It´s so much easier when you smile

Vädret inbjuder till filmer. Det är ändå väldigt mysigt att sitta inne och titta på film när regnet öser ner utanför. Har tittat på två filmer idag, Djävulen bär prada och The Last song, har sett Djävulen bär prada förut men The last song såg jag för första gången idag, en mycket bitande film. I början tyckte jag den var liiiite "cheesy" och det kändes lite som om dom snabbspolade men sen blev den mycket bättre. Dock räcker det med regn nu. Ska kunna rida ikväll, helst ut i skogen men eftersom det blir ganska sent så kommer jag inte våga rida den stigen jag tänkt för alla otäcka vilda djur. Såå, nu har jag problem vart jag ska rida.. 
En favorit i repris, finaste bilden.


Helt såld

Världens bästa helg på ingång. Nästa helg är det göteborg och bröllop som gäller för min del. Har ångest över vilka skor jag ska ha. Så nu sitter jag och tittar på massa skor.. Dock hjälper det mig ingenting egentligen. Hittade istället ett par helt underbara jeans! Dock hittar jag dom inte bland jeansen sen.. Aja.. Har nog även bestämt mig hur jag ska ha håret, om nu Anette kan fixa det, men det tror jag hon fixar! Det är Ida som gjort den på mig förut så hon ska lära Anette haha. Förhoppningsvis kommer vi också gå på Liseberg efter bröllopet med världens bästa kusiner och deras respektive. Åh, längtar!
Helt underbara ju? Bilden komemr från Topshop.com
Och förhoppningsvis denna frisyr
 
 


Smiling

Hade helt kalasbra dagar med Christina! I onsdags åkte vi till henne och tittade lite på serier och bara umgicks, på torsdag åkte vi med båten in till "stan" och käkade lite och sådär sen åkte jag med pappa hem. Senare på kvällen var det hoppträning som gällde! Äntligen! Hade verkligen sett fram emot den! Den gick helt okej faktiskt! Sen på fredagen åkte jag hem till min fina kille och vi badade lite och hade det allmänt bra. På lördagskvällen var det byfest och jag var där och jobbade tillsammans med min fina Ida. Idag har vi spelat monopol mamma, pappa, syster och jag, herregud vad vi skrattade. Pappa fuskade värre än alla tillsammans haha!



To another place, to another world

Äntligen har Tommy varit här och gett Seven och Athlon nya skor! Ikväll kommer även Christina hit!! Äntligen!! Så ikväll ska vi ta en runda på hästarna i skogen och imorgon ska hon få ett svettigt dressyrpass på Athlon haha. Sendan åker vi hem till Christina för att vara där en natt, så himlans trevligt! Är ingen riktig sommar utan att ha varit där haha. Anmälde mig till en tävling idag, så nästa vecka gäller det. Blir en Lokal LC och en regional LB. Förhoppningsvis kommer även Sevens föraa ägare dit! 
 


Now I need money

Skulle ha varit publicerats igår, men appen ville inte samarbeta igår heller..

Vi åkte till stan idag och det var massa rea och jag shoppade. Var planerat att köpa en bikini och en skjorta, köpte båda men inte de jag tänkt mig + lite till. Haha, hade flyt i shoppingen idag, brukar aldrig finnas i mina storlekar när det är rea, men ja, idag lyckades jag. Träffade Ida en stund också, myspys.

Vissa bilder blev skitkassa, som den på bikinin och färgglada linnet och den svartvita tröjan ser ut som en pingvindräkt på bilden..

Magkorta toppen: BikBok
Bikini: BikBok
Färgglada linne: Ginatricot
Gråa linne: Ginatricot
Behå: Ginatricot
Skjorta: BikBok
Svart/vita tröjan: BikBok

Varierade affärer?

 



Back on the horse

Äntligen har Seven och jag börjat komma ur vår svacka. Ingenting har stämt, vi har jobbat mot varandra och ingen har velat lyssna på nån annan typ haha. Dock har vi gosat mer än nånsin i stallet under svackan. Men i fredags var mamma och jag ute med båda hästarna och Seven var helt galen alltså. Haha, kunde inte va still och kunde knappt skritta. Vi hade vunnit ponnyskritt om det funnits haha, han powerwalkade hela vägen hem. Igår var det bättre, vi red dressyr och det kändes bra igen.

Nu ligger jag på stranden och steker. Solen är underbar idag!



just wanna go my own way

Är nu hemma efter helt underbara dagar på Öland. Har bara solat och badat och haft det asbra. Vill egentligen bara tillbaka. En dag var vi i stan lite och käkade och jag hann shoppa lite småprylar som en parfym, ringar och värmeskydd till håret. Nästa dag åkte vi en sväng till en kyrka där pappas mormor och morfar är begravda och en sväng dit min farmor bodde som barn. Var roligt att se, önskar bara att vi åkt medan farmor levde så man kunde fråga henne sen, men men, pappa och mamma berättade så gott dom kunde. Efter det kom Sara och hennes mamma en sväng till stranden så jag träffade dom en sväng, mys. Imorgon blir det nog marknad och på söndag kommer min saknade kusin!!



don't give up who you are

Igår var det sista dagen på jobbet. Ganska mycket sorligt. Har varit riktigt kul faktiskt! Det har även varit bra för då har jag haft någonting att göra och tänka på om dagarna.. Men ska ju iväg till Öland nu och bara soooola. Tusan om det inte är soligt alltså! igår efter jobbet åkte jag även hem till min fina pojkvän och var där tills idag. Underbarta tt få vakna brevid honom igen i hans armar. Imorgon åker han till Göteborg och Gothia Cup. Kommer sakna honom massor. Ikväll vankas det kanske lite festligheter med kära gamla nior. Men nu först, grillmys med la familia. 
Bubbeponny. 
 


Alla stunder med dig

Har tyvärr inget att blogga om dagarna.. Jag jobbar och när jag inte gör det, är jag antingen i stallet eller solar eller liknande. Idag är näst sista dagen på jobbet, både sorligt och skönt. Skönt med lite ledighet men jag kommer sakna jobbet då det varit ett väldigt roligt jobb om det inte vore att vara i vattnet så länge, det gör det lite mindre kul. Imorgon ska vi ha avslutning med lekar och annat roligt. I tisdags var min fina syssling Evelina här och fotade mig och Seven, är supernöjd! Så himla somriga bilder! Skulle vilja göra en speciell sak med en av bilderna men tror inte det är något alternativ, än i alla fall. Nästa vecka drar mamma, pappa och jag till Öland för en minisemester för att bara sola och bada och grilla, haha. Älskar Öland och sol.
Har inget emot att spendera en evighet med dig. 
 
 



RSS 2.0