A season made for changes

Jag vet bloggingen suger.
Men iallafall förra lördagen var en bra dag, en tjockisdag med Evelina. Vi var även på bion The hungergames: Catching fire. En superbra film, dock tyckte jag ettan var bättre, men tvåan är absolut värd att se!
 
Medison och jag tränar på, han är superfjompig nu. Han är tittig på allt och seg i traven för han ska titta, ibland bryter av han av rakt in i skogen eller in på en åker för han plötsligt blev rädd för nåt, eller gör han lustig hopp eller liknande i galoppen. Vi tror det kan bero på att han fått kraft sport och grund vilket innehåller havre. Så nu ska vi gå över till havrefri müsli och se om det hjälper. Annars gick det jättebra på träningen senast, hoppade en lång studs och han gjorde det super!
 
 


A long time ago

Jag vet att min bloggning har legat nere väldigt länge, men har inte direkt orkat blogga. 
Va har hänt sen sist? 
Med Medison går allting ganska bra, vi vet hur vi ska få på honom på transporten, ibland går han in utan att bråka ens. Han har också byggt upp muskler så nu orkar han mer, han har tillochmed bockat några gånger när set är kul, haha. 
Seven har fått agera barnhäst och han gör det ganska klockrent! 
Igår fick vi ett samtal från Eddies nya ägare och Eddie har tyvärr somnat in. Men han fick det toppen sista tiden.  

Jag själv då? Jag har blivit heelt besatt av Grey's anatomy. Så fantastisk serie, det enda jag gör när jag inte är i stallet, skolan eller när jag umgås med några vänner. Så min mamma har lite smått panik haha.
Min första största kärlek.
Vila i frid min ängel 💕




If you play this game

Hemma vid 14.0 idag, älskar dessa dagar. Idag bjöd förövrigt skolan på tårta för det var en av Sveriges bästa gymnasieskolor. Till lunch var det nuggets, helt okej dag? Absolut. Nu ska jag snart vidare och fixa stallet innan jag drar hem till Jonathan. 
 


baby

Har en jäkla träningsvärk i låren och lite i rumpan idag, gutt. Kom hem lite tidigare från skolan idag så jag och Meds tog en runda i skogen. En pigg häst jag hade, sen red vi brevid en kohage och han tyckte inte alls om korna som sprang brevid oss inne i hagen. Imorgon har jag en ganska kort dag och på torsdag är jag hemma vid 11 och fredag är jag hemma vid 13, trorjag överlever den här veckan!
 


Spend my life with you

Hade specialidrott idag så jg avverkade ett pass på gymmet, gutt. När jag skulle gå ner för alla jäkla trappor efter engelskan som vi hade efter specialidrotten var jag redan då lite stum i benen, så jag hoppas på träningsvärk imon! 
 
Idag fick hästarna vila för det ösregnat ute och var mörkt. Skulle egentligen åkt på träning idag men som jag sagt 100 gånger vill ju inte Medison gå in i transporten... Men iallafall blev det gos idag, och Seven var på pusshumör. Då ser jag ungefär ut såhär när jag kommer hem från stallet:
Killen vet hur tjejerna vill ha det, han har tillochmed pussat mig på pannan. Goseseven.




Medison

Första bilden är från dagen vi hämtade honom och den andra är från idag (jag vet att man inte ser så mycket från bilden, men lite iaf). Lite skillnad? Inte bara färgen utan också han kroppsform. Nu är det bara mer muskler som fattas, sen är han min drömhäst, i utseende. Går han in i transporten sen också såfinns det inget att klaga på. Älskade häst.
 


Halloweenfest

Igår var en riktigt bra dag. Började med att trickträna Seven, gick väl sådär haha. Får öva vidare. Sen åkte Sara och jag till min brors lägenhet där vi senare skulle ha lite förfest tillsammans med Ida, Johanna och Mikaela innan vi drog vidare till en halloweenfest. Förfesten var superkul, fixade oss och bara snackade. Sen drog vi vidare och träffade massa fint folk. Vi gick dock aldrig in för folk sa att det inte var värt det, men vi hade lika kul utanför. Innan vi drog hem så delade Sofie och jag en kebabtallrik och den var såå god haha. Alltså en riktigt lyckad kväll med trevligt folk. Dock försvann min röst ett tag men den är tillbaka, den har dock gjort min hals ond haha. 

Idag är en seg dag. Vill helst sova men Medison skulle lasttränas, men han vill inte alls. Idag stod vi i 2h och han gick näästan helt in 2 eller 3 gånger. Jösses vilken envis häst, haha :)
Lite såhär såg jag ut, Sara var superduktig på måla sår.



Eddie


Fick den här bilden från Eddies nya ägare. Så himla fin han är! Han kunde inte fått ett bättre hem. Och priset kommer från en utställning tror jag. Bästa bästa Eddie.


Moving away

Idag åkte Athlon. Tårar och sorg i hjärtat, men han kommer till ett bra ställe. Ägaren till Athlon är hans förra och är en toppenperson. Men känns ändå alltid vemodigt, speciellt med en sån personlig häst.  
 Ja, jag vet att byxerna är väldigt skitiga haha.



RSS 2.0