Pajellipaj

Pajen blev bra, trots att mamma inte alls trodde mig. Jag gjorde en paj med rabarber och hallon med dubbla "deglager". Mycket gott tillsammans med vaniljsås, hihi. Dock ganska maffig så ingen paj man vräker i sig i massor.

Botten;
•3dl mjöl (jag hade mindre)
•125-100g margarin
•4msk vatten
Blanda mjöl och fett tills det blir grynigt och tillsätt sen vatten så det blir en deg men inte för kletig. Förgrädda i ungefär 15-20 min.

Sen hällde jag i hallonen och rabarberbitarna, jag hade två rabarber men det beror ju helt på hur stor form man har. Jag hade inte så mycket hallon, men så mycket så man märkte av dom.

Övre degen använde jag mig av ett recept jag hittat på www.sweet-and-simple.se, knäckig äppelpaj är rubriken.

Tycker det är värt att ni går in på hennes blogg och tittar! Så himla inspirerande blogg och bra struktur och enkla recept. Jag vill baka varje dag när jag läser hennes blogg!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0