I just know I can't stop thinking about you


Seven fick vila idag med, regningt och dant. Han ogillar regn så då fick han vila. Kan hhan behöva också. + att jag var helt slut efter skolan. Så jag sov någon timme i soffan, såå skönt! Sen gick jag bort till stallet för att min lilla ponny skulle få lite kraft och sådär. Dom går ju fortfarande ute på nätterna så vi tar bara in dom och ger dom kraft när vi inte rider. Vi gosade också, mycket mysigt! Senare piggnade jag till lite och syster, jag och Ida drog upp till hallen och spelade Tennis. Har även fått frågan om jag vill vara med och spela en fotbollsmatch för det är ont om folk.. Vet inte riktigt hur jag ska göra ännu, men det kan ju va kul + att jag hjälper några och det känns ju alltid bra!
You make me smile. Even when I not want to smile.


Your last thing to say to me

Sitter och underhåller syrran när hon packar.. Snart drar hon, tre dagar.. Usch. Har för tillfället ingen energi alls, helst hade jag burrat ner mig under täcket och gått upp vid tolvtiden imon, men det går ju inte! Seven ska ridas och så ska jag spendera kvalitetstid med min fina vän Ida! Kanske även så att Sara hakar på, mycket fint!



You should know that

Sitter på bussen på väg hem med mupparna. Äntligen fredag! Så jävla skönt. När jag kommer hem ska jag hjälpa mamma med lite saker inför släktträffen imon, blir även en sväng på min lilla ponny!



This is crazy

Har varit och spelat tennis ett tag, gick lite bättre den här gången haha. Imorgon ska jag rida och hjälpa mamma fixa inför kalaset på lördag, ska bli härligt att träffa släkten igen, synd bara att Jonathan inte kunde va med, för släkten i all ära men ibland är allt prat ganska ointressant..



 

För mig är du livet. Jonathan♥



You make my day light

Fick sluta en kvart tidigare och kom med den tidigare bussen hem. Idag får seven vila. Ska iväg och spela tennis idag med, gött. Hade faktiskt inte så mycket träningsvärk efter förra gången, gutt nog!



Last thing

Sista lektionen för idag. Läsförståelse sen blir det att kolla present till mamma med syster!



You are My reason

Detta skulle ha publicerats igårkväll men det gick ju självklart inte. Athlons runda gick inte så bra, blev tre vägringar första va mitt fel, andra också men tredje var det nog bådas.. Men han behöver nog två klasser på sig, för han vill inte riktigt galoppera första rundan. Med seven gick det kalas! Felfria, rundan kändes ganska bra också! Har precis slutat räkna matte och ligger i min säng redo för John blund.



Jump!

Är på väg till en klubbhoppning med min pållar, tänkte hoppa 60 med Athlon och 90 med seven! Dock är vi ganska stressade, första start om 35min och vi är inte framme.. Resultatet får ni sen!



A smile just for you

Ridningen gick faktiskt riktigt bra mot slutet. Övade på lite halter och sådär. Har även hunnit slänga i mig lite käk och ska snart iväg och spela tennis med pappa och syster. Det känns som om det är jättejobbigt eller svettigt att spela tennis, hoppas det så man får lite träning. Imorgon bär det av till skolan igen, håhåjaja.. Går ganska länge imon med, yääy.
 


Har klarat av dagen. Kändes faktiskt riktigt Chill, tre lektioner idag. Matte, spanska och svenska. Har även klarat av bussresan nästan helt. Väntar bara på sista bussen som kommer om 5 minuter.. Ska hem och rida och sen spela tennis, gött.



I don't know what to say anymore

Skola imon, ny skola, ny klass. Vet inte hur det känns, är nog lite nervös ändå.. Men det är kanske mer för bussarna, jag hatar att åka buss själv och sådär, att byta är verkligen avskyvärt. Har heller ingen aning om vad jag ska ha på mig eller hur jag ska ha håret. Känns som om jag har typ tre saker jag kan ha på mig sen är min gaderob tom typ.. Vill åka in och shoppa någon dag, dock är denna helg ganska full, på lördag så är det typ släktträff och på söndag ska jag bara krama om min syster hela tiden för på måndag drar hon till Frankrike och bosätter sig där i ett halvår. Trots jag inte alls tycker det är okej. Har varit så kul att ha henne hemma i sommar.
Världens bästa syster


Hipp hipp hurra!

Vaknade brevid min fina idag, dock några timmar för tidigt om du frågar jonathan.. Men idag är det ingen vanlig dag för idag är det pappas födelsedag! Ska fira honom med lite tårta och sådär, sen ska mamma och jag ut en tur med hästarna. Får se om det blir i skogen eller paddocken. Linda kommer även hit en sväng! Athlons förra ägaren, även en mycket god vän som är väldigt saknad! 
Grattis världens bästa pappa! ♥
 


Om ditt hjärta slår

Idag är det "långemåla-dagen" och mamma och jag gick upp för att titta på westernridning och då passade dom på att tvinga mig va med på fem-kamp, ringde till Sara och bad henne va med också, hihi. Bäst som hon är så gjorde hon det. När kampen var slut, (motståndarna vann..) fick jag självklart ett getingstick.. Gadden eller var dte heter stannade kvar i armen så när jag drog u den sved det som satan. Nu svider hela armen, gaah.


Happiness

Syster var inne hos Sara för att lämna en sak och jag hörde att Sara va hemma!!! Ååh, kan knappt bärga mig tills jag får springa in till henne! Var ju typ en vecka sen! Känns som en halv evighet sen jag såg henne! Ska käka och rida sen ska jag gå in till henne, tänkte va lite snäll och ge henne tid med sin mamma först för jag vet att hon har saknat henne. Omtänksam jag är. Imorgon ska jag åka till mannen i mitt liv också. Underbart! Även om jag träffade honom 10 minuter igår så saknar jag honom väldigt mycket.
Världens bästa Sara ♥


Chillin

Har nu sagt att byter skola så allt är fixat och klart. Har också slutat för dagen, allt jag behövde göra var att snacka med syon och den mentorn jag hade. För övrigt sitter jag ensam på en bänk och väntar på att affären ska öppna så jag kan handla en present till syster.



Vart jag än går

Har idag varit och tittat på två olika skolor och har nu bestämt mig för att byta, eller jag tror det.. Jo jag har nog bestämt mig. På detta viset blir det bäst för mig och minb ponny. Kommer hem senast vid 16.40 och då har jag inte ens slutat på stagg. Dock så blir det NV jag kommer gå, man hör ju bara hur det låter, NV.  Men imon blir det stagg igen för att fixa allt sen drar jag. Det som är tråkigt med att lämna stagg är att lämna Johanna och Sebbe, lämna klassen, maten och sen att inte få nån data.. Aja jag överlever med min ponny. Red för övrigt ett dressyr pass idag som gick så jäkla bra!! Hoppade också Athlon och vi flaxade över 90cm med mycket mellanrum! Han tyckte det va så kul! 
Va hemma hos kusin en sväng idag med, riktigt goo kusin det där!


Nothing changed, just your smile

När jag kom hem så åt jag lite innan det var dags att sticka bort till stallet för ett dressyrpass på min prins. Båda var lite okoncentrerade i början men mot slutet gick det faktiskt ganska bra. Nu ska lilla jag krypa ner under täcket. Fick nyss ett myggbett i pannan, hatar kräken. Borde utrotas eller något liknande.



Lost

Johanna och jag tappade bort klassen när vi skulle göra nåt på biblioteket så nu sitter vi här och inte vet vad vi ska göra, smarta tjejer..



In another world

Väntar på att få gå till syon nu. Tror faktiskt jag ska byta skola eller jag vet inte. Ååh det är skitsvårt ju! :(



falling to sleep

Blev en avslappnande tur på min ponny. En barbacka tur så han inte blir stel efter tävlingen. Det enda som går i mina tankar är om jag ska byta eller inte.. Blir helt galen på detta skit med gymnasien! Nu ska jag käka lite blåbär med mjölk och sen är det dags för mig att krypa ner i sängen, somnar nästan stående..


Just in case

Helt slut efter första dagen. Funderar på att byta skola, helt ärligt. Jag vet ingenting. Jag vet att jag iaf ska orka med en skritttur på Seven. Hoppas han är bättre i magen idag. Får också hem mina HELDKODDA JW ridbyxor ikv! Lycklig! Kan nämna en bra sak med skolan, maten!! Ååh, mumma! Salladsbuffén va som på en restaurang. Den kan man verkligen inte klaga på iaf!


You got me

Sitter i skolan nu. Sjukt segt. Dock bara en timme kvar sen får vi se hur det blir det här med stagg.. Verkar inte allt för bra start på dagen kom 10minuter försent, gick fel och varit hos rektorn. Great day.



Not in the right mood

Tävlingen gick inte helt så bra idag. Kunde inte somna igår, var trött, grinig och ångesten inför morgondag låg tätt under säkerhetsvästen. Så jag red väl inte Seven fullt ut men han var lite knas också. Bajsade 3 gånger innan första klass, var okoncentrerad och stel så vi drog med oss första bommen och slutade på 4 fel. I andra klassen bajsade han typ 4 gånger var lite mer koncentrerad men inte helt sig själv så där fick vi en vägran och en rivning. Men man ska inte skylle på hästen, utan det va mitt fel. Nu är ångesten över skolan imon för jävlig, ursäkta språket. JAG VILL INTE, JAG VILL INTE, JAG VILL INTE!!!!!!! För det första kom jag inte ens in på den linjen jag ville, inte för att jag hade för dåliga betyg utan för att jag hade för dålig syo, för det andra kom inte Ida och jag i samma klass, för det tredje jag kommer inte träffa Jonathan i skolan, för det fjärde jag orkar inte!
Snälla, låt mig slippa.


Top of the world

Ett tidsinställt inlägg. Tänkte bara skriva lite om att min fina vän Sara flyttade idag. Var inte långt ifrån att jag grät när jag sa hejdå till henne. Inte för att hon flyttar jättelångt men hon har alltid bott granne med mig. Har alltid kunnat springa in till henne om det varit nåt eller om man bara velat umgås med en fin vän. Har känt Sara sen jag var en vecka gammal och hon vet typ allt om mig. Känns underbart att få ha en vän som henne, inte nog med det, jag har TVÅ sådana vänner. Ni är bäst tjejer. Love u.


Top of the world

Ett tidsinställt inlägg. Tänkte bara skriva lite om att min fina vän Sara flyttade idag. Var inte långt ifrån att jag grät när jag sa hejdå till henne. Inte för att hon flyttar jättelångt men hon har alltid bott granne med mig. Har alltid kunnat springa in till henne om det varit nåt eller om man bara velat umgås med en fin vän. Har känt Sara sen jag var en vecka gammal och hon vet typ allt om mig. Känns underbart att få ha en vän som henne, inte nog med det, jag har TVÅ sådana vänner. Ni är bäst tjejer. Love u.


I Love it.

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Måste vara på topp imon. Det bästa med tävlingar är att man inte hinner med att tänka på nåt annat. Men imon ställer jag klockan på halv 6!!! Evelina och dom kommer och hämtar oss vid halv 7 men måste va i stallet vid 6 och sen måste jag äta och sådär innan.  Det sägs även att det ska bli ungefär 30 grader imon (!!) så ska jag ha med mig shorts, bikini och linne och sola när jag inte tävlar, lätt! Puh, tycker alltid synd om Seven när han behöver tävla när det är varmt, men jag har med en tvättsvamp så han ska få svalka sig om det behövs!


Ligger ute i solen och mår bra. Dock har jag fått offra blod åt dom fattiga, myggen. Tror jag har fått 50 nya myggbett, men vill du vara fin får du lida pin. Fick också veta att syon vi hade på högstadiet fixade det så bra åt mig och Ida så hon sökte inte linjen vi ville. Tjooohej vad jag längtar tills skolan börjar......



Don't be yourself, yo're an idiot.

Igår var det myskväll med mina kompisar. Åt hembakad pizza, okej jag åt varma mackor men iallafall, sen åt vi efterätt som var bär med vit choklad och glass, ganska gott faktiskt. Efter det tittade vi på film, Simon och ekarna. Riktigt bra fakiskt. Denna morgon vaknade jag vid halv tio tiden.. Bara att gå upp och käka lite frukost, vi ska typ bygga om lite så byggarna eller vad man säger var här idag. Nu ska jag titta på  90201 tills det är dags för mig och Ida att ringa till skolan igen, det suger.


Vi mår som kungar!

Myser med världens bästa kompisar innan Sara flyttar. Vill inte att hon ska det. Idag var jag allt ganska flitig. Började med att ringa till skolan dock utan framsteg, fixade sen Saras present innan jag va ute och gick med Ida. Hon följde även med mig hem och lagade mat åt mig, ängeln, vi testade att ringa till skolan igen och denna gången med framgång, dock svaret vi fick va ju inte vad vi väntat... Har även hunnit rida båda hästarna, så har fått lite motion idag, gutt! Tror jag sträckte ljumsken på hoppträningen igår.



You cost me so many tears.

Var lika flitig som jag skrev imåndags. Gjorde allt det där, förutom att gå hem till Ida. Hon kom hit igår istället, skulle ringa lite samtal och sådär. Fast innan det hade jag varit ute med Seven en sväng. Blev dressyr både i måndags och igår. Det lönar sig faktiskt. Idag när jag va hos Pernilla så gick han som en klocka. Står tillochmed i fältsits i galoppen och han går i form, han om någon ger mig lycka. Åkte senare till Jonathan och sov där. Blev lite brådis och hinna hem i tid för hopplektionen och sådär, men det löste sig ganska bra. Hos Pernilla fick vi hoppa lite högre, 110cm. Hoppet kändes så bra. Så jävla bra. Nu laddar vi däremot om till söndag då det är tävling. Taggad tjej! Men innan dess ska jag hinna med att rida Athlon & Seven, städa mitt rum, träffa mina brudar och lägga i kräftburarna. Bara fredagen som är ledig, tror jag.
A smile can hide so many secrets
 


Jag bryr mig inte

I DON'T CARE!

Så starka ord, men så oerhört skönt att få skrika ut dom, då och då. När allt är skit typ, då känns det bra.



My heart goes boom

Kom nyligen hem från tandläkaren och en massa andra ärenden. Skickade tillbaka mina John Whitaker ridbyxor eftersom jag råkat felbeställa och fått oskodda istället för helskodda. Enligt mig går det verkligen inte att rida i oskodda, haha. Men hos tandläkaren gick det faktiskt riktigt bra. Herregud va ont i magen jag hade innan jag gick in. Klarade det utan bedövning och tårar trots dom borrade i tanden! Känner mig riktigt stolt, typ. Övningskörde även dit, hem och lite emellan, lika läskigt varje gång! Har även bokat in en hopplektion på onsdag hos Pernilla, underbart! Ska nu försöka mig på att svara Eddies nya ägare, är så dålig på att hitta på något kul att skriva så jag skjuter alltid upp det. Ska även skicka ett mejl till Pernilla och så ska jag ut och gå med en kompis efter det ska jag hem till Ida hade jag tänkt, hoppas hon också tänker så. Seven ska även få motion idag.
 


All I need is you

Igår blev de ridning, red även Athlon lite. Jobbade mycket med hans form i skritt och trav. I galoppen arbetade jag mest med att inte ha honom utåtställd osv, han var helt slut stackarn! Red även Seven, gick ganska bra. Drog senare in till stan och chillade med vänner. Skulle lyssna på miss li, men vi han typ höra en minut av sista låten, haha. Idag sov jag och Evelina typ till 12 sen käkade vi frulle och sen åkte vi hem till henne en sväng, guttit! Sen åkte jag hem och red ut en sväng med Seven, mamma och Athlon hängde även på. Nu sitter jag här med blekningsfärg i topparna! Hoppas det blir bra! Morgondagens planer blir att åka till tandläkaren! Jätterädd att dom ska borra eller dra ut tanden! Men som plåster på såren ska jag till min kärlek efter, fint! 
Sävar på moln ♥


Smile like you mean it.

Ledsen för den kassa uppdateringen, men jag har haft en del för mig. Var hos frisören och mitt hår blev kortare, mycket kortare om du frågar mig. Men fräschare vilketkänns bra. I stugan mådde vi som kungar, lagade mat och chillade, vädret var inte riktigt på vår sida tyvärr. På torsdagen åkte vi hem och sen åkte jag på träning med laget,  team bulding osv, roligt! Igår så färgade jag håret och gjorde dip dye senare drog jag in till stan för lite festligheter. Idag blir det ridning och sen in till stan igen, denna gång hakar även Evelina på, gutt! Hoppas även att min pojkvän är på.
Träffade min underbara brud igår, lycklig!
 


Don't say you can't because you can

Är nu hemma efter ridturen. Blev ett dressyrpass på paddocken. Han var ganska spänd idag för det blåste en del men han var fin i formen. Blev inte så jättelänge vi red eftersom jag skulle hem och duscha och sådär. Hann ju tillochmed att blogga! Är inte dålig jag. Är faktiskt nervös för att åka till frisören! Vill inte bli korthårig, inte för att jag direkt kommer bli korthårig, men håret kommer nog bli mycket kortare, ska spara mitt hår ner till knävecken tänkte jag..


There was a moment with love

Väskan är nästan helt packad, maten är så långt det går packad  och cupcakes är gjorda! Nu kan morgondagen komma! Dock är dagen ganska stressad faktiskt.. Ska upp vid halv nio och rida ponnyn, sen hem duscha, iväg till frisören vid 10 i 12, hem och packa det sista sen drar vi helt enkelt. Men sen är det nog ganska mycket chill. Komer nog bli en hel del bilder när jag kommer hem, om jag kommer ihåg att ladda batteriet så att säga.. 
True story broo..


I'm always hoping

Tillbringade denna eftermiddag i soffan framför laghoppningen i OS. Svergie slutade dock på delad femteplats, tråkigt nog. Men på onsdag har dom chans på medalj individuellt. Håller tummarna! Sjäv ska jag snart börja packa, hatar att packa.. Men det kommer bli fett kul!  Ska sola och bada, om nu vädret tillåter haha. Sara har lovat mig att vi ska bada vid midnatt minst en gång. En sån där dum sak som jag alltid velat göra, ingen aning varfö men vet bara att jag vill det haha. Vi kommer hem på torsdag, så vi fårse hur bloggningen kommer vara. Men sen på torsdagskvällen ska jag iväg till hemmaklubben och ha grillning och mys med laget! Börjar tagga inför allsvenskan nu, love it. Har även beställt ett par JW ridbyxor, hihi.
Powni och pappi ♥


Seven up ♥

4/8-12


I won't let you go

Blev som jag skrev, en tur i skogen på min prins. Dock förjävligt många mygg. Men det gick ändå. Nu ska jag försöka ringa till Sara och höra vad jag ska inhandla inför tisdag då vi drar ut till en sommarstuga. Ska även till frisören på tisdag, livrädd att dom tar för mycket på håret! Samtidigt som jag älskar att åka till frisören hatar jag det. Nää, nu ska jag ringa till Sara sen blir det några 90210 avsnitt!
My one and only ♥


To many tears for you

Sitter på bussen på väg hem. Igår åkte Christina tillbaka, tyvärr. But life goes on. Ska hem och rida min pärla, min stora kärlek. Tänkte ta en avslappnande runda i skogen så han inte blir stel efter tävlingen.



Everything feels better with a smile

Oj! Vilken lyckohelg än så länge! Igår var dte hopptävling, lokal LC, red en felfri runda som gav oss en sjätteplacering. När vi skulle rida ärevarv var Seven mer taggad än nånsin, haha! Idag var det hopptävlingen igen på samma ställe. Dock en LB regional(ja, jag kan inte rektigt släppa det) och där sätter vi en runda med ett pet på första omhoppningshindret, den rundan gav oss en tredje placering!! Hur lycklig som helst! Kan knappt fatta det! Det var ju inte ens sista placering! Har enligt mig världens bästa ponny.♥ Min lilla guldponny! Senare idag ska ajg hem till pojkvännen där jag även träffar Christina en sista gång innan hon åker tillbaka till Norge.. Det är nog det enda dåliga med denna helg..  
Älskade underbara guldponny ♥


Lots of love

I tisdagskcäll skickade sara ett sms om jag ville kolla på film så efter tävlingen stack jag hem till henne så checkade vi LOL. Herre, va bra film! Så igår tittade vi på den igen, hihi. Måste tillbringa så många sekunder jag kan emd Sara för snart flyttar hon ju! Sörbytrion blir sörbyduon.. Usch, vill inte att hon ska flytta. Nu ska jag slänga i mig käk för att sen stick och hämta Christina som ska följa med på tävlingen imon!! Lycklig! Sen åker hon på lördag iegn, vill inte det heller! Men på tisdag ska jag till frisören och sen sticker Ida, Sara och jag iväg till en sommarstuga och mår som kungar!
 
 
Åh, mums!


keep your eyes open

Känner att det är dags för mig att börja skriva ett inlägg till. I måndags följde Christina med mig hem, tittade på OS i fälttävlan och sen tog vi en barbacka tur på hästarna! Satan vilken träning det ger i ljumskarna! haha. Igår lastade jag den svartvita hästen för att åka iväg på klubbhopningen. I 50cm så var han lite seg, ville inte riktigt fatta galopp så där fick vi en rivning och en vägran, 8 fel. I 60cm så hade vi farten uppe och galopperade i stort sätt hela banan och där fick vi endast 4 fel. Då det var ur en lite jobbigare sväng, inte Athlons starkaste sida. Men själva hoppningen var kalas. Han var högt över! Bilderna som kommer tog världens bästa Christina!
 
 
 



RSS 2.0