom även theia och skulle mysa, ibland är livet bra!



Everytime you smile, I smile

Slutade 12.45 idag, så gutt! Men vi var tvungna att stanna kvar och skriva labbrapport. Så kommer tyvärr hem en timme senare.. Har fullt schema, kommer hem 16.00 ska helst rida två hästar, mocka och fixa det mesta i stallet sen kommer min underbara pojkvän vid halv sex tiden. Så då måste jag va hemma tills dess alltså väldigt stressigt!



Calling

Sitter och väntar på att få börja engelskan, ska ha hörförståelsetest. Sen är det lunch, äntligen! Har hunnit käka en macka förut men Gud vad hungrig jag är jämt! När jag kommer hem blir det till stor del stallet men ska även kolla på nästa avsnitt av hart of dixie, så jävla bra! Kommer072-361 65 52 troligen inte hinna med något annat än det. Varför har inte dygnet dubbelt så många timmar?



Falling

Dagens idrottpass var väldigt svettigt! Mycket gutt att riktigt få känna att det tog! När vi kom hem körde pappa och jag ut till vårt andra hus och hämtade systers låda med filmer, så nu vet jag vad jag ska göra i helgen haha, nejdå. Men sen tog jag en promenad med ponnyn och sen var det att ut och gå igen, denna gång med Ida! Så underbart att träffa henne igen!! Nu tittar jag på bonde söker fru innan jag ska krypa ner i sängen. Imorgon är det att gå upp tidigt och släppa ut hästarna.



The time is still going

Denna dag innebar sovmorgon! Vilket satt väldigt fint kan jag lova. Dock innebär också det att jag har min längsta dag, 15.50.. Det är bara att kriga på som bästades Eric hade sagt! Är sjukt sugen på att dra upp till Norrbotten i vinter och lära mig åka skidor på riktigt haha. Inatt drar mamma och pappa så imorgon är det verkligen ingen sovmorgon då hästarna ska ut innan skolan..



I need you to be a part in my life

Sitter äntligen på bussen hem! Fint som snus. Livet rullar på som vanligt med oförstående hypoteser, matte och trivsel i stallet. Seven ska fortsätta att skrittas och till helgen kommer Tommy och tittar på honom och skor om honom. Det bästa av allt är att denna hela denna helgen ska tillbringas med min fina pojkvän och snart är det lov!!



A simple thing

Satte mig på bussen in till stan där mamma mötte mig. Åh vill inte lämna sara! Inser nu hur mycket jag verkligen saknar att umgås med Ida & Sara. Dom var ju en del av mig. Men på tisdag kommer Ida hem från utlandet så vi ska ta en promenad på onsdag. Spikat. På natten mellan onsdag och torsdag så åker mor och far til utlandet så då blir jag ensam hemma med hundar och hästar. Men torsdag till fredag sover bror hemme och resten av nätterna ska min underbara pojkvän bo hos mig. Så det blir nog rätt bra trots jag måste gå upp tidigt pga djuren! Är så bortskämd med min mor som fixar allt morgonjobb. Mamma och jag färgade även håret ikväll, så nu är man lite mörkar i håret!
Hihi bubben när han skulle få springa ärevarv! Lycka enligt honom!


When we are young

Sitter nu hemma hos min fantastiska kompis! Cabarén var helt sjuk! Så j*vla bra! Finner inga ord för hur jäkla fantastiska alla var. Satt och log genom hela Cabarén, vilka talanger det var! Och vilken enorm utveckling sara och Sofia har gjort! Efter typ 6 (?) veckor på skola och dom har gjort enorma framsteg, kan inte tänka var dom då kommer sluta efter 3 år här. Helt förstummande. Nu ska vi snart iväg på fest. Dock är jag inte alls peppad, trött och hängig och då och då snurrar hela världen. Men det struntar vi i ikväll! Detta är Saras kväll och hon förtjänar det störtsa leéndet man kan ge någon.
Så fett cool!


Sing a song and I'm all yours

Igår kväll tog saknaden av min pojkvän över så jag tog en buss till honom och spenderade natten där. Bästa fredagsmyset man kunde ha. Imorse kom mamma och hämtade mig ganska tidigt eftersom seven skulle till kiropraktorn så nu väntas fem dagar med endast skritt är han inte bättre efter det så är det bara en tur till veterinären som gäller. Nu är jag på väg till mina saknade stjärnor Sara och Sofia som ska slå klackarna i taket och äga hela cabaren! sen spenderar jag natten hos min underbara Sara och festligheter står på schemat!



You are everything for me

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Det har hänt så mycket men ändå ingenting. I söndags red ju seven och jag omkull om sagt, skrittade honom barbacka med långa tyglar dagen efter och kände ingen hälta alls, ingen svullnad och han var inte varm någonstans. Han fick vila i tisdags och när jag på onsdagen sen red in på Pernillas ridbana så va han jättehalt, det blev lite bättre efter ett tag men det var fortfarande nåt. Tommy kände och klämde på honom och kom fram till att det satt i höften. Så imorgon kommer det en hästkiropraktor hem till Pernilla och Tommy som ska titta igenom seven sen får vi se hur det går.



När saknaden tar över

Sitter på bussen påväg mot skolan, fast jag inte vill.. Sitter och tänker på den gamla goda tiden då vi gick på högstadiet! Åh vad jag saknar det! Åh vad jag saknar Sara! Åh vad jag saknar Ida! Från att ha haft i princip alla lektioner tillsammans, setts varje dag, umgåtts varje helg till att aldrig ses i veckorna, bara träffas en liten stund på helgen då och då! Jag hatar detta. Men till helgen ska jag som tur va åka till Sara och träffa henne en stund och har jag tur träffar jag även Ida i helgen. Bästa komfisarna❤



Då änglarna gråter

Vilken jävla pissdag rent ut sagt! Seven och jag gick omkull på näst sista hindret i första klassen, ingen skada skedd som tur är. I andra klassen avbryter vi, vi båda är osäkra på femte hindret ( kanske mest jag) sen vägrar Evelina och pellle ut sig och nu börjar dom undra om han har ont i antingen benen eller ryggen, på vägen hem hände ännu en grej som makerade att denna dag inte borde fått funnits till. Imorgon är det skola också, finns det något bra med denna dagen? typ inte. Imorgon ska jag bara ut och gå med min fina underbara ponny sen blir det biologi för hela slanten. Kan inte ett piss och har prov på det på tisdag. Vill ha lov, nu! Eller allra helst vill jag ta studenten typ imorgon eller övermorgon, det hade varit så jävla underbart. Jag hade gråtit av ren lycka. Okej, detta blev verkligen inget positivt inlägg, men känner mig för tillfället inte positiv.
Som kompromiss för mitt deppiga inlägg får ni en smårolig bild på min älskade saknade lilla lillfis <3


Don't be afraid

Vi har anlänt till tävlingsplatsen och fått beskedet att tävlingen börjar vid tio och inte vid nio. Tanten i sekretariatet typ idiotförklarade mig och Evelina så vi blev arga så vi satte oss i bilen och käkade chips. Nu har vi dampat loss lite så nu ska vi snart börja!



För mig är du guldvärd

Idag åkte jag och min kära vän Evelina till stan och shoppade! Äntligen en heldag på stan! Köpte två tröjor, en bh och en sak till håret. En riktigt bra dag med min finfina vän! Nu sitter vi på tåget hem, fick springa som dårar för att hinna med, kom på tåget samma sekund som det skulle lämna perrongen. När jag kommer hem så ska seven ridas inför tävlingen imon! Ragga!



Idag bar det av till skolan igen.. Denna dag innebar skolfoto.. Hatar sådana grejor, ser alltid rent förjävlig ut på dom.. På det enskilda skulle man sitta helt konstigt! Men jaja, får väl leva med det.. Nu sitter jag hos min fina kusin! Har bara snackat och kört anden i glaset, huhu! Fick ett par väldigt bra svar på några frågor.. Nu ska vi snart äta och sen hittar på nåt annat kul, åh vad jag har saknat henne!



When I'm with you, I'm happy

Sitter och tittar när klassen har idrott med kurrande mage! Hann inte äta något idag för jag hade möte med syon så hade lunch i 20 min och dom var jag tvungen att leta efter min idrottslärare.. Men eftersom samtalet drog ut var det ingen mening med att byta om till idrotten. Nu ska jag hem och käka, plugga och rida min pålle!


En jättefin fläta en kompis gjorde på mig idag, så duktig!



I can't see the good things

Har fullständigt panik över läxorna. När jag insåg att jag har både en hypotes, engelskasammanfattning av en artikel + en jävla massa sidor matte och spanska glosor som ska göras denna vecka. På torsdag drar jag till uthammar så jag kommer inte göra några läxor då heller.. Varför är det inte fler timmar på dygnet? Sitter nu hos min prins och har det bra, pluggade medans han var och tränade dock kom jag inte långt med det.. Åååååh!




RSS 2.0